Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megoszom = megosztom
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Most már tudja a nevemet !!
😊)))))))))))))))))))))
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megoszom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr<#buck>#buck>
Igen valahogy úgy van, hogy 7-8 emberséggel nem kell ráfordírtani semmit vért sem, gond nélkül megoldhatja az illetõ vámpír.
Az hogy a ff vámpírnak fel kell állítani a cerkát csak technikai kérdés, a vért nem erre kell ráfordítani. Itt fontos a maszkabál megtartása így a vér ráfordítása arra megy, hogy a bõre felmelegedjen és kipirosodjon és a szíve verjen (mintha élne).
Vámpír vámpírral csak akkor fekszik le, ha nem normális (hehe pl Malkáv). Ergo nem sok értelme van, akkor már inkább egymás vérét szlopálják, azt élvezik is (hogy a közben kefélnek-e....magas emberséggel nem kizárt, mert a magas emberséggel rendelkezõk közel állnak az emberekhez és tevékenységeikhez...)
Ennél érdekesebb a "Thin Bloods" híg vérüek. Állítólag vannak köztük olyanok, akiknek már annyira híg a vére hogy képesek a napon mászkálni, sõt némi ételt is képesek megemészteni. Vajon õk képesek gyereknemzésre is?
Probáld újra; menj olyan közel a csónakhoz amilyen közel csak tudsz, de NE állj bele (mer akkormeg nem tudsz majd mozogni miután betölt a taxis rész).
Ha szemben állsz a temetõ falával akkor a jobb oldali végén lesz egy kupac szemét amit arrébb tudsz pakolni és ott a bejárat (ízelítõ a source motor lehetõségeibõl 😊
És nem találtad gyanúsnak hogy múlt idõben beszél róla meg emlegeti hogy a SÍRJA A TEMETÕBEN VAN <#felkialtas>#felkialtas><#heureka>#heureka>
Szóval sírrablás az esti programod 😄
hogyan hozom le a konzolt?
Bizonyára most marhául örvendeztek! 😄DD
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Csinálj a vampire/cfg könyvtárba egy autoexec.cfg fájlt, ezzel a két sorral:
autosave_on "0"
cl_ragdoll_collide "1"
Az autosaves dolog gyorsítja valamennyire a betöltéseket, de nem fog a helyszíneken automatikusan menteni.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
A legtöbben a pincében akadnak el, az egyik hordót arrébb lehet rakni és mögötte van a lejárat, mivel nem írtad pontosan hogy mi a gondod én erre tippeltem 😊
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Saint of Underworld N/Me
A vadászokat meg öld meg 😄
Bár még nem olvastam, de szerintem ez is a vámpírosak közé tartozik 😄.
Vedd meg nehogy lemaradj róla, bár ezeket sokáig szokták árulni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
http://iaro.srv.hu/kep/horla.jpg
(toltsd le es nevezd at txt-re)
majdnemelokádtam magamozós"