6370
Vampire - Bloodlines
-
SG #4769 Igen ez igaz, de én még a patch megjelenése előtt nyomtam végig, és nem tudom lehet e a mentéseket használni utánna, mert ha nem akkor jobb ha nem peccseli meg ha már a játék 3/4énél tart. -
#4768 akkor te nem vagy tisztában az anarchia fogalmával!
az anarchia jót jelentett egészen addig,amíg a komcsik azt nem csinálták belőle,amit...de az eszme és az eredete jó
de ez itt nem politikai fórum,hanem a bloodlinese,sztem ezt be kéne fejezni -
#4767 Nos a "nemes" célok nem feltétlenül jók is ! :DDD Ugye ! -
#4766 hehe úgy látom szorul SG gonosz karija nyakán a hurok -
SG #4765 De ők miért jók?? A nevük sem erre utal. -
#4764 de ennél sokkal egyszerűbb felrakni a patchet... -
haxoror #4763 Akkor viszont pont azért nem ölöd meg mert a gargoyle a jó Anarchoknak jelent problémát és azzal hogy életben hagyod nekik ártasz
(hehhheh) -
SG #4762 De ha én egy gonosz karakter vagyok, és bele is élem magam, akkor a nemes,tiszteletreméltó stb. dolgok csak szálkák a szememben. -
#4761 Ez pont olyan, mintha azzal dicsekednél, hogy dehát olyan jó volt Jézust lemészárolni a feltámadásakor láncfűrészeddel, mer olyan önelégült feje volt neki a megfeszíttetése napján ! Érted ! -
SG #4760 Szegény gargoyle már sajnálom -
#4759 Szerintem tiszteletreméltó, ősi, nagyhatalmú entitás volt, ráadásul "nemes" célokkal, nekem az ilyenekről nem az jut elsőre eszembe, hogy milyen jó lenne bántani. -
SG #4758 Én értelek, de olyan jólesett bántani. -
#4757 Nem harcolok egy erős ellenféllel, ha az én oldalom ütheti szét a többi nem ilyen megértő ellenfelem fejét, ugyebár... Már csak ha vérpistike szemmel is nézzük a dolgokat... -
SG #4756 Tessék:
"Igen az sajnos egy "showstopping" bug, idáig mindenkinél előjött majd lesz rá patch de egyelöre a következőt lehet tenni:
- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
- lehozod a konzolt és beirod a következőket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented őt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
igy pontosan oda jutsz ahova kéne csak nem fagy ki"
-
SG #4755 Hátrébb van egy megoldás a "change_level" beírást keresd, sajnos fejből nem emlékszem rá, de ez a gyógyír a továbbjutásra. -
SG #4754 Először azt akartam és még ment is volna mert magasan voltak az ehez való képzettségeim, de aztán még is szétütöttem az agyát a mocsadéknak. Meg hát nálam volt a nagykalapács, és vétek lett volna nem használni:)) -
#4753 Hali! lehet hogy mar irtatok vhol, de nem talalom :)) , hogy mindenkinek kifagy annal a resznel amikor a szarkofagos tudosbacsit megmentem, es beleugrok vele a motorcsonakba, majd jonne a loading, de helyette szepen kilep. Ha behoznam a save-emet, valaki atmenne nekem vele a tuloldalra? leecci help... vagy van peccs? crackes is? :)) -
haxoror #4752 Úgy érted beszélni vele??????????????
Szavakat mondani meg olvasni sokat???????????????
Esetleg gondolkodni???????????????????????????????????
No thx vérpistike rulz -
haxoror #4751 "azt a küldit ahol gargoyle ellen kell küzedeni???????"
Bocs nem vettem észre a többesszámot :)
A másikhoz a végén a megfelelő faction befejezését kell választanod (asszem Anarch) -
#4750 Minek megölni, mikor át is lehet állítani ami oldalunkra ?! -
Prof-X #4749 Mind a kettőt??? -
SG #4748 Sőt, ha a régensel beszélsz a gargoyle ügyben egy fasza amulettet is ad, aminek segítségével pillanatok alatt szét lehet kapni a rusnya férget. Persze a nagykalapács sem árt, mert csak a zúzó fegyverekre érzékeny a beste. -
haxoror #4747 Hollywood, Isaac :) -
Prof-X #4746 Hali!
