6370
Vampire - Bloodlines
-
Pontius #4409 :)
középen van egy asztal
Áll rá és húzd meg az elötte lévő kart! -
#4408 Van ott egy kar. Húzd meg es akkor valami asztal leereszkedik, és utána tudsz ugrani. -
#4407 Van egy problémám (bug???) az egyik utolsó küldetéssel:
a Giovanni házában bemegyek abba a szobába, ami a központi teremtől balra van (ahol a két lépcső felmegy és van egy zongora is). Nomost itt van egy rejtekajtó, könyvespolcnak álcázva. Ezen lemenve tölt még egy kis pályarészt, ahol felvehető a Giovanni's Book. Itt lent (valami laborszerűség) is van egy ajtó, de nem elég magas a skillem ahhoz, hogy kinyissam. Viszont ha visszamegyek a folyosón addig az ajtóig, ami könyvespolcnak van álcázva, akkor a kurzor nem vált át, és nem tudom kinyitni az ajtót - ergo lenn ragadok abban a kis alsó pályarészben.
Találkozott valaki ezzel? -
#4406 htx:)
viszont a csöndből ítélve nincs másik megoldás... kénytelen lesz fájdalommal végigküzdeni magát a fickó:) -
#4405 Isten eltessen! -
#4404 köszönöm az útbaigazítást, remélem most már viharzok át az akadályokon...még egyszer thx!!! -
#4403 de már nem tudom visszavenni, mert csak a szokásos cuccokat adja a csávó akinek eladtam (görbített vas, egy tár a 38asba, és a két könyv) -
haxoror #4402 Lesz később is de asszem Mercutio csak egyszer fogja megkérdezni hogy hoztál-e neki, ha akkor nincs nálad akkor mission failed. Egyszerűbb visszavásárolni mert csak ehhez a küldihez kell. -
#4401 Ha már eladtam már a három fájdalomcsillapítót ami a doki irodájában volt akkor nem tudok többet szerezni? -
EnDeR #4400 Hát Gary nem egyszerű eset, el kell menned abba a házba amit Isaac mond, miután megszerezted a két videó kazit, utána viszonylag lineális a történet!
2 Plauge bearer. A 4. szinten lakik egy srác akihez elküld azt anarch lány a Last Roundban! ott meg kell hallgatnod az üzenetrögzitőt, amiből megtudod, hogy feletted lakik egy hölgy aki segitséget kér mert beteg. A kód egyébként 1203, de mindenképpen hallgasd meg az üzenetet, mert nem lesz ott a csaj! Utána elmész az Empire Hotelbe, a portástól elkéred a kulcsot (dominate, dementation diszcipéinákkal, vagy magas seductionnal, intimidationnal) ha nem adja feltöröd a portás mögötti ajtót, és ott van egy kártya adagoló ott megtalálod a kulcsot fel az ötödikre, jobbra beszélgetés, majd gyilok! Viszonylag egyszerü megölni a pitchát! :-) utána vissza az anarch csajhoz aki közli hogy nem egyedül van a plauge bearer, úgyhogy kérdezd meg a homleszeket, hogy nem tudnak e valamit. Ha kimész az utcára, a Last Roundból, akkor balra van néhány, tudsz velük beszélni, majd közvetlenül mellette van egy siátor oda küld el a koldus, ott talizol egy öreggel aki elmondja neked mielött meghal hogy őt egy szörny fertőzte meg aki lennt él a csatornákban. nosza tovább folytatod az utadat a sikátorban majd az első csatorna lejáratnál lemész, és ott találod az ajtót ami elvisz a második plauge bearerhez. (megjegyzés vigyázz ennél a pontnál mindenképpen ments, mert be tud bugzódni a beszélgetés a anti-nosfival, és hirtelen egy végtelen ciklusban találod magad.) Ha öt is kinyirod akkor találsz nála egy cetlit amin rajta van egy "Lángoló Koponya" ahogy te fogalmaztad.
