6370
Vampire - Bloodlines
-
tatu22 #4529 Használj 3.46-os Nerot! Talán? -
Zsoldos #4528 Na vegignyomtam. Mostmar tudom mi van a szarkofagban :) -
#4527 Vki segítsen!! Nem indul a játék, azt írja ki, hogy CANNOT LOCATE VTM BLOODLINESS DISK 1...ezek vannak meg: vng-vmb 1 mdf
vng-vmb1 mds
MI LEHET A GOND!
Köszi, és kérlek, siessetek én is szeretnék vele játszani!!!!!!!! -
Shadowbeatle #4526 Behalok! Az 1.2-es patch is segít a dolgon... Vagy hiba volt letölteni? -
Shadowbeatle #4525 uh... hát tudod a gépelés nem az erősségem -
tatu22 #4524 remélem a consloe helyett console-t írtál... -
Shadowbeatle #4523 "C:\Program Files\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -consloe
Én így írtam be. Az idézőjel és a -console között egy db space-t ütöttem. játékban nyomogattam a 0-át magyar billentyűzet kiosztással, meg angollal is de meg se nyikkan. Van még estleg vmi vagy részemről itt véget ér a játék? -
tatu22 #4522 Ha beírtad (idézőjelben) az exe fájl elérését plussz a -console-t, akkor a játékban a 0 gombbal jön le vszínű, ha magyar a billentyűzeted -
Shadowbeatle #4521 Sok volt az elírás az előzőben, meg nem is írtam le az iazi bajom
Press "^" (The key right of the 1 on the keyboard)<- Ezt én szwerény angol tudásommal úgy fordítottam, hogy a gomb a gomb a bilentyűzeten az 1-estől jobbra. Az meg a kettes. Bár tök 8 hisz az 1 2 3 gyorsbillentyűk, és még ha NONE-re rakom is tojik a fejemre. No most segítsen vki! -
Shadowbeatle #4520 Mert a Napfényt nem bírod. Az pedig cuki lámpából jött! A lámpák nem igazán ártottak. Amúgy John azt mondja, hogy ha elkap egy napkelte, ennek az egéysznek számodra vége.
No de nekem a PC- játékkal még mindíg problémám van. Ugyanis a -console -os megoldás ott elbukik, hogy én be pötyögöm a célhoz a dolgot, ám nyomkodom a billlentyűket nem jön le a várva várt konozol. Most vagy rossz gombot nyomogatok, vagy nagy gáz van. -
#4519 Akkor miért bírtam ilyen jól az UV fényt? -
Hoz_Hun #4518 Igen a napfény égeti a vámpírokat. A nagyon erősek rövid ideig kibirják a napon, de csak nagyon rövid ideig.
A fiatalok és a gyengék a reggel közeledtével ébren sem tudnak maradni, nem hogy a napon mászkálni. Kue-Jin szintén nem tud a napon mászkerálni.
Állítólag a rendkívűl híg vérű "vámpírok" akik inkáb nem vámpírok mint igen (Thiny Blood), ők annyira távol állnak Káintól, hogy páran képesek nappal is mászkálni, sőt a rendes kaját képesek részben megemészteni. -
Zsoldos #4517 vmit felreerthettel. szepen porladnak a napfenytol -
#4516 Az nem nosferatu, és tucatszörny (ha a 3 fejűre gondolsz)
A Vampire világát jól ismerőktől kérdem: Akkor most a vámpírókat égeti a napfény? Elején a tutorialban Jack olyasmit mond hogy 'Napfény? Csak egy kis napszírást kapsz, és minden megy tovább', amikor Chinatownban elkapnak kísérletezni az UV fény sem sebez, viszont Ming Xiao azt mondja a Kue-Jin Kindredekkel való hasonlóságoknál hogy mi is el vagyunk 'tiltva' a napfénytől... Most akkor mi van? -
haxoror #4515 Pisha eltűnt riportere elejt egy névjegykártyát ott ahol legutoljára beszéltél vele (rajta van a lakcíme), a csatornában a csőből kimászó gusztustalanság kinyírása után át kell ugranod egy párkányra és a szellőzőt betörve lehet tovább menni már ha ugyan arról beszélünk -
#4514 1. Create a shortcut to vampire.exe
(Or just right click on the shortcut on your desktop/start menu)
2. In the menu select "Properties" (should be the entry at the bottom)
3. Now a new Menu will appear. Look for something called "Target". There you
should see a path to the vampire.exe file.
4.Write " -console " behind this path, but without the ""
Edit: There appear to be two possibilities to do this. Either:
C:\Vampire\vampire.exe -console or
"C:\Vampire\vampire.exe" -console
You have to enter your own path instead of C:\Vampire of course.
Thanks to Quark for that info.
5.Now start Vampire using this shortcut
6.Load the safegame
7. Go near the boat,but not so far that the loading screen appears.
8.Hit "Esc"
9.Press "^" (The key right of the 1 on the keyboard)
10.A console will open. Type:
SaveJohansen() (press enter)
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark (press enter)
( Or as Nosferatu: changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark )
Take care to get the capital letters right. If you get an "not defined" error
you probably messed up with the spelling.
-
#4513 :) nemtom, nekem pisha nem ker semmit, csak egy riportert aki elmenekult mikor lementem hozza...
