Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy ismerösöm problémája:bevezetö videok lefutnak majd sötét képernyö már a menü se jön be.. elöre is thx

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

beta sector x:432.43 y:3224.1 z:1 koordinatanal

HOL???

mert mashol all, mint a bemutato videoban.

Hali!
Ki tudja megmondani hogy Fat Larryt hogy kell aktiválni!?
Mert még nem áll ott a kocsijánál...
Köszi!

<#lama> <#nyes>

Roly
tévedsz!
nem vagyok anarchista,sõt még csak punk se! egy csomó ponton nem értek egyet velük,nagy hülyeségnek tartom az egész anarchiát.
inkább a sharp skinhead/rudeboy vonalat követem

Oi!

DnP
Koszi a helpet!! Este kiprobalom! 😊)

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

Nekem 4.18 MB-os van meg és az jó volt, azóta van újjabb??

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Ja meg, és már tudom honnan ez a nagy anarch lelkesedés😊))

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Roly
ez hogy jön ide? megnézted az oldalalat? 😄

Oi!

Aquli
Na letöltöttem a fixed exe-t, és ezzel már megy. De azért köszi!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Nezd meg a tobbi befejezest, kivalasztottad a legunalmasabbat. Mikor kinyilt a szarkofag en majd leestem a szekrol. (meg a jelenettol, ami utana van..)

Nekem meg az 1 nem tetszett nagyon 'rpg'-s.. (azert idezojelben, mert szerintem nem attol lesz vmi rpg, hogy 5 ember 100skilljevel, meg inventoryjaval kelljen vacakolni, mikozben a jatekmenet elnagyolt point and click.)

ps: a sheriff tenyleg gagyi
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Van több befejezés is. Nézd meg a gamebanshee-n, ott szépen le van írva mind.<#kacsint>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

disconnect
Alcohollal biztos megy!

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

Semmi gond nincs vele.....egy újabb Daemon Tools-al mountold be (nekem valami 3.47-es??) installáld fel utána CD-et bemountolod és menni fog.
Aquli
Nektek is a Vengeance verzió van meg? Ezt írja az nfo:

Install Notes:

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Burn the bin/cue for CD 2&3 with Nero Burning ROM, CDRWin or equivalent.
Use Alcohol 120% v1.9.2.1705 with the Safedisc 2/3 profile to burn CD1
using 4x write speed.
3. Install.
4. Play using CD1!

Csak sajnos nincsen cd-irom. Nem lehetne ezt kikerülni valahogy? Mondjuk ha aclohollal mountolnám be nem daemonnal?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Hát én vegyes érzelmekkel álltam fel a géptõl a Vampire2 után.

A grafika szép a hangok jók, de valahogy az 1 sokkal jobb volt. A vége kifejezetten gagyi......az a nyamvadt repkedõ seriff a fõellenfél? nevetséges. A szarkofágért is annyi hajtás volt, igazán kinyílhatott volna......na mindegy szóval fura.
Aquli
SG:
Letöltöttem a kicsi iso-t, ISO.ISO névvel, az nem segített semmit.
Ennek a mérete 1.8 mega volt. Most egy másikat kezdtem el tölteni, ez Fixed EXE, hlm-vtmb.rar. Ez segíthet?

de az blood huntot rendelt el ram, azt hiszem oda nem is tudok menni mielott meg megszereznem a kulcsot a demonoktol, aztam meg amikor odamentem akkor mindenkit le kellett gyakni es barmit mondtam nem adtam oda a kulcsot a hercegnek hiaba konyorgott, valoszinu azert mert a tremere regensel beszeltem regebben es az ott is ult a szekben vegig lathatatlanul. Ha az anarchokkal beszeltem volna akkor ki tudnam nyitni a szarkofagot? Vagy mi? Nincs egy leiras a befejezesekrol valahol?

May the force serve you well!

<#nyes>

Ron Ragm
Csak zöldségesbõl szív vagy nemtudom...😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hogy lehet egy vámpír vegetáriánus??? A szója-brassóiról már nem is beszélve😊)

Látom nagy polfórumos teccik lenni😊)

Szivesen

Roly
"aki csak a saját érdekeit nézi, átver másokat, lop, csal, hazudik"
errõl akármennyire is nem akartam,de drága jó politikusaink jutottak az eszembe ott a parlamentben <#mf2>

Oi!

köszi<#vigyor2>
Ha jól emlékszem a jobb oldali tartályba kell úszni. A vízszint pedig felemelkedik majd a tetejéig, ne aggódj.

Bekapcsolod az áramot majd a szivattyút, és NAGYON gyorsan úszni kezdesz fölfelé. Ha nem vagy elég gyors, az áramlat visszasodor. Van pár másodperc holtidõ, amíg a szivattyú teljesen felpörög, na ezt kell kihasználni.

