Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nos a Skyline egy elég lepusztult apartman hotel, majd csak nézd meg a liftet, az elõteret, a kiszolgálóhelyiséget (ahonnan kamerán figyelnek amúgy minden lakást ! Szal. ez csak egy szépen felújított lakás, "kis" szépséghibákkal ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SRobert
Szerintetek nem gáz, ha egy luxus-apartmanban az álmennyezet helyett a rozsdás csövek látszanak? 😄

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
Akkor én szerencsés vagyok, mert nekem mindíg kiírta, ha full voltam.

Sir Quno Jedi
Sajna a fegyverspool tényleg limites és gõzöd sincs mekkora, 1xûen csak nem veszi fel a fegyvereket azután. Én is akkor jöttem csak rá, mikor már nem tudtam több fegyvert venni. Ez is bug, mert nem közli veled, hogy az inventory full, azaz próbálja, de nem megy neki. Ez a sima invetoryra is vonatkozik, simán lehagyja olykor szó nélkül azokat a tárgyakat, amik már nem férnek bele. A léyneg hogy nem is szól és ezt quest tárgyaknál is megteszi a mocsok ! Én pl. a webkamerákkal jártam így, hogy csak egyet vett fel a háromból, de azt többet nem is kapod meg, mivel a küldihez ADJÁK !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SRobert
Lesz ott még jobb is. 😊

SRobert
Most szigorú vagy, vagy ti is ismeritek egymást? 😊

Amúgy egy olyan játékban, ahol elvben felszedhetõk a halottak fegyverei, idegesítõ, hogy sem a nyílpuskát, sem a kardot nem lehet felvenni. Pláne, hogy még percekig ott hever a hulla eltûnése után.

Sir Quno Jedi
Ehehhehe !

Me0w
Lame... kardot majd Chinatownba kapsz, ahol te jarsz a jatekban az kb az 1/50-e. De siman adjanak Neked oda minden fegyvert, langszorot, amit csak van a jatekban. Neked a worms forts under siege valo kb.

Together we'll fly someday...

Malkavita szótár:
Yes Sir! = If you say "jump", i ask "Where is the peak?"
Goodbye = My mind go out, and my body follow!

Jedi mester és fodrász

SRobert
És ez csak egyre jobb lesz. 😊

Elkezdtem Malkavitával, és már az asztal alatt vagyok a röhögéstöl! <#zavart1>

Jedi mester és fodrász

SRobert
De nem vagy az! 😄

SRobert
Nagyon szorgalmas vagy! 😊
Az alcoholt amúgy nem kell, mert azt nem érzékeli a program.

Jagi
Ha csaj lennék, direkt lehajolnék 😄

Ok, koszi, megprobalom. Mar az alcoholt is letoroltem 😊
SRobert
Szia!

Kapcsold be a safe disk emulációt, a CloneCD-t pedig töröld le, ha van a gépeden.

SRobert
Szerintem meg nem mernél lehajolni a szappanért egy közös zuhanyzóban. 😄

Nem indul el a játék 😞 Magyar win, telepítem a gamet, inditok, keri az 1. cd-t, beteszem, nem fogadja el. Kiveszem, 3.47-es demonnal mountolom a cd-képet, aszondja érzékeli a cd/dvd mountot. Megoldás?
Már copyworldrol is letoltottem .iso meg egy masik fajlt is, de azokat is hiaba mountolom megint igy jarok.
SRobert
Igen, ez aztatat a hibát javítja.

Ezen kívül párbeszéd bugokat.
Voltak olyan párbeszédek, amik a végtelenségig ismétlõdtek, meg olyanok is, amik reloadba "torkollottak".

Jagi
"updated fix for society of leopold exit crash"
Ez a szévjohánzenes dolog?

Jagi
Chinatownban eddig csak japo! 😄

Jagi
Mit tud a patch? Mit javít?