A Kings Way es questben meg eloszor a csatornaban maszkaltam, volt egy nagyobbb csarnok. Ott volt egy nosferatus manus, meg valaki felaldozva logott a falrol (ala jesus). Na ezt lenyomtam, aztan eljutottam valahogy egy ojjjan szobaba ahol egy szivattyut lehetett kapcsolgatni, ami ket atmeneti tarolot toltogetett fel. Abban az egyiken felusztam, es ott jutottam el egy nagy nosferatu lenyhez. A hasa fel volt vagva. Na en ra gondoltam. Ezutan viszont semmi sem tortent. Meg exp-et sem kaptam tole... :((( -
tatu22 #4512 az rendben én is már kb az összes silent kill-t kipróbáltam a nyílpuskás csávókon de még mindig nem tudok bejutni.
szóval csak álljak ott és nyomkodjam a 'use' gombot -
Shadowbeatle #4511 Hi! Nekem bug problémám volna... Megmentem a kedves régész urat, ép jönnék ki a Society For the Preservation of Professors questről egy kedves csónakkal. Már teljesen be is töltené a következő térképrészletet, amikor kilép a drága... -
#4510 Rohadt nehéz kinyitni azt az ajtót nekem is majdnem 2órát tartott.
Én Bugnak néztem. De poén volt ,mert addig is öltem az embereket:D
-
#4509 Nem bug csak nem tucc jáccani!!!!
de azé nem utálsz? -
tatu22 #4508 Hali!
a Ming Xiao-s küldinél amikor a reteszt el kell tolni az ajtóról, előtte ki kell nyitni vmit vagy csak az a lakat amit nekem jelez az egy újabb bug? -
#4507 Pishanak tárgyak kellenek: egyik a múzeumból (küldetéssel mész oda), másik a Giovanni vagy milyen házból (dettó) -
#4506 Beszéltem, többször is, de nincs ott. -
#4505 Nosferatu csajt??? Nem a Tzismisce pasira gondolsz? :)
A Kings Road beli házból lehet lemenni a csatornába. -
#4504 Hali!
halivudban mit kell csainalni isacnal? nincs misszio, de megis var tolem valamit. Azt kerdezi elmentem-e mar a kiralyok utjara?. Hat persze. sott a vegen lenyomtam a nosferatu csajt is... joo nagy volt. De meg mindig kerdez. Es nem mond semmit, hogy mit csinaljak.. :((( help!!! amugy mar sehol semmi feladat.. :)) ja egy meg van... a Pisha :) nevu csajnak kene egy fazon akit nem talalok:)) -
#4503 Először el kell menni a Last Round-ba beszélni Nines-sel. Utána jelenik csak meg a csónak. -
#4502 Bementem a vízbe, ameddig engedte, utána már csak egyhelyben topog. -
#4501 Már azóta utántöltöttem:)
szotyimutyi: keresgélj a vízben, menj be jó mélyre, én sem vettem észre először -
#4500 Heló! Elakadtam a Santa Monica Piernél, amikor a hajóra kell szállni. Visszaolvastam, de egyik tanács sem működik (sem a vízben nincs, sem a rácsos helyre nem lehet bemenni. Segítene valaki? Miért nem tudok bemenni? -
EnDeR #4499 Jaja! Ezen én is sokat rötyögtem! :-) De elég kevés lőszered van! :-) -
#4498 Szerintem mindenki látta, de azért feldobom a topicot:
-
#4497 Boldog Új évet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#4496 en meg nem probaltam a jatekot de itt tartom a kezemben az eredeti verziojat amit 15£ kemeny valutaert vettem. remelem nem csinaltam tul rossz boltot....igaz csak vasarnap vagy hetfon jatsz6ok majd vele :( -
EnDeR #4495 A red dragonban a lift hivó annak a pultnak a hátulján van, ahol az ajtónálló csajszi áll! Odamész hozzá, megmondod, hogy hova akarsz menni, és elmegy, igy meg tudod nyomni a gombot!
Metal heade-t skippelem, mert nem tudom!
Console, pedig (én legalábbis úgy csinálom) hogy a shortcut-ot megeditálom, hogy az exe -console kapcsolóval induljon! -
pala17 #4494 HI!Vki tud segíteni,hogy a 1:Red Dragonban hogy a f@szban lehet felmennia második emeletre?2:Metal Head Industrisban mi a netcheck és a safe jelszava,3:Magyar bill.-el a consolt hogy lehet előhívni?Köszi! -
#4493 Ja bocs, akkor félreolvastam:) -
EnDeR #4492 hehe! No comment :) -
Zsoldos #4491 Apropo auspex.
SPOILER
Epp megtalaltam a sorozatgyilkost, ugye keresztul kell kergetni a roncstelepen, mikozben dobalja rad az autokat.. Auspexet hasznaltam, szepen latszik merre fut az urge a roncsok mogott is. Mikor felgyujtja a kornyeket hogy ne kovethesd, meg kell kerulni a langokat hogy tovabb uldozhesd.. Nade en nem a 'kijelolt' uton mentem, hanem auspex szerint kozelebbi ut vezetett hozza, ha kicsit visszafele megyek. Visszamentem hozza, erre ott all a figura. Nem reagal rank, nem beszelhetunk hozza, de szet lehet vagdosni, persze meghalni nem tud :) Mikor mentem az 'eloirt' uton, rogton ment tovabb az autodobalos script-orgia.. -
EnDeR #4490 de lehet! Kell hozzá dementation és obfuscate! :-))) Ja akkor ez csak a Malkav lehet!