6370
Vampire - Bloodlines
  • EnDeR
    Nem a ranged az xp pazarlás, hanem az auspex!! :-)
  • Ron Ragm
    Azért a Rangedre való fejlesztés nem feltétlen xp pazarlás, mert nem csak a sebzést növeled. Mint minden fegyvernek, a lőfegyvereknek is megvan a maguk minimum skillszükséglete, és amíg ez nincs meg, szinte teljesen használhatatlanok (a pisztoly nagyon pontatlan, a gépfegyver elhúz a francba, stb)
    Pl amíg csak 3-as rangedem volt, .38-assal örültem ha 5 m-rről 6-ból 2 eltalálja az ellent, most meg hogy megvan a 4 ranged 50 m-rről 4 is betalál a 6-ból
  • Jagi
    Hi, all. valaki megcsinálta a society-t meg a sabbatos témát kill nélkül? Sztem nem lehet.
  • Dante del Umro
    Sziasztok!

Nekem is sokáig nem ment a játék. Én is kerestem cracket, de nem találtam. ezért videó kártyát cseréltem és új operációs rendszert telepítettem fel és így elindul.
    A videó kártyám egy ATI Radeon 9600-as, melyhez feltelepítettem az ATI Catalyst drivert.
    Azoperációs rendszerem a Windows XP SP2 Hun.
    Így a játék tökéletesen fut, később a biztonság kedvéért feltelepítettem a hivatalos pachet is.
  • EnDeR
    Igaz! Ezért irtam őket a 2. sorba! :-)
  • haxoror
    Csak hogy teljes legyen a kép a Brujah és a Torreador kapja meg egyedül a Celerityt és onnantól szinte nem is kell fejleszteni harci szkillekre (mehet az xp seductionra és persuationra) plusz a lopakodós részek is sokkal könnyebbek a begyorsulásos sunnyogós lehetőséggel.
    Szerintem... :)
  • EnDeR
    at your service
  • Joint
    kosszepen! :)
  • EnDeR
    a cs safe hez a jelszó:
    paige
    A cs door hoz meg
    dosage
  • Shadowbeatle
    Hinnye, ezt nemtom... Én newkem volt elég. Csak arra emléxem, hogy vott az egyik jelszó hypocrates, de hogy ez kell-e neked azt nemtom... Bár lehet, sőt biztos, hogy másképp is meg lehet oldani
  • Joint
    igen , de ha nem eleg a hacking skillem a gepekhez es ahhoz hogy kinyissam a hutot akkor mit kell csinalni? igen , talaltam egy szamzaras meg lakatos hutot de nem tudtam kinyitni
  • Shadowbeatle
    Remélem vki elmagyarázza rendesen, mert most így visszaolvasva, még n sem igazán értem amit leírtam
  • Shadowbeatle
    Második emelet... Nemotom pontosan, de valahogy be kell jutni egy helyre ahol egy szép nagy záras hűtő van... nézd meg a számítogépeket, van egy amivel ajtókat is ki lehet nyitni
  • Joint
    sracok azt megtudjatok modani hogy a medical clinic-ben hol talalom meg a verfarkas ver-t amit elkell vinni a hercegnek a maszkabal megovasa vegett?
  • Shadowbeatle
    thx megnézem
  • EnDeR
    És hol vannak a halott emberek??? (mondjuk aki nem zombi, vámpir, szellem, hanem tényleg meghalt) :-)
  • Amiga
    Hát akkor irány a temető, és legalul a kriptában keresd meg a kazettáját.
  • Shadowbeatle
    LOL, de nekem is (megint) help kéne! Isaacnak kell egy kazetta, de a futár biztonságba helyezte... egyetlen támpoontom Ginger Swan, az ötven éve halott hölgy
  • EnDeR
    Kezdőknek diszciplina összeállitás:

Bruhja Potence,Celerity,Auspex
    Gangrel Protean,Fortitude,Animalism
    Malkavian Dementation,Obfuscate,Auspex
    Nosferatu Potence,Obfuscate,Animalism
    Torreador Celerity,Presence,Auspex
    Tremere Thaumaturgy,Dominate,Auspex
    Ventrue Fortitude,Dominate,Presence

Vigyázzunk, hogy a láthatóan a Torreador és a Bruhja karaktereknek NINCS un. spelljük! Nekik 3 passziv skill jutott, amit csak aktiválni kell. A többieknek elég jó spelljeik vannak!

