Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltam lent, ha ilyen egyszerü lenne, nem irnék ide, ott nincs egy a lélek se, csak 3 ellenség volt, azokat elöltem de semmi más nincs ott...

SRobert
Le kell menni a pincébe...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Sziasztok!!😊) Drukkoljatok ma nekem, hogy átmenjek a kis nyállá alakult Katay csaj után😊 Az lenne a kérdésem, hogy aki teljesen szociális karival megy... az meg tudja oldani, hogy ne kelljen szinte semmit harcolnia? Gondolok itt arra, hogy a kis keleti bartnõnket, hogy semlegesíti? Vagy eléri, hogy más menjen helyette?? Ventrue-kent megertem, de Toreadorként nem tudom, hogy ez lehetséges-e😊 Én szociálisként kezdtem, de egy Kardmûvésszé váltam közben a szociális értékeim mellett. Szóval valakinek sikerült szinte harc nélkül végigvinnie???
SRobert
Annyira nem rossz, mert pl egybõl ki lehet vele szúrni a TV riporter elhagyott névjegykártyáját, amin rajta van a lakcíme. Világítanak azok a szekrények, amiben van valami. Az összes gyûrû, pénz, stb. Ez ugye pénzforrás. Ajtókhoz néha kulcsot.

5-ös értéktõl pedig a pályákrók kivezetõ nyílásokat, továbblépési lehetõségket, stb.

Olyan tárgyak is láthatóvá válnak, amik egyébként sehyogy sem.

Üdv megint.
köszi a hack kodokat. 😊

Egy másik problémához értem, a játék végén vagyok, a lopald society-nél, ahol ki kellene szabaditani valami papot..
Namost én kiirtottam minden ellenséget, 100x körbejártam a házat, de sehol se találtam senkit se... már vagy 2 orája ott járkálok ,és nemtom mit kellene csinálni. (elmenni persze nem lehet).
Elvileg hol kellene lennie annak a papnak ?

Az csak annyi, hogy meg vannak jelolve a targyak, meg esetenkent a fontosabb kapcsolok vmi gagyi fennyel. Magasan a leghasznalhatatlanabb skill szerintem.
Voltan
NEM vettem észre.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SRobert
Magas investigate-tel látni fogsz minden felvehetõ tárgyat. kék "füst"(elejtett tárgyak, naplók, stb).
Még magasabb értékkel a továbbjutást segítõ tárgyakat is

Voltan
Nem, állítólag a részletesség változik a távolság függvényében. Én vettem észre különösebb minõségi romlást, de gyorsabb lett a cucc.

Voltan
Kevésbé akad a dolog. Mondjuk az autoexec-es cucc eléggé tönkreteszi a látványt, ezért azokból esetleg csak az autosave-et érdemes kikapcsolni, azt viszont mindenképp, mert lerövidülnek a töltési idõk. A configos dolog azért nálam tényleg segített egy kicsit. De azért kiköhöghetnék már a pecset, hogy rohadjanak meg.

A 3dsky-t nem biztos, hogy celszeru kikapcsolni.
Az autosavet tenyleg jo kinyomni a ragdoll collide viszont 0 -ra, ha gyorsitani akarsz.

A smooth nemtom min finomit, a dist-es nem a latotavolsag? Mert akkor azt sem feltetlen jo otlet levenni.
Ezekhez a küldikhez pont nem kell de ha alaposan körbenézel akkor amúgy is megtalálhatsz minden tárgyat (mert csak arra jó hogy kék particle effektet ad az elszórt cuccokra)
Csak azok a discipline-jeid lehetnek amivel elkezded a gamet.

Jagi
jobban fut a game tõle, vagy a vas pörög jobban?

Voltan
A CFG könyvtárban érdemes csinálni egy autoexec.cfg file-t a következõ tartalommal:
r_3dsky "0"
autosave_on "0"
cl_smooth "0"
bindtoggle "F6" cl_showfps 2
cl_ragdoll_collide "1"

Illetve a config.cfg fileban meg lehet változtatni:
dsp_dist_max "1440.0" bejegyzést dsp_dist_max "440.0" -ra.

Némi teljesítménynövekedés várható. Egyébként az utóbbi önmagában is ér valamit.

Hehe! Lazával jó barátok vagyunk, és csak szivat!

Néhány új kérdés, mert úgy látom ti szerettek válaszolni, és tudtok is, és ezt köszönöm!

Ha az investigate-t felnyomom, akkor több dolgot fogok észrevenni, és esetleg eddig megoldhatatlannak tünö questeket is meg tudok csinálni?

Mondjuk pl. a Oceans House Ghost relytéjt, vagy a hollywoodi Forgatókönyv iró eddig elég monoton problémáját, esetleg a szintén hollywoodi, a hercegtõl e-mailban kapott vendéglõs küldit?

További kérdéseim, hogy hogyan tudok más discipline-t tanulni, mármint az RPG-ben tudok másikat tanulni, csak többe kerül. Itt ez hogy megy, mert NPC-ktõl nem igazán látok olyan lehetõséget hogy tudjak tanulni.

És egy utcsó kérdés: mennyi van még hátra a játékból, ha most jön a Govanni házba való behatolás?

Elõre is köszi!

Jedi mester és fodrász

Jagi
Késsel meg nyomormosással! Itt a 6 Xp volt a lényeg. Eddig ez a legnagyobb amit egyben kaptam<#guluszem1>

Azt az UFOt ki lehet békíteni? <#wow1>

Voltan
A Tzimisce-t meg lehet békíteni???? Hogy?

Jaj ne má' lécci!

...

