6370
Vampire - Bloodlines
  • vacakman
    Ott van három ajtó azokat verd szét!!Ami benük vannak gombok azokat is, és így leálnak a kerekek!Utána mehetsz tovább!Sok sikert!
  • Zsoldos
    Emiatt ujrakezdeni hulyeseg szerintem, ott a noclip. Ha bug miatt atmesz egy beragadt ajton, az nem csalas...
  • haxoror
    Ja az nálam is volt, új játékot kellett miatta kezdenem :(
  • haxoror
    És onnan mész tovább a csatornába
  • Prof-X
    HELP!
    Sikerült megint elakadnom :(((
    Ott tartik hogy garynek kell az elveszett ügynökét kiszabadítani.Bejutottam a nagy toronyházba és ott van 1 csávó aki "tesztel" minket hogy mennyit bírunk ki.Ott a 3. teremben 3 forgókéses bizbasz van.Mit kell ott csinálni???csak meghalni tudok,de nem nyíl ki az ajtó!!
    THX
  • disconnect
    Az már kész, ott kell azt a Tzimisce-t kinyirni a végén. Namost ő lenne Gary?
  • SRobert
    Semmi. Megjelenik a térképen annak a háznak a helye, ahol a filmet felvették, ott lenyomsz mindenkit és mehet tovább egészen Garyig...
  • disconnect
    Egyébként én Venture vagyok, és nekem tetszik ez a kari, de azért végig fogom nyomni még jópárszor, az 100. Csak most így a közepe fele kezd idegesíteni, hogy nemvágom mit kell csinálni, Isaac mért nem akar elengedni Garyhez, mi a frászkarika kell még neki azon a 2 filmen kívül??
  • disconnect
    Nosfinak is van előnye: bevágod a csatornarendszert :)
  • disconnect
    Nekem érdekes volt a megoldása: vannak lent a gyertyák, meghúztam a jobboldalit, akkor ugye kinyilik egy ajtó visszafele vhol, aztán mikor megint elérsz a gyertyás részhez már fent vagy, és ott is vannak gyertyák. Fent elkezdtem huzogatni, semmi :( Lementem elkezdtem emgint vmi szisztéma szerint huzogatni semmi. Aztán elkezdtem huzogatni a jobb oldalit akkor kinyilt. Kb mák volt, de sztem akár neked is bejöhet.
  • SRobert
    Eleinte nem volt ám ennyire népszerű a malkavita.
    Csak később elterjedt a híre az általa nyújtott játékélménynek...
  • Roly
    ja és egy kérdés: kit lehet még ghoullá "emelni" a kórházban levő csajon kívül? (heather asszem)
  • Roly
    akartam új karit kezdeni,elöször malkávra gondoltam,de nem akarok trendet követni,úgyhogy választottam inkább a nosferatut. :P
    kezdem érteni,miért nem népszerű,az ocean houseig elvittem,közben 3* kellett állást tölteni,mert nem lopakodtam elég jól az utcán,és csupán a jelenlétem miatt vesztettem 3* masqurade pontot. persze meg lehet csinálni,hiszen sok a sikátor,csatorna,de nehezebb :)
  • Roly
    hát igen,a szívásom :) nekem is maximumon volt (5 brawl),és ahol lehetett ,ott szívtam is,ezért volt elég könnyű egészen a keleti vámpírokig,azokat ha el is kapta,pár másodperc múlva kaptam a hátamba és megszakadt. pedig defensem is magas :)

mellesleg malkáv a legnépszerűbb,nosferatu a legkevésbé. egy oldalon láttam egy szavazást,elég sokan szavaztak,maláv 50% (!),tremer 22 vagy 24%,a maradékon oszlik meg a többi faj,és a legkevesebb a nosferatu,ha jól emlékszem,még 1% sincs...mikor meghallottam először,hogy leet klánt választani,azt mondtam malkáv és nosferatu :) ennek ellenére már semmi kedvem sincs nekem se hozzá,olyan ronda,mindenki elfut előle :D
  • SRobert
    Légy türelemmel. :)
  • Zoleeex
    Segítsen valaki, hogy lehet a csajt a kórházból beköltözetni a lakásba, mert nekem állandóan csak azt mondja, hogy szüksége van pihenésre, de ha kimegyek a kórházból, majd vissza akkor eltűnik. Különben király a játék.