Nem is Igaz😊)

<#violent><#gun><#violent><#gun>

Kill kill kill

naa légyszi segítsetek...
Aha, szóval bevallottad!
VÉRPISTIKEEEEE!!!! <#idiota>

De ez kaotikus gonosz, abba pedig minden belefér na 😊))

Pont ezt modom, te meg nem figyelsz, ha elolvastad volna hogy mire írtam és az mire írodott most képben lennél 😄

Ron Ragm
Keresgélj a kandallónál.

Pls segítsetek. A grout mansionben vagyok a gyertyákat már meghúztam a tetõn végigmentem de egy zsákutcába ahol van egy kandalló és két tükõr.
Merre kell tovább menni?
Ron Ragm
Nem az a 'gonosz' (direkt írtam idézõjelbe mert relatív hogy mi a jó és a rossz), aki megöl minden második élõ/halottlényt aki az útjába kerül (ezt pszichopatának hívják), hanem aki csak a saját érdekeit nézi, átver másokat, lop, csal, hazudik...

vasszaolvastam pár oldalt és már említettek valami képernyõ hertz problémát viszont ezt nem tudom hogy lehetne megoldani
Help!!!
sikerült belépnem a játékba de a menuben a feliret hol eltûnik hol elõtünnek és van amikor csak félig vannak meg és hát ez igencsak zavaró 😄
hali!légyszi segítsetek elakadtam
Isaac küldetésénél amikor a csatiban vok.van 1 terem ahol ki kell kapcsolni az áramot, meg a ventillátort.utána merre kell menni, mert hiába úszok akármerre csak 2 kamrába jutok be aminek a tetején lyukak vannak.oda kell bemenni?hogyan?
Egy igazi gonosz nem adja fel a pillanatnyi gonoszságot egy késõbbi nehézség lehetõsége miatt 😛

disconnect
Csak be kell szálni, utánna jön a loading rész, nekem 1.2-es patch-el nem lépett ki.
Patch-et innen le lehet szedni: http://vampiregames.uw.hu/

disconnect
Az 5. szinten más van, a 6.on vannak az oroszok.

Ez sem az igazi, mert ha a "jó" anarchok valamilyen praktikával a maguk oldalára állítják a késõbbiekben, akkor félelmetes fegyver kerül a kezükbe. Márpedig ez gonosz szemszögbõl megengedhetetlen.

Nem én írtam😊)

Az anarchia, közhelyesen káosz és zûrzavar. Az anarchia eredeti jelentése persze ennél több. Hatalom és szervezett irányítás nélküli állapot. Az anarchia híveinek elvei: senki sem uralkodhat a másik emberen, a béke, az egyenlõség és a szabadság. Eleve "bûn" az, ha néhányan uralkodni akarnak akár, csak egy emberen is, hiszen senkinek sincs joga mások felett rendelkezni, másokat elnyomni. Hatalom, uralom, erõszak. Az anarchisták szerint ezek összetartozó fogalmak, amelyek az ember szabadságát korlátozzák. A hatalmat nem megváltoztatni, hanem megszüntetni kell. És ha azt vesszük, akkor minden emberben megvannak az anarchista jellemek. Nem örülünk annak, ha adót szed az állam, az önkormányzat, ha mások szabják meg mit kell tennünk, mikor, meddig kell dolgoznunk, ha beosztottként naponta eltûrjük a fõnökünk parancsolgatásait. Felháborodásunk esetleg tiltakozásunk az anarchista lázadás egy nagyon gyenge formája, ami nem tudatosan anarchisztikus, nem is tudunk róla, mégis alkalmazzuk. A XX. század elején az anarchisták több merényletet követtek el, amely megpecsételte sorsukat. Azóta sem tudják lemosni magukról, hogy az erõszakot erõszakkal kívánják megszüntetni. A mindenkori hatalmak a félelmet és terrort kapcsolták össze velük. Az igaz, hogy különbözõ irányzataik vannak, a szélsõségestõl az egészen békésig. De a céljuk közös. Az anarchisták ma szerte a világban egy önálló, természetes alapon szervezõdõ gazdaságot hirdetnek, amelyben megszûnik minden kizsákmányolás. A profitcélú, környezetszennyezõ nagyipari termelést felváltaná az alapvetõ emberi igényeket kielégítõ helyi termelés. Harcolnak mindennemû faji, vallási és nemi megkülönböztetés ellen.

Roly
lehet. én is úgy csináltam meg gangrellal. elvittem odaáig,ott felszenvedtem a patchet,és folytattam tovább

Oi!