6370
Vampire - Bloodlines
-
#4249 Nah, hát a patch leírását megnézve elég vérszegény próbálkozás a javításra, ennél azért többet vár az ember ennyi idő után. -
mike369 #4248 este ha hazaértem a melóból összedobom egy óra alatt... max. másfél... -
Hoz_Hun #4247 Csókához?
Van egy számgép ott amin, g-n, s-r...meg hasonlóképpen lehet információt keresni. Aszem a s-..valamedigre ha rákeresel ott be lehet ütni a csaj nevét Swans, Ginger. Akkor lehet olvasni hogy meghalt és temetőben lelt végső nyughelyre a kriptában. Na nekem ez után volt ott a kazetta. -
dolfy #4246 Kijött a patch!!!
Fordítók! go-go-go
Nem vagyok ám türelmetlen de mikor lesz már kész??????
Csak vicceltem, minden tiszteletem a magyarosítók előtt. -
Gábor #4245 A vicc az, hogy direkt visszatöltöttem addig,megnéztem a szgépen újra az emilt, elmentem a csókához és így sem találom!! :(( -
Hoz_Hun #4244 Igen kijött, és ez hivatalos patch.
Még nem próbáltam ki, de szerintem a játék nem lesz gyorsabb tőle és nem is fog gyorsabban tölteni. de biztosabban majd ha kipróbáltam. -
#4243 Nah ha kijott a patch akkor en mar 1000-el varom a magyaritast -
Hoz_Hun #4242 Asszem a kriptában csak akkor van ott a kazetta, ha előőte a Groundzero Internet cofe-ban (vagy hogy hívják) az egyik számgépen utánnanézel a szinésznőnek, mert hát ugyebár a játékban a karakter csak onnan tudhatja meg hogy a temetőben kell keresgélnie. Asszem nekem is volt egy ilyen, hogy kihagytam ezt a lépést és nam volt a helyén a kazetta. -
Hoz_Hun #4241 Adj neki lángszóróval közelről, aztán én katanával nekiestem és ha nagyon kaptam tőle töltöttem magam vérből. Távolságo fegyverek keveset sebeznek rajta és mindenképpen elér a csápjaival. Bár ha előtte lecsapod öket akkor aszem kisebb nő vissza, de úgy nem próbálktam utánna lődözni. -
KH #4240 kijött az új patch (1.2) olyan 15 mega, és a Worthplaying, meg a Gamers'Hell oldalakról lehet letölteni (ez utóbbiban nem vagyok biztos) -
Pontius #4239 már nem kell köszke! -
Pontius #4238 sziasztok!
Valakinek nincs meg véletlenül a HOODLUM verzió 2-es cd RAR fileja.
Szal az uccsó file kellene :(
Ha valakinek megvan plz privizzen rám.
köszi! -
#4237 Látom még mindig nincs patch, és ez szomoru, mert szeretném már végigjátszani, de mostani álapotába nem lehet -
shrid #4236 hi,
ming xiao-t hogy a rákba lehet viszintesbe rakni? én egy fulltáp gangrellel futok neki de kb a 3/4-ig tudom az életét letornászni. ha van valami taktika akkor osszátok meg velem mert már a tzimisce-nél is vertem az asztalt de szerencsére egy bug miatt beparázott és mindig csak menekült:)
már voltam olyan merész hogy a console-ba beírtam az istenmód cheat-et de akkor meg lefagyott a gépem:)
egyébként meg a haverom nagynehezen elindította a játékot és amikor a new game-re bök azonnal kivágja desktopra. na erre varjon valaki gombot, ha tud:) -de megköszönném -
Gábor #4235 Csak én vagyok ennyire béna, hogy nem tudom megtalálni a temetőben a video kazit??! Megnéztem leírásban is, de akárhogy túrom a kriptát, sehol sem találom! Bug lenne esetleg? Fennt van a nemhivatalos patch is. -
thief82 #4234 Hali
Nem tud valaki a játékhoz egy DVD borítót? Cdcovers-en nincs.
Köszi -
SG #4233 Írták pár oldallal hátrébb, hogy ajánlatos a clonecd-t uninsallálni mert bekavarhat a játék indításakor. -
#4232 clone cd-től nem indul a game. -
shrid #4231 mer? sztem az nem befolyásol semmit de asszem fenn van neki. (nekem pl clone dvd van fenn)
ha igen akkor oszd meg velem plz... -
kiterte #4230 fönn van neki a clon cd?
