6370
Vampire - Bloodlines
  • haxoror
    A Troika szinte rögtön a játék kiadása után megszűnt kész mázli hogy a Bloodlinest még kiadták, inkább az optimalizálatlanság mint a cancelezés lásd BlackIsle felszámolásával a Van Burennek is annyi lett :(
  • edios
    Hi all!

Csak egy véleményt szeretnék mondani, h ez a játék szívem egyik fájdalma mert iszonyatosan jó hangulatot tudtak teremteni,nagyon jó (!) küldiket csináltak bele (főleg a kísértetházas,az nagyon jól ki van dolgozva) meg teljesen rendben lenne az egész,ha nem lenne ENNYIRE POFÁTLANUL OPTIMALIZÁLATLAN ez a sz*r pre-alfa source motor! Én komolyan nem tudom, hogy mit gondoltak amikor egy ilyen motorral azt várták h majd nagy sikere lesz a játéknak, ill. azt sem tudom, hogy miért nem tettek meg annyit, hogy egy kicsivel többet ráköltenek az enginre és nem a "demo"-sourcét licenszelik,hanem azt ami már a HL2-t is hajtja! Ugyanis tévedés h uaz a motorjuk, a HL2 motor az tisztességes és igényes teljes source,ez meg egy összecsapott fél-source!

Az kéne hogy Troika és John Carmack összefogjon (komolyan!),egyik engine-t tud írni,másik meg játékot tud csinálni!
  • haxoror
    A játék optimalizálatlan ezért jobb gépeken is szarul megy, nem igazán tudsz mit csinálni... :/
  • bakaiadam
    sziasztok,az mért van h a városban kb 10 fps sel megy a játék,geforce 5200asom van tufom már 1 picit régi,de feltettem a legújabb vga drivert és így is szaggat,lécci segítsetek
  • Gibor
    Jó! igazad van! deazonkivűl megvan asszem minden!
  • haxoror
    Azt kihagytad hogy a játék legjobb páncélját is csak tőle tudod megszerezni majd amikor odaadja ajándékba :)
  • Gibor
    Nem csak Knoxal azért kell beszélni hogy tudjad miaz a ghoul!
    Utána miután a csaj megszívott utána az a lényeg hogy ne fedd fel neki hogy vámpír vagy!Utána még nem lesz a lakásodban majd amikor downtownba kerülsz és megycsinálod a randevú elizabettel küldetést utána mikor mész jelenteni LacRoiX
    vagy hogyirák a nevét akkor fog odaszaladni és meghálálni hogy mit tettél vele utána a Santa Monicai házadben ott lesz! Semmi Xtra csak ad egy kis pénzt meg letudod csapolni vérrel meg áttudod öltöztetni!
  • NZiM
    Ha felrakom a játékot, akkor előbb a crack és utána a patch, vagy fordítva?
  • maxius
    Valaki segítsen ghoul ügyben!
    Mi az a mondat, amitől végül a csajból ghuol lesz? Beszéltem Knoxszal, de nem látok új beszédopciókat, talán vmi skillnek el kell érnie 1 értéket?
  • Gibor
    Valaki nem tud arra megoldást hogy a magyarosítással miért vannak összekeveredve a misszióim pl. a legelején még downtownba else tudtam menni de azért ottvoltak a missiók pl. Society of Leopold stb. Valaki erre tud valamit?
  • Roly
    amikor a konzolt előhívod,először a főmenüben csináld minden inditás után!
  • Gibor
    És működik! Thx!
  • Gibor
    Köszi!
    Megcsinálom.
  • haxoror
    Ha ezt a csónaknál csinálja akkor patchelj vagy olvass vissza
  • Gibor
    De most elkezdtem letölteni!! Akkor utána már menniis fog? Mert az naon jó lenne!
  • Gibor
    Nem!! Megsincs!
  • musha
    bár én odáig nem jutottam, de a patch-et felraktad?
  • Gibor
    Hello!

