6370
Vampire - Bloodlines
-
xmacx #5009 Hali!
Szerintem inkább az első rész volt inkább henteléses fps szerü.
Ott mindenkép le kellet gyakni az ellent.
A Bloodlines-ban kicsit szabadabbra vették ezt, no meg a fight is kevesebb.
szerintem.. -
#5008 koszi -
Ersiman #5007 Köszi. -
#5006 fps/tps -be öltöztetett félrpg, de szvsz jó nagyon. Jó sztory, klassz helyszinek, karakterek. Játékidő sem tövid. -
Ersiman #5005 Sziasztok!
Azok véleményére lennék kíváncsi akik az első résszel is játszottak. Ahhoz képest milyen a Bloodlines? A grafikája nyilván jobb, de engem az érdekel, hogy a története is jó-e, vagy sikerült egy rpg köntösbe bújtatott fps-t csinálni belőle? Végre elmozdult az ára a 10 ezerről, igaz még mindig 7 ami azért nem kevés. -
#5004 készül -
#5003 letezik mar magyarositas a jatekhoz? -
#5002 nem láttad a kill bill 2-t?:DD -
#5001 Valaki elmondaná amúgy hogy hogy a gyíkban került ki a múmia a szarkofágból???? ha nálam volt a kulcs??? -
Dzsí Pí #5000 Navégre!!!
Gangrel-el sikerült végigvinnem! megmondaná v.ki hogy mi volt a Sarcopusban? Akármit mondtam Lacroix-nak csak leborult előttem, majd a kopasz vámpír elvitte egy batár nagy raktárba.
ui.: thanx mindenki aki segített! -
#4999 Tedd fel a patch-et! -
Pyroman #4998 Hy!
Egy kérdés:
Mért lehet az, h a Society of Leopold-nál miután Bach felrobbantja az egész kócerájt, a mótorcsónak után egyből kilép!
Azt hittem, h a nocd crack a rossz, de cd-vel is kilépett!
Please help!!!!!!!!! -
xmacx #4997 közben meglett a megoldás!
igaz az csak az 1.0-ás crack van meg, de ott van egy vampire.dll amivel felül kell írni a játék könyvtárában a vampire/dlls/vampire.dll -t is.
köszi :D -
xmacx #4996 még egy kérdés:
felraktam az 1.2 patchet ott kérdezte a nyelvet USA vagy UK English (UK-t választottam)
aztán rátettem a letöltött cd-n található crack exe-t.
de sajnos nem tűnik jónak mivel az 1-es disket kéri (pedig az van bemountolva)
van valami nocdcrack az 1.2-hőz?
köszi mégegyszer.
üdv -
xmacx #4995 kösz -
#4994 Összes cd-t ugyanarra a meghajtóra mountold telepítésnél! -
xmacx #4993 köszi!
az elöbb megállt a telepítésnél, mert nem talált valami santa monica.mp3 fáljt.
mi a teendő?
A Hoodlum féle 3cd-s változatot szedtem le..
köszi -
#4992 1.2 es peccs van hozzá. NoCD nem kell, a cd-n levő krekkel, megy cd nélkül is. -
xmacx #4991 hali!
én most töltöm le a gammát (3cd-s), de elöljáróban megkérdezném, hogy melyik patchet kéne fölrakni, hogy jól fusson?
nocd-t is szerezzek hozzá?
köszi
üdv
Mac -
#4990 hehe, ez nem az a játék:) -
#4989 Hi!
Elején a korházban van 1 csaj egy teremben,megetetem a véremmel
nem tudja meg hogy vámpír vagyok és aszondja hogy kell 1 kis pihenés neki.
De hogyan lehet azt elérni hogy felvihessem a lakásomra? -
Adrian Graves #4988 szintén -
#4987 felraktam az 1.2-es peccset is felraktam de amikor visszamegyek a csónakhoz a proffal akkor kilép.... help! -
Zsoldos #4986 A gangreles temahoz nem tudok hozzaszolni, a pier-es kuldinek meg majd eljon az ideje. -
Dzsí Pí #4985 kösszencs isten vagy!
lenne még 2 kérdésem:
1. én Gangrel klánból indítottam. Elég szépen fejlődünk az animalism már ki van maxolva. DE! Most raktam egyet a protean-ra (így 2. szinten lennék kvázi kéne adnia a Feral Claws-ot, DE NEM AD!!!)
2. A Pier-es küldit hogy lehet megoldani? Még csak az újságokból tudom hogy ,,naon különös meg véres gyilkosság volt''
plíz help!!! -
haxoror #4984 Pincében csekkeld le az összes hordót ;) -
Dzsí Pí #4983 Plíz segítsetek!
A society of leopoldnál leöltem mindenkit, felszedtem a kulcsot az emeletről és innen aztán hova tovább?????
Plíz heeeeelp!!!!!!
Talán a pincébe? de hol?
ide is várok segítséget:[email protected] kösz -
Pyroman #4982 hy -
#4981 www.gamefaqs.com
olvasd el mit kell csinálni...
vagy fórum kereső -
#4980 Nem tudom eldönteni, Te szarka vagy, kontakthibás üzenetrögzítő, avagy 30 éves bakelitlemez...?
Annak a családnak aminek a békéje a Bloodlines-on múlik, meg már ugyis mindegy:)
-
mike369 #4979 Játsszanak inkább Monopoly-t! -
Talon #4978 Van egy munmkatársam akinek az egész családja ezzel játszik. Elakattak egy börtönben, ahol csontvázak alatt találtak tárgyakat e nemtudnak kijutni. Segitsetek légyszives. Egy családi béke múlik rajta.
--Segitsen valaki legyenszives! -
#4977 lehetett volna a világ egy kicsit "sötétebb".A 2 rész hangulata nagyon más(hozzám az 1 közelebb áll), de ebben is meg van a szépség!
-
#4976 Naja -
mike369 #4975 vagy egy mod... -
#4974 nekem Bloodlines-al csak az az egy bajom volt, hogy kicsik voltak a városok. El tudtam volna vérengzeni egy Vice City méretű városban:D Nagyon nagy lehetőségek lennének ebben a játékban.. Talán majd a harmadik... -
mike369 #4973 az elsőből viszont hiányzott egy alapvető dolog: a karakteralkotás.
jó, persze az egy megszabott történet volt, megszabott karakterekkel, de akkor is...
meg mondjuk mikor 1-es emberséggel még mindig ezeket az: Ó, szerelmem... Hogy tehettél ily szörnyűséget... dumákat nyomta, háááát...
ettől függetlenül sztem jó mind2 rész, csak más-más miatt. -
convenient #4972 Sziasztok!
Az az igazság hogy én végigjátszottam mindkét Vampire-t és azt kell hogy mondjam a Redemption sokkal jobb volt. Persze ez szép volt meg minden, de a hangulata a zenéje az első résznek sokkal jobb!!! Még MAI szemmel nézve is ha összehasonlítom őket. Na mindegy talán a 3 tökéletes lesz.....
Nekem hiányzott az a középkori ódon érzés ebből, ami az elsőben megvolt (az első felében)....olyan modern az egész. Hát talán egyszer.... -
KH #4971 A Troika végleg bezár...
vagy mégsem? -
#4970 Én most a játékban Hollywoodban vagyok, eddig nem jártam börtönben.