Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
nem is tudom minek jatszik az ilyen...
huzza ma innen... kotsog...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Jedi mester és fodrász
sokan poénosnak találják "m1tn1ck" nevét. Miért poénos ez?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez #3538 hol van mék városban.
spoiler:
Csak nyitott szemmel mászkálj downtownban és gyönyörködj az épületek mûvészi homlokzatában :)
NEM LYUKAK<#felkialtas>#felkialtas>
Keresd meg azt a szobát amelyikban a lapátok vannak és a fal mellett néhány hordó, innen kell továbbjutni de a megoldás trükkös!
Ha nem megy majd leírom mit kell csinálni <#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
Hol találom a Tremert regent? Attól is megfájdul a fejem...<#confused>#confused>
Jedi mester és fodrász
De kössz az infót.:))))
Ja, még 1 hülye kérdés, átfér a hordó a lyukakon?<#lama>#lama><#awink>#awink><#nyes>#nyes>
Ha a terembõl átnézel a lyukakon, akkor látod, hogy van egy szomszédos terem.
Oda átmész és hordókat találsz... (sejtelmes csend)
Ha akkor sem jössz rá, tovább írom. :)
A teremeré-s küldi után most járok a csatornában, kinyitottam valami szelepet, ami a medence alján lévõ ajtót nyitotta, leúsztam most egy teremben vagyok ahol, két lapát készül levágni a fejem.Oldalt létra + 4 Lyuk a falon.
Gondolom a lapátoknál nem lehet átmenni. Akkor a csatorna lyukakat kell használni?
Csak azért kérdeztem, mert nem vagyok otthon és marhára csikol a dolog.
Jedi mester és fodrász
Nagyon fontos kérdésem van! Eddig mindent megoldottam (olyan voltam mint a királyviz) de ezt nem értem! Kérlek segitsetek:

Jedi mester és fodrász
Itt ajanlanak alcohol120% -t is, bar ez nem crack, csak egy mini iso, valoszinu az uj alcohol verziok alapbol jok mar.
Ha meg mindig szol akkor, ha van, akkor a CloneCD-t uninstallald.
Together we'll fly someday...
Csak most jutottam a jtékhoz és olyan gondom lenne vele, hogy install után közli, hogy tiltsak le minden elmuláló progit. Ezk után nem is hajlandó elindúlni.
Találkozott már valaki ilyennel, és ha igen mi volt a megoldás, Az emuláló progi törlésén kívül.
Üdv Cece
Lenne egy küldetésem amit nemtok megcsinálni.
Ventrue vagyok, igy nem nyomtam tul sokat a tudományos skillekre, ezért a hackelés nem megy igazán (csak 5-ös)
A küldetést a Shcreknet-nek csinálom. Az elsö 3 szervert mind sikeresen feltörtem, és bedrotoztam, de a 4,-et ami Chinatownban van nemtom feltörni ( a szerver gépet) mert 8-as hack kellene hozzá..
Valaki nem tudná megmondani a jelszavát annak a gépnek? :)
Az egész irodaházat átkutattam, az összes gépet, de nincs utalás a jelszora. igy csak a hack maradt. :(
Vagy egy oldal is jo lenne nekem ahol pontrol pontra le van irva mindden küldetés.
Ez nem fö küldetés, de szeretném megcsinálni..
Ki screenshotoltam õket mellesleg.
És ígérem, befejeztem! :)

Akkor sajna nem tudom mi van, nekem ilyen nem volt, pedig sok fázison átmentem szívásilag. :S
szépen telepítem..majd a 3. lemez után kéri újra az 1. lemezt..!
nyüszög egy kicsit utánna kilép..törli azt amit addig felrakott!!
én még ilyet nem b@szt@m!!!!!:((
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Vagy most mi van? :))
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400