6370
Vampire - Bloodlines
  • Doktor Toka
    Sziasztok!

SPOILER

Jeanette-t hogy lehet megfektetni? Gondolom neki kellett volna adni a nyakláncot az elején és akkor kicsit kevesebb XP-ért cserébe később visszamehettem volna hozzá... Vagy nem? Mert így később visszamentem és nem történt semmi. Valaki elmesélhetné...

SPOILER OFF

Egyébként Toreadorként tök könnyű a játék. Gyakorlatilag bárki mellett el tudtam lopakodni és szinte soha nem vettek észre. Volt, hogy belémrúgtak, kikerültek, stb. és így is max 98-99 volt a kijelző. A Traffik küldetés, meg még egy pár enélkül elég nehéz lett volna. Meg azok is, ahol nem szabad senkit megölni.
  • Sith
    Üdv
    mostanáben kicsit kiestem a bloodlines körökből anno volt pár jol indulo mod hozzá (bár legtöbb csak terv szinten) nos azok tényleg megfeneklettek vagy csak én keresgéltem nagyon rosz helyen?
    elöre is thx
  • Retro X
    A bloodlines-ban lehet közvetlen diszciplinával életet adni(blood healing)vagy csak a folyamatos élet növekedéssel meg a vérivással?
    Hogy kell?
  • Retro X
    Kössz az infót, JAGI
  • Jagi
    Az a szép kép az üzenetablak felett. Lehet más nem úgy hívja, vagy nem az a neve, de nálam Banner. :)))
  • Retro X
    Csak még egy kérdés: Kezdő Netes vagyok és nem találtam meg... Hol van az a Banner?
  • Retro X
    De nekem volt úgy hogy 5-ös humanityvel mentem neki mégis a jó öreg Vukodlak kill, Anezka kill jelenetet adta be. Biztos hogy nem függ semmmi mástól?

A Bloodlinesben is három befelyezés van, Igaz??
  • wedge31
    Ha alacsony a humanity értéked akkor leszel Vukodlak cimborája a végén.
  • Retro X
    Mármint azt a nagy szárnyas dögöt amivé Vukodlak váltotik?

Jagi: kössz az infót a magyarosításról.

Állítólag van egy olyan befelyezés a Redemptionban amelyiknél Behódolunk Vukodlaknak.Ezt a befejezést senki nem tudja, hogy kell előidézni?
  • Jagi
    Redemption: Akkor még Zulu-t nem is láttad?

A bannerN van egy link a magyarításhoz.
  • Retro X
    Hi Men!!!!!!

Valaki adjon már meg pár infót:
    Akármelyik Vampire magyarosítása készen van?
    Ha igen honnan lehet megszerezni?
    Hogyan lehet a Redemptionban előidézni a harmadik alternatív befelyezést.
    Amelyikeket ismerem:- Christof összejön Anezkával
    - Christof megöli Vukodlakot és Anezkát is

Please!!! Segítsen Valaki
  • Tweek
    Egy utolsó kérdés. Mivel lehet előhívni a konzolt???
  • Tweek
    THX
  • haxoror
    beírtam a keresőbe hogy "csónak"

"Igen az sajnos egy "showstopping" bug, idáig mindenkinél előjött majd lesz rá patch de egyelöre a következőt lehet tenni:
    - odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
    - lehozod a konzolt és beirod a következőket:
    - ha Johansen jött veled vagyis megmented őt is akkor:
    SaveJohansen()
    - ha nosferatu -val játszol akkor:
    changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
    - ha bármelyik másik klán akkor:
    changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
    igy pontosan oda jutsz ahova kéne csak nem fagy ki"
  • Tweek
    Hát nem igazán találom. Nem tudnád leírni?
  • haxoror
    van egy konzolparancs (lap alján keresővel megtalálod) vagy rakd fel a pecsset
  • Tweek
    Hi!
    Olyan gondom volna, hogy a Society of Leopold küldtés végén, mikor a motorcsónakkal kell elmenekülni, a töltés végén kidob a játékból. Állítólag valamit be kell írni a konzolba, és akkor nem dob ki, vagy egy patch-t fölrakok, de így félő hogy elvesznek a mentéseim.
    Tudtok segíteni??? vagy tudtok adni egy linket ahol találhatok megoldást a problémámra.
  • Zoleeca
    Üdv!
    Itt sokmindent találsz, köztük jelszavakat is. Meg egy végigjátszást (angol) magyarul pedig a fenti linken.
  • Hitm@n
    Hello
    Elakadtam a bloodlinesban, mikor Lilly- t kell megkeresni. Voltam a bloodbank- nél de a kódot nem tudom megszerezni a számítógépből, ugyanis kiirja, hogy error stb. és hogyan irjam be akkor, vagy elárulnátok ezt a kódot? a másik kérdésem, hogy mit kell csinálni a vérfarkas vérével, és mikor felrobbantottam a warehouse- t akkor hogyan menjek downtownba?
    Válaszaitokat előre is Köszi!!
  • Zoleeca
    Sziasztok!
    Nagyon jó a játék! Iszonyat! (vizsgaidőszakban mindig jókat szoktam játszani az épp aktuális kiszemelttel)
    Kérdésem lenne: elszúrtam a ghoul-os csajszit a medical centerben (nem beszéltem előtte a Ghoul fickóval), van rá mód hogy szerezzek magamnak "társat" ? Vagy már fújhatom?
    Később ebből milyen hátrányom származik, illetve milyen előnye lenne ha sikerülne?
    Thx
  • birefi
    Neked akkor biztos van gyorsaságod és jól lősz. :)
    Én már kicsit fejlesztettem a lövésem, de a gond az, hogy átjutni egyik kaputól a másikig. Az első 3 perc persze nem ügy, de utána úgy megszaporodnak, hogy amíg egyiken megritkítom őket áttörnek a másikon. :(

