Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz! Nagyon zsír!
mookid
sziasztok!
a vengeance-féle verziót (aminek az elsõ cd-je alcoholclone és nem is kell crackelni) a patch feltelepítése után vajon kell crackelni vagy ugyanúgy menni fog?
köszi.

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

krekk is van már a pecshez?

kis sunyik... <#nyes>

Hmuda
Akkor biztos kaumzott a fél online játéksajtó, mikor ki volt mindenhol hírezve fél évvel a HL2 megjelenése elõtt, hogy már készen van a Vampires, csak a HL2-re várnak, hogy kiadják. Áh, biztos hazudtak. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Jagi
Köszi, gondolhattam volna!<#falbav>

worthplaying.com
vampirebloodlines.com
.
.
.

CarajoEsp
Mindenki a ku*va sok buggal jön ,meg azzal ,hogy mennyire Harci szellemû a játék vége. Lehet szerencsés napon születtem ,de összesen 2 bugom volt és szinte alig öltem.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Jagi
Hi! Honnan lehet lekapni a patchet? HLP PLZ!

Megoldottam! Visszamentem Izsákhoz jelenteni, hogy a küldönc alulról szagolja az ibolyát, és csak utána mentem a temetõbe; ott volt ahol mondtad! Köszi!

pluhi
Mire következtetünk ebbõl? Lószart volt kész fél éve. Épp csak tetõ alá lett hozva a végsõ release és már nyomták is ki.
Help!

Banyek, már a Giovannis küldetésnél járok, de még mindig nem döngethetem meg Jeanette-et... 😞
Mi lehet a gond?

<#nyes><#eljen>

egyet nem értek: ha tudtak várni x évet egy majdnem kész játékkal a hl2-motorra, akkor már miért nem vártak még 1-2 hónapot a kiadással optimalizálás, bugfix, ... miatt...

Hmuda
Jah, ennyi HL2-re várás és kiadás utáni várakozás után sokkal de sokkal többet várna az ember (minimum egy HL2-höz közelítõ optimalizációt, full bugtalanítást, stb). Nagyon remélem, hogy a Troika nem megy át a huladékgyár kategóriába.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

pluhi
Lol, kijavitottak 15 quest bugot. Hát ez szép.
Megnézem mégegyszer. Szétbasz az ideg, hogy nem találom!

Bemész a temetõbe, elmész a legvégébe, be a kriptába. Az elsõ elágazásnál balra utánna jobbra ás a baloldali ajtón be és az ott lévõ baloldali fal egyik bemélyedésében van.
Azt nem tudom, hogy ott vannak-e szédobálva csontok vagy sem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát ez az! Megkapom a küldit isaac-tõl, elmegyek a caféba, ott elolvasom az emilt, majd a fast buck mögött találkozom a kazis ürgével. Azt elrabolják, én meg visszamegyek a groun zeroba, majd kikersem a ginger swant a nyilvántartásból. Irány a temetõben a kripta. Beugráltam minden zárt kapu mögé, de nem találom! Ott kellene lennie, ahol a csontokat kiszedték, nem? A másik oldalon sincsen...:/ <#falbav>

Hmuda
Nah, hát a patch leírását megnézve elég vérszegény próbálkozás a javításra, ennél azért többet vár az ember ennyi idõ után.

este ha hazaértem a melóból összedobom egy óra alatt... max. másfél... <#vigyor2><#vigyor><#nevetes1>

Csókához?
Van egy számgép ott amin, g-n, s-r...meg hasonlóképpen lehet információt keresni. Aszem a s-..valamedigre ha rákeresel ott be lehet ütni a csaj nevét Swans, Ginger. Akkor lehet olvasni hogy meghalt és temetõben lelt végsõ nyughelyre a kriptában. Na nekem ez után volt ott a kazetta.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kijött a patch!!!
Fordítók! go-go-go <#eljen>
Nem vagyok ám türelmetlen de mikor lesz már kész??????<#wink>
Csak vicceltem, minden tiszteletem a magyarosítók elõtt.<#worship>

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

A vicc az, hogy direkt visszatöltöttem addig,megnéztem a szgépen újra az emilt, elmentem a csókához és így sem találom!! 😞(

Igen kijött, és ez hivatalos patch.
Még nem próbáltam ki, de szerintem a játék nem lesz gyorsabb tõle és nem is fog gyorsabban tölteni. de biztosabban majd ha kipróbáltam.

kanyar
Nah ha kijott a patch akkor en mar 1000-el varom a magyaritast <#vigyor3>

Asszem a kriptában csak akkor van ott a kazetta, ha elõõte a Groundzero Internet cofe-ban (vagy hogy hívják) az egyik számgépen utánnanézel a szinésznõnek, mert hát ugyebár a játékban a karakter csak onnan tudhatja meg hogy a temetõben kell keresgélnie. Asszem nekem is volt egy ilyen, hogy kihagytam ezt a lépést és nam volt a helyén a kazetta.