Kösz Zoleeex
  • haxoror
    Nem minden harcnál van rá szükség de pl én torreadorral csak 1-2x használtam csomagot és a végére egy komplett vérbankkal mászkáltam (nem adtam el soha mert "még jól jöhet" :D)
  • szotyimutyi
    Az első rész, az elején. Minden gyertya ég. Nem nyílt ki, mert mindeig megnézem. Mi nem stimmel vajon?
  • Zsoldos
    Az a lenyeg ezeknel, hogy minden lampa egjen egyszerre. Melyik gyertyas resz az elso az elejen?nem lehet, hogy mar kinyilt az ajto? en igy szivtam meg, akkor nyilt ki, mikor epp olvasgattam egy cetlit az asztalon es nem latszott a bejatszas..Szoval nem kizart hogy mar kinyilt, csak kicsit arrebb van az ajto a palya masik oldalan a fobejarattol balra.
  • SRobert
    Ez nem is kérdés. :D
  • szotyimutyi
    Heló! Segítsetek, még mindig ott toporgok a gyertyás részen.....akárhogy huzigálom, nem nyílik semmi!!!!!!!!
  • EnDeR
    MALKAV Rulez!
  • Zsoldos
    hat malkavval nyomtam ki, 1 forintot nem koltottem verre soha es megse volt hiany spellekben :) bloodsuck rule.
  • Roly
    ja egy kérdés,a "használt" ruha-páncélt (?) hol lehet eladni? nekem a játék végére ott volt egy teljes szett és csak a pénzem állt benne :)
  • Roly
    ez igaz. és minden egyes harcnál van véred a blood buff+celerityre? mert én a pénzem 80%-ét vérre költöttem gangrellel,de így is csak a főellenségeknél használtam a képességeket,mert egyrészt nem volt annyi vér,másrészt szükség se volt rá,anéálkül is irtott
  • Zsoldos
    Blood buffos celeritys 10-es melee -s torreador nem hinnem, hogy melee sorcis szinten lenne ;) Siman levag barkit mint a nyulat.
  • z3d
    most gangrel karival vagyok (első nekifutás) de majd szeretnék egy Penge utánérzetet is kipróbálni, és mivel mindenképp gyorsítós karit akarok ezért mondtam a torreadort mert úgy tudom hoyg a szociális karaktereknek + dialógusaik vannak amiket látni szeretnék :)
    ha annyira nem közelharci a torreador minek van celerityje?
    brujah az nálam nem kardforgató hanem a baseballütő-forgató státuszban van :)
  • Roly
    Cain a taxisofőr?
  • Prof-X
    Köszi!!!!!!!!Most már skerült!
  • SRobert
    Parancsikon tulajdonságaiban a cél: mezöben megjelenő sor után, az idézőjel mögé szóköz és -console
  • Prof-X
    Lehet hogy hülye kérdés de én próbáltam sokféleképpen és nem jött be egyik sem:az indító parancs hol van?a parancsikon neve mögé kell beírni vagy a tulajdonságokban??
  • SRobert
    vagy a parancsikonba írod be az indító parancs után, hogy -console, vagy csinálsz egy bat fájlt. (vampire.exe -console)
  • Prof-X
    A "-console 1"-t hova kell pontosan beirni hogy ajátékban elő jöjjön a konzol???
  • SRobert
    A konzol teljes mértékben esetlegesen működik a progiban.
    Néha kilépsz, belépsz és működik...
  • Roly
    egyébként a console miért nem jó nálam?
    beírom a noclipet,és többé nem reagál a játék semmire. (ESCel nem lép ki a konzolból)
  • SRobert
    Mindent kinyírtam, ami láthatóan arra vonatkozott.
    Na, azért nekifutok mégegyszer. :)
  • haxoror
    Pucold ki a registryből
  • SRobert
    Hová, az udvarra? :D
  • Roly
    akkor húzd ki a gépet...
  • SRobert
    Szép, szép, de én hiába uninstalltam, azt mondja, hogy ez biza már 1.2-es verzió, tehát sem elindítani, sem újra patchelni nem tudom.