6370
Vampire - Bloodlines
  • xmacx
    Hali!

Szerintem inkább az első rész volt inkább henteléses fps szerü.
    Ott mindenkép le kellet gyakni az ellent.
    A Bloodlines-ban kicsit szabadabbra vették ezt, no meg a fight is kevesebb.

szerintem..
  • Atika :o)
    koszi
  • Ersiman
    Köszi.
  • MerlinW
    fps/tps -be öltöztetett félrpg, de szvsz jó nagyon. Jó sztory, klassz helyszinek, karakterek. Játékidő sem tövid.
  • Ersiman
    Sziasztok!
    Azok véleményére lennék kíváncsi akik az első résszel is játszottak. Ahhoz képest milyen a Bloodlines? A grafikája nyilván jobb, de engem az érdekel, hogy a története is jó-e, vagy sikerült egy rpg köntösbe bújtatott fps-t csinálni belőle? Végre elmozdult az ára a 10 ezerről, igaz még mindig 7 ami azért nem kevés.
  • MerlinW
    készül
  • Atika :o)
    letezik mar magyarositas a jatekhoz?
  • MerlinW
    nem láttad a kill bill 2-t?:DD
  • MrDevil
    Valaki elmondaná amúgy hogy hogy a gyíkban került ki a múmia a szarkofágból???? ha nálam volt a kulcs???
  • Dzsí Pí
    Navégre!!!
    Gangrel-el sikerült végigvinnem! megmondaná v.ki hogy mi volt a Sarcopusban? Akármit mondtam Lacroix-nak csak leborult előttem, majd a kopasz vámpír elvitte egy batár nagy raktárba.

ui.: thanx mindenki aki segített!
  • Voltan
    Tedd fel a patch-et!
  • Pyroman
    Hy!
    Egy kérdés:
    Mért lehet az, h a Society of Leopold-nál miután Bach felrobbantja az egész kócerájt, a mótorcsónak után egyből kilép!
    Azt hittem, h a nocd crack a rossz, de cd-vel is kilépett!
    Please help!!!!!!!!!
  • xmacx
    közben meglett a megoldás!
    igaz az csak az 1.0-ás crack van meg, de ott van egy vampire.dll amivel felül kell írni a játék könyvtárában a vampire/dlls/vampire.dll -t is.

köszi :D
  • xmacx
    még egy kérdés:
    felraktam az 1.2 patchet ott kérdezte a nyelvet USA vagy UK English (UK-t választottam)
    aztán rátettem a letöltött cd-n található crack exe-t.
    de sajnos nem tűnik jónak mivel az 1-es disket kéri (pedig az van bemountolva)
    van valami nocdcrack az 1.2-hőz?

köszi mégegyszer.

üdv
  • xmacx
    kösz
  • Mr_no_NaMe
    Összes cd-t ugyanarra a meghajtóra mountold telepítésnél!
  • xmacx
    köszi!

az elöbb megállt a telepítésnél, mert nem talált valami santa monica.mp3 fáljt.

mi a teendő?
    A Hoodlum féle 3cd-s változatot szedtem le..

köszi
  • MerlinW
    1.2 es peccs van hozzá. NoCD nem kell, a cd-n levő krekkel, megy cd nélkül is.
  • xmacx
    hali!

én most töltöm le a gammát (3cd-s), de elöljáróban megkérdezném, hogy melyik patchet kéne fölrakni, hogy jól fusson?
    nocd-t is szerezzek hozzá?

köszi
    üdv
    Mac
  • MerlinW
    hehe, ez nem az a játék:)
  • Mr_no_NaMe
    Hi!
    Elején a korházban van 1 csaj egy teremben,megetetem a véremmel
    nem tudja meg hogy vámpír vagyok és aszondja hogy kell 1 kis pihenés neki.
    De hogyan lehet azt elérni hogy felvihessem a lakásomra?
  • Adrian Graves
    szintén
  • Police88
    felraktam az 1.2-es peccset is felraktam de amikor visszamegyek a csónakhoz a proffal akkor kilép.... help!
  • Zsoldos
    A gangreles temahoz nem tudok hozzaszolni, a pier-es kuldinek meg majd eljon az ideje.
  • Dzsí Pí
    kösszencs isten vagy!
    lenne még 2 kérdésem:
    1. én Gangrel klánból indítottam. Elég szépen fejlődünk az animalism már ki van maxolva. DE! Most raktam egyet a protean-ra (így 2. szinten lennék kvázi kéne adnia a Feral Claws-ot, DE NEM AD!!!)
    2. A Pier-es küldit hogy lehet megoldani? Még csak az újságokból tudom hogy ,,naon különös meg véres gyilkosság volt''
    plíz help!!!
  • haxoror
    Pincében csekkeld le az összes hordót ;)
  • Dzsí Pí
    Plíz segítsetek!
    A society of leopoldnál leöltem mindenkit, felszedtem a kulcsot az emeletről és innen aztán hova tovább?????
    Plíz heeeeelp!!!!!!
    Talán a pincébe? de hol?
    ide is várok segítséget:[email protected] kösz
  • Pyroman
    hy
  • MerlinW
    www.gamefaqs.com
    olvasd el mit kell csinálni...

vagy fórum kereső
  • MerlinW
    Nem tudom eldönteni, Te szarka vagy, kontakthibás üzenetrögzítő, avagy 30 éves bakelitlemez...?

Annak a családnak aminek a békéje a Bloodlines-on múlik, meg már ugyis mindegy:)
  • mike369
    Játsszanak inkább Monopoly-t!
  • Talon
    Van egy munmkatársam akinek az egész családja ezzel játszik. Elakattak egy börtönben, ahol csontvázak alatt találtak tárgyakat e nemtudnak kijutni. Segitsetek légyszives. Egy családi béke múlik rajta.

--Segitsen valaki legyenszives!
  • Jagi
    lehetett volna a világ egy kicsit "sötétebb".A 2 rész hangulata nagyon más(hozzám az 1 közelebb áll), de ebben is meg van a szépség!
  • MerlinW
    Naja
  • mike369
    vagy egy mod...
  • MerlinW
    nekem Bloodlines-al csak az az egy bajom volt, hogy kicsik voltak a városok. El tudtam volna vérengzeni egy Vice City méretű városban:D Nagyon nagy lehetőségek lennének ebben a játékban.. Talán majd a harmadik...
  • mike369
    az elsőből viszont hiányzott egy alapvető dolog: a karakteralkotás.
    jó, persze az egy megszabott történet volt, megszabott karakterekkel, de akkor is...

meg mondjuk mikor 1-es emberséggel még mindig ezeket az: Ó, szerelmem... Hogy tehettél ily szörnyűséget... dumákat nyomta, háááát...

ettől függetlenül sztem jó mind2 rész, csak más-más miatt.
  • convenient
    Sziasztok!

Az az igazság hogy én végigjátszottam mindkét Vampire-t és azt kell hogy mondjam a Redemption sokkal jobb volt. Persze ez szép volt meg minden, de a hangulata a zenéje az első résznek sokkal jobb!!! Még MAI szemmel nézve is ha összehasonlítom őket. Na mindegy talán a 3 tökéletes lesz.....

Nekem hiányzott az a középkori ódon érzés ebből, ami az elsőben megvolt (az első felében)....olyan modern az egész. Hát talán egyszer....
  • KH
    A Troika végleg bezár...
    vagy mégsem?
  • MerlinW
    Én most a játékban Hollywoodban vagyok, eddig nem jártam börtönben.