Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SRobert
Szerintem a tremere és a malkavita nagyon erõs lett...

Sok hent csak akkor van, ha elb valamit az ember.
Hát, ha ezt megcsinálták volna olyan összetettségûre, mint az arcanumot, akkor minden idõk egyik legjobb rpg-je lett volna.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Sztem az mindenkinel ugy van
tedd hozza, hogy vegyuk le 320*200 -ba ugy meg jobban fut :D Na de felre a trefaval, folosleges a grafot lebutitani, mikor a jatek a szar memoriakezeles miatt lassu, azon meg ezek nem segitenek, csak majd a patch.
lwb
na, tegnap végigvittem egy tremere-rel. igyekeztem az összes side questet megcsinálni és lehetõleg minden hülyeséget kipróbálni (igen, jeanette is meg volt). azt kell, hogy mondjam, hogy nem volt nehéz a játék, lehet hogy a thaumaturgy erõs, de igazából nem szenvedtem meg a végigjátszás alatt. az egész játék alapvetõen jó lett, de sajnos nem kimagasló, ha az elõdöket nézzük. a redemption-nél rpg-sebb az tuti, közelebb is áll a WoD-hoz, de pl. egy torment vagy egy arcanum, esetleg fallout után ez nem akkora durranás. legalábbis szerintem. egy erõs négyes, de semmiféleképpen nem ötös. fõleg a sztori egyszerûsége és kiszámíthatósága az, amin elcsúszott a játék, meg a túl sok hent végtelenített ellenféllel (utálom az ilyesmit minden játékban).

sajnos az évet jellemzi, hogy még így is ez lesz az év játéka RPG kategóriában. 2004 szar év volt a szingli rpg-seknek, az már biztos.

Hi!Nekem se jó valami a crackel én innen szedtem le de ha bemásolom az írja hogy hiba hiányzik a javai.dll!Tudna valaki segíteni hogy honnan szedjem le a cracket?
Hi!Idõpont van már mikor lesz magyarosítáûs ehhez a gamehez?
trident
Muszály lesz nekem is majd újrajátszanom, hibába próbálkoztam nem lett megfektetve Jeanette.... <#duma>
Azért megvárom a magyarosítást, és megnézem egy malkavita kislányt is...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Gnome
nah én is ujrakezdtem malkavitával és sokszor majdnem ledõltem a székrõl a röhögéstõl:))...eszméletlen beszólásai vannak néha..meg ahogy arra a többi npc reagál...a Tremere régens is kétszer elnevette magát:P...meg amiket tenni tud az emberekkel..asszem nekem örök kedvenc lett:)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Spoiler

Ja én egy másik Sabbatos eseményre gondoltam SRY <#idiota><#idiota>

Voltan
Találkozol még vele, ne aggódj! <#hawaii>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nirvána? <#idiota>

Shongi
Lenne egy kérdésem, miután Heaher-nek adtam a vérembõl egy ideig még ott lesz a korházban de aztán eltûnik miután felrobbantom a Sabbat Raktárat. Az lenne a kérdésem hogy ilyenkor hova megy?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Voltan
A CFG könyvtárban érdemes csinálni egy autoexec.cfg file-t a következõ tartalommal:
r_3dsky "0"
autosave_on "0"
cl_smooth "0"
bindtoggle "F6" cl_showfps 2
cl_ragdoll_collide "1"

Illetve a config.cfg fileban meg lehet változtatni:
dsp_dist_max "1440.0" bejegyzést dsp_dist_max "440.0" -ra.

Ezeket már beírtam itt a fórumon, de nem hülyeség. Tényleg jobban fut. Az autoexec.cfg-be nem kell mindent betenni, de hasznos kivenni az autosave opciót.
Nálam így néz ki az autoexec:
autosave_on "0"
cl_ragdoll_collide "1"

A többi már eredményez némi vizuális-élmény csökkenést, nem érdemes betenni, de ez a kettõ hasznos. Különös tekintettel a config.cfg file-lal kapcsolatban leírtakra. Tényleg élvezhetõbb lesz. Legalábbis nálam.

