Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ez igaz, de én még a patch megjelenése elõtt nyomtam végig, és nem tudom lehet e a mentéseket használni utánna, mert ha nem akkor jobb ha nem peccseli meg ha már a játék 3/4énél tart.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Roly
akkor te nem vagy tisztában az anarchia fogalmával!
az anarchia jót jelentett egészen addig,amíg a komcsik azt nem csinálták belõle,amit...de az eszme és az eredete jó

de ez itt nem politikai fórum,hanem a bloodlinese,sztem ezt be kéne fejezni

Oi!

Sir Quno Jedi
Nos a "nemes" célok nem feltétlenül jók is ! 😄DD Ugye !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Roly
hehe úgy látom szorul SG gonosz karija nyakán a hurok <#taps>

Oi!

De õk miért jók?? A nevük sem erre utal.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Roly
de ennél sokkal egyszerûbb felrakni a patchet...

Oi!

Akkor viszont pont azért nem ölöd meg mert a gargoyle a jó Anarchoknak jelent problémát és azzal hogy életben hagyod nekik ártasz

(hehhheh)

De ha én egy gonosz karakter vagyok, és bele is élem magam, akkor a nemes,tiszteletreméltó stb. dolgok csak szálkák a szememben.

Sir Quno Jedi
Ez pont olyan, mintha azzal dicsekednél, hogy dehát olyan jó volt Jézust lemészárolni a feltámadásakor láncfûrészeddel, mer olyan önelégült feje volt neki a megfeszíttetése napján ! Érted !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szegény gargoyle <#rinya>már sajnálom<#rinya>

Sir Quno Jedi
Szerintem tiszteletreméltó, õsi, nagyhatalmú entitás volt, ráadásul "nemes" célokkal, nekem az ilyenekrõl nem az jut elsõre eszembe, hogy milyen jó lenne bántani.

Én értelek, de olyan jólesett bántani.

Sir Quno Jedi
Nem harcolok egy erõs ellenféllel, ha az én oldalom ütheti szét a többi nem ilyen megértõ ellenfelem fejét, ugyebár... Már csak ha vérpistike szemmel is nézzük a dolgokat...

Tessék:

"Igen az sajnos egy "showstopping" bug, idáig mindenkinél elõjött majd lesz rá patch de egyelöre a következõt lehet tenni:
- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
- lehozod a konzolt és beirod a következõket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented õt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
igy pontosan oda jutsz ahova kéne csak nem fagy ki"

Hátrébb van egy megoldás a "change_level" beírást keresd, sajnos fejbõl nem emlékszem rá, de ez a gyógyír a továbbjutásra.

Elõször azt akartam és még ment is volna mert magasan voltak az ehez való képzettségeim, de aztán még is szétütöttem az agyát a mocsadéknak. Meg hát nálam volt a nagykalapács, és vétek lett volna nem használni😊)

DnP
Hali! lehet hogy mar irtatok vhol, de nem talalom 😊) , hogy mindenkinek kifagy annal a resznel amikor a szarkofagos tudosbacsit megmentem, es beleugrok vele a motorcsonakba, majd jonne a loading, de helyette szepen kilep. Ha behoznam a save-emet, valaki atmenne nekem vele a tuloldalra? leecci help... vagy van peccs? crackes is? 😊)

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

Úgy érted beszélni vele??????????????
Szavakat mondani meg olvasni sokat???????????????
Esetleg gondolkodni???????????????????????????????????

No thx vérpistike rulz <#whatever>

"azt a küldit ahol gargoyle ellen kell küzedeni???????"

Bocs nem vettem észre a többesszámot 😊
A másikhoz a végén a megfelelõ faction befejezését kell választanod (asszem Anarch)

Sir Quno Jedi
Minek megölni, mikor át is lehet állítani ami oldalunkra ?!

Mind a kettõt???

Sõt, ha a régensel beszélsz a gargoyle ügyben egy fasza amulettet is ad, aminek segítségével pillanatok alatt szét lehet kapni a rusnya férget. Persze a nagykalapács sem árt, mert csak a zúzó fegyverekre érzékeny a beste.

Hollywood, Isaac 😊

Hali!
Már végignyomtam a játékot de lenne 1 kérdésem:hol lehet megszerzeni azt a küldit ahol gargoyle ellen kell küzedeni???????
Másik:azt halottam hogy azis egy küldi lesz hogy csináljunk ghoult.Na én már rögtön a játék elején megitattam a csajt a kórházban és késõbb se lett belõle probléma de tudja valaki hogy azt a küldit ki adja?????
THX

Elõtte még van egy küldetés amiben rendezni kell az anyagiakat az orosz maffiával. Azt megcsinltad már? lehet hogy amíg azt nem teljesíted addig nem enged fel a góréhoz. Ha még nem volt meg akkor a hotel mellett találod õket. Ha nem ez a gond akkor bug lehet a benyomhatatlan liftgomb.

