Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Auspex - Igen jó ha még nincs 10-es ranged értéked, de utána mi van! Felfejlesztettem 5-ösre, és csak 10-el sebzett többet (mind az auto shotgunnal, mind a kedvenc magnumommal) tehát csak xp pazarlás (mivel ellened úgysem fognak soha obfuscate-t használni)
Presense - Hát nem tudom mivel csak a torreádornak, ventrue-nak és a brujhanak van, és ezek tipikusan (legalábbis nálam) ranged beállitottságú karakterek, nem ért semmit.
Protean - igazából ez a legnagyobb bajom, ugyanis nagyon szar lett a melee combat, így nem igazán tudom használni ezt a remek (az igazi szerepjátékban sokoldalú) diszciplinát (pl az earth meld-el tudnék mit kezdeni)
Ezen kivül ha mondjuk Torreadort és Ventrue-t nézünk ha mindkettönek azonos seduction, intimidation, perpersuasion értéke van, akkor is a ventrue van elõnyben mert a dominate-t tudja dialogban használni, és ez elég sok problémára megoldás! (gondolunk itt a DT-ben lévõ kocsmárosnõ két küldiére, amit ventrue-val, és malkavitával egyetlen lövés nélkül megcsináltam, ellenben mondjuk a többiek pánikszerû menekülésétõl - kivéve tremere, de ott tudtam használni a dominate-ot)
Szociális karakter rulez! (egy csomó küldit nem is tudsz megcsinlni ha nincs legalább egy kicsi seduction vagy persiasion értéked!
Jedi mester és fodrász
Egyébként sokat nézegettem a Venture és a Torreador közti különbséget (a gép hol egyiknek, hol másiknak dobott ki), és nem találtam sok különbséget - firearms, meggyõzõs skillek, computer - a különbség szvsz csak a diszciplínákban meg a klánból eredõ bónuszokban és hátrányokban van
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Malkavitával csak akkor próbálkozz, ha elég jól ismered az angol nyelvet!
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Ajánlanám a Tremert, a Ventrue-t, a Malkaviant!
Kevésbé, a Torreádort,
Legkevésbé, a Gangrelt, a Brujha-t és a Nosferatut! (ezek abszolult nem szociális karakterek, és valamennyire az kell hogy légy!) A Nosfival a legkínlódosabb a cuccos, merthogy csúnya mit az isten haragja! (az elején ugyan beoszt, de a legördülõ menüben meg lehet változtatni a klánodat)
Jedi mester és fodrász
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ha itt végeztél akkor beszélj az ékszeressel majd taxiban nézd meg térképet
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A küldetésem, hogy Gary-t meg kell találnom, és a quest log szerint hollywoodban az ékszerész útba igazít...namármost elvittem neki a két kazettát,megcsináltam a hozzá való küldetést és csak valamilyen "shiny way"-t emleget, hogy megtaláltam-e már...kaptam egy kis segítséget itt a fórumon, hogy Gary a csatornában leledzik, de a megadott ajtón nem tudok bemenni,le van lakatolva...ki tudja a továbbjutást, segítsen plíz...
Anarch mellé álltam. Rodrigez meg a komcsi kiscsaj :P
5féle vége van attól függõen ki mellé állsz a végén illetve kivel szimpatizáltál a játék folyamán(nem számítom bele ha megtartod a kulcsot)
1. Ming Xiao
2. La Croix
3. Camarilla
4. Anarch
5. Lone Wolf (asszem ez mindíg választható a taxiban)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szövetkeztem a Sabath-okkal :P
Elösször egyedül akartam aztán a taxis elkezdett fûzni, hogy azért mégsem kéne és biztos vagyok-e benne
Aztá akko mondom neki szövetkezek a Sabathokkal :P
Mit mondtam a végén Lacroix-nak?
Elösször megtartottam magamnak aztán LOAD után odaadtam neki a kulcsot <#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
És az 5 fajta vége közül melyikkel vitted végig???
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Végigvittem! A vége egyáltalán nem teccet!
laCroix gorillája piskóta volt, asztem nehezebb lessz legyõzni de elsõre összejött :P A vége pedig; No comment...
Saint of Underworld N/Me
amugymeg tok zero az egesz mert besotetedik a kep.
Amugy már végigvittem <#eljen>#eljen>
A vértet akkor a legjobb begyûjteni, amikor a profot kiszabadítottad a vámpírvadászoktól. Nem menj rögtön a herceghez (mert akkor odadja a Sabbat küldit és akkor már nincs a lány a helyén), hanem egybõl a havenedbe és nekem akkor szokta odaadni. De a játék folyamán legyél hozzá kedves, beszélgess vele és viszonylag gyakran látogasd meg.
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?