Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SRobert
Lehet hent nélkül is játszani!!! 😛

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Sir Quno Jedi
Én is megnéztem mindig, mi van ha elküldöm és ventrue-val is lehet olyat, hogy megkér minket, hogy ha mégis meggondoljuk magunkat, akkor...

Vagy le is lehet 1x dominálni, utána megy szépen iskolába, meg haza a nagyihoz ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SRobert
Van még pár küldetés, de sztem közepes a dolog.
Értsd: nem is kevés, de nem is sok.

Sir Quno Jedi
*** SPOILER ***

Õõõ nemistudom, ha a sbbatot kiírtottad, akkor van még a Griffith park, az gyors, aztán már max. csak két fõmisszió van, attól függ, hogy mit választassz. De azok hosszúak ám (és uncsik, fõleg hent)!

Ha gondos vagy, de gyors, 5-6 óra tán.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SRobert
Félre ne érts, engem is dühített a dolog...
Azért emeltem ki a kupánverést, mert nevetséges, hogy nem lehet belõle feléleszteni.

Az egy dolog, hogy nem tudod megvédeni, mert éppen nem vagy otthon.

A malkavitával nem gáz annyira az elküldés, mert két lehetõség is van. Az egyiket nem lövöm le, de a másikna van egyfajta találkozhatunk még kicsengése, ha jól emléxem. Tehát lehet átmeneti helyzetnek tekinteni.

Amúgy persze, ha szabadabb lenne a dolog én rábíztam volna VV-re, hogy vigyázzon rá.

dronkZero
Leopold Society után sok van még hátra? Nem szeretnék az "Á, ezt most már gyorsan végigjátszom" hibába esni... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sir Quno Jedi
De könyörgöm, ezt én is tudom, DE nehogymár ne tudjam megmenteni, vagy ha már leütik, nehogymár a véremmel ne tuggyam felregenerálni !!!! SZomorú !

Az meg gáz, hogy végig jön a sötét jövõ lehetõségével, de miért engedném el, én meg akarom védeni. De nem lehet õt biztonságba helyezni, sem megvédeni, mert a tisztelt készítõk úgy gondolták, na ez az amit rühellek, mikor belekényszerítenek az õ looser gondolkodásmúdjukba...

A legjobb, hogy mindenkit meg lehet menteni, még azt a hülye Ash-t is, még a másodszora a Leopold Society-bõl is, DE a saját ghoul-unkat NEM TUDJUK ! SHit !

Az még jobb, hogy hiába is küldenénk el a ghoult, õ már hozzánk tartozik, a vérünk van a vérében. HA a kedves fiúk olvasnák a szabálykönyvet, tudhatnák, hogy elküldeni a legnagyobb kegyetlenség, pláne, most hogy már megtapasztalta a világ sötét oldalát ! Nyasgem !

Sir Quno Jedi
*** SPOILER ***

Amúgy az újrajátszóknak egy kis segítség, az uncsi BOSS fight-okhoz:

console után ->

Okkult egyeneskard: give item_w_occultblade
Auto shotgun: give item_w_supershotgun
Lángszóró: give item_w_flamethrower
Testpáncél: give item_a_body_armor
Õsvércsomag: give item_g_eldervitaepack
XP esõ (arra költjük amire jólesik): giftxp 1000
Szabad varázslás (nincs vérveszteség): freecasting
Nem lát senki: notarget
Átmenet a falakon: (a gyakori beregadáshiba mián): noclip
Ha unjuk: kill

SRobert
Az mondjuk gáz, hogy egy fejbevágástól meghal...

SRobert
Sir Quno Jedi!

...SPOILER...

A ghoullal sokat kell beszélgetni. Egyszercsak elmondja, hogy megálmodta, hogy meg fog halni. Akkor 2 választása van az embernek. Leszarja ezt a lehetõséget és kap egy új tuningolt ruhát, vagy azt mondja, hogy mostmár túl gáz a dolog, inkább lépjen le.

Amúgy az vicces, hogy a ghoul valamennyire átvesz valamennyit a klánfüggõ személyiségbõl (mondjuk nagyon helyesen). Így a malkavitának sokkal részletesebben jósolja meg ezt a dolgot.

Sir Quno Jedi
*** SPOILER ***

Amúgy bár agmma végig nagyon bejött, de a vége felé kissé lehangoló, hogy milyen 1xû és buta amcsi megoldású az egyszálúvá váló sztori meg a végsõ "trükk", áhhh gagyi. A Troikás fiúktól azért többet vártam volna...

Amúgy az sem tetszik, hogy meghal a ghoul és semmit sem tudsz tenni ellene, mert így akarnak rádöbbenteni, hogy húdemilyencsúnya dolog szegény ártatlan lány életét veszélyeztetni, meg kihasználni õt stb. ! Nyasgem.

Sir Quno Jedi
Mind1, nem gond, a konzol segít.

Sir Quno Jedi
*** SPOILER ***

Amúgy két endinget már végignyomtam, most pályázom még párra. AZ nagyon király, mikor Xiao-t, LaCroix-t megszívatod és utána Nines-éknak is bemutatsz és lelépsz ! Ezt így kell csinálni, nyomják csak a kispályás hatalmi harcukat, jóestét ! 😄DD

SRobert
Na, a nemhiv. patch javítja aztatat is...

