6370
Vampire - Bloodlines
  • SG
    Inkább a "motorcsónak propellerezős arcbanyomós szétdarálós és ezt vágásnélkül mutatós uncutverziolós" :))
    Szerintem
  • EnDeR
    "Lassú baltás gyilkos elöl gyorsan elfutós, mégis meghalós?" :-)
    Szerintem
  • SG
    Én csípem a King-et, csak nálam ő nem horror, inkább thriller író. Legalább is nekem túl lágy, én a zsigerkibelezős agyvelőloccsantós, balta a koponyába stb. keményebb cuccokat favorizálom.
  • SG
    Ja de előtte be kell kapcsolni az áramot a kerítés mögött egy főkapcsolóval, különben nem működik a csillagvizsgálós kapupaszírozás.
  • CarajoEsp
    NENENENE: NE MENJÜNK BELE VITÁBA!!!
    Téma részemről lezárva.
  • SG
    Agyon lehet nyomni a csillagvizsgáló kapujával, nekem csak harmadik nekifutásra sikerült, mert mindig levert a beste. De aztán szétlapítottam mint Luke a rankort a jedi-ben :)))
  • SG
    Strahd Von Zarovitch és az egyik legjobb vámpir arc akit kitaláltak az írók.
  • EnDeR
    Jut eszembe vérfarkas! Mit lehet csinálni a vérfarkassal abban a parkban amiben összefutok a Számnevüvel! (gyk.:Nines)
  • EnDeR
    Vámpir regények?

Hát nézzük! Ha csak a White Wolfos regényekre gondolsz, akkor az minimum 20 kötet (a legtöbbet sajnos nem éri meg megvenni, és csak a vampire-ről beszélünk). A kiadott könyvek egyik része tragikkusan majmolja a szabályköny sztereotipiáit, pedig ennek az eltérései teszik érdekessé magát a Vampire the Masqurade szerepjátékot. A másik rész annyira elrugaszkodik a történetek lényegétől, hogy élvezhetetlen. Ezen kivül a WoD (Word of Darkness) világában annyi regény, és szerepjáték van már kiadva, hogy mind a játékosok mind a mesélők nagy szarban vannak; értsétek vannak vámpirok, whrait-ek, changlingek, Wherewolfok, mage-k, hunterek, etc. és a végén az jön ki hogy a föld mintegy 10%-nak sejtelme sincs hogy mi folyik körülötte, a többi 90 meg éjszaka él, vagy egy másik dimenzióban tevékenykedik! Egyszóval szerintem egy kicsit elrúgták a lasztit!
    Akkor a személyes kedvencem Anne Rice kötetei, amiből nem rég jött ki a Vámpir krónikák 4. része Test tolvaj meséje cimmel, illetve 1-et kiadtak nem tom milyen megfontolásból idő elött kb. 2 éve ami Pandóra nevet viseli, de ezzel nagyon elvetették a súlykot! Én nagyon tudom ajánlani Anne Rice-t mert 1 nem csak a vámpirtörténeteit érdemes elolvasni hanem a Mayfair boszorkányok történeteit, illetve a két viszonylag független történetet a Csontok szolgálóját, ill. a Múmia avagy Rámszesz az átkozott, a felsorolt köteteket lehet magyarul olvasni.
    Aztán ugyi ott van a Drakula, amit én speciel nem tartok sokra, de elolvastam (elöbb mint a Rice féléket). Szóval nem arról van szó hogy nem tetszett, de nálam az a könyv mértékegysége hogy hányszor olvasom el, és ennek NÁLAM 1-es!
    Stephen Kinget nem olvasok, nem jött be, Mea Culpa a rajongóktól. Nem szólom le, mert a stilusával nincs semmi bajom, csak a történetei hangulata valahogy nem az én világom!
    Ne hagyjuk ki a Nosferatu regényt, aminek a szépsége, hogy a XIX. század negyedik negyedében irták, és tulképpen ez a vámpir regények, és média termékek alapja (meg a róla készült 1921-es film Lugoshi Bélával).
    És végül az (A)D&D Ravelnoft, vagy egyéb, ahol a Drakulai sztereotipiákra alapozzák a történeteket, bár Ztaahad von Zharovits (remélem jól irom) karaktere nagyon közel van a White Wolfos hangulathoz, és ebben a regényvilágban (mármint az egyész (A)D&D regényvilágban) az egyik legjobban kitalált karakter, aki elvet minden sablont.
    Biztos hogy jelent meg még vápírokról szóló könyv magyarországon, csak nem vettem meg. Már megint túl sokat irok!
  • mike369
    ez nem verseny! szerintem mindketten jók... meg még vannak egy páran...
  • haxoror
    King sehol sincs Lovecrafthoz képest, kár hogy Ő nem írt vámpírosat :(
  • mike369
    jó is az...
  • CarajoEsp
    Énis elég sok vámpír egényt olvastam és nekem is meglátásom ,hogy úgy ,mint Barm nem írt azóta se senki. Számomra a Drakula volt az egyik legszebb Vámpíros könyv.
    DE A LEGJOBBAN KEDVELT VÁMPÍROS KÖNYVEM!! Stpehen King-Borzalmak városa.
    (Nézzétek el-Egy fanatikus King rajongó):D
  • SG
    A Ravenloft-ot ismeri valaki ? Abból olvastam 2-3 regényt, azok is vámpírosak voltak. Nem tudom hány regény jelenhetett meg magyarul, esetleg tudja vlaki?
  • mike369
    a kiadó.
  • kanyar
    Egyebkent egy buta kerdes a nagy patch varasban, igerte egyaltalan valaki hogy lessz hozza?
  • mike369
    Még nincs, patch-re várunk aztán kezdjük, vampiregames.uw.hu-n lesz, ha majd lesz belőle tesztverzió.
  • Tatyla
    skacok van már honositás?
  • EnDeR
    bocsesz! szivatni nem akartam erröl nem tudtam!
  • Hoz_Hun
    már megint elírtam grrrrr..

