6370
Vampire - Bloodlines
  • Zsoldos
    kiegeszites: neha csak 2. vizitre megy a dolog.

amugymeg tok zero az egesz mert besotetedik a kep.
  • Pontius #4448
    Ez most komoly? mert akkor újrakezdem
    Amugy már végigvittem
  • Zsoldos
    mint ahogy barmelyik masik noi szereplo is a jatekban :)
  • Hoz_Hun
    Jah, nem számít, hogy csaj karakterrel vagy-e vagy sem. Jenettnek tök mindegy (bi ).
  • Hoz_Hun
    Jenette megdugása: légy hozzá kedves, ahol lehet a rózsaszín választ add. A szellem medálját add oda neki és dícsérd meg hogy neki jól áll. Fentartás nélkül válald el a képkaszabolós küldetését. Amikor a választásra kerül sor (természetesen) Jenettet támogassad és választd. Ha legközelebb SM-ben jársz néz el hozzá, bár nem lesz ott. Ez után ha újra SM-be mész látogasd meg bármikor és onnantól fogva annyit dughatod amennyit jól esik.

A vértet akkor a legjobb begyűjteni, amikor a profot kiszabadítottad a vámpírvadászoktól. Nem menj rögtön a herceghez (mert akkor odadja a Sabbat küldit és akkor már nincs a lány a helyén), hanem egyből a havenedbe és nekem akkor szokta odaadni. De a játék folyamán legyél hozzá kedves, beszélgess vele és viszonylag gyakran látogasd meg.
  • TociG
    Valaki mondja már meg Jenit hogyan lehet megdugni:DDD Nekem sose sikerül:( lehet azért mert most csaj karival vgayok? A ghoultól mikor és hogy lehet az armort megszerezni??? Valaki tudja esetleg???
  • Shadowbeatle
    Addig el is kell jutnom :)
  • EnDeR
    jaja késöbb kezdődnek a szivások!...
  • Shadowbeatle
    ranged? Nekem a brawl ewddig bejött, és én animalismra, meg proteanra gyúrtam, nem állított meg semmi... csak egy két zár, meg számítógép...
  • Shadowbeatle
    Dettó gangrel... Nincs mit!
  • EnDeR
    Gangrel az egyik legnagyobb szivás! Gyúrj vele stealth-re, ranged weaponra, animalismra és fortitudra!!!
  • EnDeR
    akkor már nem irom, hogy a kandalló felett van egy kapcsoló :-)
  • Joint
    en Gangrel vagyok , kosz a helpet :))
  • Shadowbeatle
    Kicsait későn kapcsoltam...
  • Shadowbeatle
    És az nem tükör, hanem ablak
  • Zsoldos
    Na epp rajottel... Szoval az ott nem egy tukor ;)
  • Zsoldos
    Ott elakadtal? :) Pedig a jatek egyik legotletesebb momentuma az a resz.
  • Shadowbeatle
    A kandallón van egy kapcsoló! Azt kewll megynomni!
  • Shadowbeatle
    Megvan
  • Shadowbeatle
    Mindenki játszik vagy alszik?
  • Shadowbeatle
    Egyetértek
  • Joint
    jah :) de mostmar valaki igazan segithetne , tovabb akarok jutni :):)
  • Shadowbeatle
    Amúgy te milyen klánnal vagy?
  • Shadowbeatle
    Azok meghalnak és ott maradnak, nekem meg még tükörképem sincs
  • Joint
    jolvan akkor nem bug :))
  • Shadowbeatle
    Ott sirdogélnak még mindíg
  • Joint
    jaja igen , ott vagyok en is :)) akkor tenyleg egyutt haladunk , eleg kemeny :)) de egyebkent nezd meg a tukrot ahol a 2 siro kiscsaj volt , neked azota is ott vannak? vagy a tukorbol eltuntek?
  • Shadowbeatle
    Látom mi mindíg együtt akadunk el! Én is ott tartok! Bár azért részletesen leírom: Kinyílt a cspóajtó a lépcső tetején, felmegyek egy csigalépcsőn, át a ház tetején, le a csigalépcsőn, szoba... hullák, tovább tudok menni egy kandallós szobába, ahol van két tükör. Egy ajtó visazopnt makacskodik
  • Joint
    help needed! a Malkav primogen hazaban vagyok megoltem mindenkit , amilyen lampast meghuzni lehet azt meghuztam kinyitottam par ajtot de meg mindig maradt 2 ajto zarva amit nem tudom , hogy hogyan lehetne kinyitni , valaki pls help!
  • Ron Ragm
    Az ilyenek hogy aranygyűrű, ezüstgyűrű, karóra jók valamire az eladáson kívül?
  • Pontius #4419
    HÁHÁ! Sikerült! :P
  • Pontius #4418
    Üdv!
    Hogyan lehet megölni Ming Xiao-t?
    Én ugy próbáltam, hogy:
    1. rászabadítok 3-4 varázslatot ezzel lemegy az életereje kb. 75%-ra
    2. Ezután odafutok közvetlen közel és elkezdem kardal csapkodni
    3. Egy idő után leesik az egyik karja ami egy kisebb szörnyé majd egy nagyobb szörnyé fejlődik
    4. Álltalában megölöm a kis szörnyet de ekkor visszanől a karja Ming Xiao-nak és kezdődik előröl.
    És ennyi... Álltalában itt meghalok
    Van valami trükkje hogyan lehet megölni? Esetleg rosszul próbálkozom?
  • EnDeR
    jaja befojásolja! Általában pozitív irányban, ha magasabb szinten van a dominate képességed! (ezt onnan lehet érezni, hogy több vérért hajlandó használni!) A legjobb annál a küldinél amit a DT-ben lévő kocsma tulajdonos nője ad! :-))
  • Amiga
    Köszönöm nektek, valahogy az a kar nem tűnt fel. :-)

Mondjuk azért örültem volna, ha a könyvesszekrényt továbbra is lehetett volna használni, mert így a ház egy része felderítetlen maradt.

Viszont hogy még arrébb van a játék vége, az jó hír!
  • TociG
    Szerintem bug... én is hasonlóba szaladtam bele a játék vége felé pár perce:( Beckett utcán leszólít, ledermedtem... élet megy körülöttem, de Beckett sehol... sajnos ez van:(
  • jocika
    Bugba szaladtam?
    Azt történt, hogy downtown-ban bementem egy raktárba, ahol megláttam a sorozat gyilkos újabb áldozatát. Beszéltem a szemtanúval és a dialógus végén a progi félre állított. Gondoltam történie kéne valaminek. De negyedóra várakozás után sem történik semmi. Semmilyen akciót nem tudok csinálni, se elmenni.
    Várjak még? vagy ez egy bug?
  • TociG
    Még egy kérdés:) A Venture-knál a dominate használat besédben hogy megy? Befolyásolja hogy hanyas szinten van a Dominate vagy mindig ugyanazok a lehetőségek?
  • TociG
    Sziasztok! Valaki meg tudja mondani a legjobb armort honnan lehet megszerezni? Úgy Tudom a ghoul kiscsaj adja, de mikor és hogy? Valaki segítsen pls!!!!Előre is Köszi!
  • Pontius #4411
    "az egyik utolsó küldetéssel"
    te csak azt hiszed :)
  • kiserik
    #4393-ra nincs senkinek ötlete?