Már végignyomtam a játékot de lenne 1 kérdésem:hol lehet megszerzeni azt a küldit ahol gargoyle ellen kell küzedeni???????
Másik:azt halottam hogy azis egy küldi lesz hogy csináljunk ghoult.Na én már rögtön a játék elején megitattam a csajt a kórházban és később se lett belőle probléma de tudja valaki hogy azt a küldit ki adja?????
THX -
SG #4745 Előtte még van egy küldetés amiben rendezni kell az anyagiakat az orosz maffiával. Azt megcsinltad már? lehet hogy amíg azt nem teljesíted addig nem enged fel a góréhoz. Ha még nem volt meg akkor a hotel mellett találod őket. Ha nem ez a gond akkor bug lehet a benyomhatatlan liftgomb. -
#4744 Szerintem menj fel a lépcsön...na jó, ez rossz vicc volt, lehet, hogy bugos a játék, nekem is volt hasonló, csak fent a szöke picsánál a discoba nem engedte a lifgombot használni...próbálj meg egy korábbi mentést visszatölteni és úgy hátha sikerül...csak tipp, nem biztos, hogy mükszik
-
bosstom #4743 Köszi disconnect a tippet de már próbáltam a szellőzőnyíláson is keresztűl de nem tudom megnyomni a gombot. Valamiért nem enged fel a game a hotelba pedig a küldetés nyitva van és minden tárgyam megvan ami kell? Ha valakinek van tippje pliz segítsen!! (Nem tudok felmenni az empire hotel 5. szintjére hogy megöljem az oroszt mert nem lehet megnyomni a gombot.) -
#4742 hali kellene egz kis help mivel elakadtam elegge az elejen a jateknak, az ocen hotelba vagzok vagz mi a neve mar feljottem a pincebol, de nem tudok semerre se menni a foldrol fel tudok szedni torott cserepdarabokat, de hogy mit is kene csinalni ahoz kellene egy kis help!
elore is thx -
#4741 Most nem konkrétan a Bloodlines-ről beszélek, hanem úgy általában a Vampire világágról. Nem sok olyan csoportosulás van, amiben teljesen megbízhatsz. -
jocika #4740 Üdv!
Knox-szal mit lehet kezdeni? -
SG #4739 Nyugodtan töltsd le a gamecopyworld-ről a mini iso-t, kicsi a mérete és modemmes kapcsolattal sem gáz. A flashget simán le tud tölteni onnan, de szerintem a getright is. Ha lejött azt mountold be a daemonba és menni fog. -
#4738 Maradtam a prince oldalán (mivel venture voltam), hát nem lett egy nagy élvezet a vége.
Igaz, a henteléseket nagyon imádtam vele. Trance/Suicide az iszonyat nagy combo.
Most újrakezdtem Malkávval, kiváncsi leszek mennyire más a gameplay. -
#4737 Nekem Alcohollal simán bemountolta, daemonra már panaszkodtak ilyen problémával páran. -
#4736 Hello!
Feltettem a gamet, de nem megy, az egyes cd-t kéri (daemoon toolst használok), hiába van bemountolva, elolvastam az nfot, azt irja, hogy irjam ki a cd-t, de az a helyzet, hogy most nincs cd-irom.
Nincs erre vmi crack? Olyan kéne, amit getrighttal le tudnék tölteni, mert nagyon szar a netem
gamecopyworldon tudom hogy van, de getrighttal nem tudom tolteni. -
vacakman #4735 Nagyon köszi!!! -
#4734 a csatornarendszeren keresztül -
#4733 ha nem tremerével van,akkor se bánt soha strauss -
vacakman #4732 Szasztok!
A Nocturne Theater-be hogy kell bejutni?A "A tangled web"-es pályán vagyok! -
#4731 Mondjuk az Anarchok az egyedüliek, akik valószínűleg nem fognak soha hátbaszúrni. Jó, a helyi régens sem, ha tremerével vagy. -
#4730 télleg,azt ki is felejtettem :)
én most azon gondolkodom,hogy tremereként strausst vagy minget válasszam :))