Nem rejthető el a rondaságom.

Szóval mit csináljak a Bros salvage kapcsán?
    Hiába ütöm nem hajlandó tudomásul venni a gép. Vmit még el kell intézni előtte? Bosszantó egy bug. :(

Mondjuk itt a chinatownba pörögnek a dolgok már 6-osával szórják az xp-t.

• Hoz_Hun
    Nosfival nem játszottam, de nem lehet valami trükkel elfedni a valóságos kinézetedet és úgy beszélni a járókellőkkel?
  • Hoz_Hun
    1. tölts visza egy korábbi állást és probáld meg újra. Ha nincs vagy nem akarod egyszerűen hagyd ki. Asszem az nem fő küldetés.

A temetőshöz van egy olyan trükk hogy rögtön elrohansz a kriptába a lehető legtávolabb. Akkor nem spawnol olyan sok zombi. Végig nem lehet ott kihúzni, de kb 3 percet igen és csak két percig kell zombit irtani.
  • Voltan
    Nekem a temetős zombi vadászat elsőre sikerült. Idegesítő, de meg lehet csinálni. A dinerben, miután elájult a nő, föl lehet venni egy pénztárcát, abban van a napló, meg a többi.
  • birefi
    1. Akkor most mit lehet vajh tenni?
    2. Rájöttem a megoldásra. Rossz telefonnál várakoztam. (A hotel mellettinél, nem a red spot melletti. :( )
    3. Tényleg meg lehet csinálni, de gyanítom nem nosfival. Mondjuk egy celerity-s vámpírnak menne. A gond nem is az, hogy kilőd a fejeket, hanem, hogy egyik helyről a másikra átjuss. (Amúgy a temető őr is celerityvel oldja meg.)
    Sajna nosfiknak nem ad meg bizonyos opciókat a gép. A qrvásat pl. azért nem mert ha én megszólítok egy csajt az megrémül és szóba se áll velem.
    A legjópofább, hogy a Dinerben a pénztáros szívrohamot kapott, azt a találjuk meg a caitiff atyját ezért nem kaptam meg valszeg. :)

Köszi, amúgy!
  • Hoz_Hun
    1. valszeg bug mert mindenkép harcolni kell vele.
    2. Ahoz hogy csörögjön a telefon meg kell szerezned a titkos választ. Azt a videótékás faszitól lehet megtudni (vagy ráveszed vagy lefizeted érte).
    3. A zombis részt (állitólag meg lehet csinálni), de a második opcióhoz elméletileg nem kell hogy zavarja hogy nosfi vagy mert nem magadat kell (feltétlen) felajánlani, hanem szerezni neki egy kurvát. Azt szerintem egy nosfi is megtudja tenni.
    4. Mistis dolog nem tudom nekem sosem ajánlott fel ilyesmit, vagy nem emlékszem rá.
    5. A fakaró már nem emlékszem mire kell, de valami adott helyen használható csak. A Gargolyos medál a Gargoly ellen jó, sokkal könyebben kinyírod vele.
  • birefi
    Még valami.
    1. Elintéztem egy csomó ügyet a Hollywood-i torcsinak. Előtte beígérte nekem Misti-t mint blooddoll. Most ha odamegyke Mistihez 100 dollárért azt mondja menjünk hátra. Mire mondom oké, vezess. Aztán semmi nem történik. Mi ez? Csak azért mert nosfi vagyok? :(
    2. Mire lehet a fakarót használni? Nem engedi equip-pelni. Ugyanez van a tremeretől kapott gargoyle ellenes medállal. :(
  • birefi
    Help!

