6370
Vampire - Bloodlines
  • Boyz
    Hol van a crack mert nem találom de ha nem sok mega akkor kül a [email protected] ra gro0ms!!
    Előre is kössz
  • gro0ms
    Boyz krekkeld meg.

szerk: Türelem rózsát terem még itt is.
  • Boyz
    Baszod senki nemtud nekem ezen a bajomon segíteni "Please insert VTM Bloodlines Disk 1, select OK and restart application"
  • gro0ms
    Hátakkor. A rendszer a hibás. :D a DVDs verzió van meg? Bár sztem ugyanaz... :( Mindegy, 7végén system reinstall aztán playhard..
  • Cipher
    na nagy nehezen sikerült elindítani!!! THX
    viszont azt megtudja nekem mondani valaki hogy a játék közben miért ragadnak be gombok?
  • Boyz
    Helotok szeretném ha segítenétek amikor először indítom nem indul el és ezt írja ki "Please insert VTM Bloodlines Disk 1, select OK and restart application"
    Helotok szeretném ha segítenétek amikor először indítom nem indul el és ezt írja ki "Please insert VTM Bloodlines Disk 1, select OK and restart application"
  • Boyz
  • haxoror
    Nekem is GF4ti4200 van is gond nélkül megy rajta.
  • gro0ms
    Mellesleg annak az üzenetnek SEMMI küöze az én bajomhoz. szerintem.
  • gro0ms
    A monitorom egy LG F900P flatron monitor, köszöni jól van, a refreshratek meg tökéletesek. próbáltam úgyis, hogy mindet 60Hzre tettem, hogy amiatt van e a leállás, de nem. GF4ti4200am van. Nem lehet h ez a baj? Nem directX9es :( De elvileg nem kellene belekötnie.
  • Boyz
    HElotok szeretném ha segítenétek amikor először indítom nem indul el és ezt írja ki "Please insert VTM Bloodlines Disk 1, select OK and restart application"
  • haxoror
    Vegyél új monitort.
    Vagy használd a keresőt.
    Vagy olvass vissza 8-at.
  • gro0ms
    Nekem elindukl a gamme de na monitor kikapcsol. Spontán. Miért? :( Csak ezért nem fut a VAMPB :(
  • Roly
    a kedvencem az volt,mikor valami ilyesmit mond: i killed the pope. isn't bach was the pope?
  • Zsoldos
    mert sirvarohogos. (ha jol tudsz angolul)
  • Roly
    ja,és könyebb végigvinni a lopakodós-dumálós-lövöldözős malkávval,mint a "harcos" karikkal...
  • Roly
    mert sokkal nagyobb játékélményt nyújt,mint akármelyik más
  • Dns5000
    na vegre en is kinyitottam a szarkofagot
    es tenyleg tok vicces :D
  • Dns5000
    miert tartjak a legjobbnak???
  • Roly
    na befejeztem malkávval is,már értem,miért azt tartják a legjobbnak,noha eddig csak 3 klánnal nyomtam végig
  • disconnect
    Vezérlőpult/Megjelenítés/Beállítások/Speciális/Geforce xxxx/Frissítési sebességek felülbírált értékei

itt "Alkalmazások vezérlés frissitési sebesség" helyett "Frissítési gyakoriságok felülírása"
    A "Frissitési sebesség" oszlopban állítsd át a sebességeket az adott felbontásban elérhető legnagyobb értékre (amit a monitorod bír), vagy ahogy jónak érzed, de legalább 85Hz ajánlott (mivel efölött már a legtöbb ember szeme nem érzékeli a villogást)
    Aztán menj vissza a "Monitor" fülhez, és itt is állítsd be.

Itt egy kép is segítségnek:

Kb. ennyi

Ajánlom, hogy ezt mindenki állítsa be, akinek nincs beállítva, mert legtöbb játék imád 60Hz-be menni, ami pedig egy idő után elviselhetetlen.
  • Roly
    a fehér kisteherautó hátuljánál. nagy kövér néger,lakers mezben
  • ShaiHulud
    vegig jarod azt a kurva downtownt es megtalalod.
  • Prof-X
    Valaki mondja már meg hol van fat larry!
    Köszi!
  • SG
    A videókártya tulajdonságoknál kell lennie a frissítési érték állítási lehetőségének. Az ati és az nvidia driverekben alapból benne van. Win98-nál ha jól emlékszem nem pofázik bele a directx a frekvencia használatba, de lehet hogy rosszul emlékszem. Az biztos hogy amíg win98-at használtam sosem kellett ezzel szarakodni, xp-alatt annál többször.
  • Roly
    értelme van,de sztem nem érdemes a játék elején csak 1-re nyomni minden pontot,oszd szét,és fokozatosan növeld,az hasznosabb
  • Aquli
    ranged kimaxolásának van értelme? Mert én úgy indultam el egy Ventrueval.
  • Sith
    Frekvencia állításra milyen lehetöségek vannak? a refresh froce nevü csoda XP alat müködik s a kérdéses gépen 98 van fent.. esetleg valami más megoldás?
  • Prof-X
    És az hol van???
    (nemtom miért de ez így nem sok mindent árult el...)
  • SG
    Fixálja le a frissítési frekvenciákat akár ati akár nvidia kártyája van. Természetesen a monitor kapacitásának megfelelően. Egy csomó embernek ez volt a problémája és a legtöbbnek bevált a recept.
  • Sith
    Egy ismerösöm problémája:bevezetö videok lefutnak majd sötét képernyö már a menü se jön be.. elöre is thx
  • ShaiHulud
    beta sector x:432.43 y:3224.1 z:1 koordinatanal
  • Prof-X
    HOL???
  • ShaiHulud
    mert mashol all, mint a bemutato videoban.
  • Prof-X
    Hali!
    Ki tudja megmondani hogy Fat Larryt hogy kell aktiválni!?
    Mert még nem áll ott a kocsijánál...
    Köszi!
  • ShaiHulud
  • Roly
    tévedsz!
    nem vagyok anarchista,sőt még csak punk se! egy csomó ponton nem értek egyet velük,nagy hülyeségnek tartom az egész anarchiát.
    inkább a sharp skinhead/rudeboy vonalat követem
  • DnP
    Koszi a helpet!! Este kiprobalom! :))
  • SG
    Nekem 4.18 MB-os van meg és az jó volt, azóta van újjabb??
  • SG
    Ja meg, és már tudom honnan ez a nagy anarch lelkesedés:)))