Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A reteszen van egy kar, ami oldalt kiáll belõle. Azaz ha a retesz tolókarja felé fordulsz az ajtó neked közvetlenül bal oldalt lesz. Na ekkor kell futni a retesz tolókarjának és így lehet eltolni. Ennél részletesebben nem tudom elmondani.
A fal-mögül ugráló kínaiakat meg nyírd ki, más dolgod nincs velük.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ming Xiao quest, retszelt ajtó. Már sokan kérdezték, aokan válaszoltak a kérdésre: Csak menj neki. Hát én mentem neki, de nem mozdult. fönn van a z 1.2-es patch. Valamit kifelejtettem? Még lehet fönn a bambuszcsapdáknál, és a fal-mögül ugráló kínaiaknál csinûlni vmit?
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
A három cd-rõl felrakod a gamét.
Eztán a 4-5mb-s iso-t daemontoolsban emulálod.
Utána elindítod a javítást és ennyi?
Jól értem?
Meg tudod mondani, hogy melyik iso-t kell letölteni? Én találtam többet is a gamecopy-n.
Zsoldos: leírnád, hogy hogy csináltad... légyszi,légyszi,légyszi...
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
...ugyanolyan bugos.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szürke verzióra fel lehet tenni a patchet úgy, hogy mûködjön is utána?
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\"...lámák kíméljenek.\"
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
B.U.É.K
Nem tudjátok véletlenül a wanadoo kiszolgálonevét?
Nagyon fontos lenne kinn van a DVD változat!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
nyomo a 'use' gombot mint a vadállat de csak a lakat meg a sárga tologatós figura jelenik meg .....
ott vissza lehet ugrálni a virágcserép->oszlop->korlát->és ki
de ott milyen szobrokat kell összeszedni v mit kell velük csinálni--- ha kell
egyébként a kétszárnyú deszkával lezárt ajtóval van bajom annál a forgó vízi izénél....
vng-vmb1 mds
MI LEHET A GOND!
Köszi, és kérlek, siessetek én is szeretnék vele játszani!!!!!!!!
Én így írtam be. Az idézõjel és a -console között egy db space-t ütöttem. játékban nyomogattam a 0-át magyar billentyûzet kiosztással, meg angollal is de meg se nyikkan. Van még estleg vmi vagy részemrõl itt véget ér a játék?
Press "^" (The key right of the 1 on the keyboard)<- Ezt én szwerény angol tudásommal úgy fordítottam, hogy a gomb a gomb a bilentyûzeten az 1-estõl jobbra. Az meg a kettes. Bár tök 8 hisz az 1 2 3 gyorsbillentyûk, és még ha NONE-re rakom is tojik a fejemre. No most segítsen vki!
No de nekem a PC- játékkal még mindíg problémám van. Ugyanis a -console -os megoldás ott elbukik, hogy én be pötyögöm a célhoz a dolgot, ám nyomkodom a billlentyûket nem jön le a várva várt konozol. Most vagy rossz gombot nyomogatok, vagy nagy gáz van.