6370
Vampire - Bloodlines
  • mike369
    köszi! idén nem lesz kari...meg szilvi se...vizsgák lesznek...heten, mint a gonoszok...mert gonoszok...
  • TociG
    Sziasztok! Hallottam valami olyasmit, hogy valahogy valamiféle elősztorit lehet választani a karaktereknek... Ez igaz? Ha igen hogyan lehet előhozni? Valaki írja le pl részletesen! Kösziönöm előre is!!!:)
  • Tombi
    magyaritást mike vagy rádboritom a fát :)))))

Komolyra forditva telleg kapd össze magad :D

boldog karit !
  • mike369
    tulajdonképpen a fordítás már teljesen kész, csak várok egy megfelelő fordítás-berakó motorra hozzá.
    valószínűleg a half-life 2 magyarítás-berakó mechanizmusát fogom hozzá használni, de azzal még nincsenek kész a hl2 magyarítói, így addig várok a publikálással...
  • Drizzthsz
    Jogos.
  • dolfy #4284
    mike369 hozzád intézem a következő kérdésem, igazából az érdekelne, hogy elkészültél-e már a magyarosítással ugyanis azt írtad de., hogy munka utén másfél óra alatt összedobod.
  • Hmuda
    Hehe, sry, de mennem kell SWG-be kraytot ölni. :-)
  • SG
    Viszket a tenyerem, nem kell valami családi ügyet megtárgyalni?:)))
  • SG
    Bezony Skandar Graun személyesen:)))
  • SG
    Na leesett???
  • Hmuda
    Jah, akkor már értem az SG monogrammot. :D
  • SG
    Odaadtátok a csaló testvéretek kermonját:))
  • SG
    Én is drén vagyok ám, ecsém:))
  • Hmuda
    Na jó, ez szakállas vicc. :-)))
  • SG
    De hol van Zmed és Lenk ??
  • SG
    Én vagyok a másik szerencse fia, mert a csónakoson kívűl nekem sem volt semmi bugom, pályaelemekben pedig egyszer sem akadtam el. De ez nem számít, mert én fanatikz+szemellenzős vagyok:)))
  • Hmuda
    Én még a mostani pecselt verziót se tartom kész játéknak csak egy kései alfának, de ha a készítők ezt fullnak kiáltják ki, akkor egészségükre. De már durván fél évvel a HL2 megjelenése előtt hangoztatták, hogy készen van, már csak HL2 megjelenésre várnak. Pont.
  • SG
    Valami lehet azért ebben a játékban, mert pár ember abbahagyta a HL2-őt és inkább ezt játszotta végig, nekem pedig ingerenciám sem volt abba belekezdeni, amíg ezt végig nem nyomtam. Nem beszélve azokról, akik már a harmadik végijátszást csinálják a sok bug és egyébb elkeserítő dolog ellenére.
  • SRobert
    A harcot tényleg lehet minimálisra venni, még Shariff esetében is.
    De tényleg rohadt sok bug van benne. És akkor még arról nem is beszélek, hogy 2004 év végén nem illik beszorulni a terepbe és a mindenki bele tud lógni mindenbe stílus sem éppen elegáns. (A grafikai megoldásokról és az árnyékokról már ne is...)

De ha csak 2 bug lenne benne, (de nem) akkor is nagyon amatőr a Leopoldos résznél a desktopra dobás.

De egy felsorolás, hogy miért sikitoztak annyian:
    - be lehet szorulni egyes helyekre, amire a megoldás csak a reload
    - befejezetlen párbeszédek, hiányzó hangfájlok
    - felvehetetlen küldetés tárgyak
    - megnyomhatatlan liftgomb (ami pl az Assylium emeletén több mint kínos)
    - befagyó videók
    - rossz helyre lerakás egy mission után (hogy még viccesebb legyen, csak forogni lehet egyhelyben)

Tehát mondhatjuk, hogy szerencsés vagy. :D

Amúgy imádtam a gammát, mielőtt valaki félreértené.
  • pluhi
    Vagy a fejlesztőktől kapott infokat mondták, vagy náluk mást jelent a kész játék, mint nálam.
  • thief82
    Kösz! Nagyon zsír!
  • mookid
    sziasztok!
    a vengeance-féle verziót (aminek az első cd-je alcoholclone és nem is kell crackelni) a patch feltelepítése után vajon kell crackelni vagy ugyanúgy menni fog?
    köszi.
  • haxoror
    krekk is van már a pecshez?
  • mike369
    kis sunyik...
  • Hmuda
    Akkor biztos kaumzott a fél online játéksajtó, mikor ki volt mindenhol hírezve fél évvel a HL2 megjelenése előtt, hogy már készen van a Vampires, csak a HL2-re várnak, hogy kiadják. Áh, biztos hazudtak. :P
  • Jagi
    Köszi, gondolhattam volna!
  • mike369
    worthplaying.com
    vampirebloodlines.com
    .
    .
    .
  • CarajoEsp
    Mindenki a ku*va sok buggal jön ,meg azzal ,hogy mennyire Harci szellemű a játék vége. Lehet szerencsés napon születtem ,de összesen 2 bugom volt és szinte alig öltem.
  • Jagi
    Hi! Honnan lehet lekapni a patchet? HLP PLZ!
  • Gábor
    Megoldottam! Visszamentem Izsákhoz jelenteni, hogy a küldönc alulról szagolja az ibolyát, és csak utána mentem a temetőbe; ott volt ahol mondtad! Köszi!
  • pluhi
    Mire következtetünk ebből? Lószart volt kész fél éve. Épp csak tető alá lett hozva a végső release és már nyomták is ki.
  • Drizzthsz
    Help!

Banyek, már a Giovannis küldetésnél járok, de még mindig nem döngethetem meg Jeanette-et... :(
    Mi lehet a gond?
  • mike369
  • mike369
    egyet nem értek: ha tudtak várni x évet egy majdnem kész játékkal a hl2-motorra, akkor már miért nem vártak még 1-2 hónapot a kiadással optimalizálás, bugfix, ... miatt...
  • Hmuda
    Jah, ennyi HL2-re várás és kiadás utáni várakozás után sokkal de sokkal többet várna az ember (minimum egy HL2-höz közelítő optimalizációt, full bugtalanítást, stb). Nagyon remélem, hogy a Troika nem megy át a huladékgyár kategóriába.
  • pluhi
    Lol, kijavitottak 15 quest bugot. Hát ez szép.
  • Gábor
    Megnézem mégegyszer. Szétbasz az ideg, hogy nem találom!
  • mike369
    Itt van a borító.
  • Hoz_Hun
    Bemész a temetőbe, elmész a legvégébe, be a kriptába. Az első elágazásnál balra utánna jobbra ás a baloldali ajtón be és az ott lévő baloldali fal egyik bemélyedésében van.
    Azt nem tudom, hogy ott vannak-e szédobálva csontok vagy sem.
  • Gábor
    Hát ez az! Megkapom a küldit isaac-től, elmegyek a caféba, ott elolvasom az emilt, majd a fast buck mögött találkozom a kazis ürgével. Azt elrabolják, én meg visszamegyek a groun zeroba, majd kikersem a ginger swant a nyilvántartásból. Irány a temetőben a kripta. Beugráltam minden zárt kapu mögé, de nem találom! Ott kellene lennie, ahol a csontokat kiszedték, nem? A másik oldalon sincsen...:/