Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez az! A klán diszciplina ami lényeges! Az a helyzet, hogy van néhány kimondottan használhatatlanul megoldott diszciplina a játékban!
Auspex - Igen jó ha még nincs 10-es ranged értéked, de utána mi van! Felfejlesztettem 5-ösre, és csak 10-el sebzett többet (mind az auto shotgunnal, mind a kedvenc magnumommal) tehát csak xp pazarlás (mivel ellened úgysem fognak soha obfuscate-t használni)
Presense - Hát nem tudom mivel csak a torreádornak, ventrue-nak és a brujhanak van, és ezek tipikusan (legalábbis nálam) ranged beállitottságú karakterek, nem ért semmit.
Protean - igazából ez a legnagyobb bajom, ugyanis nagyon szar lett a melee combat, így nem igazán tudom használni ezt a remek (az igazi szerepjátékban sokoldalú) diszciplinát (pl az earth meld-el tudnék mit kezdeni)

Ezen kivül ha mondjuk Torreadort és Ventrue-t nézünk ha mindkettönek azonos seduction, intimidation, perpersuasion értéke van, akkor is a ventrue van elõnyben mert a dominate-t tudja dialogban használni, és ez elég sok problémára megoldás! (gondolunk itt a DT-ben lévõ kocsmárosnõ két küldiére, amit ventrue-val, és malkavitával egyetlen lövés nélkül megcsináltam, ellenben mondjuk a többiek pánikszerû menekülésétõl - kivéve tremere, de ott tudtam használni a dominate-ot)

Szociális karakter rulez! (egy csomó küldit nem is tudsz megcsinlni ha nincs legalább egy kicsi seduction vagy persiasion értéked!

Jedi mester és fodrász

Ron Ragm
Azért a Torreadornak is megvan a maga szépsége (pl Firearms és Ausplex diszcíplina fejlesztése; + wits a defet és a hackerkedést növeli, a + perception meg a rangedet, ami hadd ne mondjam miért jó)
Egyébként sokat nézegettem a Venture és a Torreador közti különbséget (a gép hol egyiknek, hol másiknak dobott ki), és nem találtam sok különbséget - firearms, meggyõzõs skillek, computer - a különbség szvsz csak a diszciplínákban meg a klánból eredõ bónuszokban és hátrányokban van

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

kis kiegészités!

Malkavitával csak akkor próbálkozz, ha elég jól ismered az angol nyelvet!

Jedi mester és fodrász

Na jó a Brujha-t a Torreador mellé teszem!

Jedi mester és fodrász

Hehe! De lehet! Még nem csináltál túl sok mindent, úgyhogy láss neki egy másik karinak! :-)
Ajánlanám a Tremert, a Ventrue-t, a Malkaviant!
Kevésbé, a Torreádort,
Legkevésbé, a Gangrelt, a Brujha-t és a Nosferatut! (ezek abszolult nem szociális karakterek, és valamennyire az kell hogy légy!) A Nosfival a legkínlódosabb a cuccos, merthogy csúnya mit az isten haragja! (az elején ugyan beoszt, de a legördülõ menüben meg lehet változtatni a klánodat)

Jedi mester és fodrász

edios
Hell! Tök jó ez a játék, egyik azok közül,ami le tud kötni vmennyire! Azt nem tudjátok megmondani,hogy csajozni lehet-e vmilyen szinten? Még eléggé az elején járok,egy olyan 6-7 küldit csinálhattam végig, csak túl magányosnak érzem magam!:) Vagy ha semmiképp nem lehet csajozni,legalább vmi emberibb külsõt lehet szerezni? Nosferatu klánba sorolt a gép...

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Ebola75
thx

mennyél Sin Bin-be=>beszélj a pultossal=>a taxi közelében van 1 telefon (vedd fel)=>mennyél a lucky star hotelba=>egyik szobában van egy kártya amivel be tudsz jutni az internetkávézóba

Ha itt végeztél akkor beszélj az ékszeressel majd taxiban nézd meg térképet

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Ebola75
Segítsetek plíz, elakadtam...
A küldetésem, hogy Gary-t meg kell találnom, és a quest log szerint hollywoodban az ékszerész útba igazít...namármost elvittem neki a két kazettát,megcsináltam a hozzá való küldetést és csak valamilyen "shiny way"-t emleget, hogy megtaláltam-e már...kaptam egy kis segítséget itt a fórumon, hogy Gary a csatornában leledzik, de a megadott ajtón nem tudok bemenni,le van lakatolva...ki tudja a továbbjutást, segítsen plíz...

ANARCH! Na nem sabath :P Mirõl beszélek! :P
Anarch mellé álltam. Rodrigez meg a komcsi kiscsaj :P

SPOILER

5féle vége van attól függõen ki mellé állsz a végén illetve kivel szimpatizáltál a játék folyamán(nem számítom bele ha megtartod a kulcsot)
1. Ming Xiao
2. La Croix
3. Camarilla
4. Anarch
5. Lone Wolf (asszem ez mindíg választható a taxiban)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Megvan a Lyli küldi megoldása. Sajnos csak az új patch javítja igazán. Ezt írja a javítás list. Akinek a javítással nem megy a progi, mint ahogy nekem sem, mert biztonsági másolatuk van, azok azt tehetik, hogy figyelnek a dialógusokra az elsõ beszélgetésnél E.-vel. Lesz ugyanis egy mondat, ami körülbelül annyi, hogy körbenézel az ügy érdekében. Na, ekkor indul be a küldi, és ez a mondat többé nem kerül elõ. Legalábbis nekem soha a büdös életbe nem jött elõ.
vagy arra, hogy a taxissal mit beszéltem? :)
Szövetkeztem a Sabath-okkal :P
Elösször egyedül akartam aztán a taxis elkezdett fûzni, hogy azért mégsem kéne és biztos vagyok-e benne
Aztá akko mondom neki szövetkezek a Sabathokkal :P

melyikre gondolsz?
Mit mondtam a végén Lacroix-nak?
Elösször megtartottam magamnak aztán LOAD után odaadtam neki a kulcsot <#eplus2><#eljen>

hehehe<#eplus2>
És az 5 fajta vége közül melyikkel vitted végig???

