Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jedi mester és fodrász
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Ha beüzemelted a második schrecknet cuccot (mik ezek, németek?), akkor ad egy következõ helyszínt.
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Megheckeled a gépet és ugyanúgy beüzemeled a kimondhatatlan nevû netet. :)
Akkor kapsz egy üzenetet m1tn1cktõl.
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Van az a küldi amit a Hacker Nosfi ad! A Hollywoodos résznél aszongya mennyek fel a 2nd floorra, de nem találok lépcsöt, se létrát se semmit! megcsinálta ezt a küldit valaki?? Ja amúgy 5-ös Obfuscate rulez! <#eplus2>#eplus2>
Jedi mester és fodrász
sheriff csokat mikor meg teleportalgat legkonnyebb guggolva kinyirni, csak fele kell menni allandoan, es feled csapdos a qva nagy kardjaval...
**** spoiler ***
Szarok a konfigodra.
1. Simán újratelepült.
2. Gond nélkül betöltöttem a mentett állásaimat.
3. Kijavította a hibákat.
Szóval most örülök, mert frankón fut...<#vigyor3>#vigyor3>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Így egy csomó embert kilõttem a fedezéke mögül, a berserkel meg egymás ellen lehetett õket ugrasztani. :)
A lényege, hogy KÉTSZER annyit támadhatsz vele ugyanannyi idõ alatt, mint a hasonló kardokkal, teszem azt katana !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha mindkettõjüket életben tartod és kibékíted, akkor késõbb lekendeznek, hogy hivatalosan is bejelentette a Camarilla, hogy 1x prince-ek lehetnek ! Mindezt a nyaklánc miatt, szal., nem lehet akármi ugyebár ! :DDD Na amúgy, mivel LaCroix-nak befellegzik a végén, talán jó esélyük van rá, hogy õk lesznek az új herceg és így újabb hasznos szövetségesünk kerülhet hatalmi pozícióba ! Nyami, nade az már egy másik játék lesz 1x tán...
(vagy az is lehet ;])
En odaadtam "Jeanette"-nek, az meg kihajitotta a picsaba, erre T. leb**ott kemenyen. Nekem szimpatikusabb volt J, es a kis "vitajuk" kapcsan is az o partjat fogtam, foleg miutan elhittem hogy a T. hatalomvagya miatt - es az "elvesztett" medal miatt - kuldte ram a rosszarcuakat az etteremben. Meg is lett az eredménye ;]
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
SRobert! A malkavita berserkje hat-e a kezes lábas tzimisekre?? Mert ha nem akkor nem tom hogy gyözzem meg a szépszál legényt, hgoy harc nélkül eresszen le a járatokba!..
Jedi mester és fodrász
Én már nem játszom a játékkal, majd ha lesz hivatalos patch, meg esetleg küldetéslemez.
.SPOILER.
A sabbatos rész ranged skilles karakterrel teljesen élvezhetõ. Sztem a közelharc úgy ahogy van, az egész gameban sz*r, de ez csak egy magánvélemény.
Én is az anarch mellett játszottam végig Ming Xiao éppenhogy meg tudott sebesíteni.
Sheriff már gázosabb volt, de csak a teleportálásaival, ami meg technika kérdése, de azt utáltam, mert halkan merem mondani, de a progi ott csal is, persze nem az én javamra.
A denevéres rész pedig egyszerû. Fel kell kapcsolni mindkét reflektort, Shariff lehullik az égbõl és egy tár gázzal (lángszóró) ki is fingik...
Jedi mester és fodrász
A Sabbatost nemnagyon, de ott találsz lángszórót is, ha alapos, vagy, úgyhogy ne vedd meg (én sajna megvettem elõtte), sõt itt találod meg az okkult egyenes pengét is !
A Griffithben nem is lehet harcolni, mert esélytelen vagy.
A másik kettõben meg lehet sunyizni, meg próbálkozni, de a végén a harcolni kell NAGYON ! Az én választásomban pölö 1-1 fõellenfél volt, Ming Xiao, a Sheriff.