6370
Vampire - Bloodlines
-
Zsoldos #4449 kiegeszites: neha csak 2. vizitre megy a dolog.
amugymeg tok zero az egesz mert besotetedik a kep. -
Pontius #4448 Ez most komoly? mert akkor újrakezdem
Amugy már végigvittem -
Zsoldos #4447 mint ahogy barmelyik masik noi szereplo is a jatekban :) -
Hoz_Hun #4446 Jah, nem számít, hogy csaj karakterrel vagy-e vagy sem. Jenettnek tök mindegy (bi ). -
Hoz_Hun #4445 Jenette megdugása: légy hozzá kedves, ahol lehet a rózsaszín választ add. A szellem medálját add oda neki és dícsérd meg hogy neki jól áll. Fentartás nélkül válald el a képkaszabolós küldetését. Amikor a választásra kerül sor (természetesen) Jenettet támogassad és választd. Ha legközelebb SM-ben jársz néz el hozzá, bár nem lesz ott. Ez után ha újra SM-be mész látogasd meg bármikor és onnantól fogva annyit dughatod amennyit jól esik.
A vértet akkor a legjobb begyűjteni, amikor a profot kiszabadítottad a vámpírvadászoktól. Nem menj rögtön a herceghez (mert akkor odadja a Sabbat küldit és akkor már nincs a lány a helyén), hanem egyből a havenedbe és nekem akkor szokta odaadni. De a játék folyamán legyél hozzá kedves, beszélgess vele és viszonylag gyakran látogasd meg. -
TociG #4444 Valaki mondja már meg Jenit hogyan lehet megdugni:DDD Nekem sose sikerül:( lehet azért mert most csaj karival vgayok? A ghoultól mikor és hogy lehet az armort megszerezni??? Valaki tudja esetleg??? -
Shadowbeatle #4443 Addig el is kell jutnom :) -
EnDeR #4442 jaja késöbb kezdődnek a szivások!... -
Shadowbeatle #4441 ranged? Nekem a brawl ewddig bejött, és én animalismra, meg proteanra gyúrtam, nem állított meg semmi... csak egy két zár, meg számítógép... -
Shadowbeatle #4440 Dettó gangrel... Nincs mit! -
EnDeR #4439 Gangrel az egyik legnagyobb szivás! Gyúrj vele stealth-re, ranged weaponra, animalismra és fortitudra!!! -
EnDeR #4438 akkor már nem irom, hogy a kandalló felett van egy kapcsoló :-) -
Joint #4437 en Gangrel vagyok , kosz a helpet :)) -
Shadowbeatle #4436 Kicsait későn kapcsoltam... -
Shadowbeatle #4435 És az nem tükör, hanem ablak -
Zsoldos #4434 Na epp rajottel... Szoval az ott nem egy tukor ;) -
Zsoldos #4433 Ott elakadtal? :) Pedig a jatek egyik legotletesebb momentuma az a resz. -
Shadowbeatle #4432 A kandallón van egy kapcsoló! Azt kewll megynomni! -
Shadowbeatle #4431 Megvan -
Shadowbeatle #4430 Mindenki játszik vagy alszik? -
Shadowbeatle #4429 Egyetértek -
Joint #4428 jah :) de mostmar valaki igazan segithetne , tovabb akarok jutni :):) -
Shadowbeatle #4427 Amúgy te milyen klánnal vagy? -
Shadowbeatle #4426 Azok meghalnak és ott maradnak, nekem meg még tükörképem sincs -
Joint #4425 jolvan akkor nem bug :)) -
Shadowbeatle #4424 Ott sirdogélnak még mindíg -
Joint #4423 jaja igen , ott vagyok en is :)) akkor tenyleg egyutt haladunk , eleg kemeny :)) de egyebkent nezd meg a tukrot ahol a 2 siro kiscsaj volt , neked azota is ott vannak? vagy a tukorbol eltuntek? -
Shadowbeatle #4422 Látom mi mindíg együtt akadunk el! Én is ott tartok! Bár azért részletesen leírom: Kinyílt a cspóajtó a lépcső tetején, felmegyek egy csigalépcsőn, át a ház tetején, le a csigalépcsőn, szoba... hullák, tovább tudok menni egy kandallós szobába, ahol van két tükör. Egy ajtó visazopnt makacskodik -
Joint #4421 help needed! a Malkav primogen hazaban vagyok megoltem mindenkit , amilyen lampast meghuzni lehet azt meghuztam kinyitottam par ajtot de meg mindig maradt 2 ajto zarva amit nem tudom , hogy hogyan lehetne kinyitni , valaki pls help! -
#4420 Az ilyenek hogy aranygyűrű, ezüstgyűrű, karóra jók valamire az eladáson kívül? -
Pontius #4419 HÁHÁ! Sikerült! :P -
Pontius #4418 Üdv!
Hogyan lehet megölni Ming Xiao-t?
Én ugy próbáltam, hogy:
1. rászabadítok 3-4 varázslatot ezzel lemegy az életereje kb. 75%-ra
2. Ezután odafutok közvetlen közel és elkezdem kardal csapkodni
3. Egy idő után leesik az egyik karja ami egy kisebb szörnyé majd egy nagyobb szörnyé fejlődik
4. Álltalában megölöm a kis szörnyet de ekkor visszanől a karja Ming Xiao-nak és kezdődik előröl.
És ennyi... Álltalában itt meghalok
Van valami trükkje hogyan lehet megölni? Esetleg rosszul próbálkozom? -
EnDeR #4417 jaja befojásolja! Általában pozitív irányban, ha magasabb szinten van a dominate képességed! (ezt onnan lehet érezni, hogy több vérért hajlandó használni!) A legjobb annál a küldinél amit a DT-ben lévő kocsma tulajdonos nője ad! :-)) -
#4416 Köszönöm nektek, valahogy az a kar nem tűnt fel. :-)
Mondjuk azért örültem volna, ha a könyvesszekrényt továbbra is lehetett volna használni, mert így a ház egy része felderítetlen maradt.
Viszont hogy még arrébb van a játék vége, az jó hír! -
TociG #4415 Szerintem bug... én is hasonlóba szaladtam bele a játék vége felé pár perce:( Beckett utcán leszólít, ledermedtem... élet megy körülöttem, de Beckett sehol... sajnos ez van:( -
jocika #4414 Bugba szaladtam?
Azt történt, hogy downtown-ban bementem egy raktárba, ahol megláttam a sorozat gyilkos újabb áldozatát. Beszéltem a szemtanúval és a dialógus végén a progi félre állított. Gondoltam történie kéne valaminek. De negyedóra várakozás után sem történik semmi. Semmilyen akciót nem tudok csinálni, se elmenni.
Várjak még? vagy ez egy bug? -
TociG #4413 Még egy kérdés:) A Venture-knál a dominate használat besédben hogy megy? Befolyásolja hogy hanyas szinten van a Dominate vagy mindig ugyanazok a lehetőségek? -
TociG #4412 Sziasztok! Valaki meg tudja mondani a legjobb armort honnan lehet megszerezni? Úgy Tudom a ghoul kiscsaj adja, de mikor és hogy? Valaki segítsen pls!!!!Előre is Köszi! -
Pontius #4411 "az egyik utolsó küldetéssel"
te csak azt hiszed :) -
#4410 #4393-ra nincs senkinek ötlete?