Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jedi mester és fodrász
Hála a tervezõknek a Giovannik benne vannak a progiban.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Jedi mester és fodrász
Néhány bugot javít csak, performance-ot nem. Mellékelt readme-ben le van írva pontosan. Én még nem próbáltam, de hátha valakit érdekel.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
M. Strauss tuti csak tremerét tanít.
Beckettet az átváltozásról tuti csak Gangrel kérdezheti...mi ez a kivételezés...
Hiányolom, hogy a Lasombre klán egyáltalán nem szerepel a játékban..egyik legtutibb klán.
A zombik támadása közben (olasz villa), ha bemész az egyik sírboltba, ott hever.
+ xp felett extra pontot ígér, vagy valami ilyesmi. 😊
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Tremerének tuti Strauss, õ ad lakást is.
Janette nekem nem tanított semmit. (Voltam Malkavita is)
Úgy vettem észre a tanítókkal elég hamar lehet találkozni, úgy hogy Bertand Thung a valószínübb (akkor a Torreadorok szívnak, mert VV és Issaccal is kicsit késõbb találkozunk).
Nem jár semmi jutalommal (poszereken kívül), a begyüjtésük.
Ami tudok illetve valószínû:
Brujah --> Nines Rodriges (biztos nekem 2 skilt tanított)
Tremere --> Maximillian Strauss (aszem ez is tuti)
Ventrue --> La Croix????
Nosferatu-> Gary????
Toreador--> VV vagy Issac???
Malkáv --> Jenette????
Gangler --> Beckett (ez nem biztos)
Lehet, hogy egy késõbbihez kérni fogja?
Amúgy a poszterektõl kisebb sokkot kaptam, mikor az elegánsan berendezett kéró falán megjelentek a celluxal rögzített poszterek. 😄
Ja és szorgalmasak a srácok, mert rögtön több példányban, az összes lehetséges kéró falára felragasztják õket. 😄DD
Én a malkavitámmal mindenféle szart találtam, de a nosferatuknál csak a követ fedeztem fel.
Télleg, volt, akinek adott extra pontot a zöld cucc, amit a láda felé vezetõ kriptában lehet találni?
Arra viszont kíváncsi vagyok, malkavitával került-e ennyire jó viszonyba? 😊
Egyébként úgy néz ki, tévedtem. 😄
Ezek után valószínû, hogy tényleg csak a seductiontól függ.
Ne már hogy csak én találtam meg?!?
Ventrue-val csak most kezdtem, arról nem tudok nyilatkozni. 😊
A tremeréket sem utálhatja alapból, mert ugye még emléxünk, kinek fújogat bájos csókot az introban? 😄
Egyébként harcban tényleg sokkal jobb a Ventrue karakterembél. Nem sok esélyem lenne magam ellen <#idiota>#idiota>.
Toreadorral kedves és szerelmes levelekkel bombázza, majd ad magáról egy dedikált fotót.
Tremeréhez magas seductionnal sem olyan édi-bédi, mint a toreadorhoz.
Én szerelmes emileket sem kaptam.
Malkavitához elnézõ, de se email, se fotó, szigorúan csak kp-t perkál jutalomként. Bár mint említettem a malkavita Speaking Doll-nak hívja VV-t. 😊
De talán menj el Bertand Thunghoz, vagy hogyishíjják és próbáld elpasszolni neki. 😊
(Santa Monica, furcsafejû srác, aki elküld a játék elején robbantani.)
...és végül a nosferatuknál végezte...bár örül neki 😊
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Az hova kell, vagy mire jó? Megtalálta más is?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Megnemmondommárhogykivolt lefordította a whitewolf oldalán megjelent megoldást:
- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
- lehozod a konzolt és beirod a következõket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented õt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
Tehát malee: kalapács, ranged: Anaconda.
A kis kezeslábasok két ütés/lövés és kinyúlnak, a nagyobbak elõl pedig hátrálva sebesülés nélkül lehet mészárolni.
És akkor pluszba ott van az elrohanás, vagy a lopakodás.
Amíg bírod vérrel simán el tudsz futni bármi elõl és a bossok sem jelentenek problémát csak nem szabad közelharcba keveredni hanem lõni kell õket mint atomállat 😊
Jol elvolt dugva, na most jol jött volna pl az a észrevevös skill. 😊
Már csak 1 bajom van, beugrok a hajoba a végén, és kifagy a játék......
Én spec a kövérlerritõl vettem.
Egyet pedig találtam az egyik küldetésben. (sabbat)
Jedi mester és fodrász
2 monstát voltam kénytelen kinyírni, a többi észre sem vett.
Az 5-ös skill nem kerül egetverõen sok xp-be és mind közelharcosként, mind távolsági harcosként boldogulni lehet.
A spellekrõl már nem is beszélve. Nagyokat sebeznek a bossokon.
A végére pedig ott van a lángszóró.
Ráadásul nekem vagy 30xp-m volt a végére, amit már csak poénból osztogattam el, semmi szükségem nem volt rá a boldoguláshoz.
A toreadort alig-alig veszik észre osonás közben.
A késõbbieket is meg lehet oldani minimális erõszakkal.
A Quest Log-hoz hasonló rejtélyességgel csak annyit mondok:
- A lámpákat fel és le is lehet kapcsolni!
- A tûz sokmindent megtisztít!
😄
Sok sikert!