Ebola75
Szerintem menj fel a lépcsön...na jó, ez rossz vicc volt, lehet, hogy bugos a játék, nekem is volt hasonló, csak fent a szöke picsánál a discoba nem engedte a lifgombot használni...próbálj meg egy korábbi mentést visszatölteni és úgy hátha sikerül...csak tipp, nem biztos, hogy mükszik

Köszi disconnect a tippet de már próbáltam a szellõzõnyíláson is keresztûl de nem tudom megnyomni a gombot. Valamiért nem enged fel a game a hotelba pedig a küldetés nyitva van és minden tárgyam megvan ami kell? Ha valakinek van tippje pliz segítsen!! (Nem tudok felmenni az empire hotel 5. szintjére hogy megöljem az oroszt mert nem lehet megnyomni a gombot.)
Oren
hali kellene egz kis help mivel elakadtam elegge az elejen a jateknak, az ocen hotelba vagzok vagz mi a neve mar feljottem a pincebol, de nem tudok semerre se menni a foldrol fel tudok szedni torott cserepdarabokat, de hogy mit is kene csinalni ahoz kellene egy kis help!
elore is thx

Voltan
Most nem konkrétan a Bloodlines-rõl beszélek, hanem úgy általában a Vampire világágról. Nem sok olyan csoportosulás van, amiben teljesen megbízhatsz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Üdv!
Knox-szal mit lehet kezdeni?
Nyugodtan töltsd le a gamecopyworld-rõl a mini iso-t, kicsi a mérete és modemmes kapcsolattal sem gáz. A flashget simán le tud tölteni onnan, de szerintem a getright is. Ha lejött azt mountold be a daemonba és menni fog.

disconnect
Maradtam a prince oldalán (mivel venture voltam), hát nem lett egy nagy élvezet a vége.
Igaz, a henteléseket nagyon imádtam vele. Trance/Suicide az iszonyat nagy combo.
Most újrakezdtem Malkávval, kiváncsi leszek mennyire más a gameplay.

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

disconnect
Nekem Alcohollal simán bemountolta, daemonra már panaszkodtak ilyen problémával páran.

Aquli
Hello!
Feltettem a gamet, de nem megy, az egyes cd-t kéri (daemoon toolst használok), hiába van bemountolva, elolvastam az nfot, azt irja, hogy irjam ki a cd-t, de az a helyzet, hogy most nincs cd-irom.
Nincs erre vmi crack? Olyan kéne, amit getrighttal le tudnék tölteni, mert nagyon szar a netem
gamecopyworldon tudom hogy van, de getrighttal nem tudom tolteni.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Nagyon köszi!!!
Roly
a csatornarendszeren keresztül

Oi!

Roly
ha nem tremerével van,akkor se bánt soha strauss

Oi!

Szasztok!
A Nocturne Theater-be hogy kell bejutni?A "A tangled web"-es pályán vagyok!
Voltan
Mondjuk az Anarchok az egyedüliek, akik valószínûleg nem fognak soha hátbaszúrni. Jó, a helyi régens sem, ha tremerével vagy.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Roly
télleg,azt ki is felejtettem 😊
én most azon gondolkodom,hogy tremereként strausst vagy minget válasszam 😊)

Oi!

Ron Ragm
szpojlah

Én az anarchokhoz csatlakoztam, mondjuk fõleg mert nem egyszer húztak ki a szarból 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ebola75
Köszönöm disconnect a részletes felvilágosítást...akkor megpróbálok visszamenni oda, ahol a tzimistze-t kinyírtam, hátha valahogy eligazodok..mégegyszer kösz

Roly
áá az egy szemét. válaszd strausst vagy ming xiaot

Oi!

A taxiban dontod el mit teszel. Menj mondjuk a herceghez.
disconnect
Nosferatuk számára van egy szellõzõnyílás, a hotel melleti parkolónál, próbálj ott bemászni, az a liftbe vezet.

na jo de akkor hogy kell kinyitni? ha nem a camarillahoz hanem az anarchokhoz csatkakozom? Vagy ha a demon csajjal beszekek akkor a herceg melle allok?

May the force serve you well!

Roly
nem volt húz tere sem. semmi pofázás nem volt

Oi!

Ron Ragm
még annyira sem szabad észrevegyenek hogy gyanút fogjanak (Hm? Who's there?), és sikeres lesz a küldi
az elsõre nem tudok megoldást

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Roly
nekem meg 2 kérdésem van,sztem mindkettõ bug,nosferatuk..pff 😊
1.) mitnick megadta a küldetést,megnéztem a mailt,azt mondta,hogy a mailboxban van a kulcs,de az üres. (elõzö karival megcsináltam,ott adott kulcsot)
2.) tawnis kamerázás: felraktam mind3 kamerát,a szgépen be is üzemeltem,és nem kaptak el,ennek ellenére a nosf. csaj elküldött,hogy ha már elkapott,leglább lõttem ovlna le... na itt hogyan kell? mert ha megölöm,akkor meg azért szid le,hogy miért öltem meg

Oi!

Sziasztok a segítségeteket kérném. Ott járok hogy elfogadtam a pultostól a confession bárban az orosz maffia vezér kinyírását az empire hotelben, csak az az egyetlen bökkenõ ha bemegyek a hotelba nem tudom használni a liftet mert nem engedi megnyomni a hívó gombot. Pedig egyszer már voltam fennt a nõci megölésének az ügyben. Plíz ha valaki tud valamit bagy másként is fel lehet jutni a hotelba az oroszhoz kérem írjon.