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Panzerfaust
Az ott sabathhotel, elõre is kösz

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Panzerfaust
Hamár végigvitted mond már el nekem, hova a rákba kell menni, a sabbathhptel kipucolása után.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

SPOILER!
Végigvittem! A vége egyáltalán nem teccet!
laCroix gorillája piskóta volt, asztem nehezebb lessz legyõzni de elsõre összejött :P A vége pedig; No comment...

asszem taxi...

ujra help kellene , hercegem megkert hogy hozzam el neki a szarkofagot valami muzeumbol , de hol van a muzeum??? :)

Saint of Underworld N/Me

kiegeszites: neha csak 2. vizitre megy a dolog.

amugymeg tok zero az egesz mert besotetedik a kep.
Ez most komoly? mert akkor újrakezdem <#idiota>
Amugy már végigvittem <#eljen>

mint ahogy barmelyik masik noi szereplo is a jatekban :)
Jah, nem számít, hogy csaj karakterrel vagy-e vagy sem. Jenettnek tök mindegy (bi <#nyes>).

Jenette megdugása: légy hozzá kedves, ahol lehet a rózsaszín választ add. A szellem medálját add oda neki és dícsérd meg hogy neki jól áll. Fentartás nélkül válald el a képkaszabolós küldetését. Amikor a választásra kerül sor (természetesen) Jenettet támogassad és választd. Ha legközelebb SM-ben jársz néz el hozzá, bár nem lesz ott. Ez után ha újra SM-be mész látogasd meg bármikor és onnantól fogva annyit dughatod amennyit jól esik.

A vértet akkor a legjobb begyûjteni, amikor a profot kiszabadítottad a vámpírvadászoktól. Nem menj rögtön a herceghez (mert akkor odadja a Sabbat küldit és akkor már nincs a lány a helyén), hanem egybõl a havenedbe és nekem akkor szokta odaadni. De a játék folyamán legyél hozzá kedves, beszélgess vele és viszonylag gyakran látogasd meg.

Valaki mondja már meg Jenit hogyan lehet megdugni:DDD Nekem sose sikerül:( lehet azért mert most csaj karival vgayok? A ghoultól mikor és hogy lehet az armort megszerezni??? Valaki tudja esetleg???
Addig el is kell jutnom :)
jaja késöbb kezdõdnek a szivások!...

Jedi mester és fodrász

ranged? Nekem a brawl ewddig bejött, és én animalismra, meg proteanra gyúrtam, nem állított meg semmi... csak egy két zár, meg számítógép...
Dettó gangrel... Nincs mit!
Gangrel az egyik legnagyobb szivás! Gyúrj vele stealth-re, ranged weaponra, animalismra és fortitudra!!!

Jedi mester és fodrász

akkor már nem irom, hogy a kandalló felett van egy kapcsoló :-)

Jedi mester és fodrász

en Gangrel vagyok , kosz a helpet :))

Saint of Underworld N/Me

Kicsait késõn kapcsoltam...
És az nem tükör, hanem ablak
Na epp rajottel... Szoval az ott nem egy tukor ;)
Ott elakadtal? :) Pedig a jatek egyik legotletesebb momentuma az a resz.
A kandallón van egy kapcsoló! Azt kewll megynomni!
Megvan
Mindenki játszik vagy alszik?
Egyetértek
jah :) de mostmar valaki igazan segithetne , tovabb akarok jutni :):)

Saint of Underworld N/Me

Amúgy te milyen klánnal vagy?
Azok meghalnak és ott maradnak, nekem meg még tükörképem sincs
jolvan akkor nem bug :))

Saint of Underworld N/Me

Ott sirdogélnak még mindíg
jaja igen , ott vagyok en is :)) akkor tenyleg egyutt haladunk , eleg kemeny :)) de egyebkent nezd meg a tukrot ahol a 2 siro kiscsaj volt , neked azota is ott vannak? vagy a tukorbol eltuntek?

Saint of Underworld N/Me

Látom mi mindíg együtt akadunk el! Én is ott tartok! Bár azért részletesen leírom: Kinyílt a cspóajtó a lépcsõ tetején, felmegyek egy csigalépcsõn, át a ház tetején, le a csigalépcsõn, szoba... hullák, tovább tudok menni egy kandallós szobába, ahol van két tükör. Egy ajtó visazopnt makacskodik
help needed! a Malkav primogen hazaban vagyok megoltem mindenkit , amilyen lampast meghuzni lehet azt meghuztam kinyitottam par ajtot de meg mindig maradt 2 ajto zarva amit nem tudom , hogy hogyan lehetne kinyitni , valaki pls help!

Saint of Underworld N/Me

Ron Ragm
Az ilyenek hogy aranygyûrû, ezüstgyûrû, karóra jók valamire az eladáson kívül?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?