Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEm nem!!!! Nagyon táp a Dementation!!!

Jedi mester és fodrász

SRobert
Csak én éreztem úgy, hogy jobban fejlõdik a malkavita és elõbb lesz sok pénze? :)

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
Nem, a cd az máshoz kell majd.
Ha beüzemelted a második schrecknet cuccot (mik ezek, németek?), akkor ad egy következõ helyszínt.

Malkavian rulez! :-) 10 seduction, 5-ös obfuscate! 6-os ranged! :-)

Jedi mester és fodrász

amúgy schrecknet - tudod a Shrek csak máshogy irják! :)

Jedi mester és fodrász

És a CD-t kell hazavinnem, bedugni a gépbe, és kész?

Jedi mester és fodrász

SRobert
Pedig arról van szó.
Megheckeled a gépet és ugyanúgy beüzemeled a kimondhatatlan nevû netet. :)

Akkor kapsz egy üzenetet m1tn1cktõl.

Ott van egy gép, meg egy széf, de nem az, mert nem mondja, hogy készen vagyok, és ikszpit (<#smile>) sem ad!

Jedi mester és fodrász

SRobert
Ott a lépcsõ a terem végén, egy irodába vezet.

Akkor a humanity-d is oda! :-)) vigyázz ha nem marad end of the game!

Jedi mester és fodrász

Bújj el a csatornákban, úgy, hogy a létrától ne mássz ki a csatornába, hanema sötét részen snake-elj! Soha nem fognak észrevenni!

Jedi mester és fodrász

Nem étkeztem nagyközönség elõtt, csak a Lacroixos küldikben a világ rendõreinek 97%-át leamortizáltam. Nem túl jó a tremere lopakodás-skillem... :DDD

Kellett neked a nagyközönség elött étkezned! :) Némi ingyenkaja az eredménye! :-))) Nem tom nálam is szoktak jönni, én örülök neki!

Jedi mester és fodrász

Ok, ezt tettem eddig is, de meddig fognak ezek még üldözni? Már nagyon unom õket.

Harapd le öket valami csendes helyen! addig ad üldözzön, ha odaértél, hami! <#eplus2>

Jedi mester és fodrász

Hahó, ha már a masquerade violation miatt üldöznek a drága kedves buffyk, akkor mit tegyek, hogy abbahagyják? Mert unom õket.

Má megint csak a gondok:
Van az a küldi amit a Hacker Nosfi ad! A Hollywoodos résznél aszongya mennyek fel a 2nd floorra, de nem találok lépcsöt, se létrát se semmit! megcsinálta ezt a küldit valaki?? Ja amúgy 5-ös Obfuscate rulez! <#eplus2>

Jedi mester és fodrász

*** spoiler ***

sheriff csokat mikor meg teleportalgat legkonnyebb guggolva kinyirni, csak fele kell menni allandoan, es feled csapdos a qva nagy kardjaval...

**** spoiler ***

Szarok a konfigodra.

Újra Installáltam a gamet:
1. Simán újratelepült.
2. Gond nélkül betöltöttem a mentett állásaimat.
3. Kijavította a hibákat.

Szóval most örülök, mert frankón fut...<#vigyor3>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SRobert
Hogy titeket mennyire nem hatnak meg a szenvedõ lelkek. :D

PiszkosFred
Az nemgond, az majd egy replay eseten lesz akkor aktualis, de a jatekot folytathatom, ez a lenyeg. Koszi a helpet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Gnome
dehogy ragadsz...énis Jeanettet választottam érthetõ okokból és asszem ha valóságban kérné tõlem azt a nyakláncot gondolkodás nélkül odaadnám:P

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Csak lokál de mivel ez kell ahoz hogy meg lehessen dönteni Jeanettet én nem nevezném elrontottnak :D

PiszkosFred
Igen azt lattam termeszetesen, de ugy voltam vele, hogy amit elb**tam, az ugy marad ;] Viszont ha emiatt megragadok esetleg, es nem tudom vegigjatszani, akkor ujrakezdem - pedig nem szokasom - de annyi idom nincs hogy a vegen deruljon ki hogy "baj van" es nincs tovabb. Annyit meg nem jatszottam hogy kar lenne erte, szal ez csak egy elrontott lokalis kuldetes, vagy az egesz? ;]

Abban a pillanatban hogy megkapod a lebaszást Theresatól a guestlog failedre rakja a medálos küldit :)

PiszkosFred
Nekem nem jelezte a game hogy gaz van. De ezek szerint celszeru ujrakezdeni?! ;]

Sir Quno Jedi
Nálam még bejött a possession is a legerõsebbekre, aztán jönnek veled takarítani ! :DDD Csak idõben kell a vérüket venni, mielõtt meghalnának nagy igyekezetükben ! Nem szabad pazarolni. Ölje meg szépen egyenként a barátait, majd lassan kihörpintjük a vérét, amit õ türelmesen tûr és végül a lábaink elõtt omlik tehetetlenül a földre miközben kihuny belõle a maradék szikra ! Ez szerintem jót tesz a mocskok karmájának, márha van az ilyen az aljanépnek !!! Ez vámpíroknál is bejöhet, csak nekik nem kell vérüket venni, hagyjuk csak, hogy megdögöljenek az utóhatásokban, hmmm !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SRobert
Én malkavitával csináltam. (ranged)
Így egy csomó embert kilõttem a fedezéke mögül, a berserkel meg egymás ellen lehetett õket ugrasztani. :)

SRobert
Igen, csak akkor mission failed. :)

SRobert
És õket is marha könnyû szivatni...