3 na ezzel a cetlivel be tudsz jutni a négeren keresztül a házba, majd ott némi zombikat lepuffogtatva (ha van rá gusztusod), vagy inkább elsuhanva közöttük elérsz az utcsóhoz, aki egy büdös Sabbat bishop, kicsit örült, úgyhogy jól le kell gyakni.
Remélem kielégitő volt. -
#4399 sajnos az az ajtó a hollywood-i csatornában balra nem akar kinyílni, lakatot jelez rajta...garyt nem akaródzik megtalálni...
valamint a plague bearerekhez sem tok bemenni, ott a skyline hotel kártyáját az 5.-ik szintre hol kell felvenni???
valamint a lángoló koponyás házba az a koszos nigger hogy enged be??? help me please... -
Shadowbeatle #4398 thx a jelszót! Sokat segített! -
Hoz_Hun #4397 Elizabethan Rendezvous nem kell az őrökhöz kimenni. A küldiben segítő undok foszertől jobboldali ajtón menjünk be és irány a számgépterem ott kapcsoljuk be a camerat és nyisuk ki az ajtókat a számgépen keresztül (passwordot a manusz megadta asszem: lighthouse). Ok. Nézetek rá a számgép melleti monitorra, váltogassátok a képernyőt és voilá a kamera megmutatja az elopott szarkofág hült helyét. Nah egy dolog megvan, sőt már kettő ha az undok muki odatta a rendőri jelentést (ha nem akkor ki kell menni az őrök közé de hamar lehet is találni egyet). Mivel nyitva az ajtók valamelyik kabinban az asztalon van még egy papír. Ha ez mind megvan teljesítetted a küldetést kb 4-5 perc alatt anélkül, hogy akár a közelébe is kerültél volna egyetlen őrnek is. -
Shadowbeatle #4396 Hát én végigrohangásztam az összes dobozon vagy 6szor, de kulcsot nem találtam! Lehet, hogy ez az űbergyaluulós kari nem az igazi...
Vacakman! Neked nem magas véletlenül az inspection feated? Vagy esetleg közelebbi leírást tudnál adni? Hogy eleje, vége, bal, jobb? első dobozemelet, vagy második? Ultraláma vagyopk, de nem találom... -
vacakman #4395 Neked is ugyan ez!! -
vacakman #4394 Szóval fel kell menni a dobozokra(valamelyiken van létra)utána valamelyik dobozon van két kulcs ott az eggyiket lekell szedni és az nyitja ki azt az ajtót ahova nem tudtál bemenni!!!
Utána ott felkell venni a papírt az asztalról és vissza a szarkofághoz!!
Utána pedig vissza a csónakba! -
#4393 Sziasztok!
Van egy kis problémám, és remélem tud itt valaki segíteni nekem. Mikor elindítom a játékot, megjelenik középen egy töltő képernyő, majd egy hibaüzenet a winfostól, hogy a Vampire.exe hibát észlelt ezért leállt. Nem tudom mit kéne vele csinálni, hogy elinduljon. Plz, ha valaki tud rá megoldást segítsen. -
Joint #4392 Sracok egy kis help kellene a szarkofagos kuldetesnel mit kell csinalni? ellopakodok a szarkofagig kapok 1xp pointot es utana? :D -
NZiM #4391 Hi aLl! Ha felrakom a hivatalos patchet, akkor az fog menni. Úgyértem ezt a játékot nem kell crackelni és így nem lesz összeakadás...? -
Shadowbeatle #4390 Hi! Csatlakoznék az elakadottak táborához! Magyarázza el nekem valaki részletesen mit kell tenni a Elizabethan Rendezvous küldetésnél plz! Mert a rendőr aki azthiszi Jacobosn küldött letámad, ha nem azt mondom neki, hogy nem érdekel amit mond, megyek tovább. De akkor a többi rendőr azért letámad... Ha végigkűzdöm magam eljutok a koporsóig, vagy mifene, meg találtam egy rendőrségi jelentést is a dobozok közt egy asztalon. Szobákat átnéztem, gépet hackelni nemtudom, a rendőr nem mond jelszót... Van a records room, oda nemtudok bemenni egyedül. mit tudok most tenni? -
#4389 köszi,próbálkozok
-
Hoz_Hun #4388 Végül is, ha már Hollywoodban jársz és még nem kaptad meg az apartmentet akkor már mindegy -
Hoz_Hun #4387 Ja az nem te voltál -
Pontius #4386 pff
Ha figyelmesebb lennél akkor észrevehetnéd, hogy azt nem én írtam hanem vacakman...
