6370
Vampire - Bloodlines
  • Roly
    hát te tudod :)
    mindenesetre ha azt nézed,hogy a brujah kimaxolhatja a celerity mellé még a az erőnövelést :D

de én meg gangrelre szavazok :)
  • haxoror
    Kimaxolt celerity mellett nincs szükség erőnövelésre tehát a torreador van olyan jó közelharcban mint a brujah ráadásul a social skilljei is sokkal jobbak ezért én inkább rá szavazok :P
  • Roly
    lehet,de alapvetően a toreadornak a pofázásképzettésgei magasak. mellesleg -ha jól emlékszem- brujahnak is van celerityje,és ő harci képességekkel rendelkezik+ott van mellette az erőnövelő cucca,az is ad a sebzéshez
    végülis bárkiből bármi csinálható,csak nem mindegy,hogy milyen áron és mennyire lesz jó...harcos toreador sztem olyan,mint dio2ben volt a haverom melee sorcija...:))
  • Zsoldos
    Miert allna messze? Pont annyira ert hozzajuk a karaktered, amennyire felfejleszted. A celerity meg tenyleg baromi jo kardozashoz.
  • Roly
    akkor másról beszélünk. azt hittem arról bezélsz,amikor a nosferatu azt mondja,hogy csináld meg az új nosferatu hálózatot,és a 2. helyszínen kamerát is fel kell rakni
  • Roly
    elárulom,a toreador áll legmesszebb a kardoktól. ő a kifejezett "még akkor se ajánlom,ha az életben is malkáv agyú vagy" karakter...a legkardforgatóbb a brujah. a pusztakézre pedig gangrel a legjobb. toreador a beszédben jó,de azzal a játék 2/3-ától "elég nehéz" lesz...

asszem most kezdem el elõlröl a játékot. egyszerûen olyan kiba** nehéz itt HARCOS karakterrel is,nem tudok megcsinálni. egy vérfarkas elöl kell futkosni körbe körbe a fák között,(megölni nem lehet,nines is megmondta) 4 percen át. miután letelt a 4 perc,rohanok a felvonóhoz,de nem jön...a rohadás ölje meg
  • z3d
    sziasztok
    az lenne a szerény kérdésem a világ és a játék jól ismerőinek hogy a játékban lévő klánok közül melyik a leginkább kardforgató típusú. . .én a torreadorra hajaznék a celerity miatt :)
    pliz help
  • Prof-X
    Mármint 1 csávó és 1 csaj,igaz??A csajszi a konyhából az étkezőbe járkál
    a pasija meg tv-t néz meg néha bemegy a hálószobába de akkor csak telefonál.

De az a gond hogy engem nem vettek észre és úgysem fogadja el küldit.
  • Roly
    haha nem :))
    azt a küldetést Gangrellel,1 dexterytivel,1 stealthhal és celerity nélkül ,csak lopakodással meg lehet csinálni. ott az a lényeg,hogy a 2 járőröző csávó ne vegyen észre,de kis türeelemmel és figyelemmel megoldható,a létrán kell közlekedni,van,hogy mindketten háttal állnak,de visszafele is ugyanígy.
    ha ez kész,jön a nehezebb küldi,ugyanis utána nem 2 embert kell kerülgetni -és egyeztetni a mozgást-hanem 4-et...ott párszor kiakadtam,de megcsináltam
  • EnDeR
    akkó sajtos észrevettek, fújhatod! Legjobb obfuscate-el csinálni, vagy Celerity/stealth esetleg Dominate/(nemtommi, az amivel nem vesz észre néhány percig - igy lehajtja a fejét), esetleg nagy mázlival, és sok sok türelemmel stealth képességgel!
  • Prof-X
    Valakinek sikerült megcsinálnia azt a küldetést, amikor egy hollywoodi hotelbe be kell csempészni webkamerákat egy nosferatu csaj kérésére???
    Mert én mindent jól megcsináltam, a laptopon aktiváltam a a kamerákat, de mikor jelentettem neki akkor lebaszott hogy elkaptak meg minden pedig a küldi során 1 disziplinát se használtam és 1szer se vettek észre!
    THX for HELP!

• disconnect
    hmmm...
    érdekes, én felraktam a patch-et és nem volt semmi probléma
    vagy lehet, hogy fel se ment a patch, vagy mi?
  • disconnect
    lehet, hogy ezt rosszhelyre írom, de hogyan lehet szerkeszteni a textúrákat? milyen progi kellene hozzá?
    Vampire könyvtárban a "pack???.vpk" fájlok lennének gondolom a textúrák, ugye?
    Illetve a szövegeket milyen fájlban lehet megtalálni?
  • Ebola75
    Hello, leszedtem az elQbb írt modot...íme az újítás

P&P Mod + Clans
    by Jake Zahn (Offkorn)
    Version 2.0

-----------------------------------------------------------------------------
    Update: 2.0 (aka - Pack #4)

Added the last 4 clans: Lasombra, Samedi, True brujah, and Tzimisce.

Made it so that Nosferatu can gain Subterfuge.

Made Blood Buff strictly P&P in effect and cost.

