6370
Vampire - Bloodlines
  • erx13
    ok thx
  • haxoror
    Nem.
    Egyetlen fejlövés akármiből megöli őket, ha nincs fejlesztve a skilled az csak azt jelenti hogy lassabban húzódik össze a célkereszt (a zomik tök lassúak úgyhogy van időd) illetve kisebb a sebzés (ez is mindegy mert egyetlen lövéstől megfekszenek.
  • erx13
    de nekem nincs semmi fejlesztve firearms ra nem gond?
  • Roly
    kivételesen kérdeznék is valamit :)
    végigvitte már valaki csajjal,és sok különbség volt a pasihoz képest?
  • Roly
    colt anaconda fejbe
  • erx13
    zombik ellen fejsze vagy kalapács?
  • vegada
    A TV-n van a tetoválószalon kulcsa.
  • Roly
    abban a szobában nyomd meg a kandallón a gombokat
  • erx13
    és Grouts mansionbe hogy kell tovább jutni? kapcsolgattam a lámpákat akkor kinyilt egy ajto, ott kipusztitottam mindenkit, utána meghuztam megint egy lámpát, az egy csapoajtot kinyitott fenn a lépcsőn, ott tovább mentem felmentem a csigalépcsőn, aztán lementem, ott is pusztitottam, utána innen meg már csak vissza tudok menni, meg egy mellékszobába, ahol 2olyan fejfájdito ribi van azokat is megöltem, de most vége nemtom merre menjek, mert kis e tudok menni
  • Roly
    az a 2 küldetés eggyé válik,ha elérsz hollywoodba

én még nem jártam san franciscoban,ebben nem tudok segíteni...csak los angeles 4 negyedében,de biztos az is érdekes
  • erx13
    elirtam nem, NEM frissült a quest log
  • erx13
    jah meg még san fransiscoba kpatam egy küldetést hogy járjak utána egy embernek aki anemtom mejik hotelba szált meg, elmentem a hotelba körbejártam a szobát, lehallgatam az üzenetrögzítőt, de frissült aquesst log, még mindig az van ott hogy a csávo egy telefonhivást vár egy csávotol
  • erx13
    hal! amikor a downtownban lemegyek a hospitalba, ahol van a vámpir aki megeszi az embereket az aztmondja, hogy küldjem le hozzá a riport, felemgyek de az meg eltünt... ez normálsi vagy játékhiba?
    jah, meg amikor bemegyek a Last Round al majdnem szembe lévő roncs házba és ott van egy koldus és visitozik, hogy kicsinálták a csávot ( fel van szurva egy vas oszlopra és le van szedve a feje) ott találok egy kulcsot (Star Room key) az hova megy?
  • Roly
    most nyomom a 4. karival,abból 2 beszélgetős kari volt,úgyhogy végig lehet vinni simán az angolt is (ráadásul az egyik a malkáv,amihez néha még logika is kellett,hogy a gondolatmenetét követni tudjam :P)
  • Tombi
    mike..hogy áll a forditás ? az ilyen riddick meg hasonlo hülyeségek helyett ennek többen örülnének sztem...na ez egy totál szubjektív hozzászolás volt, de csak magyarul kezdeném el..és már nagyon szomjazom a vérre :)
  • erx13
    ok kösz a segitséget
  • Voltan
    Igen, de csak akkor tud odamenni, ha előtte az egyik csöves megadja a tippet. A Last Round körül kell lófrálni, az egyik közeli csöves mondja meg, hogy ol van Tin Can akárki.
  • Prof-X
    Tin Bell Cuinnal kell beszélned.(ha jól emlékszem így hívják)
    A last round barral szemben indulj el és kanyarogj a sikátorban amíg nem látsz bal oldalt egy öreg csöves bácsit.:D
    Ő az aki a küldi folytatásához kell.
  • erx13
    hali! downtown-ban miután megöltem a pestit terjesztő prostit és visszamentem beszéltem Damsel-el és ad még egy küldetést... a quets logban azt mondja hogy kezdjem azzal, hogy beszélgetek a bum-okkal (a bum ugyebár hajléktalan) na velem egyik se áll szoba, vagyi még az elején hogy idejöttem beszélt velem kettő, de már nem emléxek mit mondtak..... tehát tudtok segiteni, hogy merre menjek, vagy hogy mit csináljak?
  • mike369
    nem t'om, én csak simán megpeccseltem és kész... nem volt vele semmi gond; nem kért semmit...
  • DEx-
    Igen azt tudom, hogy a DVD az házi kiadás.
    Viszont az alapból krekkelve van, tehát install után nem kell semmit felülírogatni.
    Van egy orig mappa még a dvd-n, amiben feltételezem az origi vampire.exe, meg a vampire dll van.
    Leszedtem az iso.iso-t bemountoltam második virtuális meghajtónak azt is, de az sem segített...

