6370
Vampire - Bloodlines
-
#4809 ez hogy jön ide? megnézted az oldalalat? :D -
#4808 Na letöltöttem a fixed exe-t, és ezzel már megy. De azért köszi! -
Zsoldos #4807 Nezd meg a tobbi befejezest, kivalasztottad a legunalmasabbat. Mikor kinyilt a szarkofag en majd leestem a szekrol. (meg a jelenettol, ami utana van..)
Nekem meg az 1 nem tetszett nagyon 'rpg'-s.. (azert idezojelben, mert szerintem nem attol lesz vmi rpg, hogy 5 ember 100skilljevel, meg inventoryjaval kelljen vacakolni, mikozben a jatekmenet elnagyolt point and click.)
ps: a sheriff tenyleg gagyi -
#4806 Gamebanshee -
#4805 Van több befejezés is. Nézd meg a gamebanshee-n, ott szépen le van írva mind. -
#4804 Alcohollal biztos megy! -
convenient #4803 Semmi gond nincs vele.....egy újabb Daemon Tools-al mountold be (nekem valami 3.47-es??) installáld fel utána CD-et bemountolod és menni fog. -
#4802 Nektek is a Vengeance verzió van meg? Ezt írja az nfo:
Install Notes:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Burn the bin/cue for CD 2&3 with Nero Burning ROM, CDRWin or equivalent.
Use Alcohol 120% v1.9.2.1705 with the Safedisc 2/3 profile to burn CD1
using 4x write speed.
3. Install.
4. Play using CD1!
Csak sajnos nincsen cd-irom. Nem lehetne ezt kikerülni valahogy? Mondjuk ha aclohollal mountolnám be nem daemonnal? -
convenient #4801 Hát én vegyes érzelmekkel álltam fel a géptől a Vampire2 után.
A grafika szép a hangok jók, de valahogy az 1 sokkal jobb volt. A vége kifejezetten gagyi......az a nyamvadt repkedő seriff a főellenfél? nevetséges. A szarkofágért is annyi hajtás volt, igazán kinyílhatott volna......na mindegy szóval fura. -
#4800 SG:
Letöltöttem a kicsi iso-t, ISO.ISO névvel, az nem segített semmit.
Ennek a mérete 1.8 mega volt. Most egy másikat kezdtem el tölteni, ez Fixed EXE, hlm-vtmb.rar. Ez segíthet? -
Dns5000 #4799 de az blood huntot rendelt el ram, azt hiszem oda nem is tudok menni mielott meg megszereznem a kulcsot a demonoktol, aztam meg amikor odamentem akkor mindenkit le kellett gyakni es barmit mondtam nem adtam oda a kulcsot a hercegnek hiaba konyorgott, valoszinu azert mert a tremere regensel beszeltem regebben es az ott is ult a szekben vegig lathatatlanul. Ha az anarchokkal beszeltem volna akkor ki tudnam nyitni a szarkofagot? Vagy mi? Nincs egy leiras a befejezesekrol valahol? -
SG #4798 -
#4797 Csak zöldségesből szív vagy nemtudom...:) -
SG #4796 Hogy lehet egy vámpír vegetáriánus??? A szója-brassóiról már nem is beszélve:)) -
SG #4795 Látom nagy polfórumos teccik lenni:)) -
SG #4794 Szivesen -
#4793 "aki csak a saját érdekeit nézi, átver másokat, lop, csal, hazudik"
erről akármennyire is nem akartam,de drága jó politikusaink jutottak az eszembe ott a parlamentben -
vampirekiss #4792 köszi -
SG #4791 Ha jól emlékszem a jobb oldali tartályba kell úszni. A vízszint pedig felemelkedik majd a tetejéig, ne aggódj. -
SG #4790 Bekapcsolod az áramot majd a szivattyút, és NAGYON gyorsan úszni kezdesz fölfelé. Ha nem vagy elég gyors, az áramlat visszasodor. Van pár másodperc holtidő, amíg a szivattyú teljesen felpörög, na ezt kell kihasználni. -
SG #4789 Nem is Igaz:)) -
SG #4788 -
SG #4787 Kill kill kill -
vampirekiss #4786 naa légyszi segítsetek... -
haxoror #4785 Aha, szóval bevallottad!
