6370
Vampire - Bloodlines
  • haxoror
    A medált is odaadtad neki korábban?
  • EnDeR
    Hogy tudtok vele bármit is csinálni? Nekem 10 seductionom van, de csak aszongya hogy örül nekem!... :-( Pedig ő is malkav én is malkav!...
  • Amiga
    A True Crime egy GTA3 klón, ami konzolon elég nagyot ütött, a PC-s változat messze nem éri el a GTA szintet, de azért játszható, néha egészen szórakoztató. Nem tudom, hogyan került bele Jeanette modellje, de a kiadó közös (Activision), úgyhogy ez egy easter egg lehet.
  • Zsoldos
    Van mar vmi anti-fadeout patch a jeanette jelenethez? :)
  • PiszkosFred
    A planetvampiren van egy usermade peccs, 1.1es valtozatnal tart mar, de hivatalos peccs meg varat magara... Pedig jo lenne mar.
  • SKAfaládé
    Thx a helpeket, asszem újra kezdem ha kijön a patch. Tényleg azzal mi újság mikor tájban jön ki nem tudjtok?
  • Takezó
    Hmmm :)
  • SRobert
    Tessék, búcsúajándék:

• SRobert
    Na, sziasztok, további jó maskarázós jácccódást!!!
    Én léptem egy időre.
  • SRobert
    És az minőségre különbség? :D
  • SRobert
    Hát itt nem riaszt senki, ha rádfordul a kamera...
  • SG
    Azért a vákum effektusról se feledkezzünk meg:))))
  • Hoz_Hun
    Jenettenek nem csak a szája jár...
  • DonnieBrasco
    Nemtom mi a baj azzal, ha a nőnek a szája jár (ha a fejével együtt, ütemesen teszi..

DB
  • haxoror
    nosferatuval próbáltad?
  • atr0p0sz
    Azért kissé röhejes, hogy 1 hónap és sehol egy HIVATALOS patch...
  • trident
    Nagyot csalódtam ebben a kultjátékban:
    -próbálkoztam, de hiába: Jeanettenek csak a szája járt, nem a keze.
    -A sztriptízbárban befizettem magam egy spéci előadásra: pun.i helyett csak nyakat szopogattam.
    -VV nek is csak a szája járt, pedig itt is bedobtam mindent.
    Kész vagyok!
  • atr0p0sz
    Sziasztok!

Sikerült már megoldást találnia valakinek a hang szaggatás problémára, vagy az állandó szaggatásra?
  • PiszkosFred
    És van köze a kettőnek egymáshoz, vagy csak névazonosság? (nem ismerem a TCt, ezért kérdem)
  • Hoz_Hun
    De lehet hogy tévedek.
  • Hoz_Hun
    Csak azért kérdeztem a kamerákat mert ez az Obfuscate tulajdon képpen elmére ható trükk és fizikálisan nem tünik el csak az illető/kben nem tudatosul az ottléte a diszciplina alkalmazójának.
  • Hoz_Hun
    Hát de...:D
    Rajzol, szimulált, mindegy jól néz ki. :D

Egyébként eléggé megbarátkoztam a Malkávokkal.
  • EnDeR
    dede én is!
  • EnDeR
    A kék tremertöl hogy lehet küldit szerezni????
  • Sir Quno Jedi
    Nemrajzolt ! 3D-sen szimuláltő !
  • Amiga
    Érdekesség: Ha egyszer végigtolta valaki a True Crime-t PC-n, akkor Jeanette választható karakter lesz (mármint a True Crime-ban).
  • SRobert
    Amúgy nem mondod, hogy egy rajzolt seggért játszol egy olyan karakterrel, amit nem is szeretsz? :DDD
  • SRobert
    Nem, nem vesznek észre a kamerák. Asszem négyesen még nem engedi az interakciót...
  • SRobert
    Ja, az sokat segít. :)
  • Sir Quno Jedi
    Jó tanács használjátok a "k" gombot !
  • Hoz_Hun
    Én egyébként nem csípem a Malkávokat, de a csajnak nagyon jó segge van. Obfuscate is über. Most megyek a múzeumba és 4. szinten van, úgy hogy szerintem nem lesz gond (tényleg Obfuscate használva látnak a kamerák?).
    Már csak a csaj miatt is érdemes játszani a Malkával. Engem annyira nem hatnak meg a poénjai, kb az 1/3 ütős, viszont a sok zagyvalgása engem zavar.
    Cowboy ruha rulez, a bőrszerkók még jobbak lesznek. Jenettel jól kiegészítik egymást.
  • SRobert
    Mondtam én, hogy nincs jobb... :D
  • EnDeR
    Muhahahahahaaaa!! A hülyékok! Malkavitával 1. próbálkozásra sikerültek a béna kinai ikrek! :-) Obfuscate rulez! egyszer látnak elfutok, lövök kettöt, megint elfutok... soha nem vagyok szem elött :)) Agrevált sebzést nem is kaptam, és csak 1 kissebb vércsomagot fogyasztottam, többre nem is volt szükségem! Nyehe Nyehe! Bow Malkavians!
  • EnDeR
    Hehehe Senki nem tudott arról, hogy ott voltam :-)
  • SRobert
    Fat Larrytól (ha szemben állsz vele) balra.
    Addig zárva volt, most nyitva van.
  • SRobert
    Nem is lenne akkora baj, ha jól megcsinálták volna.
    Mert pl szerintem a ranged rész jó lett. (leszámítva a fejlövés dolgot.)
  • SRobert
    Elindítod a flashgetet.
    Megnyitod a böngészőben a wandoot.
    Ráklikkelsz mondjuk a cd 1 könyvtárra.
    Akkor megjelenik annak az ötvenegynéhány fájlnak a listája.
    Bármelyikre jobb egérklikk. Minden letöltése Flashgettel.
    A megjelenő ablakban megadod a könyvtárat, ahová menteni akarod a cuccot.
    Beállítod, hogy jelszó kell az eléréshez.
    Beírod a kapott felhasználónevet és a jelszót. A wandoonál ugyanaz a kettő.
    Okét nyomsz, akkor feltesz egy kérdést, hogy az összesre ezt a beállítást szánod-e. Igen és ok.
    Ha szerencséd van, sorozatban letölti az összes cuccot.
  • bazze
    nem csinálja!
  • EnDeR
    Ha elinditod a flash get-et akkor a jobb felsö sarokban megjelenik egy átlátszó ablak két lefele nyillal! amit le akarsz tölteni oda dobáld be (jelöld ki, és húzd oda az egérrel, általában always on top-ra van állitva, néhány játékban is látszik) és ki fog jönni egy ablak, amiben van authentikációs rész, viszont az defaultban nincs engedélyezve, egy check boxot kell kipipálni, hogy tudjál beirni user nevet, és password-öt, úgyhogy vigyázz vele nézd át alaposan.
  • Sir Quno Jedi
    Mer ez egy RPG elemkkel tűzdelt kalandjáték, csak sajna erőltették a TPS harcot ! AZ első részbe csapatod volt és meg lehetett állítani míg panrancsokat adsz. Ez már sajna manapság nem jellemző...