Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szabálykönv szerint képesek a szekszre(bármelyik klán, még a nosfik is 😊, a játékban is szó esik B.Thung barátunk és Jenette hmmm, na igen...), csa rá kell segíteniük vér ráfordításával. Az más kérdés, hogy nem érdekli õket, mert a vérszívás helyettesíti náluk az összes halandó élvezetet egyszerre. Bár ha kefélnek is és közben egymás vérét szlopálják, biztos király lehet...
Egyébként Jenettet amikor megkurjuk a progiban a végén nem mond valami ilyesmit: "I'm so bored..."

Hogy meg halottak: nem ver a szívük, kihültek nem lélegeznek...ja...mondhatjuk hogy halottak...klinikailag...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sir Quno Jedi
A vérfarkasok azonban halandók, szépen meghalnak öregségben...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Az embernek a vámpírlét elvileg egy ÁTOK, vazeg !

Mondjuk nem véletlen õrülnek bele lassacskán...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Akkor mi értelme az örök életnek? (örök halálnak?)
Ezt az egész élõhalott halottélõ dolgot követhetetlen marhaságnak tartottam mindig is...
A vérfarkasok is örökké élnek ráadásul igaziból élnek és szexelhetnek is, igaz? Ráadásul simán lenyomják a vámpírokat is, jöhetne valamilyen vérfarkasos játék 😊

Hát sajnos a Vampire játékban az élöholtak (ahogy a vámpir is az, hiszen a test meghal mikor Káin vére átveszi az irányitást) nem szexelnek. Effective a férfiak nem képesek rá, a nök meg nem éreznek semmit közben. A regék szólnak arról, hogy van néhány him vámpir akinek van olyan képessége, hogy vérrel szimulálja a dolgot, de ez ritka, és nem éreznek szintén semmit, leginkább a Masqurade miatt csinálják, és a 90%-uk Torreador.
Szerelem már egy másik kérdés, mert bár gyilkos és paranoiás világban élnek, azért egyik másik szerelembe esik vagy egymással, vagy szintén leginkább torreádorok esetében halandóval, akiböl vagy ghoul vagy késöbb vámpir lesz. (érdekességként a szexualitás mellözése miatt a vámpirok képesek saját nemükkel szerelembe esni, ez ugye a fennt emlitett problémák miatt nem homoSZEXualitás!)
Amúgy nem véletlenek a kéjes nyögdécselések mikor vért szivsz, hiszen a vérszivás mindkét részrõl extázis érzést ad (beavatott vámpir források szerint jobb mint a szex!), kivéve a Giovannikat akik csak élvezni tudják, merthogy fájdalmas a harapásuk. Ez a klán hátránya! A legnagyobb élvezetet pedig a diabler hozza magával, mikor egy másik vámpir vérét szivják ki! (Ez hozzátartozik a szabbat életformához!)

Prof. EnDeR <#email>

Jedi mester és fodrász

Mert miért ne kefélhetnének egymással? Végülis nem teljesen halottak és nem csak a vérre hajtanak (ezt a részét hogy a vámpírok halottak még most sem értem, a zombi az halott de a vámpír miért halott?). És az hogy ki vannak hülve nem szempont mert mindketten hidegek ezért nem ézrik a másikon 😊

Meg a peep show mellett lévö számitógépen is rajta van az info, csak jól meg köll hackelni! :-)

Jedi mester és fodrász

Sir Quno Jedi
Egymással akkor sem, mert nincs havi ciklusa egy halottnak ugyebár ! AMúgy meg kihûlt testtel...

nagykispeter
Dehogynem,csak menstruálás közben

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Azon a szinten lávõ orvostól Persuasion ha elég magas(nem Vandaltó a vérbankos faszitól), vagy az azon a szinten lévõ számgépbõl hackin skill, de elõtte meg kell találnod Lily naplóját a parkolóban lévõ piros kocsi csomagtartójából.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sziasztok!
Az a kérdésem lenne hogy hol kell a kódott megtalálni azon a küldetésen amikor a vér bankaba ki kell szabadítani Lylit??
Az elsõ hûtõszoba kódját keresném, de nem találom!!
Elõre is KÖSZI!!
Nemakartam de mivel nem tudom mikor leszek újra itt leírom az egész küldit nagyon röviden:

SPOILER

Isaacnak csak a fél filmje van meg és kell neki az egész ugyebár. Szóval meg kell találni a full filmet.
Irány a Sin Bin. Beszélges el Flynnel a Death Mask Productions-ról. Egy ideig jár a szája, de utánna már nem akar többet mondani. Ha ventrue vagy egy domination egybõl megoldja a dolgot, ha nem akkor vagy nagy Persuasion vagy nagy Intimidat kell neki az infóhoz. Ha ez sincs akkor 500-ért megmondja amit tudni akarsz; nevezetesen Red Spot bolt külsõ telfonján felhív egy DMP és az adott jelszóval elküld a megfelelõ helyre. Tedd azt. Ezután a beszélgetés után már tudod a jelszót így a telefonos hang elküld a Lucky Star hotelban ahol az adott szobában találsz egy kulcsot az Ground 0 Internet Cafe-hoz.
Ez a következõ célpontod. Bemész kinyírsz mindenkit (nem az ártatlanokat nem kell) megszerzed a kazettát aztán húzol vissza Isaachoz.
Na ennyi.

De tudom.
Pontosan hol akadtál el?

még mindig nem tudja valaki hogy lehet a stuff is enough küldit megcsinálni?
Na, akkor már csak egy hivatalos patch kell és jó lesz minden<#kacsint>

\"...lámák kíméljenek.\"

Voltan
Jóvan, de egymással nem!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Na kijöttmár ez is normális crackkel, a HOODLUM mostanában nagyon beindult.<#eljen>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Sir Quno Jedi
De igen, nosztalgiából, vagy érdekbõl halandókkal ! De ez valóban kissé beteges dolog náluk, mivel sem szerelmet sem semmi hasonlót nem éreznek...

Voltan
A vámpírok nem kefélnek, fogjátok már fel!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Az Arcanumot lelehet tölteni Torrentrõl, nem tudjátok?
Mert DCn nincs fent, Torrentet meg nem ismerem nagyon, de ha azzal lelehetne szedni akkor az zsír lenne<#lookaround><#eljen>

trident: kurvázni élõben kell, nem gépen<#crazya>
de egyébként engem is zavart h nem lehet megfektetni VV-t mikor tök oda van értem<#circling>

\"...lámák kíméljenek.\"

Menük nagy része van kész.
A patch-et mindenképp megvárjuk, mielõtt belevágnánk a többibe...

Valaki tu rola infot hol tart ha keszul a magyarositas?

Jimi Hendrix

A lancot lehet neki kellett adni, bar meg ebben sem vagyok 100%-ig biztos, hogy kell. Ha azonnal visszamesz erte, nincs ott. Ha kicsit kesobb mesz vissza, akkor ottvan de csak orul. Gondolom meg tart nala feligmeddig a gyasz. Aztan par kuldivel kesobb visszamesz, mar lesz minden.
csak mert valami videonak kéne megszereznem a teljes változatát Isaacnak úgyhogy elmentem videokazetta árushoz és el kéne vinnie a death masc studioba de azt mondja amikor kérem hogy nem
trident
-Köszönöm a bíztatást. lehet hogy nosferatuval kell akkor megnéznem...<#alien2>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

PiszkosFred
A vegen meg Jeanette karaktere kore olyan kultusz epul - ami mondjuk teljesen ertheto -, amely miatt visszatero vendeg lesz par jatekban ;] Lesz dolga Erinnek, ha mar ugysem erdekli annyira a klasszikus ertelemben vett modellpalya ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

menni
helosztok azt szeretném kérdezni kihez kell a "stuff is enough"Isaacos küldetésben
Amiga
Hopp, most hogy mondod, a True Crime is L.A.-ban játszódik, sõt zombik is vannak benne...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

PiszkosFred
Koszi a valaszt. A jatekot ismerem annyira, hogy lattam a kepeket es olvastam kritikakat, de nem jatszottam vele. Mindenesetre en szemely szerint szeretem ha egy karaker tovabb el az adott jateknal, es esetleg feltunik mashol is. Kis pluszt adhat az adott jatekhoz az ilyen "huzas".

A medált is odaadtad neki korábban?

Hogy tudtok vele bármit is csinálni? Nekem 10 seductionom van, de csak aszongya hogy örül nekem!... :-( Pedig õ is malkav én is malkav!...

Jedi mester és fodrász

Amiga
A True Crime egy GTA3 klón, ami konzolon elég nagyot ütött, a PC-s változat messze nem éri el a GTA szintet, de azért játszható, néha egészen szórakoztató. Nem tudom, hogyan került bele Jeanette modellje, de a kiadó közös (Activision), úgyhogy ez egy easter egg lehet.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Van mar vmi anti-fadeout patch a jeanette jelenethez? 😊
PiszkosFred
A planetvampiren van egy usermade peccs, 1.1es valtozatnal tart mar, de hivatalos peccs meg varat magara... Pedig jo lenne mar.

Thx a helpeket, asszem újra kezdem ha kijön a patch. Tényleg azzal mi újság mikor tájban jön ki nem tudjtok?
Hmmm 😊
SRobert
Tessék, búcsúajándék:

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
Na, sziasztok, további jó maskarázós jácccódást!!!
Én léptem egy idõre.

SRobert
És az minõségre különbség? 😄

SRobert
Hát itt nem riaszt senki, ha rádfordul a kamera...

Azért a vákum effektusról se feledkezzünk meg😊)))

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Jenettenek nem csak a szája jár...<#gonosz1>

DonnieBrasco
Nemtom mi a baj azzal, ha a nõnek a szája jár (ha a fejével együtt, ütemesen teszi..

DB<#nyes>

A ti kung-futok nem erős!

nosferatuval próbáltad? <#idiota>

Azért kissé röhejes, hogy 1 hónap és sehol egy HIVATALOS patch...

trident
Nagyot csalódtam ebben a kultjátékban:
-próbálkoztam, de hiába: Jeanettenek csak a szája járt, nem a keze.
-A sztriptízbárban befizettem magam egy spéci elõadásra: pun.i helyett csak nyakat szopogattam.
-VV nek is csak a szája járt, pedig itt is bedobtam mindent.
Kész vagyok!
<#idiota>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sziasztok!

Sikerült már megoldást találnia valakinek a hang szaggatás problémára, vagy az állandó szaggatásra?

PiszkosFred
És van köze a kettõnek egymáshoz, vagy csak névazonosság? (nem ismerem a TCt, ezért kérdem)

De lehet hogy tévedek.