6370
Vampire - Bloodlines
-
mike369 #4289 köszi! idén nem lesz kari...meg szilvi se...vizsgák lesznek...heten, mint a gonoszok...mert gonoszok... -
TociG #4288 Sziasztok! Hallottam valami olyasmit, hogy valahogy valamiféle elősztorit lehet választani a karaktereknek... Ez igaz? Ha igen hogyan lehet előhozni? Valaki írja le pl részletesen! Kösziönöm előre is!!!:) -
#4287 magyaritást mike vagy rádboritom a fát :)))))
Komolyra forditva telleg kapd össze magad :D
boldog karit ! -
mike369 #4286 tulajdonképpen a fordítás már teljesen kész, csak várok egy megfelelő fordítás-berakó motorra hozzá.
valószínűleg a half-life 2 magyarítás-berakó mechanizmusát fogom hozzá használni, de azzal még nincsenek kész a hl2 magyarítói, így addig várok a publikálással...
-
Drizzthsz #4285 Jogos. -
dolfy #4284 mike369 hozzád intézem a következő kérdésem, igazából az érdekelne, hogy elkészültél-e már a magyarosítással ugyanis azt írtad de., hogy munka utén másfél óra alatt összedobod. -
#4283 Hehe, sry, de mennem kell SWG-be kraytot ölni. :-) -
SG #4282 Viszket a tenyerem, nem kell valami családi ügyet megtárgyalni?:))) -
SG #4281 Bezony Skandar Graun személyesen:))) -
SG #4280 Na leesett??? -
#4279 Jah, akkor már értem az SG monogrammot. :D -
SG #4278 Odaadtátok a csaló testvéretek kermonját:)) -
SG #4277 Én is drén vagyok ám, ecsém:)) -
#4276 Na jó, ez szakállas vicc. :-))) -
SG #4275 De hol van Zmed és Lenk ?? -
SG #4274 Én vagyok a másik szerencse fia, mert a csónakoson kívűl nekem sem volt semmi bugom, pályaelemekben pedig egyszer sem akadtam el. De ez nem számít, mert én fanatikz+szemellenzős vagyok:))) -
#4273 Én még a mostani pecselt verziót se tartom kész játéknak csak egy kései alfának, de ha a készítők ezt fullnak kiáltják ki, akkor egészségükre. De már durván fél évvel a HL2 megjelenése előtt hangoztatták, hogy készen van, már csak HL2 megjelenésre várnak. Pont. -
SG #4272 Valami lehet azért ebben a játékban, mert pár ember abbahagyta a HL2-őt és inkább ezt játszotta végig, nekem pedig ingerenciám sem volt abba belekezdeni, amíg ezt végig nem nyomtam. Nem beszélve azokról, akik már a harmadik végijátszást csinálják a sok bug és egyébb elkeserítő dolog ellenére. -
#4271 A harcot tényleg lehet minimálisra venni, még Shariff esetében is.
De tényleg rohadt sok bug van benne. És akkor még arról nem is beszélek, hogy 2004 év végén nem illik beszorulni a terepbe és a mindenki bele tud lógni mindenbe stílus sem éppen elegáns. (A grafikai megoldásokról és az árnyékokról már ne is...)
De ha csak 2 bug lenne benne, (de nem) akkor is nagyon amatőr a Leopoldos résznél a desktopra dobás.
De egy felsorolás, hogy miért sikitoztak annyian:
- be lehet szorulni egyes helyekre, amire a megoldás csak a reload
- befejezetlen párbeszédek, hiányzó hangfájlok
- felvehetetlen küldetés tárgyak
- megnyomhatatlan liftgomb (ami pl az Assylium emeletén több mint kínos)
- befagyó videók
- rossz helyre lerakás egy mission után (hogy még viccesebb legyen, csak forogni lehet egyhelyben)
Tehát mondhatjuk, hogy szerencsés vagy. :D
Amúgy imádtam a gammát, mielőtt valaki félreértené. -
#4270 Vagy a fejlesztőktől kapott infokat mondták, vagy náluk mást jelent a kész játék, mint nálam. -
thief82 #4269 Kösz! Nagyon zsír! -
#4268 sziasztok!
a vengeance-féle verziót (aminek az első cd-je alcoholclone és nem is kell crackelni) a patch feltelepítése után vajon kell crackelni vagy ugyanúgy menni fog?
köszi. -
haxoror #4267 krekk is van már a pecshez? -
mike369 #4266 kis sunyik... -
#4265 Akkor biztos kaumzott a fél online játéksajtó, mikor ki volt mindenhol hírezve fél évvel a HL2 megjelenése előtt, hogy már készen van a Vampires, csak a HL2-re várnak, hogy kiadják. Áh, biztos hazudtak. :P -
#4264 Köszi, gondolhattam volna! -
mike369 #4263 #4240
worthplaying.com
vampirebloodlines.com
.
.
. -
#4262 Mindenki a ku*va sok buggal jön ,meg azzal ,hogy mennyire Harci szellemű a játék vége. Lehet szerencsés napon születtem ,de összesen 2 bugom volt és szinte alig öltem.
-
#4261 Hi! Honnan lehet lekapni a patchet? HLP PLZ! -
Gábor #4260 Megoldottam! Visszamentem Izsákhoz jelenteni, hogy a küldönc alulról szagolja az ibolyát, és csak utána mentem a temetőbe; ott volt ahol mondtad! Köszi! -
#4259 Mire következtetünk ebből? Lószart volt kész fél éve. Épp csak tető alá lett hozva a végső release és már nyomták is ki. -
Drizzthsz #4258 Help!
Banyek, már a Giovannis küldetésnél járok, de még mindig nem döngethetem meg Jeanette-et... :(
Mi lehet a gond? -
mike369 #4257 -
mike369 #4256 egyet nem értek: ha tudtak várni x évet egy majdnem kész játékkal a hl2-motorra, akkor már miért nem vártak még 1-2 hónapot a kiadással optimalizálás, bugfix, ... miatt... -
#4255 Jah, ennyi HL2-re várás és kiadás utáni várakozás után sokkal de sokkal többet várna az ember (minimum egy HL2-höz közelítő optimalizációt, full bugtalanítást, stb). Nagyon remélem, hogy a Troika nem megy át a huladékgyár kategóriába. -
#4254 Lol, kijavitottak 15 quest bugot. Hát ez szép. -
Gábor #4253 Megnézem mégegyszer. Szétbasz az ideg, hogy nem találom! -
mike369 #4252 Itt van a borító. -
Hoz_Hun #4251 Bemész a temetőbe, elmész a legvégébe, be a kriptába. Az első elágazásnál balra utánna jobbra ás a baloldali ajtón be és az ott lévő baloldali fal egyik bemélyedésében van.
Azt nem tudom, hogy ott vannak-e szédobálva csontok vagy sem. -
Gábor #4250 Hát ez az! Megkapom a küldit isaac-től, elmegyek a caféba, ott elolvasom az emilt, majd a fast buck mögött találkozom a kazis ürgével. Azt elrabolják, én meg visszamegyek a groun zeroba, majd kikersem a ginger swant a nyilvántartásból. Irány a temetőben a kripta. Beugráltam minden zárt kapu mögé, de nem találom! Ott kellene lennie, ahol a csontokat kiszedték, nem? A másik oldalon sincsen...:/