Hmuda
Amúgy egy Valvet imitátornak jobban örülnék. :D

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ekkora fejet loál. :D

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SRobert
Szomorú hír lesz számomra, ha kiderül, hogy a Troika ennyire elk*rvult...

[HUN]Crassus
faca:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
honnan vannak ezek a képek???

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

dronkZero
Nekem a Giovanni birtokon rohngált egy biztonsági õr derékig a földben. Amikor letérdelt, csak a feje lógott ki, és szinte csak diszciblínákkal lehetett kifingatni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Mert ez egy kultusz-játék a rajongóknak, nekik meg csak egy project a többi közt...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

SRobert
Errõl inkább ne is... :D

Malkav= a malkavitak osatya o volt a 3.generacios 13 ak egyike es rola kapta a nevet a klan (malkavian=malkavita) ahogy szeth rol lett a szettita.

remelem , hogy kb olyan szinten mint a hl2 mert az ugy akkor jo es oke is lenne :)

Saint of Underworld N/Me

Jagi
remélem be is tartják mert különben...

<#gun><#gun><#violent><#violent><#gun><#gun><#violent><#violent><#gun><#violent><#gun><#gun><#violent><#violent>

Voltan
Ezt ígérik az anyaszomorítók...

Muháháháháááááá! Ezt ugyi te sem gondoltad omolyan! :)

Jedi mester és fodrász

Remélem azért tart ennyi ideig, mert nagyon nagyon sok bugot kijavítanak benne és a játék is gyorsabban stabilabban fogg futni...
....
vagy tévedek....<#banplz>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

<#eplus2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tiszta SWG :-))

Jedi mester és fodrász

SRobert
Nem tudom mi lesz.
Mert eleve nem így kellett volna kiadni, ha meg már így adták kis, gyorsjavító patcheknek illett volna réges-régen megjelenni hozzá.

Szégyen, hogy a rajongók elõbb készítenek komoly hibajavítást a programhoz, mint a készítõk... :S

Jagi
Kár, én a Jézuskára számítok. De ha nem hozza, kiverem a bazmeget, csak jussak gép elé!

SRobert
Pár xp, a javát megkaptad szabadításkor...

báttyó02
<#guluszem1><#guluszem1><#worship><#worship><#wow1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

SRobert
Az eget verõ bugokat ez javítja.
A troikás fiúk meg, mintha nem törnék össze kezüket, lábukat... :S

<#beka2><#beka2><#beka2><#beka2>

Jedi mester és fodrász

Jagi
JaaAAAaaajjjjj!!!!!<#vigyor2><#puszi><#eljen><#taps>

WOHOOO!!! No.2

WOHOOO!!!

http://www.planetvampire.com/bloodlines/gallery/models/full/erin02.jpg

Hmuda
Szvsz hivatalos pecsre gondolt. :P

Ebola75
akkor eb*tam mi?

Ebola75
Senki sincs azon a kib*ott tengerparton, mert amikor a hajós küldetésbõl visszajöttem, csak támadók voltak ott, a kiszabadítást utána csináltam meg...

SRobert

SRobert
Akkor elszalasztottad...
Csak a punk gyerek van már ott, igaz?

sracok a peccsrol meg semmi hir??? mar nagyon szeretnek gamelni vele :))

Saint of Underworld N/Me

Ebola75
Hello
Valaki tud-e segíteni abban, hogyha Lylit kiszabadítom, utána elvileg beszélnem kéne "E"-vel, de eltûnt a tengerpartról, nemtom hol van...tudja-e esetleg valaki

SRobert
Malkavitával néha könnyû elkavarodni a bonyolult angolság miatt.
De ha a második szóváltásnál fenyegetést vetsz be, akkor biztosan el lehet érni, hogy dumáljon.

Jagi
Menj vissza késõbb.

Voltan
Ez fura. Kell hozzá valami magasabb skil, vagy mi? Nálam nincs olyan dialógus, ami Ventrue-val és Gangrellel volt.