Lenne egy kisseb problémám!!
    Mikor a vége felé egy dokit kell megmenteni.. odáig ok, megis mentettem csak utána a töltésnél kilép aztán már egy jó ideje ezért nem tudok továbjutni!!
  • musha
    pff...
  • rika
    kozbe olvasgattam,keresgeltem.kiprobaltam a konzolos noclip csalast, de minden estben mikor elohivom a konzolt a jatek nem reagal tobbe semmire csak ctrl+alt+del segitsegevel tudok kilepni.grrrr szet bax az ideg.
  • rika
    sziasztok!
    segitseg kellene.a giovanni partin vagyok ahol meg kene keresnem a szarkofagot.
    a problema az,hogy a bal oldali folyoson kijelzi a lezart ajtot ahol az or tamaszkodik de a masik oldalon viszont nem. ott ugy mutatja mintha nyitva lenne de hiaba probalom nyitani nem csinal semmit.kulonben a tobbi zart ajtot se tudom nyitani mert nem vagyok eleg kepzett.valaki talakozott hasonlo problemaval?vagy ez valami bug? probaltam ma regebbi mentes allast ia de ugy se
    let jo.
    ha valaki tudja mi a megoldas nagyon megkoszonnem.
  • PAYNE
    kösz
  • lwb
    ITT találsz hozzá krekket. de szerintem előbb tedd fel az 1.2-es peccset (itten a link) és aztán tedd rá az első linkről az 1.2-es krekket.

nekem nem volt vele semmi gondom, clone verzió van és nincs feltörve, simán mountolva megy.
  • PAYNE
    bocs de délelőtt 11kor írtam az elsőt ehez képest este fél kilenckor jött meg az első segítség!
  • musha
    szerintem ha nem követelnéd, akkor lehet, hogy még akár segítene is valaki...
  • Szabi84
    Google-ba keresd meg! Konkrét oldalt nem ismerek, de ott találsz egy valaggal. Meg a DC-ről is leszedheted!A méretét meg nem tudom, de szerintem nagy!
  • PAYNE
    valami emberi méretűt tömörítve met modemes vagyok ha lehet
  • PAYNE
    éhh kössz! és cracket honnan szedhetek le hozzá?
  • Szabi84
    Lehetséges,hogy nincs crackelve.
  • PAYNE
    na jóvan bakker mostmá asztán valaki segítsen!
  • PAYNE
    valaki
  • PAYNE
    bakker valaki segítsen már!
  • PAYNE
    valaki segítsen!
  • PAYNE
    SZevasztok! Van egy kis problémám!felvettem a játékot és aztaán el akarom indítani de a gép rövid gondolkodás után azt írja ki hogy: A program szabájtalan műveletet hajtott végre. most mit tok kezdeni vele?? lehetséges hogy azért met nincsmeg crackelve, v valami peccs kell! plz valaki segítsen!
  • haxoror
    Az official v1.2 patch kell és utána a v1.7 Unofficial Patch.
  • mochee
    Szevasztok! A tesóm tolta a bloodlines-t, de volt egy hely a végén amikor mindig kilépett neki a játék. Gondolom ilyen nem történik ha meg van peccselve, de nem tudom, hogy melyik peccseket kell feltenni, elég ha a legújabbat (asszem 1.7) felrakom és tartalmazza az addigi javítások mindegyikét, vagy fel kell tennem többet is egymás után?
  • rika
    a driverekkel mar az 5.9 nel jarunk.nekem muxik az 5.9 catalisttal is es az 5.7-es omegaval is.a kep driver problemara enged kovetkeztetni. probald frissebbel
  • Tombi
    sziasztok a redemption-el nem tudok játszani, mert vmi hiba lehet a vga-val
    XP hun sp2 ati 9600xt 4.9-es omega driver (simával se müxik) ime :/
  • Croax
    Valaki segítsen!!!
    A játék kábé 5 percenként kidob a windows-ba. Ugyan vissza tudok lépni, de akkor is nagyon idegesítQ.
    Ha van valami megoldás erre akkor írjátok meg lécci!
    ElQre is kösz.
  • haxoror
    A torreádor lopakodása bugos :)