Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a vengeance-féle verziót (aminek az elsõ cd-je alcoholclone és nem is kell crackelni) a patch feltelepítése után vajon kell crackelni vagy ugyanúgy menni fog?
köszi.
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
worthplaying.com
vampirebloodlines.com
.
.
.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Banyek, már a Giovannis küldetésnél járok, de még mindig nem döngethetem meg Jeanette-et... 😞
Mi lehet a gond?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Azt nem tudom, hogy ott vannak-e szédobálva csontok vagy sem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Van egy számgép ott amin, g-n, s-r...meg hasonlóképpen lehet információt keresni. Aszem a s-..valamedigre ha rákeresel ott be lehet ütni a csaj nevét Swans, Ginger. Akkor lehet olvasni hogy meghalt és temetõben lelt végsõ nyughelyre a kriptában. Na nekem ez után volt ott a kazetta.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Fordítók! go-go-go <#eljen>#eljen>
Nem vagyok ám türelmetlen de mikor lesz már kész??????<#wink>#wink>
Csak vicceltem, minden tiszteletem a magyarosítók elõtt.<#worship>#worship>
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Még nem próbáltam ki, de szerintem a játék nem lesz gyorsabb tõle és nem is fog gyorsabban tölteni. de biztosabban majd ha kipróbáltam.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Valakinek nincs meg véletlenül a HOODLUM verzió 2-es cd RAR fileja.
Szal az uccsó file kellene 😞
Ha valakinek megvan plz privizzen rám.
köszi!
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
ming xiao-t hogy a rákba lehet viszintesbe rakni? én egy fulltáp gangrellel futok neki de kb a 3/4-ig tudom az életét letornászni. ha van valami taktika akkor osszátok meg velem mert már a tzimisce-nél is vertem az asztalt de szerencsére egy bug miatt beparázott és mindig csak menekült😊
már voltam olyan merész hogy a console-ba beírtam az istenmód cheat-et de akkor meg lefagyott a gépem😊
egyébként meg a haverom nagynehezen elindította a játékot és amikor a new game-re bök azonnal kivágja desktopra. na erre varjon valaki gombot, ha tud😊 -de megköszönném
Nem tud valaki a játékhoz egy DVD borítót? Cdcovers-en nincs.
Köszi
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
ha igen akkor oszd meg velem plz...
Elõre is thx...
Ajánlott vas: PentiumIV / Athlon 2,6Ghz, 768MB RAM, 128MB-os Dx9 videokártya (Radeon 9800pro vagy hasonló)
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr