6370
Vampire - Bloodlines
-
#4609 sztem videokartyad keves hozza,esetleg update-eld a drivereid -
haxoror #4608 passz
Telepítsd újra -
vampirekiss #4607 légyszi segítsetek! -
#4606 Köszönöm.) mivel még igy sem toltam sokat ujrakezdem, mert akor ha jol értem játék végére ha kell majd rakok rá pontot más skillekre jobban van szügség a játék közben .) köszönöm. -
#4605 Csak a játékstílusodtól függ, hogy a skillekre, vagy a diszciplinákra gyúrgy. -
#4604 A játék vége felé lesz egy kényelmes vásárlási lehetőséged, ha máskor nem, ott majd elköltheted a felgyűlt lét - ha a finance magas, akkor értelemszerűen kedvezményesen jutsz a cuccokhoz. Nem árt adni rá, mert minél több vérkészítmény van nálad a játék végén, annál jobb. -
#4603 köszönöm a választ.
Érdemes az elején csak a disciplinákra tartogatni az xpt?
vagy skillket fejleszem mert annak nagyobb haszna lesz?
Finance nak lesz késöbb érteme a játékban? mert (még nagyon az elején vagyok de eddig semmi tényleges haszna)
(számitogép hacking az tetszik .)) -
haxoror #4602 Annyi nem jön hogy mindent ki lehessen maxolni kb. 6-ot lehet teljesen de igazán a játék vége felé kezd dőlni az xp -
#4601 A játékban hoyg jön az xp?
van lehetöség kimaxolni a képeségeimet? vagy csak "1" irányba tudok fejlödni benne és azt tudom kimaxolni? (diszciplina, képzetségekre, tulajdonságokra gondolok) -
#4600 Írtam egy cikket a gameról, persze magánvélemény. A 96 % kicsit túlzás lehet, de hát mondom, hogy magánvélemény .
Bloodlines -
#4599 azaz...
bár már túl vagyok rajta. Mercurioval úgy sem találkoztam, hogy visszatöltöttem egy régebbi álllást. viszont valahogy fel engedett ugrani a csónakra. -
jocika #4598 Ez az, amikor a szarkofágról kell infókat megtudni, amit a hajón hoztak? -
EnDeR #4597 Hát elvileg sorrendbe kell meghuzogatni öket, de próbálkozz azzal, hogy minen gyertya ugynanolyan fénnyel égjen (lehetőleg a legvilágosabbal). -
#4596 Segítsen valaki, az őrültek ahol vannak, hiába huzogatom a gyertyákat, nem nyílik az ajtó. Már kipróbáltam a leírások szerint is, de nem működik. Köszi. -
#4595 Gardrób szobában, ami a hálószobából nyílik. -
#4594 A riporterrel akkor találkoztam, amikor beléptem először. Utána elfut és a lakásban lesz, a gardrób szában elbújva.(Skyline Apartments) -
Prof-X #4593 Valaki!!!!
Hol van az a hülye riporter???Nem találom a házban....
HELP!!!! -
vampirekiss #4592 szijasztok!ha be akarom indítani a játékot mindig ezt írja ki:
engine error.unable to init shader system
mi ez?miért írja?mi nem jó? -
haxoror #4591 Hát az lehet, próbálj meg egy régebbi mentést. Nekem is ezt kellett csinálnom pl. amikor Jeanette-nél benntragadtam a liftbug miatt -
#4590 hát nekem nem jött :((
lehet, hogy vissza kell töltenem. csinál olyat is pl., hogy betöltésnél kezemben van valami fegyver és nem tudom elrakni. ilyenkor újra kell töltenem és remélhetőleg jó lesz. lehet, hogy a Mercurios para is valami hasonló bug :( -
haxoror #4589 Elvileg amikor kijössz az alagútból el se kerülheted mert ő jön majd hozzád mint először a jós csaj -
#4588 ugye csak egy beach van Santa Monicaban?
valaki kérem szépen világosítson fel, hogy hol kéne állnia Mercurionak! a többi hordó környékén álló szerencsétlen közt? -
tatu22 #4587 Onnan direktbe eltűnik a riporter csávó, keresdd meg!!!!! -
Prof-X #4586 Hali!
Tudna valaki linket adni végigjátszáshoz???
Nemtom sztem ez egy bug:mikor a downtownban van az a csaj aki megeszi a régészeket és felajánlja nekd hogy régi árukat vehetsz nála ha leküldöd hozzá azt a riportert.Ott én mikor visszamentem egy pillanatra láttam aztán eltűnt a csavó.Most eleve kiszökött már a házból és máshol kell keresni vagy ott kéne állnia ahol legelősször elbújt????? -
#4585 ahogy lentebb olvastam nem érkezett megoldás az Elizabethan Rendezvous előtti találka problémájára. amikor Mercurioval kéne találkozni, hajóba ülni és a nagy hajóra felszállni. ÉN NEM TALÁLOM MERCURIOT! beszéltem Nines-szal, látom a csónakot de nem tudok rá se felugrani se bármi aktiváló gombot nyomni. az összes nyomoronccal beszéltem a parton, de nincs köztük Mercurio.