VÉRPISTIKEEEEE!!!! -
SG #4784 De ez kaotikus gonosz, abba pedig minden belefér na :))) -
haxoror #4783 Pont ezt modom, te meg nem figyelsz, ha elolvastad volna hogy mire írtam és az mire írodott most képben lennél :D -
#4782 Keresgélj a kandallónál. -
Zoleeex #4781 Pls segítsetek. A grout mansionben vagyok a gyertyákat már meghúztam a tetőn végigmentem de egy zsákutcába ahol van egy kandalló és két tükőr.
Merre kell tovább menni? -
#4780 Nem az a 'gonosz' (direkt írtam idézőjelbe mert relatív hogy mi a jó és a rossz), aki megöl minden második élő/halottlényt aki az útjába kerül (ezt pszichopatának hívják), hanem aki csak a saját érdekeit nézi, átver másokat, lop, csal, hazudik... -
Cipher #4779 vasszaolvastam pár oldalt és már említettek valami képernyő hertz problémát viszont ezt nem tudom hogy lehetne megoldani -
Cipher #4778 Help!!!
sikerült belépnem a játékba de a menuben a feliret hol eltűnik hol előtünnek és van amikor csak félig vannak meg és hát ez igencsak zavaró :D -
vampirekiss #4777 hali!légyszi segítsetek elakadtam
Isaac küldetésénél amikor a csatiban vok.van 1 terem ahol ki kell kapcsolni az áramot, meg a ventillátort.utána merre kell menni, mert hiába úszok akármerre csak 2 kamrába jutok be aminek a tetején lyukak vannak.oda kell bemenni?hogyan? -
haxoror #4776 Egy igazi gonosz nem adja fel a pillanatnyi gonoszságot egy későbbi nehézség lehetősége miatt :P -
#4775 Csak be kell szálni, utánna jön a loading rész, nekem 1.2-es patch-el nem lépett ki.
Patch-et innen le lehet szedni: http://vampiregames.uw.hu/ -
#4774 Az 5. szinten más van, a 6.on vannak az oroszok. -
SG #4773 Ez sem az igazi, mert ha a "jó" anarchok valamilyen praktikával a maguk oldalára állítják a későbbiekben, akkor félelmetes fegyver kerül a kezükbe. Márpedig ez gonosz szemszögből megengedhetetlen. -
SG #4772 Nem én írtam:)) -
SG #4771 Az anarchia, közhelyesen káosz és zűrzavar. Az anarchia eredeti jelentése persze ennél több. Hatalom és szervezett irányítás nélküli állapot. Az anarchia híveinek elvei: senki sem uralkodhat a másik emberen, a béke, az egyenlőség és a szabadság. Eleve "bűn" az, ha néhányan uralkodni akarnak akár, csak egy emberen is, hiszen senkinek sincs joga mások felett rendelkezni, másokat elnyomni. Hatalom, uralom, erőszak. Az anarchisták szerint ezek összetartozó fogalmak, amelyek az ember szabadságát korlátozzák. A hatalmat nem megváltoztatni, hanem megszüntetni kell. És ha azt vesszük, akkor minden emberben megvannak az anarchista jellemek. Nem örülünk annak, ha adót szed az állam, az önkormányzat, ha mások szabják meg mit kell tennünk, mikor, meddig kell dolgoznunk, ha beosztottként naponta eltűrjük a főnökünk parancsolgatásait. Felháborodásunk esetleg tiltakozásunk az anarchista lázadás egy nagyon gyenge formája, ami nem tudatosan anarchisztikus, nem is tudunk róla, mégis alkalmazzuk. A XX. század elején az anarchisták több merényletet követtek el, amely megpecsételte sorsukat. Azóta sem tudják lemosni magukról, hogy az erőszakot erőszakkal kívánják megszüntetni. A mindenkori hatalmak a félelmet és terrort kapcsolták össze velük. Az igaz, hogy különböző irányzataik vannak, a szélsőségestől az egészen békésig. De a céljuk közös. Az anarchisták ma szerte a világban egy önálló, természetes alapon szerveződő gazdaságot hirdetnek, amelyben megszűnik minden kizsákmányolás. A profitcélú, környezetszennyező nagyipari termelést felváltaná az alapvető emberi igényeket kielégítő helyi termelés. Harcolnak mindennemű faji, vallási és nemi megkülönböztetés ellen. -
#4770 lehet. én is úgy csináltam meg gangrellal. elvittem odaáig,ott felszenvedtem a patchet,és folytattam tovább