Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...
ez egyszerû,amirõl te beszélsz...
mellesleg már az is kész,amirõl én beszéltem
Oi!
Elmész elõször Isaac-hoz, azt mondja, hogy nézd meg az emailjét a netcaféba. Ezután az egyik épület mögött kell találkozni egy fószerrel (emailban benne lesz, hogy meilyknél), aki odaadná neked elvileg a kazettát, amit Isaac akar, de nem fogja. Aztán vissza Isaac-hoz. Innen azthiszem a Peep-showba mentem, ott megtudtam, hogy Ginger Swan halott, menjek a temetõbe. A temetõben az egyik kriptában lesz a film. Amikor mész lefele, lesz egy kis ház, ebbe ne menj bele(egy hülye zombihentelõs quest, amit nem tudtam megcsinálni, de úgy olvastam nem is érdemes)! Vissza Isaachoz, azt mondja, hogy ez nem a teljes kazi, és neki a teljes kell. Azthiszem ekkor kaptam meg talán a netcafe kulcsát a felsõ szintre, ott lesz a teljes kazi. Visszaviszed Isaac-nak. Volt még valami keverés a Kinai szinházzal is, ami Isaac-al szemben van, de már nemtudom, hogy ehhez kapcsolódott-e. Aztán Isaac azt mondja, hogy menj el abba a házba, ahol forgatták a filmet. Lejutsz az alagsorba, elzúzod a Tzimiscét, aztán irány a csatorna. A csatornában lesz egy ajtó NE arra menj (ezzel visszajusz a városba), én emiatt szoptam rendesen (azthittem hogy nem arra lesz Gary). Innen már nem volt túl nehéz megtalálni Gary-t, viszont valamire még felhívnám a figyelmedet! Amikor már majdnem ott vagy Garynél nézz be minden kis ajtón, mert egyikben találtam egy követ, ami +25% varázslati idõt ad.
Kb. ennyi, remélem jól írtam le 😊
A "A Tangled web"-es pályán vagyok és azt szeretném megkérdezni ki is az a Mitnik, mert már nem nagyon emlékszek rá!
Létszi írjátok le ki ez vagy hogy hol található, mert vissza kell mennem hozzá!
Elõre is köszi!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
tényleg,a játék befejezésmódjai függnek a klántól? (gangrellal 3 féle volt;az anarchos,a camarillás és az "önálló")
Oi!
Csak 1 vege van?
nem lehet sehogy kinyitni a sarkofagot?
May the force serve you well!
Roly: ez a kettõ összefügg. A belvárosban egy raktár épületben van a következõ nyom, ott találsz egy kulcsot.
az egyik az a hullagyalázós,amit már a játék elején megkapok,az újságot olvasva,a pieri gyilkosság.
a másik meg a skyline apartman 2A szobájában beszélni kell vmi csávóval,neki meghallgatom a telefonját vagy diktafonját,de nem írja át a questet
Oi!
Csak azt nem értem hogy ez miért nem megy annyira.Gondolkodásban jó vagyok meg türelemben is ahogy azt a többi ilyen vagy ennél nehezebb játék is mutatja.ez kicsit idegesít....
De azért köszi mindenkinek aki segített.<#vigyor2>#vigyor2>
Sikerült megcsinálni.
Eszembe sem jutott voltna, hogy ott kell lennie 😊
Pedig bejártam mind a 3 várost jópárszor, hogy mit felejthettem el 😊
Lehet használni a keresõt a lap alján vagy lehet várni hogy valaki elég jó hangulatban benézzen ide és a kedvetekért századszorra is beírja a megoldást.
Pontosan ott, ahol kijöttél.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
És visszamenni már nem tudok (legalábbis a térképen nincs rajta).
Hmmm megprobálok visszamenni a csatornába ha még lehet.
Zoleeex
karalábé
HANEM HASZNÁLTAM A ROHADT KERESÕT A LAP ALJÁN!!!!
szerintem 1-2 halálozás után mindenre rá lehet jönni,ez a játék *NEM* a Doom 3,itt kis gondolkodással minden megcsinálható egyszerûen. (lásd fõellenség!) egyszerûen úgy kell játszani,mintha tényleg te lennél ott,és akkor rájössz,hogy mindenhol van "kiskapu" 😄
Oi!
van 3 rács,a rácsok mögött 3 fekete lap. azokba kell 1-1 lövést ereszteni
Oi!
Sikerült megint elakadnom 😞((
Ott tartik hogy garynek kell az elveszett ügynökét kiszabadítani.Bejutottam a nagy toronyházba és ott van 1 csávó aki "tesztel" minket hogy mennyit bírunk ki.Ott a 3. teremben 3 forgókéses bizbasz van.Mit kell ott csinálni???csak meghalni tudok,de nem nyíl ki az ajtó!!
THX
Csak késõbb elterjedt a híre az általa nyújtott játékélménynek...
Oi!
kezdem érteni,miért nem népszerû,az ocean houseig elvittem,közben 3* kellett állást tölteni,mert nem lopakodtam elég jól az utcán,és csupán a jelenlétem miatt vesztettem 3* masqurade pontot. persze meg lehet csinálni,hiszen sok a sikátor,csatorna,de nehezebb 😊
Oi!
mellesleg malkáv a legnépszerûbb,nosferatu a legkevésbé. egy oldalon láttam egy szavazást,elég sokan szavaztak,maláv 50% (!),tremer 22 vagy 24%,a maradékon oszlik meg a többi faj,és a legkevesebb a nosferatu,ha jól emlékszem,még 1% sincs...mikor meghallottam elõször,hogy leet klánt választani,azt mondtam malkáv és nosferatu 😊 ennek ellenére már semmi kedvem sincs nekem se hozzá,olyan ronda,mindenki elfut elõle 😄
Oi!
Kösz Zoleeex