Update: 1.7 (aka - Pack #3)

Added in Giovanni, Nagaraja, and Ravnos.

Gave Old Clan Tzimisce a Merit.

Rearranged the clan order so that the template issue cause the least ammount
    of confusion, although I still wouldn't sugest using auto-level for the
    affected clans.

Added a list of all the added clans, their disciplines, weaknesses, bonuses,
    and if they are affected by the template issue. The list can be found in
    the "New Clan Info" file.

Update: 1.5 (aka - Pack #2)

Added in Baali, Daughters of Cacophony, and Followers of Set.

Finaly got a chance to really use Obfuscate and realized it has some
    serious duration issues. So I extended it's duration a bit.
    This way it's much closer to its P&P version.

Note: The Daughters and Followers clan symbols wont show up due to a
    designer set limit on the number of clan templates available at once.

Also, when you first get to the character sheet, hit the "reset stats"
    button first, that should prevent you from missing any starting dots.

Update: 1.4 (aka - Pack #1)

Since the file was getting a bit big I decided to do updates from now on in
    small, handy "patches".

Anyhow, added the three Assamite castes: Sorcerer, Vizier, and Warrior.

Also fixed a few more spelling and textual errors I ran into, as well as a
    missing function.

Update: 1.2 (aka Core Version)

Added old Clan Tzimisce and Salubri Antribu. Fixed a few graphical
    inconsistencies during the tutorial.

Reduced Fortitude's duration to extremely long so that you can
    actually make it through the tutorial.

Fixed Protean, along with a host of minor spelling and graphical errors.

Update: 1.1

Added first additional clan: City Gangrel antribu.

Description:

This is a rather basic mod that attempts to make the game closer to
    its Pen and Paper roots. In additon to all the features found in my P&P mod,
    this version will add new playable clans to the game.

This is an add-on to the "core" version, you need the Core version as well
    as any earlier add-on packs for everything to work.

The Core File can be found here:
    http://www.vampireheaven.com/vheaven/files.php?action=showfile&file=140

The most recent info on the mod can be found here:
    http://www.forumplanet.com/planetvampire/topic.asp?fid=9644&tid=1552465

And the most recent add-on can probably be found here:
    http://www.vampireheaven.com/vheaven/index.php

Installation:

Just unzip the "Vampire" folder into your main VTM: Bloodlines directory.
    You will need to start a new game to see all the changes.

To skip opening cutscenes, extract the file provided in the
    "Skip Opening Movies folder" to your Vampire/Python/Theatre directory.

You need to have Version 1.2 as well as Add-On Packs #1, #2, and #3 for these
    clans to work.

To do list:

- Wait for someone to find a way to add new disciplines, or separate the
    power levels of the passive original disciplines.

Any questions, comments, or ideas can be sent to: [email protected]
    Also, anyone who is interested in making the missing clans or disiplines,
    but don't know what their stats are, I have (literaly) every VTM, VTM:DA,
    and VTM:VA book.

Also, here is the url for a list of them that I posted:
    http://www.forumplanet.com/planetvampire/topic.asp?fid=9644&tid=1549514

Credits:

Bezredahl - Created the method used to get around the clan drop-down
    menu.

