6370
Vampire - Bloodlines
  • Crazy Mate
    Sziasztok,megvan a játék,de amikor elindítom,akor ezt írja ki:out of range.Azt mondták,hogy a képrenyő frissítési gyakoriságával van a probléma,a stubbs the zombienál is ez van,a gamestarba zt írták,hogy akinek ilyen problémája van,az szerezzen be hozzá valamilyen programot.
  • Crazy Mate
    Az megvan,de túl kicsi szerintem a vérfarkas.Más nincs?
  • haxoror
    Morrowind - BloodMoon például
  • Crazy Mate
    És melyik játékban lehet vérfarkassal lenni?
  • Jagi
    Bár lehet van mod, de vámpír sehogy sem tud átváltozni vérfarkassá ez LOL lenne...
    Max a Gangrel tud átalakulni de az is csak állati alakot tud felvenni és abban harcolni. (az élőhelyének megfelő álattá általában)
  • Jagi
    Az a lupus forma. A Chrinos-ra célzott, de sajna nem.
  • Crazy Mate
    Farkassá sem?
  • grebber
    Pont a párbeszédek nincsenek még forditva de kivárom!
  • haxoror
    Nem lehet :(
  • Crazy Mate
    Sziasztok!Ebben lehet vérfarkassal lenni/átalakulni vérfarkassá?Vagy csak sima farkassal,mint a redemptionban?
  • Dzsí Pí
    Hátezzhüje!!!! Most meg 1024*768-ba+bumpmap on 40-60fps... Hát milyen? Ezhülye...azé kösz a tippeket!(vedd meg...)
  • Jagi
    Nekem melee volt, meg vérmágia. Így mind a távoli :), mind a közeli harc "mestere" lesz :)
  • Atisz #5117
    Jó akkor menj rá a firearms-ra. De azt előre elárulom, hogy 5-6-os skill alatt nem lehet eredményesen használni lőfegyvereket. A későbbi fegyverek nagyon ütősek, de a koraiak hihetetlen pontatlanok.
  • bld
    Tremereként akkor inkább meleere gyurjak? Csak azért gondoltam fegyverre mert fpssel játszom és abban vmivel skilleseb vagyok :)
  • Atisz #5115
    Patch van fenn? Próbáld újra felrakni, ha akkor se jó, akkor vedd meg az eredetit. Ez a játék sztem megér 3990-et.
  • Jagi
    np! : )
  • musha
    jaja, tudom, csak valahogy átsiklottam felette ^^ gomen
  • Jagi
    THX! Pedig már egy ideje ez :D
  • musha
    jó az avatarja Himura Sama

<csak most vette észre>
  • Jagi
    Érthetetlen. Sztem próbáld meg úra felrakni.
  • Jagi
    Nemhiszem. Először ugyanazon a konfigon nekem is zsírul ment pedig csak 512 ramom volt aztán másodjára szaggatott, mint gép. HL2 alfa motor suxx
  • Dzsí Pí
    Megmondaná nekem vki hogy egy ilyen gépen
    2300+
    2*512 Ram
    MSI NX 6200 128 MB
    Mért szaggat a VTM-Bloodlines
    Most crack-es gémet nyomok, de még régen crack nélkülit toltam és az nem szaggatott így, és akkor még csak 512Ram+FX 5200-em volt.(Má 800*600-ba van de így se az igazi) PLZ Help! Ha a crack miatt csinálja vki adjon már egy tippet h honnan szedhetek le jobbat!
  • Jagi
    Ja, a tremere vérmágia néha mulattatóan jó szórakozás... a használójának : )
    a szenvedő félnek nem annyira (asztalit is játszok) :)
  • Atisz #5106
    Valóban a RAM a gyenge pont, a géped más szempontból tökéletes. Az 512 sajnos nem elég legalább 1 Gb kell neki. Külföldi fórumokon olvastam hogy a 2 Gb az igazi, de nem tudom minek mert nálam 1 Gb-tal sincs semmilyen sebességbeli probléma.

Szóval +512 Mb memória, aztán hajrá. Nehogy már itt ilyen 800x600-as felbontásokba futtasd már...
    Anizotróp szűrés is nagyon megdobja, mindenképp kacsold be.

