Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SRobert
Tényleg nem használ a lángszóró?
Oldalról sem?

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
Azé köszi! 😊

Oh! nekem nagyon hiányzik a Ravnos! Milyen genya lehetnék a sok-sok illuzióval! :-))

Jedi mester és fodrász

Akár ellenfélként is, hisz a Tzimisce klán is szerepel (kemény 1 fõvel).
Hála a tervezõknek a Giovannik benne vannak a progiban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem még mindig azt mondjátok meg, hogy közelharcosként ki hogy nyírta ki a Katay csajt... Tököm beleszakad😊 Azon kívûl, hogy oldalról úgy tûnik jobban sebzõdik😊 Uzi mennyit sebez bele? 480 skulóm van asszem uziban... 😊 Elég lenne ellene?😊
Nekem nem rémlik, hogy bárki bármit is tanított volna😊 Talán ha a Gargoyle-t ráveszed, hogy segítsen Isaac-nek akkor tanít, mint állat... Ki tudja... Biztos rá lehet beszélni, hogy segítsen csak magsa suberfuge kéne hozzá... Az meg Karizma kérdése már😊))
Voltan
Szerintem nem klánfüggõ a dolog. Beckett nem tanítja a Gangrelt sem, Ventrue létemre engem is tanított Nines,stb. A Tremerék pedig a P&P játékban is csak a saját fajtájukkal foglalkoznak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mondjuk a Ravanos (nem is hiányzik), Setite és az Assamita (õket is sajnálom a távolmaradásuk miatt) is hiányzik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De a Lasombra Sabbat klán, és te csak Camarillával lehetsz! Amúgy Beckett valóban tanitja a gangreleket!

Jedi mester és fodrász

Voltan
Nem hivatalos Patch
Néhány bugot javít csak, performance-ot nem. Mellékelt readme-ben le van írva pontosan. Én még nem próbáltam, de hátha valakit érdekel.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hmmm, lehet nem is klánfüggõ a tanítás?
M. Strauss tuti csak tremerét tanít.
Beckettet az átváltozásról tuti csak Gangrel kérdezheti...mi ez a kivételezés...

Hiányolom, hogy a Lasombre klán egyáltalán nem szerepel a játékban..egyik legtutibb klán.

SRobert
+xp = 3xp 😊

SRobert
Valami züld cucc, gyõkér formájú.
A zombik támadása közben (olasz villa), ha bemész az egyik sírboltba, ott hever.
+ xp felett extra pontot ígér, vagy valami ilyesmi. 😊

SRobert
Eddig Nines minden karakteremnek tanított valamit.
Tremerének tuti Strauss, õ ad lakást is.
Janette nekem nem tanított semmit. (Voltam Malkavita is)

A nosfiknál lehet, hogy Bertand Thung tanít.
Úgy vettem észre a tanítókkal elég hamar lehet találkozni, úgy hogy Bertand Thung a valószínübb (akkor a Torreadorok szívnak, mert VV és Issaccal is kicsit késõbb találkozunk).

Én megszereztem mind a négyet jó sok skillembe került. egyszer így is végig kell játszani 😊.
Nem jár semmi jutalommal (poszereken kívül), a begyüjtésük.

Milyen zöld cucc?

Aki Toreador klánnal játszott, õt ki okította skillekre: VV vagy Issac?

Ami tudok illetve valószínû:
Brujah --> Nines Rodriges (biztos nekem 2 skilt tanított)
Tremere --> Maximillian Strauss (aszem ez is tuti)
Ventrue --> La Croix????
Nosferatu-> Gary????
Toreador--> VV vagy Issac???
Malkáv --> Jenette????
Gangler --> Beckett (ez nem biztos)

SRobert
Bár én nem tudom, hogy meddig adogatnak a nosferatuk feladatokat, mert a 3. poszternél meguntam a küldiket.
Lehet, hogy egy késõbbihez kérni fogja?

Amúgy a poszterektõl kisebb sokkot kaptam, mikor az elegánsan berendezett kéró falán megjelentek a celluxal rögzített poszterek. 😄

Ja és szorgalmasak a srácok, mert rögtön több példányban, az összes lehetséges kéró falára felragasztják õket. 😄DD

SRobert
Hátha más is.
Én a malkavitámmal mindenféle szart találtam, de a nosferatuknál csak a követ fedeztem fel.

Télleg, volt, akinek adott extra pontot a zöld cucc, amit a láda felé vezetõ kriptában lehet találni?

SRobert
Az igazsághoz tartozik, hogy a Tremere karakteremmel nemigen hízelkedtem, csak egy próba erejéig tuningoltam fel a seductiont.

Arra viszont kíváncsi vagyok, malkavitával került-e ennyire jó viszonyba? 😊

Egyébként úgy néz ki, tévedtem. 😄
Ezek után valószínû, hogy tényleg csak a seductiontól függ.

Én is azt hittem az õvé (Bertand Thung-é). De nem. Szóba sem kerül a CD hiába van nálam (Banshee-n sem említi senki). Már Venture karakteremmel megtaláltam (innen tudtam hol van), de már akkor se tudtam mit ketzdeni vele. Talán ChinaTownban...

Ne már hogy csak én találtam meg?!?

SRobert
Ja...

Ventrue-val csak most kezdtem, arról nem tudok nyilatkozni. 😊

A tremeréket sem utálhatja alapból, mert ugye még emléxünk, kinek fújogat bájos csókot az introban? 😄

A tirpák Brujah csajom is megkapta az idióta leveleit, meg az autogrammot is. na jó nem is tirpák a karakterem, nagyon kedves is tud lenni.
Egyébként harcban tényleg sokkal jobb a Ventrue karakterembél. Nem sok esélyem lenne magam ellen <#idiota>.

