Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként Jenettet amikor megkurjuk a progiban a végén nem mond valami ilyesmit: "I'm so bored..."
Hogy meg halottak: nem ver a szívük, kihültek nem lélegeznek...ja...mondhatjuk hogy halottak...klinikailag...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mondjuk nem véletlen õrülnek bele lassacskán...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezt az egész élõhalott halottélõ dolgot követhetetlen marhaságnak tartottam mindig is...
A vérfarkasok is örökké élnek ráadásul igaziból élnek és szexelhetnek is, igaz? Ráadásul simán lenyomják a vámpírokat is, jöhetne valamilyen vérfarkasos játék 😊
Szerelem már egy másik kérdés, mert bár gyilkos és paranoiás világban élnek, azért egyik másik szerelembe esik vagy egymással, vagy szintén leginkább torreádorok esetében halandóval, akiböl vagy ghoul vagy késöbb vámpir lesz. (érdekességként a szexualitás mellözése miatt a vámpirok képesek saját nemükkel szerelembe esni, ez ugye a fennt emlitett problémák miatt nem homoSZEXualitás!)
Amúgy nem véletlenek a kéjes nyögdécselések mikor vért szivsz, hiszen a vérszivás mindkét részrõl extázis érzést ad (beavatott vámpir források szerint jobb mint a szex!), kivéve a Giovannikat akik csak élvezni tudják, merthogy fájdalmas a harapásuk. Ez a klán hátránya! A legnagyobb élvezetet pedig a diabler hozza magával, mikor egy másik vámpir vérét szivják ki! (Ez hozzátartozik a szabbat életformához!)
Prof. EnDeR <#email>#email>
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az a kérdésem lenne hogy hol kell a kódott megtalálni azon a küldetésen amikor a vér bankaba ki kell szabadítani Lylit??
Az elsõ hûtõszoba kódját keresném, de nem találom!!
Elõre is KÖSZI!!
SPOILER
Isaacnak csak a fél filmje van meg és kell neki az egész ugyebár. Szóval meg kell találni a full filmet.
Irány a Sin Bin. Beszélges el Flynnel a Death Mask Productions-ról. Egy ideig jár a szája, de utánna már nem akar többet mondani. Ha ventrue vagy egy domination egybõl megoldja a dolgot, ha nem akkor vagy nagy Persuasion vagy nagy Intimidat kell neki az infóhoz. Ha ez sincs akkor 500-ért megmondja amit tudni akarsz; nevezetesen Red Spot bolt külsõ telfonján felhív egy DMP és az adott jelszóval elküld a megfelelõ helyre. Tedd azt. Ezután a beszélgetés után már tudod a jelszót így a telefonos hang elküld a Lucky Star hotelban ahol az adott szobában találsz egy kulcsot az Ground 0 Internet Cafe-hoz.
Ez a következõ célpontod. Bemész kinyírsz mindenkit (nem az ártatlanokat nem kell) megszerzed a kazettát aztán húzol vissza Isaachoz.
Na ennyi.
Pontosan hol akadtál el?
\"...lámák kíméljenek.\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mert DCn nincs fent, Torrentet meg nem ismerem nagyon, de ha azzal lelehetne szedni akkor az zsír lenne<#lookaround>#lookaround><#eljen>#eljen>
trident: kurvázni élõben kell, nem gépen<#crazya>#crazya>
de egyébként engem is zavart h nem lehet megfektetni VV-t mikor tök oda van értem<#circling>#circling>
\"...lámák kíméljenek.\"
A patch-et mindenképp megvárjuk, mielõtt belevágnánk a többibe...
Jimi Hendrix
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Jedi mester és fodrász
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Én léptem egy idõre.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
DB<#nyes>#nyes>
A ti kung-futok nem erős!
-próbálkoztam, de hiába: Jeanettenek csak a szája járt, nem a keze.
-A sztriptízbárban befizettem magam egy spéci elõadásra: pun.i helyett csak nyakat szopogattam.
-VV nek is csak a szája járt, pedig itt is bedobtam mindent.
Kész vagyok!
<#idiota>#idiota>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Sikerült már megoldást találnia valakinek a hang szaggatás problémára, vagy az állandó szaggatásra?