Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy legalább vmi normálisabbat, pl. R9800pro
War. War never changes.
pontosan hol is tartasz? hanyadik szinten?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elég LOLKA módon sikerült 😛
Sejtettem, hogy Hollywood csatornáiban lessz a Nosferatu 1-es szint de az ajtóra azt jelezte, hogy zárvavan és nem enged be. Erre idegességemben elkezdem nyomkodni a E-betüt erre beengedett 😛 LOLKA...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
3-an vannak. Meg kell õket ölni.
Az egyik a Hotel Empire-ban van az 5-ik emeleten
A másik a Last Round nevü kocsmával szembeni sikátorban legbelül van egy csatornafedél azon kell lemenni de elötte asszem kell beszélni a csövessel a sikátorban.
A harmadik egy épületben lessz aminek a falára fel van festve lángoló koponya. Majd ide meg kell szerezni egy belépõkártyát mertkülönben a kidobó nem enged be.
Valami Tin can Bill-el van valami meghogy otthona a Plagul beareu vagy valami ilyesmi!!!
csak nekem is segíthetne már valaki 😊))
Kérdezhetek még tõled 1 pályát??
Hol van ez a rész? Most éppen ezt keresem. Már végnéztem az összes csatornát de nem találtam semmit... 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert én nem, mert nem tudok még Hollywoodba menni!!
Itt leírja, hogy az ételkritikus küldi BUG-os 😛 faxa... Állítólag pecsel jó.
#4343-ban írtam, hogy:
"És a harmadik:
Downtow-ban a taxitól balra van egy kidölt kerítés (az a korház)
Lemegyek, beszélek a húsevõ bigével, aszongya hozzam le neki a tv-s csávót. De a Tv-s csávó felszívódott (sztem arra gondol akivel az ajtóban összefutottam)"
Megtaláltam a csávót!!! 😛
Syline Apartman 1 emeleti lakásban bentvolt a szekrényben! <#nyes>#nyes>
Ugyan azt a szöveget elmondta!! LOLKA
(A vendéglõ melett van...)
A másik h Malkavitával játszok csak ugye ha harcvan nem egy vagány fiu érdemes rágyurni egy kicsit a közelharcra v a távolságira?
Még azt szeretném megkérdezni hogy a Carnival of death pályán mit kell csinálni amikor felvettem a kulcsott(ez a Mudd hunt-os pálya) és beszéltem a csávóval a hulláról??
Köszi!
Ha valaki elakad itt le van írva minden küldi lebonyolítása.
Ha már végképp nem megy akkor kukkantok ide.
Vampire küldetések
ennek kéne a jelszava:
http://bt.g.la/4534/Vampire.The.Masquerade.Bloodlines__PC___3CDs__2004__www.descargasweb.net__rar
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
letöltöttem ezt a bttorentrõl és jelszóval védett. Nem tudjátok a jelszót:
elõre is köszi!
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Köszike!
Namármost Hollywood-ban vagyok. A herceg oda küldött, hogy keressek meg valami Gery-t ehhez beszélnem kell az ékszeres csávóval. Ez meg is volt. Az ékszeres csávónak elintéztem valami Makit a szemben lévõ kinai szinházban. A színházban találtam egy vhs-kazit. És itt jön a probléma:
Visszamegyek az ékszerész csávóhoz... Mondom neki el van intézve a csita, erre elküld a herceghez, hogy beszéljem meg vele. Megyek Downtow-ba de a herceg sehol. Chunky fiu nem akar felengedni... Biztonság kedvéért még 1x elolvasom L-el, hogy mi a feladat, ott még mindig azt írja, hogy beszéljek az ékszeres csávóval de õ nem mond semmit. (ördögi kör) 😊
A másik:
A herceg elküldött szintén Hollywood-ba, hogy beszéljek valami Tommy mittomén kivel (étel kritikus). Meg is találtam csórikámat az olasz étteremnél. De nemtok vele semmit csinálni. Elmond egy monológot azt annyi.
Valakinek ötlet?
És a harmadik:
Downtow-ban a taxitól balra van egy kidölt kerítés (az a korház)
Lemegyek, beszélek a húsevõ bigével, aszongya hozzam le neki a tv-s csávót. De a Tv-s csávó felszívódott (sztem arra gondol akivel az ajtóban összefutottam)
És a negyedik:
SM-ban a vérbenkban valami vérfarkas vért kell lekezelnem de lövésem nincs hol és hogyan...
És az ötödik:
Arthur második feladata. Meg kell találnom valami csávót. Eljutottam Downtow-ba->Skyline Apartman 2-ik emelet. Üzirögzítõt meghalgattam, vissza Arthurhoz az infóval. Erre az L-azt írja, hogy + pénz reményében talán mégis keressem meg. De lövésem nincs hol keressem.
Röviden ennyi 😊)))))
Ez mind egyszerre jött és az eredmény: TOTÁLIS elakadás. Már szinte mindenkinél próbálkoztam, mindent 3x átnéztem de nem birok továbbjutni. bennetek van az uccsó reményem 😊 Ha nem sikerül akkor kezdem elõröl... 😞
(amúgy még nincs publikus verzió)
Van már magyarítás?
Ott egy hulla mellett lesz egy kulcs,amivel betudsz menni Hollywoodba a luckystar hotel 6-os szobájába.
karácsony tiszteletére csupán ennyit fûznék hozzá
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
u dont have to listen anybody else but me
Ha a virtuális memóriát 3G-ra állítod, az segít.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Azt írja menjek ell dowtonba és keressem meg a Skyeline Apartments 2A emeletett!Az mr melton szobája!Ott keressek meg valami pénzt4,de lehet hogy nem jól olvastam el!!Létszi segítsetek!
Köszi!
+ILYENKOR (MINDENKI VÉSSE AZ ESZÉBE),BEJGLIT KELL ENNI ÉS NEM VÉRT!!!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.