6370
Vampire - Bloodlines
  • haxoror
    Ha így sem megy akkor egy nagyon kicsit távolodj el az ajtótol (ne érj hozzá), nálam az volt a baj hogy valahogy beleakadtam az ajtóba és ezért nem tudtam a reteszt arrébtolni
  • Hoz_Hun
    Nem magának a retesznek kell nekimenni!
    A reteszen van egy kar, ami oldalt kiáll belőle. Azaz ha a retesz tolókarja felé fordulsz az ajtó neked közvetlenül bal oldalt lesz. Na ekkor kell futni a retesz tolókarjának és így lehet eltolni. Ennél részletesebben nem tudom elmondani.
    A fal-mögül ugráló kínaiakat meg nyírd ki, más dolgod nincs velük.
  • Shadowbeatle
    HELP!
    Ming Xiao quest, retszelt ajtó. Már sokan kérdezték, aokan válaszoltak a kérdésre: Csak menj neki. Hát én mentem neki, de nem mozdult. fönn van a z 1.2-es patch. Valamit kifelejtettem? Még lehet fönn a bambuszcsapdáknál, és a fal-mögül ugráló kínaiaknál csinűlni vmit?
  • Zsoldos
    es sok vasarlot veszitenek ezzel
  • EqUiNoX
    Illetve csinalnak demot, csak a manapsag mar a megjelenes utan 1-2 honappal adjak ki, nem ugy mint regen, hogy inkabb elotte. Most elotte inkabb alfa/beta/gamma nyilt teszteket adnak ki...
  • Zsoldos
    Pont most toroltem a jatekot, ugy emlekszem nekem iso.iso volt a file neve. Megneztem a gamecopyn, a legalso. Cracket ne tegyel fel semmit, csak a patchet.
  • Zsoldos
    Szerencsere viszonylag ritkak a keso crackek, de ehhez a jatekhoz nem is kell tores. A megvetelbol sztem sem kell erkolcsi kerdest csinalni. A fo problema(a magyar fizukon kivul, nem is beszelve arrol, ha vki tanul), hogy meg demot sem gyartanak a jatekokhoz, hogy ki lehessen probalni. Es amennyi vackot mostanaban csinalnak, vegyel zsakbamacskat..
  • jocika
    Ha jól értem:
    A három cd-ről felrakod a gamét.
    Eztán a 4-5mb-s iso-t daemontoolsban emulálod.
    Utána elindítod a javítást és ennyi?
    Jól értem?
    Meg tudod mondani, hogy melyik iso-t kell letölteni? Én találtam többet is a gamecopy-n.
  • Zsoldos
    Daemontools-al isobol emulalom a cd-t, ami kell a jatekhoz. Cracket nem hasznalok, mert igy nem is kell, ilyenforman a patchelt jatekhoz sem. A teljes cd iso helyett van egy kisebb (4-5mb asszem) erre a celra keszult valtozat.
  • jocika
    Nem a wareznak van köze a bugokhoz; csak én felraktam a patchet és onnantól fogva nem indult úgy , mint addig, hanem kérte a cd-t. A patch viszont írtja hibákat, mint ahogy a ToEE is a javítások után lett elfogadható, addig kegyetlen volt.

Zsoldos: leírnád, hogy hogy csináltad... légyszi,légyszi,légyszi...
  • EqUiNoX
    Annyi köze van a játék eredetiségének a bugokhoz, hogy gyorsabban tudsz eredetit peccselni - már ha van peccs az adott gammához -, mert a warez verzióhoz várnod kell egy krekkre is. (lásd Sacred, amit baráti áron meg lehet venni, mégis sokan sírtak a majd 2 hónapokat késő krekkek miatt...) Nagyon ritka az az eset, amikor a krekk belerondít a játékba is, de általában az ilyen krekkek helyett lesznek jobbak, működőek. Ha megteheted, érdemes megvenni a játékokat, de ebbe ne menjünk bele, mindenki saját belátása és lehetőségei szerint fog ez ügyben dönteni... ;]
  • Hoz_Hun
    Nekem megvan eredetiben...
    ...ugyanolyan bugos.
  • Zsoldos
    Nalam megy. Nem kellett crack sem. (mini iso daemon-nal inditva)
  • Zsoldos
    Mi koze a wareznak a bugokhoz? Amugymeg a patchet celszeru felrakni, az a nagyreszet orvosolja azert.
  • jocika
    Remek játék, de ha a bugokat szeretnéd elkerülni - legalábbis egy részét - akkor inkább megveszed.
  • SASboy
    Hello. Megéri leszedni ezt a gammát?