-
shrid #4229 hi, lenne egy problémám: a havernak nem megy a game: kiírtam neki cd-re majd átvitte és felrakta. az exe-nél azt mondta, hogy felismert egy virtual discet (daemon tools 3.47) és nem indul (már kikapcsolta a progit de akkor se, nekem meg simán megy vele). nekem semmi ilyesmi problémám nem volt de segítség kéne a haverom nevében.
Előre is thx... -
TociG #4228 Köszi Hoz!! -
Hoz_Hun #4227 Minimum vas: PentiumIII / Athlon 1.2Ghz, 256MB RAM, 64MB-os videokártya, 3,3GB HDD
Ajánlott vas: PentiumIV / Athlon 2,6Ghz, 768MB RAM, 128MB-os Dx9 videokártya (Radeon 9800pro vagy hasonló) -
TociG #4226 Valaki meg tudná mondaná a játék min gépigényét?:) köszi:D -
Hoz_Hun #4225 Hmmm...ha jól emlékszem ha a bejáratnak háttal állsz akkor óra mutató járásával egyező irányba indulva: sárkány, gém (daru, vagy mi; madár na), elefánt és macska. -
kiterte #4224 kösz megvan -
#4223 :D Sorry... -
SG #4222 Te nyertél:) -
SG #4221 Pedig jól csináltad, csak nem mindegy melyik szobrot melyik talapzatra rakod. Cserélgesd őket és megnyílik az út. -
#4220 Nem mindegy, melyik állványra rakod. Nézd meg, hogy eredetileg milyen mintázatú talapzaton álltak, és az ahhoz passzolóra tedd. -
kiterte #4219 hogy lehet eljutni ming xiaohoz abban a küldetésben ahol ki kell nyirni, én maár a temple3ban vagyok de nem tudok tovább menni találtam 4 jade szobrocskát is mit kell csinálni velük? rá lehet tenni öket valamilyen állványra de semi nem történik -
Hoz_Hun #4218 Egyébként javítsd mert elírtam :)
megoszom = megosztom -
Hoz_Hun #4217 Tényleg nekem is. Átalakított DVDs magyar szinkronossat -
Hoz_Hun #4216 -
SG #4215 Igazad lehet, elő kell bányásznom az eredeti 70-es évek beli szinkronos videófelvételemet, aztán leellenőrzöm, köszi. -
SG #4214 DURRRRRR !!!! -
SG #4213 És Hoz_Hun-nal mi legyen Frank ??
Most már tudja a nevemet !!
:))))))))))))))))))))))
-
Hoz_Hun #4212 Te Sg a párbeszéd nem így zajlott le véletlenül (a kisbetüsre gondolok ott allul a szöveg kockádban):
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megoszom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr -
Hoz_Hun #4211 Van egy rövid rész a szabálykönyvben, mostmár tényleg be fogom másolni (ha hazaértem és nem felejtem el eheh).
Igen valahogy úgy van, hogy 7-8 emberséggel nem kell ráfordírtani semmit vért sem, gond nélkül megoldhatja az illető vámpír.
Az hogy a ff vámpírnak fel kell állítani a cerkát csak technikai kérdés, a vért nem erre kell ráfordítani. Itt fontos a maszkabál megtartása így a vér ráfordítása arra megy, hogy a bőre felmelegedjen és kipirosodjon és a szíve verjen (mintha élne).
Vámpír vámpírral csak akkor fekszik le, ha nem normális (hehe pl Malkáv). Ergo nem sok értelme van, akkor már inkább egymás vérét szlopálják, azt élvezik is (hogy a közben kefélnek-e....magas emberséggel nem kizárt, mert a magas emberséggel rendelkezők közel állnak az emberekhez és tevékenységeikhez...)
Ennél érdekesebb a "Thin Bloods" híg vérüek. Állítólag vannak köztük olyanok, akiknek már annyira híg a vére hogy képesek a napon mászkálni, sőt némi ételt is képesek megemészteni. Vajon ők képesek gyereknemzésre is? -
TociG #4210 Amúgy volt itt valami sexes kérdés... :) A női vampek tudásom szerint nyugodtabban vehetnek részt ilyen akciókban, mivel nem kell különösebben vért juttatniuk sehova a sex miatt. Férfiaknál persze ez kicsit gázosabb:) Amúgy asszem csak 8-as emberség a kikötése, hogy képes legyen rá férfi vamp...