Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SRobert
Lehetsz. 😊

Downtown után 2.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
!!!SPOILER!!!

Utoljára egy tüzes leányzó:

Az mennyivel van Downtown után? Ugye nem kötelezõ a Camarillával lennem, hanem lehetek anarch is?

SRobert
Elvileg china town.

Hanyadik pályán lehet megszerezni a Katanát?

SRobert
!!!SPOILER!!!

Emberünk sem aprózza el a ruhatárát. 😊

Gnome
jólvanakkor azthittem neten/p2p-n keresgéltél össze vissza😛...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Azt mondom én is...<#nyes>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Gnome
khm...Activision\Vampire - Bloodlines\Vampire\sound\music
minden zene mp3ban...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

SRobert
Milyen igazad van!!!
ELNÉZÉST!!!

Chaiasm - Chursed CD 5 száma 5:17.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CarajoEsp
ÁHGHHHHHH: ÍRD ?HOGY SPOILER ÉS CSAK LINKEÉJ IEN KÉPEKET PLZ::::

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

05. chiasm - isolated.mp3

Megtaláltam az Asyliumi zenét. Nagyon jóóó.

SRobert
Szerintem az utolsó jelenetben (legalábbis a Jack félében) mintha utalna is ilyesmire.

KIRÁLY <#wow1><#vigyor3><#szeret>

SPOILER

Mit szóltok ahoz a felvetéshez, hogy a taxisofõr maga Cain?
Fel vagyok háborodva, de a tervezõk valami ilyesmire gondoltak vagy nem tudom, mert a vampire/sound/character/dlg/main characters/caine hangfájlok a taxishoz tartoznak.

Ezt azért durválom<#mf3>. Egyébként meg el sem fogadom!<#ejnye1>

báttyó02
<#vigyor2>......hmm de jó kis képek <#hamm><#hamm>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

SRobert
Igen (Voltannak hála), de azért kösz! 😊

SRobert
Ha már ennyire örülsz, csak Neked:

😄

Végigvittem végre elsönek. 😊
Hü maradtam a klánomhoz (ventrue) és végig segitettem, hittem La Croix-nak.... Aztán jol megszivtuk a végén.Sose bízz politikusban.. 😊
Nagyon jo kis játék volt, asszem ujra nekiesek malkavitákkal.
Remélem énis h hamarosan kidobnak egy kieg lemezt.
Amugy nekem a bérgyilkosok hiányoztak nagyon, a Lasombrák, egyet se láttam a játékban. (bár lehet az árnyékokban ott figyeltek.) 😊

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

SRobert
Ez hát. 😊

SRobert
Egy gonosz öregtõl gonosz küldetéseket. 😊

<#szeret><#szeret>

Ez kurva jó karakter!!!!!
Malkavitával nem akartam végigjátszani, bár sokan mondták, hogy poénos.
Most már TUDOM, hogy végigviszem malkavitaként is.

Tényleg ez a szerelése????<#wow1>

Kis Szabó
Üdv! Bocsi hogy ilyeneket kérdezek, de csak néha jön be az sg. Szóval sikerült már vkinek megoldani hogy menjen CD-vel is, ne csak az Alcohol virtual drive-jával??

Milyen jó kis küldit lehet felvenni a China Town-ban (a fõ, ill. a Hengeyokai-on kívül?)

Jedi mester és fodrász

SRobert
Én a nosferatunál elégé elképedtem, amikor ugyanúgy nyögdécseléssel kezdõdött az intro! 😄DDD

Persze aztán megmagyarázták a dolgot.

SRobert
Akkor nesze egy Toreador Hegylakóné! 😊

Amúgy nekem a Brujah lány jön be. 😊
(Nomeg a Malkavita ebben és a CowBoy cuccban.)

Hát a nosfik tényleg horror! Az oké hogy egy vámpír koporsóba alszik de ezeket sztem el is temették pár évre!
Nem is játszom velük amíg nem jön ki hozzájuk valami skin mod.

Én csak Nosfiból csináltam pasit! Az elég kiábránditó nöben! 😊 De a legjobb a Torreador meg a Ventrue nöci! Wow! <#beka2>

Jedi mester és fodrász

Én is így vagyok vele, inkább egy dögös nõt nézek mint valami nagydarab állat szõrös hátát 😊

Hát ja, amikor a tremere faszi fut úgy néz ki mint akit egy nosferatu sneak attakolt pár perce egy +2 -es ... izével 😄

SRobert
Amúgy a minta és a felirat sem gyenge! 😊

SRobert
Én vegyesen szoktam, de ebben a játékban minden fickó körme ki van festve, ráadásul még furcsán is mozognak! 😄

Hmm süti! Ezért szeretek nöi karakterekkel játszani! nézhetem a csinos feneküket a feszülõs cuccokban! :-)

Jedi mester és fodrász

SRobert
Ez az utolsó ruha, amit szerezhet.
Szemüveg jár hozzá. 😄

a legjobb a haja mikor lifttel megy lefele! 😊) Szemmüveget honnan szereztél rá??

Jedi mester és fodrász

csini ez a bör ruci! 😊)

Jedi mester és fodrász

SRobert
Malkavita táncol:

SRobert
Malkavita nézelõdik:

Nem feledkeztem meg róluk. --->3662

NAgyon vicceseket szól be!

Jedi mester és fodrász

Hát az engem is érdekel😊 Cuky lehet😊 Biztos J-vel jól megértenénk egymást😄DD
A legvidámabb akkor is a Malkavian! :-)))

Jedi mester és fodrász

Hát nem azért, de az ASSZAMITÁKRÓL mindenki megfeledkezik??? Kedvenc klánom😞 Remélem lesz vmi mission disk amiben jönnek a Szabbatos klánok, meg a függetlenek IS. Szerintem Set-ekkel semmi baj sincs. Az emberek sötétebbik fele😊 Kis szarkavarók😊 De jól csinálják...
Voltan
Igen, a Lasombrák elfértek volna még...A Szettiták nekem nem hiányoztak, amúgy is elég gáz klán, nem sok értelme van.
1-2 Gangrelt azért még betehettek volna, mert Beckett nem valami Gangreles. De nem baj, jó ez így is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Majd kipróbálom azt a sarkos megoldást, csak az a baj, hogy egy jó barátomnál tudok csak játszani és szegényt már megõrjítem szerintem😊 hogy nem hagyom játszani😄DDD
Hát szembõl rálõttem egy kisebb adagot kezdésnek... hát felvonyított, de életébõl kb semmi nem ment le asszem😞(((