Adj neki lángszóróval közelrõl, aztán én katanával nekiestem és ha nagyon kaptam tõle töltöttem magam vérbõl. Távolságo fegyverek keveset sebeznek rajta és mindenképpen elér a csápjaival. Bár ha elõtte lecsapod öket akkor aszem kisebb nõ vissza, de úgy nem próbálktam utánna lõdözni.

kijött az új patch (1.2) olyan 15 mega, és a Worthplaying, meg a Gamers'Hell oldalakról lehet letölteni (ez utóbbiban nem vagyok biztos)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

már nem kell köszke!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

sziasztok!
Valakinek nincs meg véletlenül a HOODLUM verzió 2-es cd RAR fileja.
Szal az uccsó file kellene 😞
Ha valakinek megvan plz privizzen rám.
köszi!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

SZEG007
Látom még mindig nincs patch, és ez szomoru, mert szeretném már végigjátszani, de mostani álapotába nem lehet

hi,
ming xiao-t hogy a rákba lehet viszintesbe rakni? én egy fulltáp gangrellel futok neki de kb a 3/4-ig tudom az életét letornászni. ha van valami taktika akkor osszátok meg velem mert már a tzimisce-nél is vertem az asztalt de szerencsére egy bug miatt beparázott és mindig csak menekült😊
már voltam olyan merész hogy a console-ba beírtam az istenmód cheat-et de akkor meg lefagyott a gépem😊
egyébként meg a haverom nagynehezen elindította a játékot és amikor a new game-re bök azonnal kivágja desktopra. na erre varjon valaki gombot, ha tud😊 -de megköszönném
Csak én vagyok ennyire béna, hogy nem tudom megtalálni a temetõben a video kazit??! Megnéztem leírásban is, de akárhogy túrom a kriptát, sehol sem találom! Bug lenne esetleg? Fennt van a nemhivatalos patch is.

Hali
Nem tud valaki a játékhoz egy DVD borítót? Cdcovers-en nincs.
Köszi
Írták pár oldallal hátrébb, hogy ajánlatos a clonecd-t uninsallálni mert bekavarhat a játék indításakor.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

windrunner
clone cd-tõl nem indul a game.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

mer? sztem az nem befolyásol semmit de asszem fenn van neki. (nekem pl clone dvd van fenn)
ha igen akkor oszd meg velem plz...
fönn van neki a clon cd?
hi, lenne egy problémám: a havernak nem megy a game: kiírtam neki cd-re majd átvitte és felrakta. az exe-nél azt mondta, hogy felismert egy virtual discet (daemon tools 3.47) és nem indul (már kikapcsolta a progit de akkor se, nekem meg simán megy vele). nekem semmi ilyesmi problémám nem volt de segítség kéne a haverom nevében.
Elõre is thx...
Köszi Hoz!!
Minimum vas: PentiumIII / Athlon 1.2Ghz, 256MB RAM, 64MB-os videokártya, 3,3GB HDD

Ajánlott vas: PentiumIV / Athlon 2,6Ghz, 768MB RAM, 128MB-os Dx9 videokártya (Radeon 9800pro vagy hasonló)

Valaki meg tudná mondaná a játék min gépigényét?😊 köszi😄
Hmmm...ha jól emlékszem ha a bejáratnak háttal állsz akkor óra mutató járásával egyezõ irányba indulva: sárkány, gém (daru, vagy mi; madár na), elefánt és macska.

kösz megvan
Voltan
😄 Sorry...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Te nyertél😊

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Pedig jól csináltad, csak nem mindegy melyik szobrot melyik talapzatra rakod. Cserélgesd õket és megnyílik az út.

Voltan
Nem mindegy, melyik állványra rakod. Nézd meg, hogy eredetileg milyen mintázatú talapzaton álltak, és az ahhoz passzolóra tedd.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"