Gyere csak közelebb súgok egy titkot a füledbe... <#szeret><#hamm><#eplus2>

Jagi
Ezt minden karival meg lehet csinálni? A tzimise-ért is 6-ot lehet kapni.

Jagi
Hmmm... kiszabadítod az õrületed?

Sir Quno Jedi
Az mondjuk poén, hogy Chinatownban a két vénséges bérgyilkost össze lehet békíteni, mindjárt 6XP-ért !!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Meg még mit nem !!! Punyi torreádorok ! Amit szabad JUPITERNEK, nem szabad azt kisökörnek ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sikat és = sokat ér

SRobert
Igen, vannak itt szépségek! 😊

Malkavitával végig lehet csinálni a végén a templomos részt egyetlen lövés, vagy ártó spell nélkül. 😊

Banshee fórumon többen is írták hogy a torreador is kaphatna a patchben presence dialóg opciókat mert a seduction jópofa de szórakozáson túl nem sikat és. Ja, és kaphatnának olyan erõt mint a domination ellenség átállítósa.

SRobert
Viszont a fenyegetés mintha nem lenne kihasználva a játék vége felé. 😞

Sir Quno Jedi
A domination-t kimaxoltam, így azért öröm küzdeni. Egy katanás, egy gépfegyveres fickó possession-ra, máris irtják a többieket és az életük árán is megvédenek minket, a többiekre suicie, mass suicide, aki maradt trance-be tenni és lehet vacsorázni belõlük ! Khmmm. Amúgy meg a possession alatt lévõ karikat is lehet fogyasztani ! 😄DD

Sir Quno Jedi
Amúgy Chinatown-ban a 8-as seduction sem elég a Red Dragonban álomásozó kiscsajhoz, vazeg !

De 8-as persusion már elég a legtöbb beszélgetés bekés megoldásához, sõt akár egyszerre több abszolúte független dialógusszál is adódik csak ebbõl ! Azaz több kék választás is van 1x-re a képernyõn már alapban olykor.

Sir Quno Jedi
Ja az fontos. Kipróbáltam torreádorral is az elején már 6-os sedcution-nel mentem Theresa/Jeanette-hez. No így azért, másképpen alakult a beszélgetés, egy kicsit. De még az elején a parti banda fõnökét is a nyuszikánkká avanzsálhatjuk egy kis farbedobással ! 😄DD

"és jól benyaltam magam..."

folytasd, figyelek <#buck>

Jagi
Ja, de a tzimiseket jobban utálják! 😄D Ez vígasztal.
ÉÉÉs, a #3544-ban is elírtam, tremere-t vagy valami hasonlót írtam bele SRY!

Sir Quno Jedi
Az én ventrue-mal is jóba került, mert magas volt a seduction (is) és jól benyaltam magam. DE azért szerelmes emileket nem küldözgetett, mert mégsenem ugye !

Mert VV torreador és a tremeréket amúgy is utálja a többi klán. Talán még az appearance is számít de sztem csak a torreadorokkal haverkodik...

Sir Quno Jedi
Mert minden klánnal és appearance/subterfuge/seduction értékkel mást tudsz elérni nála. Hiába a jószándék, az nem elég ám !

Jagi
A tremere kiccsajjal meg csak flegmázik, hogy ne hivjam VV-ek.
Hogy lehet? Én a VV féle bótot próbáltam, nem jött össze

Sir Quno Jedi
Mert az csak egy pénzváltógépecske, aprót ad semmi több.

SRobert
Ennél a résznél éppen "bájolgott". 😊

Toreadorral voltam. Mire hazaértem, a gépem tele volt szerelmes emilekkel. 😊

A malkavitámat már nem vírta ennyire, fõleg, hogy az nem hajlandó VV-nek szólítani. Ha jól emléxem, a malkavita legkedvesebb megszólítása VV felé: Speaking Doll. 😄

A peepshow pénzautomatáját pedig ki lehet fosztani.

Gondolom a szokásos Hmm... Hmm... szövegét mondja 😄

A SinBin-ben ki lehet fosztani de lockpick kell hozzá

Jagi
Nekem a pénzautómata kifosztása hiányzott. Ahackelést lehetett volna használni rá!

Jagi
Mit mond? Szeretem a csajt, csak olyan lekezelõ.

Sir Quno Jedi
Nnna, most hogy több a RAM az segített ugye. De a legújabb Catalyst-ot is felraktem és a gamma megtáltosodott. 1280*1024-ben már teljesen játszható egy R9600Pro-n ! Na jó néha szaggat baromira nagyobb hirigeknél,de amúgy kalandjátéknak elmegy.

SRobert
Szerintetek nem kellett volna ebbe a játékba néhány ruhabolt?
Nekem hiányzott.

Nektek vannak jól sikerült portréitok? 😊

SRobert
Egy sokat mondó arckifejezés:

SRobert
Értem én, de neki más volt a motivációja. 😊

A rövid történet:
Mitnick a Cyberkalóz

Azt akartam mondani hogy sztem a legnagyobb tudásúak nem reklámozzák magukat sitefeltöréssel meg a nickjük otthagyásával mindenhol hanem úgy utalják a pénzt vagy lopják az adatot hogy a károsult észre sem veszi egy ideig és mire gyanakodni kezdene már semmi nyom sincs 😊

SRobert
Az a hacker, akirõl nem tudni, az legfeljebb otthon, a saját gépeit hackeli. 😄

Azért annyira nem jó mert végül elkapták, az igazán profiknak még a létezésérõl sem tudni 😊

Akkor ez a faszi már tudhat valamit...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...