Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Hogyan lehet megölni Ming Xiao-t?
Én ugy próbáltam, hogy:
1. rászabadítok 3-4 varázslatot ezzel lemegy az életereje kb. 75%-ra
2. Ezután odafutok közvetlen közel és elkezdem kardal csapkodni
3. Egy idõ után leesik az egyik karja ami egy kisebb szörnyé majd egy nagyobb szörnyé fejlõdik
4. Álltalában megölöm a kis szörnyet de ekkor visszanõl a karja Ming Xiao-nak és kezdõdik elõröl.
És ennyi... Álltalában itt meghalok
Van valami trükkje hogyan lehet megölni? Esetleg rosszul próbálkozom?
Jedi mester és fodrász
Mondjuk azért örültem volna, ha a könyvesszekrényt továbbra is lehetett volna használni, mert így a ház egy része felderítetlen maradt.
Viszont hogy még arrébb van a játék vége, az jó hír!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Azt történt, hogy downtown-ban bementem egy raktárba, ahol megláttam a sorozat gyilkos újabb áldozatát. Beszéltem a szemtanúval és a dialógus végén a progi félre állított. Gondoltam történie kéne valaminek. De negyedóra várakozás után sem történik semmi. Semmilyen akciót nem tudok csinálni, se elmenni.
Várjak még? vagy ez egy bug?
te csak azt hiszed 😊
középen van egy asztal
Áll rá és húzd meg az elötte lévõ kart!
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
a Giovanni házában bemegyek abba a szobába, ami a központi teremtõl balra van (ahol a két lépcsõ felmegy és van egy zongora is). Nomost itt van egy rejtekajtó, könyvespolcnak álcázva. Ezen lemenve tölt még egy kis pályarészt, ahol felvehetõ a Giovanni's Book. Itt lent (valami laborszerûség) is van egy ajtó, de nem elég magas a skillem ahhoz, hogy kinyissam. Viszont ha visszamegyek a folyosón addig az ajtóig, ami könyvespolcnak van álcázva, akkor a kurzor nem vált át, és nem tudom kinyitni az ajtót - ergo lenn ragadok abban a kis alsó pályarészben.
Találkozott valaki ezzel?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
viszont a csöndbõl ítélve nincs másik megoldás... kénytelen lesz fájdalommal végigküzdeni magát a fickó😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
2 Plauge bearer. A 4. szinten lakik egy srác akihez elküld azt anarch lány a Last Roundban! ott meg kell hallgatnod az üzenetrögzitõt, amibõl megtudod, hogy feletted lakik egy hölgy aki segitséget kér mert beteg. A kód egyébként 1203, de mindenképpen hallgasd meg az üzenetet, mert nem lesz ott a csaj! Utána elmész az Empire Hotelbe, a portástól elkéred a kulcsot (dominate, dementation diszcipéinákkal, vagy magas seductionnal, intimidationnal) ha nem adja feltöröd a portás mögötti ajtót, és ott van egy kártya adagoló ott megtalálod a kulcsot fel az ötödikre, jobbra beszélgetés, majd gyilok! Viszonylag egyszerü megölni a pitchát! :-) utána vissza az anarch csajhoz aki közli hogy nem egyedül van a plauge bearer, úgyhogy kérdezd meg a homleszeket, hogy nem tudnak e valamit. Ha kimész az utcára, a Last Roundból, akkor balra van néhány, tudsz velük beszélni, majd közvetlenül mellette van egy siátor oda küld el a koldus, ott talizol egy öreggel aki elmondja neked mielött meghal hogy õt egy szörny fertõzte meg aki lennt él a csatornákban. nosza tovább folytatod az utadat a sikátorban majd az elsõ csatorna lejáratnál lemész, és ott találod az ajtót ami elvisz a második plauge bearerhez. (megjegyzés vigyázz ennél a pontnál mindenképpen ments, mert be tud bugzódni a beszélgetés a anti-nosfival, és hirtelen egy végtelen ciklusban találod magad.<#boxer>#boxer>) Ha öt is kinyirod akkor találsz nála egy cetlit amin rajta van egy "Lángoló Koponya" ahogy te fogalmaztad.
3 na ezzel a cetlivel be tudsz jutni a négeren keresztül a házba, majd ott némi zombikat lepuffogtatva (ha van rá gusztusod), vagy inkább elsuhanva közöttük elérsz az utcsóhoz, aki egy büdös Sabbat bishop, kicsit örült, úgyhogy jól le kell gyakni.
Remélem kielégitõ volt.
Jedi mester és fodrász
valamint a plague bearerekhez sem tok bemenni, ott a skyline hotel kártyáját az 5.-ik szintre hol kell felvenni???
valamint a lángoló koponyás házba az a koszos nigger hogy enged be??? help me please...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Vacakman! Neked nem magas véletlenül az inspection feated? Vagy esetleg közelebbi leírást tudnál adni? Hogy eleje, vége, bal, jobb? elsõ dobozemelet, vagy második? Ultraláma vagyopk, de nem találom...
Utána ott felkell venni a papírt az asztalról és vissza a szarkofághoz!!
Utána pedig vissza a csónakba!
Van egy kis problémám, és remélem tud itt valaki segíteni nekem. Mikor elindítom a játékot, megjelenik középen egy töltõ képernyõ, majd egy hibaüzenet a winfostól, hogy a Vampire.exe hibát észlelt ezért leállt. Nem tudom mit kéne vele csinálni, hogy elinduljon. Plz, ha valaki tud rá megoldást segítsen.
Saint of Underworld N/Me
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha figyelmesebb lennél akkor észrevehetnéd, hogy azt nem én írtam hanem vacakman...
blah..blah..blah.....
Szal nem kell csattogni <#mf1>#mf1>
Ha Tremere vagy a Régensnél még bevágódhatsz...
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Na hello mindenki, látom sok az elakadás,de csatlakoznék. Kikérdeztem a régészt akit elkapott aza sok ájtatosmanó, kipucoltam a sabbath hotelt. A henci elkuld az anarchokhoz, de ott nincs semmi értelmes, a sikátorban jött az a gangrel régész is és valamit mondott. Elmentem Ming Xaohoz föltörtem mögötte(mellette) az ajtót, de ott láthatatlan fal van. A Hollywoodi fõemberhez is elmentem, mert az valami fejes az anarchoknál asszem, de semmi. Mit kell csinálni? kösz
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mit kell csinálni az Elizabethan Rendezvous pályán amikor kinyírom a zsarukat a hajón és elérek a koporsóig kapok egy xp pontot és semmi!!?
Mit kell csinálni a koporsóval??Vagy mit kell??
A gépekez nem hackeltem ki mert nincs elég pontom hozzá!!!
Azt kéne???
Sziasztok!
Volt 40 XP-m. Most elosztogattam õket. Fõmonsztákat 2mp alatt leöli 😛