Egyébként meg Tremere-ként ne nagyon lövöldözz, használd inkább a vér-varázslataidat. Az egyik legjobb mágia a játékban...
  • bld
    nah kb igy megy a játék mikor minden minimumon van... mondanom sem kell mondjuk mikor majd lövöldöznöm kell valami pörgős részen szinte esélytelen 7-10fpssel..
    Mit gondoltok elég lenne 1024 400mhzs ram?
  • bld
    És skacok az nem lehet hogy valami szarúl van beállítva? mert most 800x600x32 minden minimumon... nem sokat javított...
    nvidia drivernel Vsync off a többi alkalmazás vezérelt
  • Atisz #5103
    Hát igen, akkor ott lehet a probléma, mert azon a konfigon hasítania kellene a játéknak...
  • musha
    na ja, annál nem számított annyira, ennél igen.
  • Atisz #5101
    Én HL 2-t direkt kipróbáltam 512 Mb-tal és 1 Gb-tal is és csak töltési időbeli különbség volt. Igaz, a Half Life 2 egy iszonyatosan jól optimalizált játék, nem hiába az 5 év fejlesztési idő...
  • musha
    számít fps-ben is. nekem is amikor kezdtem 512 volt, aztán vettem bele még 512-t, és látványosan sokkal gyorsabb lett tőle.
  • Atisz #5099
    Hijnye, nekem is hasonló konfigom van, azzal a különbséggel hogy X 600-as Ati kártyám és 1 gb memória van. Nekem teljesen normálisan fut, pedig AA és AF is van rajta. 8-9 fps? Az nagyon durva. Szereti az 1 Gb memóriát, de annak igazából a töltési időben kellene megmutatkoznia, nem az fps értékekben.
  • haxoror
    A játék nagyon optimalizálatlan mert gyorsan ki kellett adni és nem volt idő rendberakni (a cég aki csinálta a játékot szinte rögtön a kiadás után meg is szünt), csak NAGYON erős gépeken megy okésan :/
  • Gyusz
    512 memória elég kevés neki, ennél a játéknál 1 GB a minimum...
  • bld
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám amiben szerintem ti tudtok segiteni a gépigénnyel kapcsolatban
    Az én konfigom: Intel 3000mhz, 2x256DDR Kingston 400mhz, Asus Gef.6600GT(pci-e)
    A játék pedig 800x600x32 shadowdetail: none a masik ketto majdnem maxon van és a játék eléggé akad... vannak helyzetek ahol kb 8-9fpsem lehet
  • Atisz #5095
    Tudom, de még úgy is marad benne rendesen. Az autó "hyperhajtóműve" pl. illetve a telerakott csomagtartó totál kiakasztja a játékot. Az egyik kedvencem a Fallout 2, de amennyi bug abban a játékban van....
  • haxoror
    Fallout 2-höz is van patch ami javítja a bugokat :)
  • Atisz #5093
    Köszi, én végülis a "sima" 1.2-est tettem fel és most már eléggé benne vagyok a sztoriban, úgyhogy nem kutyulom össze. Majd ha kipróbálom még 1 karakterrel, akkor felrakom hozzá az 1.7-est.
    Tényleg elég sok hiba van a játékban, na persze egyáltalán nem vészesek (mint pl. Fallout 2-ben ).
    Nekem nagyon tetszik, csak az a fránya pályák lennének nagyobbak (a Half-Life 2-ben volt pár gigantikus pálya a vége felé...)
  • haxoror
    nekem az 1.7 unofficial bevált
  • Atisz #5091
    Melyik patch-et érdemes feltenni? Csak azért kérdezem mert a nem hivatalos patch-ekkel mindig vigyázni kell...
  • edios
    Szomorú hogy azok a csapatok szűnnek meg,amelyeknél kreatív emberek is dolgoznak!
    Abban 1etértek, hogy cancel helyett optimalizálatlanság,de ilyenkor nincs egy alternatív megoldás pl átadni a projectet egy burzsulyabb team-nek? Ha tudták, h úgyis megszűnnek, akkor meg fölösleges volt gyorsan azt mondani rá, hogy kész!