blah..blah..blah.....
Szal nem kell csattogni -
Hoz_Hun #4385 Pár sorral lejjeb írtad, hogy kinyírtál minden rendőrt a hajón....akkor elb**tad. A herceg nem ad plazmatévés apartmentet neked.
Ha Tremere vagy a Régensnél még bevágódhatsz... -
Pontius #4384 az megvan, az hova yó? -
#4383 A hajós küldetés ölés nélküli teljesítése után, ha találkozol a herceggel és a beszámoló után még kérdezgeted, akkor búcsúzáskor ad egy lakáskulcsot... -
Pontius #4382 Emberünknek lehet máshol is lakást bérelni? Unom már, hogy folyton vissza kell mászkálnom abba az egérjukba. Ha lehet akkor hol és hogyan? -
vacakman #4381 Aha most már rájöttem én is!!!Köszi szépen!!Most csináltam meg a pályát!!Thx! -
#4380 Meg lehet oldani anélkül, hogy egy rendőrt is mgölnél, vagy elmennél a koporsóig. Heckelni sem kell, mert a rendőr az elején elmondja a jelszót... -
Pontius #4379 Mi a küldetés neve? -
Pontius #4378 HollyWood csatornáiban van egy ajtó. Ajtón belül balra mennyél... -
#4377 Spoiler(talán)
Na hello mindenki, látom sok az elakadás,de csatlakoznék. Kikérdeztem a régészt akit elkapott aza sok ájtatosmanó, kipucoltam a sabbath hotelt. A henci elkuld az anarchokhoz, de ott nincs semmi értelmes, a sikátorban jött az a gangrel régész is és valamit mondott. Elmentem Ming Xaohoz föltörtem mögötte(mellette) az ajtót, de ott láthatatlan fal van. A Hollywoodi főemberhez is elmentem, mert az valami fejes az anarchoknál asszem, de semmi. Mit kell csinálni? kösz -
#4376 Hello, hol találom meg Gary-t...v.ki segítsen mert már rég el vagyok akadva, sehol nem találom és már qrvára idegesít...elQre is köszi... -
#4375 az egyik szobában van egy darab papír, ha az megvan mehetsz vissza a herceghez -
vacakman #4374 Lenne még pár kérdésem de csak eggyet tennék fell!!!
Mit kell csinálni az Elizabethan Rendezvous pályán amikor kinyírom a zsarukat a hajón és elérek a koporsóig kapok egy xp pontot és semmi!!?
Mit kell csinálni a koporsóval??Vagy mit kell??
A gépekez nem hackeltem ki mert nincs elég pontom hozzá!!!
Azt kéne???
Sziasztok!
-
haxoror #4373 Mindent növelni kell és a harcra is érdemes rágyúrni :) -
haxoror #4372 Az ételkritikushoz pedig magas persuation skill kell, ha nem tudod megcsinálni az sem baj mert az csak mellékküldi. -
haxoror #4371 Kifelé jövet ha megnézted volna a fickó hült helyét akkor megtaláltad volna a névjegykártyáját a földön a lakcímével :D -
Pontius #4370 most Nosferatu 2. De innentől már gyaloggaglopp :P
Volt 40 XP-m. Most elosztogattam őket. Főmonsztákat 2mp alatt leöli :P