Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Szerintem
Jedi mester és fodrász
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Téma részemrõl lezárva.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Jedi mester és fodrász
Hát nézzük! Ha csak a White Wolfos regényekre gondolsz, akkor az minimum 20 kötet (a legtöbbet sajnos nem éri meg megvenni, és csak a vampire-rõl beszélünk). A kiadott könyvek egyik része tragikkusan majmolja a szabályköny sztereotipiáit, pedig ennek az eltérései teszik érdekessé magát a Vampire the Masqurade szerepjátékot. A másik rész annyira elrugaszkodik a történetek lényegétõl, hogy élvezhetetlen. Ezen kivül a WoD (Word of Darkness) világában annyi regény, és szerepjáték van már kiadva, hogy mind a játékosok mind a mesélõk nagy szarban vannak; értsétek vannak vámpirok, whrait-ek, changlingek, Wherewolfok, mage-k, hunterek, etc. és a végén az jön ki hogy a föld mintegy 10%-nak sejtelme sincs hogy mi folyik körülötte, a többi 90 meg éjszaka él, vagy egy másik dimenzióban tevékenykedik! Egyszóval szerintem egy kicsit elrúgták a lasztit!
Akkor a személyes kedvencem Anne Rice kötetei, amibõl nem rég jött ki a Vámpir krónikák 4. része Test tolvaj meséje cimmel, illetve 1-et kiadtak nem tom milyen megfontolásból idõ elött kb. 2 éve ami Pandóra nevet viseli, de ezzel nagyon elvetették a súlykot! Én nagyon tudom ajánlani Anne Rice-t mert 1 nem csak a vámpirtörténeteit érdemes elolvasni hanem a Mayfair boszorkányok történeteit, illetve a két viszonylag független történetet a Csontok szolgálóját, ill. a Múmia avagy Rámszesz az átkozott, a felsorolt köteteket lehet magyarul olvasni.
Aztán ugyi ott van a Drakula, amit én speciel nem tartok sokra, de elolvastam (elöbb mint a Rice féléket). Szóval nem arról van szó hogy nem tetszett, de nálam az a könyv mértékegysége hogy hányszor olvasom el, és ennek NÁLAM 1-es!
Stephen Kinget nem olvasok, nem jött be, Mea Culpa a rajongóktól. Nem szólom le, mert a stilusával nincs semmi bajom, csak a történetei hangulata valahogy nem az én világom!
Ne hagyjuk ki a Nosferatu regényt, aminek a szépsége, hogy a XIX. század negyedik negyedében irták, és tulképpen ez a vámpir regények, és média termékek alapja (meg a róla készült 1921-es film Lugoshi Bélával).
És végül az (A)D&D Ravelnoft, vagy egyéb, ahol a Drakulai sztereotipiákra alapozzák a történeteket, bár Ztaahad von Zharovits (remélem jól irom) karaktere nagyon közel van a White Wolfos hangulathoz, és ebben a regényvilágban (mármint az egyész (A)D&D regényvilágban) az egyik legjobban kitalált karakter, aki elvet minden sablont.
Biztos hogy jelent meg még vápírokról szóló könyv magyarországon, csak nem vettem meg. Már megint túl sokat irok!
Jedi mester és fodrász
DE A LEGJOBBAN KEDVELT VÁMPÍROS KÖNYVEM!! Stpehen King-Borzalmak városa.
(Nézzétek el-Egy fanatikus King rajongó)😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
<#circling>#circling>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Jedi mester és fodrász
ha nosfi vagy
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
-console
és írd be
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
ha nosfi vagy
changelevel2 la_hub_1 sewr_map_landmark
Johansent meg sz*rd le...
Ha nem tudod a consolt hogy kell lehívni írj újra.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Jedi mester és fodrász
Bár a legutolsót még nem (most még el vagyok a középkori vámír regényekkel). lestat a vámpír szerintem üti az Interjút. Csak kár hogy nem a WoD-ben játszódik. Na jó de Anna Rice klasszisokkal jobb író szegény újonc klánregény írók.
Bár meg kell hogy mondjam brham Stokes Drakulája volt a legjobb ...<#eplus2>#eplus2>
Tényleg jöhetne egy werewolfos game...(WoD-os werewolfos)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Valaki be fel tudná tölteni a Vampire crackjét? A gamecopy-n még nincs fent!
Jedi mester és fodrász
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Haxoror remélem sikerült megnyugtassalak.
De ha ma hazamegyek elõveszem a szabálykönvet és leírom ide szóol szóra mit ír errõl.
Nekem is a Tzimitze volt a leg antibb könyvrész, meg a Tremere, sajnos a Malkáv is olyan unalmas voltam hogy alig tudtam végigolvasni. Többi az jó volt, fõleg a Brujah, de nekem tetszett a Gangler, Nosfi, Lasombra is (Lusita Rulez).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Konkrétan arról a küldirõl van szó, ahol Romeronak vinni kéne egy ribit, csak az a hülye kurva nem jön át a másik pályára😞
A másik alternativa meg ugye az, h 5 percig védeni kéne a kapukat, csak épp a harci skillekre még nem nagyon gyúrtam..
A nemhivatalos patch orvosolja ezt a hibát, h nem jön át a ribi?
\"...lámák kíméljenek.\"
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Nincs valami hibrid amelyik örökké szexelhet? <#zavart1>#zavart1>
Annak a szarnak van emeleti része!?
Basszameg ezért nem volt meg ez a küldi soha! <#duma>#duma>
Jedi mester és fodrász
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász