Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl a szarkofághoz vezetõ utak:
Ajtó kinyitása lock pick-kel, vagy egyszerûen lemész "lifttel".
(a szoba közepén van)
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
halkan jegyzem meg, hogy nekem - azzal együtt, hogy tetszett a hl2 - ez százszor nagyobb játékélményt nyújt.
nekem pld jobban tetszik mint a HL2..
igaz hogy ez RPG s nem arcade lövöldözés de hát ez van
izlések és pofonok
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
War. War never changes.
Hibáknak pár bugot, és a grafikai tulajdonságok elég gagyi beállítását rónám fel, nomeg városban az iszonyatos szaggatást...
Na mellesleg szombaton úgy beleéltem magamat, hogy este 9órától vasárnap délig játszottam... Ilyen legutóljára CS lanon volt velem :)
Na megyek megkeresem az eredeti kazettát.
Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...
mondjuk ez hl2 forum,de sztem tok8
olvasgass :)
Már több mint 1 órája bolyongok a múzeumban de sehol sincs!
HELP!!!
Telepítsd újra <#fejvakaras>#fejvakaras>
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Érdemes az elején csak a disciplinákra tartogatni az xpt?
vagy skillket fejleszem mert annak nagyobb haszna lesz?
Finance nak lesz késöbb érteme a játékban? mert (még nagyon az elején vagyok de eddig semmi tényleges haszna)
(számitogép hacking az tetszik .))
van lehetöség kimaxolni a képeségeimet? vagy csak "1" irányba tudok fejlödni benne és azt tudom kimaxolni? (diszciplina, képzetségekre, tulajdonságokra gondolok)
Bloodlines
bár már túl vagyok rajta. Mercurioval úgy sem találkoztam, hogy visszatöltöttem egy régebbi álllást. viszont valahogy fel engedett ugrani a csónakra.
Jedi mester és fodrász
Hol van az a hülye riporter???Nem találom a házban....
HELP!!!!
engine error.unable to init shader system
mi ez?miért írja?mi nem jó?
lehet, hogy vissza kell töltenem. csinál olyat is pl., hogy betöltésnél kezemben van valami fegyver és nem tudom elrakni. ilyenkor újra kell töltenem és remélhetõleg jó lesz. lehet, hogy a Mercurios para is valami hasonló bug :(
valaki kérem szépen világosítson fel, hogy hol kéne állnia Mercurionak! a többi hordó környékén álló szerencsétlen közt?
Tudna valaki linket adni végigjátszáshoz???
Nemtom sztem ez egy bug:mikor a downtownban van az a csaj aki megeszi a régészeket és felajánlja nekd hogy régi árukat vehetsz nála ha leküldöd hozzá azt a riportert.Ott én mikor visszamentem egy pillanatra láttam aztán eltûnt a csavó.Most eleve kiszökött már a házból és máshol kell keresni vagy ott kéne állnia ahol legelõsször elbújt?????
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Meg kell mondjam nekem is nagyon tetszett és érzem ,hogy van remény még arra ,hogy fejlõdjenek a szerepjátékok. Persze vannak hibái ,amik mind inkább a rossz programozásnak köszönhet ,de ezen kívül egy csodálatosan kidolgozott Gameval van dolgunk.
Jah és : "The lady call me..OH GOOD..but you can call me Fat Larry, with an F.A.T.":DDD
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Bocsesz skacok, hogy most kifakadtam, és leírtam ennyi mindent, de tényleg ennyire megindított a game :)
Vagy csak nekem szaggat nagyon...??
es ott sv_cheats 1 majd noclip.
atsetalsz az ajton, es noclip megint, hogy kikapcsold a cheatet.
nice legs. what time to open?
Ja az ajtón átmwentem, de azért köszi!
A szerepjátékhoz találok mindenhol dolgokat, de az kicsit különbözik a játétól. Az ok, hogy arra épül, de azért nem ugyanaz...
Szóval ha vki tud esetleg tudna vmi normális oldalt ami a játékkal foglalkozik, akkor pls. írja le. THX.