Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy egy olyan játékban, ahol elvben felszedhetõk a halottak fegyverei, idegesítõ, hogy sem a nyílpuskát, sem a kardot nem lehet felvenni. Pláne, hogy még percekig ott hever a hulla eltûnése után.
Together we'll fly someday...
Yes Sir! = If you say "jump", i ask "Where is the peak?"
Goodbye = My mind go out, and my body follow!
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Az alcoholt amúgy nem kell, mert azt nem érzékeli a program.
Kapcsold be a safe disk emulációt, a CloneCD-t pedig töröld le, ha van a gépeden.
Már copyworldrol is letoltottem .iso meg egy masik fajlt is, de azokat is hiaba mountolom megint igy jarok.
Ezen kívül párbeszéd bugokat.
Voltak olyan párbeszédek, amik a végtelenségig ismétlõdtek, meg olyanok is, amik reloadba "torkollottak".
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Egyszerûen a chinatownig nem lehet hozzájutni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Marad a ......
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem jelezted sehol, hogy joke a dolog.
Más fórumokban meg nyomják az ilyesmit komolyan is sajna.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Jó hogy nem a játék vége elött 1 perccel noymják a kezembe...faxba..😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
LOOOOOOOOOOL 😄
Nekem amúgy javítja a csúnyább hibákat, viszont csinál másikakat.
És a konzol ezzel együtt esetlegesen mûködik.
Valahol már írtam, hogy nekem csinált olyat, hogy nem állt le a konzol lehívásakor a számláló és miközben submitoltam felrobbantam. 😊
Nem hivatalos patch
Ez elvileg javítja.
Ugye a játékban mindenképpen használni kell a console-t, legalább 1x a hajonál. Namost elsönek müködött, de másodjára (közbe ujra lett inditva a játék) mikor behozom a console-t a játék azonnal kifagy.
Van erre valami megoldás, a játék teljes ujrarakása nélkül?
köszi
+Ami igazán bejönne az egy köpönyeg, a Nosferatuknak ,ami +2 Apperancet adna ,hisz nem lehet látni a ronda arcukat😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.