ha nosfi vagy
    changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
  • Hoz_Hun
    Ne szivassátok....
    -console

és írd be
    changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
    ha nosfi vagy
    changelevel2 la_hub_1 sewr_map_landmark

Johansent meg sz*rd le...
    Ha nem tudod a consolt hogy kell lehívni írj újra.
  • EnDeR
    mielött a csónakba ugranál console, ird be hogy save xyz (közben ugyi nem megy az idö) majd próbálkozz néhányszor (load xyz-vel tudod gyorsan elöhivni) vagy vedd le a display performanciákat, hogy a kövi-t be tudja tölteni! Ha ez sem segit akkor reinstall! A mentések a Vampire\save könyvtárban vannak! Sok sikert!
  • Dachande
    A Leopolditáktól jövök ki az öreggel, beugrok a csónakba,elkezd tölteni és kilép a játékból.HELP!
  • Hoz_Hun
    Ahh..bocs az elírásokért..azért remélem olvasható még.
  • Hoz_Hun
    Olvastam azokat is...:D
    Bár a legutolsót még nem (most még el vagyok a középkori vámír regényekkel). lestat a vámpír szerintem üti az Interjút. Csak kár hogy nem a WoD-ben játszódik. Na jó de Anna Rice klasszisokkal jobb író szegény újonc klánregény írók.

Bár meg kell hogy mondjam brham Stokes Drakulája volt a legjobb ...
  • Drizzthsz
    Jajj, bocs a szokásos kérdésért, de még mindig nem tölthető le semmi a magyarításból?
  • haxoror
    Megnyugodtam :D
  • Eye-scream
    Vérfarkasok általában még addig sem élnek mint az emberek, mivel legtöbbjük fiatalon elesik a Gaiáért folytatott könyörtelen harcban. Ha mégsem akkor igen szép kort is megérhetnek (akár 120 évet is) és állítólag előfordult már olyan is, hogy Gaia megfiatalította egy dicső harcosát. Szexelni emberekkel, farkasokkal és a többi garouval is tudnak, és élvezik is de két farkasember nászát tiltja a Litánia, mivel ha gyermekük születik az mindenképp metis lesz. És tényleg legtöbbször elég simán lenyomják a vámpírokat, de azért messze nem legyőzhetetlenek :)
    Tényleg jöhetne egy werewolfos game...(WoD-os werewolfos)
  • thief82
    Hali
    Valaki be fel tudná tölteni a Vampire crackjét? A gamecopy-n még nincs fent!
  • EnDeR
    Amúgy sokkal jobb vámpirkönyvek az Ann Rice félék! Olvassátok el öket! (Tudjátok Interjú a vámpirral... és a folytatások)
  • PiszkosFred
    De ott is csak opcionalis termeszetesen ;]
  • Amiga
    Vérfarkasos játék: Morrowind Bloodmoon.
  • Hoz_Hun
    Nem győzöm leírni. Nyugodtan szexelhet a vámír kiszáradásig. A klánkönyvekben is dugnak (csak nem egymással), gondoljunk Mis Victoria Ashra. Ő róla konkrétan szó van hogy kefél valamelyik könyvben.
    Haxoror remélem sikerült megnyugtassalak.
    De ha ma hazamegyek előveszem a szabálykönvet és leírom ide szóol szóra mit ír erről.
  • Hoz_Hun
    Amikor átmentem a temetőbe legugolok és viszamegyek a lyukhoz, de nem annyira közel hogy váltson a képernyő. nekem eddig olyankor mindig megjelent a ribi.
  • Hoz_Hun
    Én is olvastam a 13+1, meg a Weinberg ide vonatkozó összest, plusz még jópár ebben a világban játszodó könyvet .
    Nekem is a Tzimitze volt a leg antibb könyvrész, meg a Tremere, sajnos a Malkáv is olyan unalmas voltam hogy alig tudtam végigolvasni. Többi az jó volt, főleg a Brujah, de nekem tetszett a Gangler, Nosfi, Lasombra is (Lusita Rulez).
  • trident
    -EnDeR: most több ember álmát törted össze! Szégyeld magad!
  • Kovász
    Na, engem is utolért egy igen-igen kellemetlen bug...
    Konkrétan arról a küldiről van szó, ahol Romeronak vinni kéne egy ribit, csak az a hülye kurva nem jön át a másik pályára:(
    A másik alternativa meg ugye az, h 5 percig védeni kéne a kapukat, csak épp a harci skillekre még nem nagyon gyúrtam..

A nemhivatalos patch orvosolja ezt a hibát, h nem jön át a ribi?
  • EnDeR
    Sok mindenröl!... Nehéz lenne elmesélni, de ha szereted a szerepjátékokat, akkor prószáld ki! külön érdekessége, hogy nem kell végighentelni az egészet, hanem a szociális karaktereknek is sok erössége van (ha nem erösebbek a harcos kariknál).
  • balintka
    Hali! Miről szól ez a játék?
  • kiterte
    meg van a küldi kösz ender és hoz hun