Sir Quno Jedi
Nekem is elõjött a Leopold Society-s fagyás a végén. De a konzolmóka segített !

SRobert
Én kipróbáltam, tényleg helyretesz egy pár dolgot, új hibát nem csinál, úgyhogy sztem érdemes felrakni.

Lehet elötte a file-król biztonsági másolatot csinálni.

PiszkosFred
A planetvampire-n van valami usermade peccs, az nem segit esetleg ezen? Valamelyik nap lattam hogy van, de nem probaltam meg ki, de hatha valaki mar igen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

És ha törlitek az összes korábbi mentést akkor is elõjön a sokadjára végigvitelnél a probléma?

CarajoEsp
Nekem okozott. Sajnos a játék azóta nem hajlandó menni ,így hétvégén beugrik egy Win Reinstall😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

SRobert
Sõt, jól meg lehet szívni...

Jagi
Ja. 😊))))) Az elsõ folyosóig.

Egyébként volt másnál is olyan, hogy x-k végigjátszásnál elkezdte bedobálni a showstopping bugokat?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Most már a harmadik karakterrel nyomom és már harmadjára jön elõ ez a showstopping bug (nem a hajónál, ott is).
Ma ha hazamegyek újratelepítem a gamet, remélem az segít. Úgy is megvan már eredetiben majd arrol. Csak nem akrnám a CD pakolni.

Remélem nem okoz problámát az újratelepülés, mert ennél a játéknál, már semmi sem biztos?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Viszont átállítás után nem zavar be a lopakodásba

Az nem égetõs lézer hanem tripmine, ott a plasztik cucc a végénél de én sem bírtam belecsalogatni senkit 😞

Jagi
nakérenszépen: A végén sok a hent. society of Leopold legelején az tetszett, hogy át lehet állítani a szarráégetõlézert emberre, kár hogy semmi haszna.<#szomoru1>

nyugi tudni fogod, csak odebb van az meg
SZEG007
minden porbléma megoldodott

SZEG007
hogy a rákba hozom elö a console-t?

SZEG007
Valakinél még nem jelentkezett ez a hiba: Society of Leopold pálya végén szépen beszálok a motorcsonakba, és a töltöképernyönél kidob desktopra

Van nálam egy adag robbano bigyo csak azt nem tudom hogy mit és hol lehet ,kell robbantani .<#help>
CarajoEsp
Maj fog ne aggódjál.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Nekem az 1-es cd .mdf, a másik kettõ .iso, és nem kell semmi crack. 1-es cd-t bemountolom és megy.

Jah, és nemtom, h hány hajós küldetés van, de nekem nem bugzott be, beugrottam a csónakba és már töltõdött is a pálya<#beka3>

\"...lámák kíméljenek.\"

Hány százalékot kapott az újságoktól a V:B?
Magyarítást akkor még mindig a patchel együtt akarják elérhetõvé tenni?

Jah, közben megoldottam a saját problémámat:
Szóval a végén Santa Monicaban, ha nem a kar beszalni a taxiba, a választrásos rész elött akkor:
console és
changelevel2 sp_taxiride

aztan ok.
De hogy elõször miért volt vagy inkább másodszorra miért rossz azt nem tudom, de valószínüleg ugyan az a showstopping bug lehet.

Hi!Nemtom már két napja szarakodok ezzel a gamemmel de sehogy nem akkar elindulni!Leszedtem az iso file-t de így sem akar elindulni hiába teszem be daemon toolsba!Olyan mintha kellene neki egy crack file!Tudnátok segíteni?
rezsofiz
Ezt a lol fejet loál.

sazl : c

Mivel még magyarítás sincs sztem nem sokra mennél egy magyar nyelvû végigjátszással mert rengeteg a párbeszéd és ahoz angoltudás kell 😊

azért nagyon bugos lett...
most értem a taxihoz a választás elõtt a 2 karakteremmel és kidobál a desktopba. Viszatöltöm az elõzõ karakterem (akivel már végigvittem), egy ugyanekkori részt...és most már azzal is kidob a desktoppba.

Tudja valaki miért van ez?
Megoldás?
Hogy a pályakód neve, hogy pont a választásos taxiba kerüljek?

SRobert
Én nem tudok róla...

Oki thx .És magyarul?...nincs még végigjátszás leirva valahHUNn?
SRobert
http://m1011.gamecopyworld.com/gcw/games/pc_vampire_bloodlines.shtml

SRobert
no cd crack?

SRobert
Nehéz a vámpírélet 2:

TuHi!Tudna valaki segíteni hogy honnan szedjem le azt a file-t ami cracként szolgál?
SRobert
http://www.gamebanshee.com/vampirebloodlines/walkthrough.php

SRobert
Szerinte így is azm? Annak semmi értelme! 😄DD

+m 😄

szerinte igy is az😊

Yipp all!Létezik már valahol leirás a végigjátszáshoz?<#banplz>