6370
Vampire - Bloodlines
-
Vamgris #5250 akkor töltsd le a Nosferatu-t az az igazán parás:) bár nekem nem nagyon hisz állandóan horrort és thrillert nézek dvd-n:D -
#5249 Vampires The Masquerade v3.0 patch -
haxoror #5248 Az egyik legjobb rész! -
#5247 nem. :( nálam is dobja ezt a hibát. szerintem a videokártyával lehet valami baja, de én sem tudom megmondani az okát. -
Lyan Kyj #5246 ez az "új", vagyis az utolsó nemhiv. peccs-ben sikerült korrigálni az olyan, hibákat, h beragadnak a gombreakciók és addig megy egy adott irányba a kari, amíg kedve tartja? Meg volt olyan anno (kb 1 éve próbáltam ki utoljára", h ilyen teleport vagy lagos módon, mentem az utcán, aztán egyszercsak tök máshol bukkantam fel. Ezek javítva letteK? -
#5245 Hehe, az a rész tényleg kellemetlen volt De lesz még frusztrálóbb is.. -
#5244 Bazmeg ez a játék kurva parás... nem merek bemenni az OceanHotel mosodájába -
Vamgris #5243 köszi így már sikerült, köszönöm! -
#5242 akkor jó, már megijedtem.. -
#5241 Tedd fel a 1.2 official patch-t / itt exe van ugyhogy nincs gond vele /
Utána a 2.9 patch-t amit a játék vampires könyvtárába csomagolj ki, van amit felül ír és tesz be új fájlokat is. -
Vamgris #5240 tudom hogy kijött a patch, de nemtudom mit hova kell tenni, mert vannak olyan mappák amik nincsenek a játékban és azt nemt duom hova kell tenni, sokféleképp próbáltam de ugyanúgy kilép az után a pálya után mikor egy csávót kell megmenteni a vámpírvadász főnök barlangjából, és mondták hogy vagy írjam a console-ba az egyik taxis kódot, amivel rögtön a taxihoz ugrik, vagy a patch-t rakjam fel, de annál nem nem tudom mit hova kell. simán beillesztve meg nem jó, mármint a vampire mappáűba a vampire-ön belül. előre is kösz ha segítetek, de szerintem arra lusta mindenki. de ha mégis (meglepődnék) akkor kösz -
#5239 Nehogy, még a végén jót játszanál vele. -
#5238 Feltegyem ? -
xmacx #5237 Hali!
Az egyik a játékkal frissen játszó ismerősömnek bug jellegű problémája támadt.
Az a gáz, hogy a karaktere a helyes kulcs ellnében sem tudja kinyitni az adott zárat! sőt ha ledobja majd felvesz egy kulcsot akkor azzal a bizonyos tárgyat jelölö kék fénybugyborékolás a karakterére mászik rá! A kulcsok pedig nem egy kulccsomón, hanem külön helyezkednek el az inventoryában. Az 1.2 és a 2.8 patch fölment (és persze a crack is)
PLEASE HELP!
köszi,
üdv:
Mac -
#5236 Egyébként pár hete kint van a v2.9 UOPatch -
#5235 Felesleges volt válaszolnod, igazából nem érdekli, csak spamel a kisfiú. -
#5234 Biztos nehéz de már jóideje semmi hír felőle :( -
#5233 ezt magyarosítják? Nem nehéz egy kicsit? -
#5232 Magyarítást csinálja még valaki??Ha igen hogy áll? -
Vamgris #5231 Sziasztok!
valaki tudna segíteni? patch-t hova tegyem, legalábbis a materials, models, resource, scripts és a vdata könyvtárakat.
és még egy, hogy tudom megnyitni a console-t? -
xmacx #5230 a nemhivatalos nem írja felül.
amúgy közben rájöttem! felül kell írni a vampire.dll fájlt is ami a crack könyvtáramban van..
köszi azért -
haxoror #5229 Ha krekk után patchelsz akkor könnyen lehet hogy a patch felülírja a krekk fájljait és ezért kéri a cd-t.
Ne krekket használj hanem mini imaget gamecopyworldről le tudod szedni. -
xmacx #5228 Hali!
Technikai problémáim vannak a telepítésnél ill. a játék első indításakor.
Felrakom 3.47-es Daemon Toolsal a gammát. Majd 1.2 patch, 1.2 nocd crack és végül a 2.8 unoffi patch.
A jéték menüje be is jön, majd a new game-re kattintva kidob az asztalra, hogy kéri a CD1-et!!
Please help!
Köszi -
#5227 Megvan ám, csak a cdket kéne megtalálnom ,-) -
#5226 Tessék. -
#5225 Jó ez a játék, felraknám, ha megtalálnám... -
xmacx #5224 up -
xmacx #5223 up -
xmacx #5222 up -
xmacx #5221 ok a felpatchelés megvan.
A skineket hogyan kell felrakni?
Vegyük pl. a Tremere male skin-t:
A readme-be azt írja, hogy csak másoljuk be a fájlokat (ami gondolom felülírja az eredetit)
A baj az, hogy nem ír fölül semmit (ellenőriztem, hogy biztos jó helyre megy, szóval az ok) sőt nincs is meg a normál játékban az a mappa amit fölül kéne írnia.. help!
A második a Latex skins:
A helyzet kisit bonyolódik mert át kell írni valami config fájlt, de ez még ok, mivel elég értelemesen le van írva a helpje. A gond csak az, hogy az átírásban *.mdl kiterjesztésű fájlokra hivatkozik, az új skinek is ilyen kiterjesztésűek a readme-ban. A baj az hogy az egész Latex skin nem tartalmaz egyetlen *.mdl fájlt!!!
Akkor most mi van?
Rakott már föl valaki új skint?
Légyszi ossza meg a titkot!
köszi,
üdv:
Mac -
xmacx #5220 akkor a nemhivatalos patchet gyökérkönyvtárban lévő vampire mappába(nem arra helyre ahova a játékott telepítettem) kell bemásolni?
köszi,
üdv:
Mac -
#5219 Nosferatuval patch nélkül játszhatatlan a játék szinte... -
Salem23 #5218 :))))
Sejtettem hogy a csatornában de nem jöttem rá..
Köszönöm a tippet:) -
#5217 Lehet világgá menekülne a taxis, mikor meglát a visszapillantóban:) -
xmacx #5216 Nosferatuval nem lehettaxizni!
helyette: menj le a csatornákba ott találsz nagytérképet, ott jelöld meg Downtown-t és már tölt is!
csáó -
Salem23 #5215 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha Nosferatu karakterrel vagyok, akkor Santa Monicában ha teljesítek minden küldetést, és beszélek mindenkivel, miért nem jelenik meg a taxi, amivel Downtownba mehetnék? -
#5214 kis google és találsz párat...
mint például ezt is: http://bloodlines.uw.hu/belep.html -
Crazy Mate #5213 Nem hivatalosra,hanem pl. plusz klánok,új skinek stb. -
#5212 Mintpédául? Ha hivatalos küldetéslemezre gondolsz nincs és nem is lesz.
-
Crazy Mate #5211 Van a játékhoz valami jó kiegészítő?