Mqködik, mert bemásoltam...
  • Roly
    ja igen,ha egyszer felraktátok a törtet,már hiába írjátok felül a jóval,full reinstall kell
  • Roly
    hali! itt van a megoldás arra,hogy a patch is működjön tört verzióval!
    (egy másik fórumról idéztem,én is sokat szenvedtem vele)
    "1. game felrak, normálisan, semmi extra.
    2. a gamecopyworld-ről az iso.iso(ez a neve, keresd meg) letölt és valahova kicsomagol.
    3. daemontools virtual drive, utána a kicsomagolt iso file mountol.
    4. patch elindít és normálisan felrak.
    5. az első cd a cd olvasóba berak és indít a játék (megjegyzés: lehet 2 driveot is mountolni,én így használom-Roly)
    6. néz, csodálkozik, örül."
  • Ebola75
    thx
  • haxoror
    A fileplanet free reges csak emailcímet kell adni :)
  • Ebola75
    A fileplanet.com-on láttam egy letölthetQ modot új karakterkínálattal, meg még vagy két plus moddal...lóvés a jogosultság, nem tom letölteni... véletlenül valakinek nincsenek meg ezek a modok?
  • disconnect
    Volt ezzel kapcsolatban egy érdekes bugom: bementem a portáshoz, és nem lehet beszélni vele. Körülnéztem a belső udvaron, visszamentem és lehetet... Azt a makogós ürgét kellett volna kinyírni a Santa Monicai strandon? Nyomogattam végig az 1-est, aztán elfutott :) De nem lett failed a quest
    Csak Isaac mért nem engedi, hogy menjek a King's Way-re???
  • Ron Ragm
    ESC-et nyomj, ne 0-t
  • Strahd_
    a consolt sikerült elövarázsolnom , de amikor beirok valamit utana nem kapom viszsa a vezértlést mi lehet a baj?
  • Ron Ragm
    Nem kell szétverni semmit a VV küldijében: csak meggyőzni a portást hogy adja oda a piszkozatot, majd elintézni azt a tagot aki köpött
  • disconnect
    Elakadtam :(
    Isaac-nak ugyebár meg kell találni a kazit, meg a teljes verziót. Ezután most hogy odamegyek hozzá, megkrdezi, hogy készen vagyok-e (gondolom olyan szitu mint Santa Monicaban a robbantásnál), azt mondom, hogy készvagyok, erre leolt vmi dumával. Gondolom ezután mehetnék Garyhoz.
    Temetős questet a Zombie huntot hogy lehet megcsinálni, amit Romero ad? Egyáltalán kapok érte XP-t? Vagy csak a puskáját?
    Meg van még egy quest amit VV-től kapok: a motelben a portás srácnak keressem meg a titkos stúdióját (vagy mit most nemjut eszembe) és verjem szét, de a srácot ne bántsam. Csak éppen azt nem árulja el, hogy hol lehet... Az Internetcafe fölötti lenne az??
  • haxoror
    A Giovanniknál ahol az ajtót kell lockpickelni a lejárathoz ott az asztal a lift :)
    A lőfegyverek is faszák (nekem jobban bejönnek), a cthulhucsajt a végén sebződés nélkül simán szétlőttem autoshotgunnal és a lángszórót se kellett használnom
  • DnP
    Szaggatas: :)) nekem is szaggat 1000el.. 3gigas p4 1giga ram... a fo ok: gef4ti4200 :))) de majd eccer x800al megtuningolva biztos joo lesz.
    Giovanni: liftet nem is lattam sehol.. :(( ja es csak gyilkolaszva lehet lemenni a szarkofaghoz? Buli volt benn a nagyteremben, nem tudtam bejutni, erre elkezdtem kinyirni a guardokat.. es hipphopp elojott a fogonosz, akit siman megfeedeltem es mar vege is.. tobbre szamitottam.
    Ja ti hasznaltok lofegyvert? eddig ugy nez ki a legjobb a kis ninjakard... utok vagok mindenkit:)) egyedul a nosferatu labirintusban kellett shotgun, mert jottek a nagy janyok aztan megtapostak mindig..
  • SRobert
    Patch...
  • DonnieBrasco
    Nekem R9500-ason is tökéletesen megy. Ugyanis nem grafkártya, hanem memóriafüggő. 512 megán szaggatott ezerrel, most hogy 1 Gb-ra bővítettem, röccenésmentes.

DB
  • convenient
    Ja még annyit hogy a szaggatás a városban tényleg nagyon gagyi......

Ati X800Pro videókártyám van és azon is szaggat....pedig :)
  • convenient
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy csak nekem akad ki a Society of Leopold legalsó szintjén mikor csónakkal kell elmenekülni???

Már 2X próbáltam és mindig kilépett töltés közben....

???
  • SRobert
    A lényeges ajtókhoz mindíg van kulcs valahol, vagy be lehet jutni másképpen.

Pl a szarkofághoz vezető utak:
    Ajtó kinyitása lock pick-kel, vagy egyszerűen lemész "lifttel".
    (a szoba közepén van)
  • DnP
    Hali! a dzsovanni missionben, a szeep nagy hazikoban van egy rakat 10es locku ajto. Valaki jart bennuk? mi van benne? en kics verszivom csak 8as lockal kolbaszol.. max 9re felrakom bloodruffal... Ja amugy a story szempontjabol lenyeges ajtokat mindig leviszi arra szintre amit meg epp ki tudok nyitni?? Mert pl itt a giovanninal is a szakofag lejarata pont 9es volt.. igy le tudtam menni:)) koszike,,
  • haxoror
    kereső???
  • musha
    de tényleg hogy lehet összehasonlítani egy akció/kaland/rpg-t egy fps-sel???

halkan jegyzem meg, hogy nekem - azzal együtt, hogy tetszett a hl2 - ez százszor nagyobb játékélményt nyújt.
  • Sith
    Kb anyi köze van a HL2 höz mint mondjuk a Doom3 hoz... de semmi baj
    nekem pld jobban tetszik mint a HL2..
    igaz hogy ez RPG s nem arcade lövöldözés de hát ez van
    izlések és pofonok
  • Braveheart
    Hát ha ez 96 % akkor a HL 2 150
  • disconnect
    Szerintem megérdemli a 96%ot.
    Hibáknak pár bugot, és a grafikai tulajdonságok elég gagyi beállítását rónám fel, nomeg városban az iszonyatos szaggatást...
    Na mellesleg szombaton úgy beleéltem magamat, hogy este 9órától vasárnap délig játszottam... Ilyen legutóljára CS lanon volt velem :)
    Na megyek megkeresem az eredeti kazettát.
  • Prof-X
    Valaki???
  • dartonita
    http://support2.vugames.com/hl2/answer.aspx?ID=7161
    mondjuk ez hl2 forum,de sztem tok8
    olvasgass :)
  • Prof-X
    Nem tudja valaki hogy a múzeumban hol van a szobor amit Pisha keres???
    Már több mint 1 órája bolyongok a múzeumban de sehol sincs!
    HELP!!!