A cd-s feltört verzió esetén mik a lépések patchelés után?
  • mike369
    ...hogy miért nem megy fel?
    lehet, hogy az EREDETI exe-t hiányolja...
  • mike369
    persze!
    DVD verzió = Homemade
    ugyanaz, mint a 3CD-s, csak "összecsomizva"
  • DEx-
    Sziasztok,
    DVD verzióm van meg a játékból:
    VAMPIRE.THE.MASQUERADE.BLOODLINES-PCDVDR-JZSRNYV

A patch-et sikeresen feltette valaki erre a verzióra is?
    Nekem valahogy nagyon nem akar működni.
    Légyszi segitsetek, hogy mit kell tenni.
  • Roly
    kegyetlen gyilkos vagy,dögevő és hullagyalázó :)
  • Roly
    1 giga memória felett nem tölt sokat
  • a
    én gondoltam kipróbálom a játékot, de azt hallottam, hogy rettentően sokat tölt. igaz ez? ki lehet valahogy küszöbölni?
  • erx13
    frissitenem kellett a drivert
  • disconnect
    (offtopic)
    Én vidéken nőttem fel, és tyúkvágásnál pl. nemegyszer megesett, hogy elvágtam a torkát, és utánna elkezdtek rohangálni a kertben :)

Mondjuk ez a láncfűrészes egy kicsit furcsa, de az a kéjes röhögés gusztustalan a végén!
  • disconnect
    Miaz, te még életedbe nem crackeltél fel játékot?????
    Cracket keresd a cdn, meglesz az.
  • mike369
    Urak (és hölgyek)!

Aki már töviről-hegyire ismeri a játékot!
    Mi a nyű ez: "Go North Brea Tech Iguanadons!"
    Épület?
    A fordítás szempontjából lenne lényeges tudni, hogy mi ez PONTOSAN???

Köszi!
  • Hoz_Hun
    Megoldás --> Patch :)
  • ShaiHulud
    az
  • Police88
    Helló épp ott tartok a gameban,hogy a túdós csávót kell kiszabadítani,hogy ki tudják nyitni a szarkofágot. És mikor ránk omlik a barlang és el kell menekülni elmegyek a csónakhoz beszállok és bejön a töltő képernyő és ekkor KILÉP! Ez miért van? Megoldás? Pach?
  • Roly
    http://www.ogrish.com/archives/brutal_way_to_slaughter_pig_for_consumption_video_Dec_13_2004.html
    ezt csak úgy berakom,egyrészt,hogy mert illik a vampirehöz,az illetőnek szvsz. nincs humanityje,frenzyn van,másrészt,hogy legyetek vegetáriánusok
  • erx13
    léci segitsetek
  • erx13
    hal lenne egy nagy gondom.... na megszereztem a jatekot beinstalláltam és azt irja ki, hogy failed to lock vertex buffer in CMeshDX8::LockVertexBuffer
    mit kellene tennem?
  • gro0ms
    mellesleg pont jó h én írok, mert nekem nem fut el... de sok ember van itt sztem akinek nem origi a V2je
  • gro0ms
    www.crack.ws
    illetve a második CDn asszem van egy cracks matta vagy az elsőn.
  • Boyz
    HAHÓ gro0ms!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Segíts hogy hol a krekk!!!