  • Shep
    Megfogtam és kilopakodtam, nem lőttem le senkit.
  • jocika
    Üdv!

Szürke verzióra fel lehet tenni a patchet úgy, hogy működjön is utána?
  • haxoror
    Ott az a feladatod hogy élve kijuss szóval egyet sem kell megölnöd hanem elég csak simán kirohannod :)
  • Hoz_Hun
    Annyira nem nehéz. De ha nagyon nem megy campolj be a fenti irodába ők meg szépen bejönnek, te meg lekapod őket, amint belépnek.
  • DnP
    Ja es megegy kerdes. Az import export raktarban valaki ki tudta nyirni a sok thong csakot? megprobaltam vagy 10X, kulonbozo technikaval, de sehogy sem ment. Eccer ninnnja karddal vagy 10et leszedtem. A HL2 bug itt is mukodik :)) az irodaban felvettem egy szekrenyt, es azzal mentem ki. A bug miatt nem lataak egy jo darabig:))
  • DnP
    koszi!!! este megnezem.. sajna melo epp:((
  • Hoz_Hun
    A szoba hátsó részénél vannak rácsok. Legegyszerűbb, ha előkapsz valami pisztolyt aztán szétlővöd a rács mögötti elektromos elosztószekrényt, de asszem szét is lehet verni a rácsot uttána meg a dobozt.
  • FLeK0
    Kerulgesd es kapcsold ki oket valahogy, nezz picit korul a szoba hatso reszen.
  • DnP
    Hali! Nagynehezen atjutottam chinatownba.. Lenyomtam par missiont, de most eljutottam valami fomufti bacsihoz, aki nekialt tesztelgetni engem. feny, meg lezar, meg ijjenek, aztan beleptem egy ojjan szobaba, ahol 3 HL2-os pengeventi porog a foldon odavissza. Na onnan hogy lehet kijutni? Bezarodik mindket ajto, aztan sehol semmi:((( bugos a progi? ugralgatok osszevissza de seholsemmi:((( helpme!! :) koszike...
  • Ron Ragm
    nekem ha valaki követ és mapot váltok senki sem jön át, de küldetéseknél úgy veszi hogy ott van mellettem (pl a ribi eltűnt amikor a temetőbe értem, viszont a csávó ott köszöngette a segítséget majd bezárta az ajtókat és mission success)
  • Kovász
    A teljesítményen sajna semmit se javít, viszont rengeteg létfontosságú bugot kijavítottak (azt mondjuk pont nem, h nem akar átjönni a ribi a temetőbe)
  • Ron Ragm
    Nem vagyok annyira járatos a mitológiai lényekben, ezért megkérdezném: mi köze a tűznek a vérfarkashoz?
  • dtk1985
    Hali. Melyik verziot szedjem le? hoodlum vagy vngclone?
  • Voltan
    Valaki kipróbálta már a hivatalos Patch-et? Javít valamit a teljesítményen?
  • Jagi
    Hali srácok!
    B.U.É.K
    Nem tudjátok véletlenül a wanadoo kiszolgálonevét?
    Nagyon fontos lenne kinn van a DVD változat!
  • tatu22
    kösz a segítséget! Már én is tudom mi van a szarkofágban...
  • haxoror
    Jaja, annál a résznél egyszerűen neki kell menni a retesznek oldalról és testtel eltolni
  • Sith
    NeM USE gomb hanem menj neki és ugy told el... ha jol emléxem ez a megoldás
  • tatu22
    Kösz szted hányszor próbáltam már...
    nyomo a 'use' gombot mint a vadállat de csak a lakat meg a sárga tologatós figura jelenik meg .....
  • Ron Ragm
    Told el a lécet.
  • tatu22
    Én is ott vagok elakadva sztem.
    ott vissza lehet ugrálni a virágcserép->oszlop->korlát->és ki
    de ott milyen szobrokat kell összeszedni v mit kell velük csinálni--- ha kell
    egyébként a kétszárnyú deszkával lezárt ajtóval van bajom annál a forgó vízi izénél....
  • Ron Ragm
    pontosítanál egy kicsit?
  • Ron Ragm
    Tusna vki segíteni? A Xiao must die-ban megvan a négy szobor, viszont nem tudok felmenni arra a szintre ahonnan leugrottam abban a teremben ahol az a nagy forgó vízí herkentyű van...
  • tatu22
    Vki segítsen pls!!!! Még mindig nem jutottam át a Ming Xiao-s küldinél a 2. szinten az ajtón már egy kicsit kezdem unni.....