Ventrue + magas seduction: kap dedikált fotót és szerelmes leveleket 😊
SRobert
Nem csak attól függ.

Toreadorral kedves és szerelmes levelekkel bombázza, majd ad magáról egy dedikált fotót.

Tremeréhez magas seductionnal sem olyan édi-bédi, mint a toreadorhoz.
Én szerelmes emileket sem kaptam.

Malkavitához elnézõ, de se email, se fotó, szigorúan csak kp-t perkál jutalomként. Bár mint említettem a malkavita Speaking Doll-nak hívja VV-t. 😊

SRobert
Én nem.

De talán menj el Bertand Thunghoz, vagy hogyishíjják és próbáld elpasszolni neki. 😊
(Santa Monica, furcsafejû srác, aki elküld a játék elején robbantani.)

Elolvastam ezt a M1tn1ck életrajzot. Nem semmi a fazon.
...és végül a nosferatuknál végezte...bár örül neki 😊

Ugye ugye! 😊 És milyen csendben voltak, mig beszélgettetek! :-)

Jedi mester és fodrász

Igaz...eltekintva a szanaszétszórt patkánytetemektõl, egész szépen ülnek az asztalnál a hullák.

Mi ez a "otthonában"! tisztességes szépen berendezett otthont látunk! Nem olyan szemétdombot, mint modjuk a Malkavita ház!... Nem?! :-)

Jedi mester és fodrász

Egy kérdés: a nosferatuk "otthonában", a szemét között találtam egy CD rá van írva valami B.Thung Mix CD vagy valami ilyesmi(nem az a cd amit M1tn1k küldéjében a széfbõl grabbelünk, de hasonlóan néz ki, és nem is lehet eladni).
Az hova kell, vagy mire jó? Megtalálta más is?

VV-nek én is benyaltam...Brujah karakterrel. Szóval szerintem csak seductionon múlik, hogy kedves-e vagy sem.

Sir Quno Jedi
Jah, mindég keverem, köszike !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A katananal volt egy jobb kard is. Asszem ertekei ugyanazok, de sokkal dragabb 😊 Egyenes hosszukard.
Az az Auspex 😊

Sir Quno Jedi
Asszem az javítja a célzóképeséget is, mivel asszem perception-re is gyúr.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SRobert
Tényleg kéne egy FAQ...

Megnemmondommárhogykivolt lefordította a whitewolf oldalán megjelent megoldást:

- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
- lehozod a konzolt és beirod a következõket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented õt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark

SRobert
A katanához igen, de én aztatat mondtam, hogy elég az 5-ös skill a boldoguláshoz.

Tehát malee: kalapács, ranged: Anaconda.
A kis kezeslábasok két ütés/lövés és kinyúlnak, a nagyobbak elõl pedig hátrálva sebesülés nélkül lehet mészárolni.

És akkor pluszba ott van az elrohanás, vagy a lopakodás.

Celerity !
Amíg bírod vérrel simán el tudsz futni bármi elõl és a bossok sem jelentenek problémát csak nem szabad közelharcba keveredni hanem lõni kell õket mint atomállat 😊

Sir Quno Jedi
Gyerekek, azért a katanákhoz kell az a 8-as melee ! Én is rágyúrtam+tárgy !

Köszi, kiba hordok. 😊
Jol elvolt dugva, na most jol jött volna pl az a észrevevös skill. 😊
Már csak 1 bajom van, beugrok a hajoba a végén, és kifagy a játék......

Sir Quno Jedi
A nosferatusban csatornában nekiálltam kinyírni azokat a bazinagy kétfejû/testû szörnyeket, de aztán meguntam és 1xûen elfutottam mellettük, mert lassúak és bambák, csak a kicsiket érdemes kinyírni, hogy ne okvetetlenkedjenek.

SRobert
Fegyverárusoktól.
Én spec a kövérlerritõl vettem.

Egyet pedig találtam az egyik küldetésben. (sabbat)

Izé! Merre lehet lángszórót szerezni??

Jedi mester és fodrász

SRobert
Nevetni fogsz, a csatornában alig harcoltam. 😊
2 monstát voltam kénytelen kinyírni, a többi észre sem vett.

Az 5-ös skill nem kerül egetverõen sok xp-be és mind közelharcosként, mind távolsági harcosként boldogulni lehet.

A spellekrõl már nem is beszélve. Nagyokat sebeznek a bossokon.
A végére pedig ott van a lángszóró.

Ráadásul nekem vagy 30xp-m volt a végére, amit már csak poénból osztogattam el, semmi szükségem nem volt rá a boldoguláshoz.

Mondjuk a nosferatus csatornaban megnezem mikor lopodzol el a monstak orra elott, meg hogy irtod le a bossokat minimalis eroszakkal 😉
SRobert
# 3595. 😊

A toreadort alig-alig veszik észre osonás közben.
A késõbbieket is meg lehet oldani minimális erõszakkal.

A Quest Log-hoz hasonló rejtélyességgel csak annyit mondok:
- A lámpákat fel és le is lehet kapcsolni!
- A tûz sokmindent megtisztít!

😄

Sok sikert!

SRobert
Nézegesd a hordókat. 😊

Hat a gusztustalanabb linearis hent-palyakon max ha futsz, mint a nyul, a boss-okat meg sehogy.