Ja és az elején ne az 1-es gombot nyomjátok, hanem a 2-est mert akkor te csinálod a karakteredet!!!!!!!!
  • edios
    Köszi a helpet! Akkor elköszönök az én szépséges nosferatumtól,és kezdek vmi olyan karit,aminek a kinézete meg a szocja elég nagy!
  • EnDeR
    Hát ez az! A klán diszciplina ami lényeges! Az a helyzet, hogy van néhány kimondottan használhatatlanul megoldott diszciplina a játékban!
    Auspex - Igen jó ha még nincs 10-es ranged értéked, de utána mi van! Felfejlesztettem 5-ösre, és csak 10-el sebzett többet (mind az auto shotgunnal, mind a kedvenc magnumommal) tehát csak xp pazarlás (mivel ellened úgysem fognak soha obfuscate-t használni)
    Presense - Hát nem tudom mivel csak a torreádornak, ventrue-nak és a brujhanak van, és ezek tipikusan (legalábbis nálam) ranged beállitottságú karakterek, nem ért semmit.
    Protean - igazából ez a legnagyobb bajom, ugyanis nagyon szar lett a melee combat, így nem igazán tudom használni ezt a remek (az igazi szerepjátékban sokoldalú) diszciplinát (pl az earth meld-el tudnék mit kezdeni)

Ezen kivül ha mondjuk Torreadort és Ventrue-t nézünk ha mindkettönek azonos seduction, intimidation, perpersuasion értéke van, akkor is a ventrue van előnyben mert a dominate-t tudja dialogban használni, és ez elég sok problémára megoldás! (gondolunk itt a DT-ben lévő kocsmárosnő két küldiére, amit ventrue-val, és malkavitával egyetlen lövés nélkül megcsináltam, ellenben mondjuk a többiek pánikszerű menekülésétől - kivéve tremere, de ott tudtam használni a dominate-ot)

Szociális karakter rulez! (egy csomó küldit nem is tudsz megcsinlni ha nincs legalább egy kicsi seduction vagy persiasion értéked!
  • Ron Ragm
    Azért a Torreadornak is megvan a maga szépsége (pl Firearms és Ausplex diszcíplina fejlesztése; + wits a defet és a hackerkedést növeli, a + perception meg a rangedet, ami hadd ne mondjam miért jó)
    Egyébként sokat nézegettem a Venture és a Torreador közti különbséget (a gép hol egyiknek, hol másiknak dobott ki), és nem találtam sok különbséget - firearms, meggyőzős skillek, computer - a különbség szvsz csak a diszciplínákban meg a klánból eredő bónuszokban és hátrányokban van
  • EnDeR
    kis kiegészités!