Sir Quno Jedi
Én Sabbat fõhadiszálláson talátam a HollowBrook hotelben, asszem egy sötét szobában volt elhányva, akárcsak a lángszóró, de szerintem lesz még késõbb Ming Xiao templomában is (asszemõ).

A lényege, hogy KÉTSZER annyit támadhatsz vele ugyanannyi idõ alatt, mint a hasonló kardokkal, teszem azt katana !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az okkult kard mit tud és hol van? Én nem találtam meg...

Jagi
Double Dragon LOL!!! De jó sok xp-t adnak.

Sir Quno Jedi
Az jó, hogy akár még a Giovanni házban is végig lehet menni a két fõellenfélig szinte harc nélkül ! Elég a kiscsajt meggyõzni és õ lekísér majdnem az aljáig, csak ügyesen kell nyomni persuasion-nel, utána meg átfutni, vagy sunyizni !

Sir Quno Jedi
*** SPOILER ***

Ha mindkettõjüket életben tartod és kibékíted, akkor késõbb lekendeznek, hogy hivatalosan is bejelentette a Camarilla, hogy 1x prince-ek lehetnek ! Mindezt a nyaklánc miatt, szal., nem lehet akármi ugyebár ! :DDD Na amúgy, mivel LaCroix-nak befellegzik a végén, talán jó esélyük van rá, hogy õk lesznek az új herceg és így újabb hasznos szövetségesünk kerülhet hatalmi pozícióba ! Nyami, nade az már egy másik játék lesz 1x tán...

PiszkosFred
Ja es a kiallitason valo "reszvetelem" sem tetszett neki, habar az a "sztori" torreadorkent nekem is fajt. De hat.... ;]

PiszkosFred
Spolier
(vagy az is lehet ;])

En odaadtam "Jeanette"-nek, az meg kihajitotta a picsaba, erre T. leb**ott kemenyen. Nekem szimpatikusabb volt J, es a kis "vitajuk" kapcsan is az o partjat fogtam, foleg miutan elhittem hogy a T. hatalomvagya miatt - es az "elvesztett" medal miatt - kuldte ram a rosszarcuakat az etteremben. Meg is lett az eredménye ;]

Sir Quno Jedi
Nekem a sabbat-nál még scak 6-os volt a melee-m tárggyal ! De az is elég volt szépen takarítani, csak használni kell a domination disciplinákat, nomeg a fortitude-ot és a halandókat életben tartani, vérszívás céljából. Amúgy meg a MAss Suicide simán takarít egy-egy szobát ugye... Khmm...

Sir Quno Jedi
Hát én nem anarch mellett oldottam meg, de az is folyamatban. Én elsõre a saját pecsenyémet sütögettem !

Vazeg!.. ezért szenvedtem eddig <#falbav>

Jedi mester és fodrász

SRobert
Nem is kell. Add oda Theresanak.

SRobert
Igen, hat. A bossokat sebzi, a vámpírok viszont tudják hárítani.

megvan a nyaklánc, de nem oldottam meg a gyilkosság relytéjét!... arrgh!

Jedi mester és fodrász

Ja és még!

SRobert! A malkavita berserkje hat-e a kezes lábas tzimisekre?? Mert ha nem akkor nem tom hogy gyözzem meg a szépszál legényt, hgoy harc nélkül eresszen le a járatokba!..

Jedi mester és fodrász

SRobert
Mi nem megy???

SRobert
Kösz a tippeket, de én is megszívtam. :D

Én már nem játszom a játékkal, majd ha lesz hivatalos patch, meg esetleg küldetéslemez.

.SPOILER.

A sabbatos rész ranged skilles karakterrel teljesen élvezhetõ. Sztem a közelharc úgy ahogy van, az egész gameban sz*r, de ez csak egy magánvélemény.

Én is az anarch mellett játszottam végig Ming Xiao éppenhogy meg tudott sebesíteni.

Sheriff már gázosabb volt, de csak a teleportálásaival, ami meg technika kérdése, de azt utáltam, mert halkan merem mondani, de a progi ott csal is, persze nem az én javamra.

A denevéres rész pedig egyszerû. Fel kell kapcsolni mindkét reflektort, Shariff lehullik az égbõl és egy tár gázzal (lángszóró) ki is fingik...

Nem birom tovább!!!! Elkezdtem torreadorral, és elhatároztam, hogy megoldom az Ocean House Hoteles relytéljt, de nem birom! Segitsetek, mert nem érem fel ésszel, és roppantul idegesit!

Jedi mester és fodrász

Sir Quno Jedi
Végülis ja. Lhete elfutni, lopózni, sunyiból gyilkolni. 7-es stealth-om volt az elég is általában, de minek.

Sir Quno Jedi
*** SPOILER ***

A Sabbatost nemnagyon, de ott találsz lángszórót is, ha alapos, vagy, úgyhogy ne vedd meg (én sajna megvettem elõtte), sõt itt találod meg az okkult egyenes pengét is !

A Griffithben nem is lehet harcolni, mert esélytelen vagy.

A másik kettõben meg lehet sunyizni, meg próbálkozni, de a végén a harcolni kell NAGYON ! Az én választásomban pölö 1-1 fõellenfél volt, Ming Xiao, a Sheriff.

SRobert
Igen, malkavitával is hasonló a dolog. :)