Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A fiatalok és a gyengék a reggel közeledtével ébren sem tudnak maradni, nem hogy a napon mászkálni. Kue-Jin szintén nem tud a napon mászkerálni.
Állítólag a rendkívûl híg vérû "vámpírok" akik inkáb nem vámpírok mint igen (Thiny Blood), õk annyira távol állnak Káintól, hogy páran képesek nappal is mászkálni, sõt a rendes kaját képesek részben megemészteni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A Vampire világát jól ismerõktõl kérdem: Akkor most a vámpírókat égeti a napfény? Elején a tutorialban Jack olyasmit mond hogy 'Napfény? Csak egy kis napszírást kapsz, és minden megy tovább', amikor Chinatownban elkapnak kísérletezni az UV fény sem sebez, viszont Ming Xiao azt mondja a Kue-Jin Kindredekkel való hasonlóságoknál hogy mi is el vagyunk 'tiltva' a napfénytõl... Most akkor mi van?
(Or just right click on the shortcut on your desktop/start menu)
2. In the menu select "Properties" (should be the entry at the bottom)
3. Now a new Menu will appear. Look for something called "Target". There you
should see a path to the vampire.exe file.
4.Write " -console " behind this path, but without the ""
Edit: There appear to be two possibilities to do this. Either:
C:\Vampire\vampire.exe -console or
"C:\Vampire\vampire.exe" -console
You have to enter your own path instead of C:\Vampire of course.
Thanks to Quark for that info.
5.Now start Vampire using this shortcut
6.Load the safegame
7. Go near the boat,but not so far that the loading screen appears.
8.Hit "Esc"
9.Press "^" (The key right of the 1 on the keyboard)
10.A console will open. Type:
SaveJohansen() (press enter)
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark (press enter)
( Or as Nosferatu: changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark )
Take care to get the capital letters right. If you get an "not defined" error
you probably messed up with the spelling.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A Kings Way es questben meg eloszor a csatornaban maszkaltam, volt egy nagyobbb csarnok. Ott volt egy nosferatus manus, meg valaki felaldozva logott a falrol (ala jesus). Na ezt lenyomtam, aztan eljutottam valahogy egy ojjjan szobaba ahol egy szivattyut lehetett kapcsolgatni, ami ket atmeneti tarolot toltogetett fel. Abban az egyiken felusztam, es ott jutottam el egy nagy nosferatu lenyhez. A hasa fel volt vagva. Na en ra gondoltam. Ezutan viszont semmi sem tortent. Meg exp-et sem kaptam tole... 😞((
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
szóval csak álljak ott és nyomkodjam a 'use' gombot<#confused>#confused>
Én Bugnak néztem. De poén volt ,mert addig is öltem az embereket😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
de azé nem utálsz?<#confused>#confused>
a Ming Xiao-s küldinél amikor a reteszt el kell tolni az ajtóról, elõtte ki kell nyitni vmit vagy csak az a lakat amit nekem jelez az egy újabb bug?
A Kings Road beli házból lehet lemenni a csatornába.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
halivudban mit kell csainalni isacnal? nincs misszio, de megis var tolem valamit. Azt kerdezi elmentem-e mar a kiralyok utjara?. Hat persze. sott a vegen lenyomtam a nosferatu csajt is... joo nagy volt. De meg mindig kerdez. Es nem mond semmit, hogy mit csinaljak.. 😞(( help!!! amugy mar sehol semmi feladat.. 😊) ja egy meg van... a Pisha 😊 nevu csajnak kene egy fazon akit nem talalok😊)
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
szotyimutyi: keresgélj a vízben, menj be jó mélyre, én sem vettem észre elõször
Jedi mester és fodrász

Metal heade-t skippelem, mert nem tudom!
Console, pedig (én legalábbis úgy csinálom) hogy a shortcut-ot megeditálom, hogy az exe -console kapcsolóval induljon!
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
SPOILER
Epp megtalaltam a sorozatgyilkost, ugye keresztul kell kergetni a roncstelepen, mikozben dobalja rad az autokat.. Auspexet hasznaltam, szepen latszik merre fut az urge a roncsok mogott is. Mikor felgyujtja a kornyeket hogy ne kovethesd, meg kell kerulni a langokat hogy tovabb uldozhesd.. Nade en nem a 'kijelolt' uton mentem, hanem auspex szerint kozelebbi ut vezetett hozza, ha kicsit visszafele megyek. Visszamentem hozza, erre ott all a figura. Nem reagal rank, nem beszelhetunk hozza, de szet lehet vagdosni, persze meghalni nem tud 😊 Mikor mentem az 'eloirt' uton, rogton ment tovabb az autodobalos script-orgia..
Jedi mester és fodrász
Jedi mester és fodrász
Pl amíg csak 3-as rangedem volt, .38-assal örültem ha 5 m-rrõl 6-ból 2 eltalálja az ellent, most meg hogy megvan a 4 ranged 50 m-rrõl 4 is betalál a 6-ból
Nekem is sokáig nem ment a játék. Én is kerestem cracket, de nem találtam. ezért videó kártyát cseréltem és új operációs rendszert telepítettem fel és így elindul.
A videó kártyám egy ATI Radeon 9600-as, melyhez feltelepítettem az ATI Catalyst drivert.
Azoperációs rendszerem a Windows XP SP2 Hun.
Így a játék tökéletesen fut, késõbb a biztonság kedvéért feltelepítettem a hivatalos pachet is.
Jedi mester és fodrász
Szerintem... 😊
Jedi mester és fodrász
Saint of Underworld N/Me
paige
A cs door hoz meg
dosage
Jedi mester és fodrász
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Jedi mester és fodrász
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Bruhja Potence,Celerity,Auspex
Gangrel Protean,Fortitude,Animalism
Malkavian Dementation,Obfuscate,Auspex
Nosferatu Potence,Obfuscate,Animalism
Torreador Celerity,Presence,Auspex
Tremere Thaumaturgy,Dominate,Auspex
Ventrue Fortitude,Dominate,Presence
Vigyázzunk, hogy a láthatóan a Torreador és a Bruhja karaktereknek NINCS un. spelljük! Nekik 3 passziv skill jutott, amit csak aktiválni kell. A többieknek elég jó spelljeik vannak!
Ja és az elején ne az 1-es gombot nyomjátok, hanem a 2-est mert akkor te csinálod a karakteredet!!!!!!!!
Jedi mester és fodrász