6370
Vampire - Bloodlines
  • EnDeR
    Hát nem tom! Nekem nem jött be a könyvek nagy része! Úgy éreztem, hogy nincs átfogó koncepciója, csak az alap történet ami ugyan az! A Lasombra volt a legnagyobb csalódásom, mert igazán nem a klánról szólt, hanem Lucitáról, és ugyi ő pont independent vampire! Ezen kivül a Tzimitze volt még rettenetes, mintha a Malkaviták testvérei lettek volna, föleg Vicos viselkedett örültként. Túlzott sztereotipiákra épül az egész, és ezért nem tetszett a legtöbb. Volt kivétel is, pl az Assamita vagy a Sethita, és az egyetlen ami a Camarillából bejött az a Bruja volt, a többi felejthetö és nem túl jó. Ez persze az én véleményem, nem authentikus forrás! :-)
  • haxoror
    Francba!
    Nincs valami hibrid amelyik örökké szexelhet?
  • haxoror
    Asp Hole
    Annak a szarnak van emeleti része!?
    Basszameg ezért nem volt meg ez a küldi soha!
  • EnDeR
    A vesuvius az streptees bár! :-) A Sin Bin-ben van peepshow! :-)
  • Shongi
    Olyan érdekes dolgokról beszéltek itt, csak egy valamit szeretnék kérdezni, Olvastátok a regényeket( 13+1 kötet, igaz mostmár van a középkorban játszódó is)? mert azokból sok kérdésre amit feltettetek meglenne a válasz.
  • kiterte
    és meyik peep show a vesuvius vagy a sin-bin alja
  • EnDeR
    Uhhh... ilyen tánci tánci hely Hollywoodban, a Vulcanhoz közel! Nem tom a nevét igy most! Az emeleten van a srác és nem szereti Isaac-ot!
  • kiterte
    milyen kocsma?
  • EnDeR
    Lennt a peepshowban van egy computer! Ha van normális hackink skilled akkor ingyé megkapod az infót, az email-ekben! Amúgy meg ha segitesz annak a fickónak (nem tom a nevét, de a helyi kocsma T. tulajdonosa) ha nem a "könnyebbik" utat választod, és szétversz minden huntert menekülés közben, akkor 500-at ad, ami pont annyi amivel meg tudod venni az infót! De a legjobb az ha a DT-ben a kocsmárosnénak megcsinálod a 2 küldijét, és utána ad pénzet néha, mikor visszamész hozzá! Amúgy MAlkavian rulez! :-)
  • kiterte
    köszi hoz_hun csak azt nem értem hogy ha ventrue vagyok miért nem ir ki semmilyen szöveget ahol használhatnám a domination de még az 500as pénzt sem lehet hogy valami bug és ugy érzékeli hogy még nem kaptam meg a küldit de nem értem
  • Hoz_Hun
    A szabálykönv szerint képesek a szekszre(bármelyik klán, még a nosfik is :), a játékban is szó esik B.Thung barátunk és Jenette hmmm, na igen...), csa rá kell segíteniük vér ráfordításával. Az más kérdés, hogy nem érdekli őket, mert a vérszívás helyettesíti náluk az összes halandó élvezetet egyszerre. Bár ha kefélnek is és közben egymás vérét szlopálják, biztos király lehet...
    Egyébként Jenettet amikor megkurjuk a progiban a végén nem mond valami ilyesmit: "I'm so bored..."

Hogy meg halottak: nem ver a szívük, kihültek nem lélegeznek...ja...mondhatjuk hogy halottak...klinikailag...
  • Sir Quno Jedi
    A vérfarkasok azonban halandók, szépen meghalnak öregségben...
  • Sir Quno Jedi
    Az embernek a vámpírlét elvileg egy ÁTOK, vazeg !

Mondjuk nem véletlen őrülnek bele lassacskán...
  • haxoror
    Akkor mi értelme az örök életnek? (örök halálnak?)
    Ezt az egész élőhalott halottélő dolgot követhetetlen marhaságnak tartottam mindig is...
    A vérfarkasok is örökké élnek ráadásul igaziból élnek és szexelhetnek is, igaz? Ráadásul simán lenyomják a vámpírokat is, jöhetne valamilyen vérfarkasos játék :)
  • EnDeR
    Hát sajnos a Vampire játékban az élöholtak (ahogy a vámpir is az, hiszen a test meghal mikor Káin vére átveszi az irányitást) nem szexelnek. Effective a férfiak nem képesek rá, a nök meg nem éreznek semmit közben. A regék szólnak arról, hogy van néhány him vámpir akinek van olyan képessége, hogy vérrel szimulálja a dolgot, de ez ritka, és nem éreznek szintén semmit, leginkább a Masqurade miatt csinálják, és a 90%-uk Torreador.
    Szerelem már egy másik kérdés, mert bár gyilkos és paranoiás világban élnek, azért egyik másik szerelembe esik vagy egymással, vagy szintén leginkább torreádorok esetében halandóval, akiböl vagy ghoul vagy késöbb vámpir lesz. (érdekességként a szexualitás mellözése miatt a vámpirok képesek saját nemükkel szerelembe esni, ez ugye a fennt emlitett problémák miatt nem homoSZEXualitás!)
    Amúgy nem véletlenek a kéjes nyögdécselések mikor vért szivsz, hiszen a vérszivás mindkét részről extázis érzést ad (beavatott vámpir források szerint jobb mint a szex!), kivéve a Giovannikat akik csak élvezni tudják, merthogy fájdalmas a harapásuk. Ez a klán hátránya! A legnagyobb élvezetet pedig a diabler hozza magával, mikor egy másik vámpir vérét szivják ki! (Ez hozzátartozik a szabbat életformához!)

