6370
Vampire - Bloodlines
-
#4929 persze havídíj nélkül,és olyat,amihez jó a 150-200as ping is :D -
#4928 viszont csinálhartnának egy MMORPG-t,abban lehetne minden szösz -
#4927 Hát, Sabbat vámpírral nem nagyon lehet megoldani a játékot szvsz. P&P szinten még igen, de számítógépen azért nehéz lenne. -
#4926 jó akkor máshogy monbdom...remélem a vampire the masqurade: allclans, vagy camarillasux, vagy akármiben... -
#4925 Arra kiváncsi lennék, hogy azt hogy hoznák össze 1 történetben... -
ShaiHulud #4924 ize keveres van:) ez semmminek sem a 2. resze ez egy uj jatek 1. resze.:) koze nincs a vampire:redemptionhoz. csak a vilag ugyanaz. de akkor ennyi erovel minden forgotten realmses jatekot is sorba rakhatnank :) -
#4923 remélem a 3-ban már minden klán bent lesz -
#4922 ok thx -
#4921 kapcsold ki a szivattyúkat, majd kapcsold vissza és iszkolj a tartályokba olyan gyorsan amennyire tudsz -
#4920 a csatornákba amikor állitolag a nosferatu felé tartok és volt az a rész hogy leszakadt a hid, meg szikráztak a számitogép ott aztán merre kell menni? -
ShaiHulud #4919 azert amiert a tobbi fuggetlen klan sincs, csak a kamarillas klanok vannak benen, mint jatszhato faj. -
#4918 (offtopic)
A fehéreket meg "európai származásuak"-nak???
Engem spec egyik olasz származású barátom sem lincselt meg azért, ha le "digó"-ztam őket...
Na mind1, ez sztem ne legyen (és ne itt legyen) vitatéma, csak szerettem volna megjegyezni.
Egyébként senkinek sem ajánlom, hogy mostanság vonatozzon, elég szar a közlekedés! Reggel 6.30kor indultam 350km-re BP-től, és a "szokásos" 5-6 óra, ill 1 átszállás helyett 9 órát utaztam 3 átszállással, és félúton még fűtés sem volt... Bár ezt már megszokhattam ilyen a MÁV...
Végül a nap poénja (számomra): két MÁVos takarító motoros hófújó kisgéppel (olyan mint amit az utak tisztításra használnak befújja a havat az út mellé, csak kisebb változatban) megy a peronon, és nemhogy a sínek közé fújnák a peronról a havat, hanem a peron közepére... mennek így vagy 50 métert aztán észreveszik magukat, és végre megfordítják a csövet, hogy a sínek közés menjen a hó. és ezt még eljátszották 3*... kár hogy nem volt nállam videókamera, hogy felvegyem :) -
haxoror #4917 Mivan az orrommal?! Elég ebből a burkolt zsidózásból! :D -
#4916 jónak hangzik,miért nincs bent a játékban? :( -
#4915 jó és ha véress orrot akart,szeretettel várlak -
haxoror #4914 Jó, és a finneket majd suomalainen-nek hívjuk (mintha ezen múlna...) -
ShaiHulud #4913 nem, nem ujfasiszta eszme, hanem tapasztalodas:) es csak ezekben az "ujidokben" serto szo a cigany, es nem is tudom miert valt ez mara mar "serto" szova. nah de nem ez a topic ennek a helye:D szal a lenyeg hogy ravnos = azok a romak(a kedvedert) akik midnenfele trukkot es szelhamossagot bevetve probalnak mas tisztesseges emberrol penzt lenyulni. csak eppen ravnosnak mas a celjaik...tobbe-kevesbe:) -
Sith #4912 izé a ravnos tul kép klán... bocs nem akartam bezavarni szal a ravnos az egy klán -
Sith #4911 inkább indiai vérvonalnak mondanám s Cig.. izé roma :D szármozásu a klán nagy része monjuk ugy hogy szinte mind
a klán diszciplinájuk egyébként a fantazma névre keresztelt csoda amivel különbözö iluziokattudnak kelteni
Arab:Assamite ugye ök arabok elég vadul
Brujah hagyományosan arab vagyis carthagoi az hogy most micsodák az más kérdés
Tul kép a setita is arab bizonyos értelemben.. ők ugye egyiptomiak
-
#4910 ezis? mér melyik az még?