-
#4584 Hat lehet h szerepjateknak nem rossz, de h az elso resz nyomaba nem er az tuti! Nagyon merev lett az egesz nem lehet sok dolgot megtenni amit mar az egyben meglehetett. Jah es mire vegigjatszod mesterdetektiv lesz beloled, ezt garantalom. Szal nagyon erre mentek ra az alkotok. Biztos nem ok csinaltak az elsot, de azert belenezhettek volna... Ime egy negativ velemeny, h ilyen is legyen! Ha nem ismernem a World of Darkness vilagat, akkor lehet h kicsit jobban tetszene, de ez a merevseg elegge elszomorito, hadd ne emlitsek ra peldakat, sztem mindenki tudja mirol beszelek. -
#4583 Ne viccelj már. Ha mindenkit leszidnánk aki egy kicsit sokat ír ,mert tetszik neki a jéték ,akkor itt végig Flame menne.
Meg kell mondjam nekem is nagyon tetszett és érzem ,hogy van remény még arra ,hogy fejlődjenek a szerepjátékok. Persze vannak hibái ,amik mind inkább a rossz programozásnak köszönhet ,de ezen kívül egy csodálatosan kidolgozott Gameval van dolgunk.
Jah és : "The lady call me..OH GOOD..but you can call me Fat Larry, with an F.A.T.":DDD -
#4582 Hát megmondom őszintén, ez a game az, ami nekem idáig a legjobban bejött :) Igaz, szerepjátékokkal nagyon nem játszottam még, de azthiszem ez most meg fog változni!! Sokkal nagyobb élményt jújt, mint pl. a HL2 (ami pedig megérdemelné a tavalyi év játéka címet) vagy a többi "megyek és lövöm a másikat" stílusú fps. Nagyon bejön benne a véletlenszerű események, legalábbis a kísértetházas részt végignyomtam vagy 5x este nagy hangerőn +tök sötétben, és sokadszorra is sikerült beparáznom. Sajna nemtudok annyira jól angolul, hogy mindent megértsek benne, de elég sokat tanultam belőle mióta nyomom. A Venture klánt választottam, haverom Tremere lett, és teljesen más párbeszédek jönnek elő.
Bocsesz skacok, hogy most kifakadtam, és leírtam ennyi mindent, de tényleg ennyire megindított a game :) -
#4581 televan vele a net.de sztem elqrod a jatekelmenyt :P -
#4580 Tud valaki csalást ehhez a játékhoz. -
jocika #4579 Köszönöm, sikerült. Tökéletesen működik. -
Shadowbeatle #4578 Nem javít semmit a szaggatáson, viszont egy-két kemény hibát orvosol (pl: a ...Society of Leopold questnél tovább tudsz menni.) -
Shadowbeatle #4577 A gamebanshee csak nekem nem jön be vagy másnak se? -
#4576 Patch egyébként orvosolja vmilyen szinten a felbontási lehetőségeket?
Vagy csak nekem szaggat nagyon...?? -
Shadowbeatle #4575 thx, már meg van. -
Zsoldos #4574 konzol-t szerezz (parancssorba asszem -console)
es ott sv_cheats 1 majd noclip.
atsetalsz az ajton, es noclip megint, hogy kikapcsold a cheatet. -
#4573 Akkor leszedem. Már 1 Cd le is jött. Azt hallottam , hogy sokat beszélnek benne nagyon . Ez igaz? -
Shadowbeatle #4572 Én csak egy angolt tudok: www.gamebanshee.com Bár most hogy megnéztem nem akar bejönni. Amúgy én spec nem is sokat értek belőle.
Ja az ajtón átmwentem, de azért köszi! -
#4571 Skacok nincs vmi oldal ahol magyarul levan pár help írva?
A szerepjátékhoz találok mindenhol dolgokat, de az kicsit különbözik a játétól. Az ok, hogy arra épül, de azért nem ugyanaz...
Szóval ha vki tud esetleg tudna vmi normális oldalt ami a játékkal foglalkozik, akkor pls. írja le. THX. -
Shadowbeatle #4570 Próbáltam. Pont a karnak mnetem neki. Volt, hogyx egy percig méregettem, hogy biztos legxen. Távolról, is közelről is. Esetleg vmi cheat, vagy vmi?