Egyáltalán nem tudok tovább jutni.
    1. Valami bug van, amikor elmegyek egy névjegykártya alapján a Bros salvage nevű roncstelepre. Szépen elkezdi a brujah rám hajigálni a kocsikat, majd rám dob egy gyújtó bombát. Végül elkapom. Ellenben szóba nem áll velem, és harcolni sem harcol. Csak áll. Én meg hiába ütöm. :(
    2. Nyomozok a második (teljes) kazetta után (Hollywood-i báró). Azt az infót kaptam, hogy menjek az utcai telefonhoz ami néha megszólal. Igen ám, régen tényleg hallottam csörögni. Viszont, amióta fel kellene vennem, egyáltalán nem csörög! Már volt hogy egy órát üldögéltem mellette, de meg se nyikkan a nyüves! :(
    3. A zombik a temetőben tényleg nem megvalósítható. :( Legalábbis celerity kellene hozzá. :(
    Nosfiként fel sem ajánlja a másik opciót. :(
  • Zsoldos
    "Kezdek megőrülni." - ha malkav vagy, meg elonyodre is valhat :)
  • Zsoldos
    Gondolom huzogattad mar eleget a karokat, es mar bejatszotta a jelenetet, hogy kinyilt az ajto.. Azt az ajtot a fobejarat kozeleben talalod, vissza kell menned egy kicsit.
  • birefi
    Sziasztok. Van egy trükkös feladvány a malkáv (Dr. Grout) házban amit nem értek. Szóval ott az a terem, ahol van 3 gyertya. A középsőt (idő) húzogatja egy zakkant ghoul. Azt levágtam.
    Van egy vers a kis asztalon, ami gondolom a kód.
    Hiába próbálkozom nem értem. Kezdek megőrülni.
    A titkos ajtó kinyílt (bal oldalon) ott van is egy létra felfelé, de a teteje zárva van.
    A walkthrough csak azt írta, hogy vmi lépcsőn kell feljutni.
    De hogy jutok fel a létrán???
  • galocza
    hl2 motor.
    szvsz annakidején megnézték a valve-srácok a steam felmérést oszt kitalálták hogy gyors procija, grafkártyája nincs mindenkinek, viszont a nép nagy részének van fél gb ramja, szóval megcsinálták lassabb gépre és sok ramra 8).
    az én athlonxp2000+omon gf4gyel teljesen jól megy (csak persze sokat swappol - 512mb ram), ami nem mondható el más modern motorokról...
    ja, a vampire gépigénye szvsz nagyobb mint hl2é de ez csak rémlik.
  • steweee
    minek kell ennek mittudomén mennyi ram? nekem 756 mb van a gépben és állandóan swappel, virtuális memória nélkül el sem indul a játék. nem rossz a graf, de vannak ettől sokkal jobban is és nem csinálják ezt. ennyire szar a motorja?
  • trz
    Próbáld meg azt hogy átállítod az alap képfrissítési fekvenciát valami nagyon kicsire (pl. 70 Hz). dxdiag-ot futtasd le utolsó fülnél (more help van rajta) katt az overridera és ott tudsz beírni egy olyan értéket amit biztos visz a monitorod.
  • Colin
    Help plz... szóval az egész úgy kezdődik h elindítom a játékot, ekkor ugye elsötétül a kép, majd kiirja h please insert cd1 pedig ki van írva és be van rakva, majd ekkor leviszi a gamet a tálcára, és végül amikor felhozom, a reklámok lemennek... /activision, nvidia, meg még vagy 2.../ és amikor a menünek kellene bejönni nincs KÉP hang vagy, és hallok valami suhogást ami az lehet h az egeret rávittem valami menüpontra. Az egeret persze látom...
  • Ersiman
    Üdv mindenkinek!
    A CD-Galaxisban 3990Ft a Vampire the Masquerade: Bloodlines!
  • Burgundi
    Hi, ezeket az oldalakat nem rég találtam, gondoltam megosztom veletek: bloodlines.fw.hu, vampiregames.uw.hu! Mindkettő nagy hasznomra volt, csá!
  • zoenn
    Van magyar nyelvű végigjátszás is: http://www.vampiregames.uw.hu, de ha vársz egy pár napot, lesz ennél bővebb is (főküldetések+mellékküldetések)! Mellesleg én készítem!
  • MerlinW
    Hát, első rész egy 100% tps nézetű diablo szerű, de történetalapú rpg volt.

Végigjátszást használni ehhez bűn, de www.gamefaqs.com
  • xmacx
    apropó, hol is található leirás a végigjátszáshoz?

köszi!