öhm ez a cigók ugye nem valamiféle újfasiszta eszmére vall? mert azt nagyon nem szeressük...mond,hogy romák,és megegyzetünk oké? -
ShaiHulud #4909 cigok:) illuzionistak, szelhamosok. arabvervonal ezis:) -
#4908 ravnos? az milyen klán? az az egyben se volt benne,ugye? -
Sith #4907 ravnos
jah meg kisteherautonyi vérvonal de ebbe me menjünk bele :) -
#4906 télleg,ugye 13 klán van,ezeken kívül mi van még?
tzimisce,lasombra,giovanni,assamitha,setite és mi a 13.? -
Nancyangel #4905 Köszi vendaga!Amúgy szerintem szar,h. csak 7 klán van,az egész klánszükités csak pénzt hoz nekik,mint a rengeteg klánregény,ami minőségi romláshoz vezetett..ugyanazt csinálják,mint a M.Á.G.U.S-az új alapkönyvvel.. -
#4904 nem az utca végén,hanem a boltnál
én is így most csajjal akarom nyomni,de még nem tom,hogy toreador vagy malkáv legyen :)
ventrue egy mocsok,azzsal ne játsz :)) -
#4903 amikor a csávo mondja hogy az utca végén a telefonoknál várjam a hivást, oda mentem vártam, de nem hivott senki... kell még előtte csinálnom valamit? -
#4902 :D teccik... asszem legközelebb ha viszem akkor nő lesz és a legalso klán, nem tom fejből mi az, amugy szereztem neki csat, tényleg sokkal 1xűbb igy -
#4901 pontosabban ő fog megnyomni téged... -
#4900 sőt,ha csaj karit indítasz,te is lenyomhatod. mind3 változatért ugyanannyi xp jár asszem -
#4899 és azért is kapok exp-et? -
haxoror #4898 Dehogynem, szerezz egy kurvát a srácnak és hagyd a zombivadászatot a francba :D -
#4897 :D bíztazó, nincs rá valami jo taktika? -
#4896 Aha, sok sikert, az egyik legnehezebb (ha nem a legnezehebb) mellékküldetés:) -
#4895 hát ez már mekkora szarság oda vissza kell futkároznom a kapuk közt a zombis résznél hogy egyiknél se menyjenek ki? -
#4894 :)) 1 giga is keves.. tokom kivan a sok toltessel.. utoljara a c64es kazis lastninjanal vartam ennyit... :))
Ja meg a 6800GT sem szamit sokat neki.. nem kapkodja el magat.. szarez.. Ott a jo surci motor es a lamak ezt hozzak ki belole.. :((( pedig teccett a jatek.. Ja valami Crackes peccs nincs? meg mindig a hajos resznel vagyok:))) -
#4893 nem a virtuális memória kell,hanem a fizikai
azt meg úgy,hogy elmész a bótba,és veszel,majd berakod -
vegada #4892 A játék elején lehet választani, hogy kérdőív alapján vagy csak simán választasz-e klánt. Külsőt nem választhatsz, csak férfi/női karaktert. A szakállas faszival csak beszélni kell. -
vegada #4891 Szisztok! Valahol olvastam, hogy gyorsabban tölt a játék, ha feljebb nyomom a virtuális memóriát. Hogy kell azt csinálni? A többi programra/hardware-re nem lesz kártékony hatással? Köszi! -
Nancyangel #4890 hol lehet beállitani a klánt és a külsőt??nem kérdések alapján...az elején mit kell csinálni ajtónállóval?/azzal a szakállas 50es pasival,aki amig eszel odaáll/