Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy lehet eljutni ming xiaohoz abban a küldetésben ahol ki kell nyirni, én maár a temple3ban vagyok de nem tudok tovább menni találtam 4 jade szobrocskát is mit kell csinálni velük? rá lehet tenni öket valamilyen állványra de semi nem történik
Egyébként javítsd mert elírtam 😊
megoszom = megosztom

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tényleg nekem is. Átalakított DVDs magyar szinkronossat <#vigyor2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

<#szomoru1><#buck>

Igazad lehet, elõ kell bányásznom az eredeti 70-es évek beli szinkronos videófelvételemet, aztán leellenõrzöm, köszi.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

DURRRRRR !!!!

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

És Hoz_Hun-nal mi legyen Frank ??
Most már tudja a nevemet !!
😊)))))))))))))))))))))

Te Sg a párbeszéd nem így zajlott le véletlenül (a kisbetüsre gondolok ott allul a szöveg kockádban):
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megoszom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr<#buck>

Van egy rövid rész a szabálykönyvben, mostmár tényleg be fogom másolni (ha hazaértem és nem felejtem el eheh).
Igen valahogy úgy van, hogy 7-8 emberséggel nem kell ráfordírtani semmit vért sem, gond nélkül megoldhatja az illetõ vámpír.
Az hogy a ff vámpírnak fel kell állítani a cerkát csak technikai kérdés, a vért nem erre kell ráfordítani. Itt fontos a maszkabál megtartása így a vér ráfordítása arra megy, hogy a bõre felmelegedjen és kipirosodjon és a szíve verjen (mintha élne).
Vámpír vámpírral csak akkor fekszik le, ha nem normális (hehe pl Malkáv). Ergo nem sok értelme van, akkor már inkább egymás vérét szlopálják, azt élvezik is (hogy a közben kefélnek-e....magas emberséggel nem kizárt, mert a magas emberséggel rendelkezõk közel állnak az emberekhez és tevékenységeikhez...)
Ennél érdekesebb a "Thin Bloods" híg vérüek. Állítólag vannak köztük olyanok, akiknek már annyira híg a vére hogy képesek a napon mászkálni, sõt némi ételt is képesek megemészteni. Vajon õk képesek gyereknemzésre is?

Amúgy volt itt valami sexes kérdés... 😊 A nõi vampek tudásom szerint nyugodtabban vehetnek részt ilyen akciókban, mivel nem kell különösebben vért juttatniuk sehova a sex miatt. Férfiaknál persze ez kicsit gázosabb😊 Amúgy asszem csak 8-as emberség a kikötése, hogy képes legyen rá férfi vamp...
Valaki meg tudná mondani , hogy mi a játék minimum gépigénye???
Én már rögtön nyomtam a parancssort a konzolba, amint átértem az elõzõ pályaszakaszról. Ennek ellenére johansen megmentése is megvolt és a taxihoz is betöltött a gép, a cuccaim pedig nem vesztek el. Ezért elõször érdemes megpróbálni a csónakhoz rohanás nélkül is. Nekem bejött.

kösz hoz_hun
hol van a hallovbrook hotelban a flamethrover és valamilyen jo kard?
Azért mert nem mentél elég közel a csónakhoz.
Probáld újra; menj olyan közel a csónakhoz amilyen közel csak tudsz, de NE állj bele (mer akkormeg nem tudsz majd mozogni miután betölt a taxis rész).

miért van az hogy a society of leopoldnál consolal a taxihoz kerülök semmilyen cucc nem marad nálam?
Örök hála. Köszi, megcsinálom. DE csak holnap, mert délben analízis viszga. 😞

Ja és a cemetary a temetõ természetesen.

SPOILER má' megint 😄

Ha szemben állsz a temetõ falával akkor a jobb oldali végén lesz egy kupac szemét amit arrébb tudsz pakolni és ott a bejárat (ízelítõ a source motor lehetõségeibõl 😊

De a temetõ meg hol a brében van? Van ott egy Cemetary, de azon sehol egy ajtó...

hogy lehet a konzolt elöhivni?
SPOILER:

És nem találtad gyanúsnak hogy múlt idõben beszél róla meg emlegeti hogy a SÍRJA A TEMETÕBEN VAN <#felkialtas><#heureka>
Szóval sírrablás az esti programod 😄

Beszéltem vele, de semmi használhatót nem mondott. Ellenkezõleg, annyit mondott, hogy mindenki odaadta volna a karját is akár két perc sexért vele. De ezzel nem jutottam közelebb a megoldáshoz.

Megadod az exe elérési útját, majd szünet és -console. Csinálhatod parancsikonnal vagy használhatod a "futtatás" opciót is.

hali
hogyan hozom le a konzolt?
az melyik?
a society of leopoldnál
4149 és 4150-es hozzászólást olvasd el !!

mit kell csinálni ha kidob az asztalra miután beszáltam a csonakba?
SRobert
Benéztem hozzátok!

Bizonyára most marhául örvendeztek! 😄DD

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
Szia!

Csinálj a vampire/cfg könyvtárba egy autoexec.cfg fájlt, ezzel a két sorral:

autosave_on "0"
cl_ragdoll_collide "1"

Az autosaves dolog gyorsítja valamennyire a betöltéseket, de nem fog a helyszíneken automatikusan menteni.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

spoiler:

A legtöbben a pincében akadnak el, az egyik hordót arrébb lehet rakni és mögötte van a lejárat, mivel nem írtad pontosan hogy mi a gondod én erre tippeltem 😊

mit kell csinálni a pincében melyik hordoval?
Töredezettségmentesítsd a vinyódat talán ez egy kicsit segíteni fog. Valakinek bejött, de nekem nem....<#falbav>

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

windrunner
Mért tölt ilyen rohadt sokat?

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

sracok peccsrol meg mindig semmi hir?

Saint of Underworld N/Me

Beszélj Isaac-kal Gingerrõl 😊
A vadászokat meg öld meg 😄

Meg ginger swans merre talál6ó?

Nagy a gond, sehogy se bírom lerázni a vampire huntereket. Valami segítség?

Pincében hordó aztán tök egyenesen a legvégén.

Hehehe van már egy újabb is Anna Rice: Vittorio A Vámpír.
Bár még nem olvastam, de szerintem ez is a vámpírosak közé tartozik 😄.
Vedd meg nehogy lemaradj róla, bár ezeket sokáig szokták árulni.

PiszkosFred
Ízlések és pofonok. Lehet mérni kritikusok irásai által, lehet mérni eladott darabszám által, lehet mérni honlaplátogatások száma által, és még ezer és egy módon. Kinek melyik stílus tetszik, ez teljesen szubjektív, és mint olyan, szabadon választott ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Voltan
Egyik legjobb, igen. De hogy "A" legjobb, az azért túlzás.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

STREEX
Végig kell lopakodnod a barlangon, az õrõk között

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

valaki meg tudná mondani hogy találhatom meg a society of leopold küldiben a célszemélyt?
Maupassant -tol Horla cimu novellat ismeritek? Nem vampir, de ha mar a horror szoba kerult. Egyik kedvencem, Lovecraftnal is hatasosabb iromany..

http://iaro.srv.hu/kep/horla.jpg
(toltsd le es nevezd at txt-re)
Poe -t is meg lehetne emliteni
ha nem is verseny, az igaz, az igaz... Lovecraft minden idõk legjobb horror-írója
"szörny elõl elbújós de a hülye sikítozással a figyelmét újra magára terelõs"

Vagy a "New York Ripperelõs szemgolyószétvágós borotvával rohangászós
majdnemelokádtam magamozós"