Malkavitával csak akkor próbálkozz, ha elég jól ismered az angol nyelvet!
  • EnDeR
    Na jó a Brujha-t a Torreador mellé teszem!
  • EnDeR
    Hehe! De lehet! Még nem csináltál túl sok mindent, úgyhogy láss neki egy másik karinak! :-)
    Ajánlanám a Tremert, a Ventrue-t, a Malkaviant!
    Kevésbé, a Torreádort,
    Legkevésbé, a Gangrelt, a Brujha-t és a Nosferatut! (ezek abszolult nem szociális karakterek, és valamennyire az kell hogy légy!) A Nosfival a legkínlódosabb a cuccos, merthogy csúnya mit az isten haragja! (az elején ugyan beoszt, de a legördülő menüben meg lehet változtatni a klánodat)
  • edios
    Hell! Tök jó ez a játék, egyik azok közül,ami le tud kötni vmennyire! Azt nem tudjátok megmondani,hogy csajozni lehet-e vmilyen szinten? Még eléggé az elején járok,egy olyan 6-7 küldit csinálhattam végig, csak túl magányosnak érzem magam!:) Vagy ha semmiképp nem lehet csajozni,legalább vmi emberibb külsőt lehet szerezni? Nosferatu klánba sorolt a gép...
  • Ebola75
    thx
  • Pontius #4462
    mennyél Sin Bin-be=>beszélj a pultossal=>a taxi közelében van 1 telefon (vedd fel)=>mennyél a lucky star hotelba=>egyik szobában van egy kártya amivel be tudsz jutni az internetkávézóba

Ha itt végeztél akkor beszélj az ékszeressel majd taxiban nézd meg térképet
  • Ebola75
    Segítsetek plíz, elakadtam...
    A küldetésem, hogy Gary-t meg kell találnom, és a quest log szerint hollywoodban az ékszerész útba igazít...namármost elvittem neki a két kazettát,megcsináltam a hozzá való küldetést és csak valamilyen "shiny way"-t emleget, hogy megtaláltam-e már...kaptam egy kis segítséget itt a fórumon, hogy Gary a csatornában leledzik, de a megadott ajtón nem tudok bemenni,le van lakatolva...ki tudja a továbbjutást, segítsen plíz...
  • Pontius #4460
    ANARCH! Na nem sabath :P Miről beszélek! :P
    Anarch mellé álltam. Rodrigez meg a komcsi kiscsaj :P
  • Hoz_Hun
    SPOILER

5féle vége van attól függően ki mellé állsz a végén illetve kivel szimpatizáltál a játék folyamán(nem számítom bele ha megtartod a kulcsot)
    1. Ming Xiao
    2. La Croix
    3. Camarilla
    4. Anarch
    5. Lone Wolf (asszem ez mindíg választható a taxiban)
  • jocika
    Megvan a Lyli küldi megoldása. Sajnos csak az új patch javítja igazán. Ezt írja a javítás list. Akinek a javítással nem megy a progi, mint ahogy nekem sem, mert biztonsági másolatuk van, azok azt tehetik, hogy figyelnek a dialógusokra az első beszélgetésnél E.-vel. Lesz ugyanis egy mondat, ami körülbelül annyi, hogy körbenézel az ügy érdekében. Na, ekkor indul be a küldi, és ez a mondat többé nem kerül elő. Legalábbis nekem soha a büdös életbe nem jött elő.
  • Pontius #4457
    vagy arra, hogy a taxissal mit beszéltem? :)
    Szövetkeztem a Sabath-okkal :P
    Elösször egyedül akartam aztán a taxis elkezdett fűzni, hogy azért mégsem kéne és biztos vagyok-e benne
    Aztá akko mondom neki szövetkezek a Sabathokkal :P
  • Pontius #4456
    melyikre gondolsz?
    Mit mondtam a végén Lacroix-nak?
    Elösször megtartottam magamnak aztán LOAD után odaadtam neki a kulcsot
  • Hoz_Hun
    hehehe
    És az 5 fajta vége közül melyikkel vitted végig???
  • Panzerfaust
    Az ott sabathhotel, előre is kösz
  • Panzerfaust
    Hamár végigvitted mond már el nekem, hova a rákba kell menni, a sabbathhptel kipucolása után.
  • Pontius #4452
    SPOILER!
    Végigvittem! A vége egyáltalán nem teccet!
    laCroix gorillája piskóta volt, asztem nehezebb lessz legyőzni de elsőre összejött :P A vége pedig; No comment...
  • Pontius #4451
    asszem taxi...
  • Joint
    ujra help kellene , hercegem megkert hogy hozzam el neki a szarkofagot valami muzeumbol , de hol van a muzeum??? :)