Ninja! vagy Japo?? :-))

Jedi mester és fodrász

Jagi
Ha ilyen seggem lenne lese szállnék magamról!<#idiota>

Jagi
ÁÁÁÁÁ. KonisoáááÁÁÁÁÁ

Jagi
113 üzi? kijött a peccs?<#conf>

Nekem nincs 8-as melee-m, illetve most már van, de anélkül is tudtam forgatni a katanát! Süti fegyver! :-)

Jedi mester és fodrász

De van! A malkavita a malkav magyar megfelelöje! A lektor így találta a leginkább elfogadhatónak! Tudom beszéltem vele! 😊

Jedi mester és fodrász

Az malkav, vagy malkaviai, malkavita nincs (eng: malkavian), nem? A konyvekben igy forditottak?
ize limitvan hogy m ennyi melee fegyvered lehet meg ranged...attol tartok neked mar tul sok kozelharci fegyvered van es ezert nem veszi fel szal dobj el valami faszsagot es voila😊 amugy istenkiraly ez a game😊 malkavita powa😊

SRobert
Attól még felvehetné...

Egyszerûen a chinatownig nem lehet hozzájutni.

<#violent>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha nincs 8 meeled akkor nem tudod használni. Gondolom ezért nem veszi fel.
Marad a ......

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

<#wow1><#wow2><#szeret><#szeret>

SRobert
Na én mára léptem, további jó mulatást.

SRobert
Jóvanna! 😊

Nem jelezted sehol, hogy joke a dolog.
Más fórumokban meg nyomják az ilyesmit komolyan is sajna.

trident
<#buck>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Skynet
Mehhe...Asszem beütöm konzolba hogy aggya oda a kardot és úgynilvánítom hogy elvettem a japó faxtól...😊
Jó hogy nem a játék vége elött 1 perccel noymják a kezembe...faxba..😊
chinatownból 😊

Skynet
Hol a rákba szerváltok katana kardot??? Én Toreadorral vagyok de eddig legyaptam a kardos japót,nemtudtam felvenni a kardot...volt vhol máshol is kard azt sem tudtam....Honnanvaaaaaan?😊
Laza
Ha tudnad, hogy egy helyisegben ulunk Enderrel egymassal szemben, nem mondanad ezt 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

VÁÁÁÁÁHÁHAHAHAAHAHAAAHAA
LOOOOOOOOOOL 😄

SRobert
Na mindegy is. 😄

Nekem amúgy javítja a csúnyább hibákat, viszont csinál másikakat.
És a konzol ezzel együtt esetlegesen mûködik.

CarajoEsp
HEHEHEHEHEHE😄DDD
Nagyon komoly😄D
MEgoldás az nincs😄DD

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

SRobert
Ez a link...

Nem hivatalos patch

Az elõzõre aki tud megoldást, az mondja el mi történt...

SRobert
Nem olyan furcsa, a konzol is totál sz*r.

Valahol már írtam, hogy nekem csinált olyat, hogy nem állt le a konzol lehívásakor a számláló és miközben submitoltam felrobbantam. 😊

Nem hivatalos patch

Ez elvileg javítja.

Egy furcsa jelenség jött elö nállam...
Ugye a játékban mindenképpen használni kell a console-t, legalább 1x a hajonál. Namost elsönek müködött, de másodjára (közbe ujra lett inditva a játék) mikor behozom a console-t a játék azonnal kifagy.
Van erre valami megoldás, a játék teljes ujrarakása nélkül?
köszi

CarajoEsp
Sorry ,csak kicsit ideges lettem. Apropó sajna most ,hogy láttam a ruhákat nagyon tetszenek ,de amint meglessz a 3dsmax csinálok hozá szerintem egy Fekete öltönyt a ventrueknak jobb felbontásban.
+Ami igazán bejönne az egy köpönyeg, a Nosferatuknak ,ami +2 Apperancet adna ,hisz nem lehet látni a ronda arcukat😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Öcsém! Ez totál égõ! <#vigyor>