Prof. EnDeR
  • haxoror
    Mert miért ne kefélhetnének egymással? Végülis nem teljesen halottak és nem csak a vérre hajtanak (ezt a részét hogy a vámpírok halottak még most sem értem, a zombi az halott de a vámpír miért halott?). És az hogy ki vannak hülve nem szempont mert mindketten hidegek ezért nem ézrik a másikon :)
  • EnDeR
    Meg a peep show mellett lévö számitógépen is rajta van az info, csak jól meg köll hackelni! :-)
  • Sir Quno Jedi
    Egymással akkor sem, mert nincs havi ciklusa egy halottnak ugyebár ! AMúgy meg kihűlt testtel...
  • nagykispeter
    Dehogynem,csak menstruálás közben
  • Hoz_Hun
    Azon a szinten lávő orvostól Persuasion ha elég magas(nem Vandaltó a vérbankos faszitól), vagy az azon a szinten lévő számgépből hackin skill, de előtte meg kell találnod Lily naplóját a parkolóban lévő piros kocsi csomagtartójából.
  • vacakman
    Sziasztok!
    Az a kérdésem lenne hogy hol kell a kódott megtalálni azon a küldetésen amikor a vér bankaba ki kell szabadítani Lylit??
    Az első hűtőszoba kódját keresném, de nem találom!!
    Előre is KÖSZI!!
  • Hoz_Hun
    Nemakartam de mivel nem tudom mikor leszek újra itt leírom az egész küldit nagyon röviden:

SPOILER

Isaacnak csak a fél filmje van meg és kell neki az egész ugyebár. Szóval meg kell találni a full filmet.
    Irány a Sin Bin. Beszélges el Flynnel a Death Mask Productions-ról. Egy ideig jár a szája, de utánna már nem akar többet mondani. Ha ventrue vagy egy domination egyből megoldja a dolgot, ha nem akkor vagy nagy Persuasion vagy nagy Intimidat kell neki az infóhoz. Ha ez sincs akkor 500-ért megmondja amit tudni akarsz; nevezetesen Red Spot bolt külső telfonján felhív egy DMP és az adott jelszóval elküld a megfelelő helyre. Tedd azt. Ezután a beszélgetés után már tudod a jelszót így a telefonos hang elküld a Lucky Star hotelban ahol az adott szobában találsz egy kulcsot az Ground 0 Internet Cafe-hoz.
    Ez a következő célpontod. Bemész kinyírsz mindenkit (nem az ártatlanokat nem kell) megszerzed a kazettát aztán húzol vissza Isaachoz.
    Na ennyi.
  • Hoz_Hun
    De tudom.
    Pontosan hol akadtál el?
  • kiterte
    még mindig nem tudja valaki hogy lehet a stuff is enough küldit megcsinálni?
  • Kovász
    Na, akkor már csak egy hivatalos patch kell és jó lesz minden
  • Voltan
    Jóvan, de egymással nem!
  • Boroskóla
    Na kijöttmár ez is normális crackkel, a HOODLUM mostanában nagyon beindult.
  • Sir Quno Jedi
    De igen, nosztalgiából, vagy érdekből halandókkal ! De ez valóban kissé beteges dolog náluk, mivel sem szerelmet sem semmi hasonlót nem éreznek...
  • Voltan
    A vámpírok nem kefélnek, fogjátok már fel!
  • Kovász
    Az Arcanumot lelehet tölteni Torrentről, nem tudjátok?
    Mert DCn nincs fent, Torrentet meg nem ismerem nagyon, de ha azzal lelehetne szedni akkor az zsír lenne

trident: kurvázni élőben kell, nem gépen
    de egyébként engem is zavart h nem lehet megfektetni VV-t mikor tök oda van értem
  • mike369
    Menük nagy része van kész.
    A patch-et mindenképp megvárjuk, mielőtt belevágnánk a többibe...
  • Alblink
    Valaki tu rola infot hol tart ha keszul a magyarositas?
  • Zsoldos
    A lancot lehet neki kellett adni, bar meg ebben sem vagyok 100%-ig biztos, hogy kell. Ha azonnal visszamesz erte, nincs ott. Ha kicsit kesobb mesz vissza, akkor ottvan de csak orul. Gondolom meg tart nala feligmeddig a gyasz. Aztan par kuldivel kesobb visszamesz, mar lesz minden.
  • kiterte
    csak mert valami videonak kéne megszereznem a teljes változatát Isaacnak úgyhogy elmentem videokazetta árushoz és el kéne vinnie a death masc studioba de azt mondja amikor kérem hogy nem
  • trident
    -Köszönöm a bíztatást. lehet hogy nosferatuval kell akkor megnéznem...
  • PiszkosFred
    A vegen meg Jeanette karaktere kore olyan kultusz epul - ami mondjuk teljesen ertheto -, amely miatt visszatero vendeg lesz par jatekban ;] Lesz dolga Erinnek, ha mar ugysem erdekli annyira a klasszikus ertelemben vett modellpalya ;]
  • kiterte
    menni
  • kiterte
    helosztok azt szeretném kérdezni kihez kell a "stuff is enough"Isaacos küldetésben
  • Amiga
    Hopp, most hogy mondod, a True Crime is L.A.-ban játszódik, sőt zombik is vannak benne...
  • PiszkosFred
    Koszi a valaszt. A jatekot ismerem annyira, hogy lattam a kepeket es olvastam kritikakat, de nem jatszottam vele. Mindenesetre en szemely szerint szeretem ha egy karaker tovabb el az adott jateknal, es esetleg feltunik mashol is. Kis pluszt adhat az adott jatekhoz az ilyen "huzas".