6370
Vampire - Bloodlines
  • Vamgris
    akkor töltsd le a Nosferatu-t az az igazán parás:) bár nekem nem nagyon hisz állandóan horrort és thrillert nézek dvd-n:D
  • grebber
    Vampires The Masquerade v3.0 patch
  • haxoror
    Az egyik legjobb rész!
  • lwb
    nem. :( nálam is dobja ezt a hibát. szerintem a videokártyával lehet valami baja, de én sem tudom megmondani az okát.
  • Lyan Kyj
    ez az "új", vagyis az utolsó nemhiv. peccs-ben sikerült korrigálni az olyan, hibákat, h beragadnak a gombreakciók és addig megy egy adott irányba a kari, amíg kedve tartja? Meg volt olyan anno (kb 1 éve próbáltam ki utoljára", h ilyen teleport vagy lagos módon, mentem az utcán, aztán egyszercsak tök máshol bukkantam fel. Ezek javítva letteK?
  • Fido4life
    Hehe, az a rész tényleg kellemetlen volt De lesz még frusztrálóbb is..
  • Lazarus
    Bazmeg ez a játék kurva parás... nem merek bemenni az OceanHotel mosodájába
  • Vamgris
    köszi így már sikerült, köszönöm!
  • Fido4life
    akkor jó, már megijedtem..
  • wedge31
    Tedd fel a 1.2 official patch-t / itt exe van ugyhogy nincs gond vele /
    Utána a 2.9 patch-t amit a játék vampires könyvtárába csomagolj ki, van amit felül ír és tesz be új fájlokat is.
  • Vamgris
    tudom hogy kijött a patch, de nemtudom mit hova kell tenni, mert vannak olyan mappák amik nincsenek a játékban és azt nemt duom hova kell tenni, sokféleképp próbáltam de ugyanúgy kilép az után a pálya után mikor egy csávót kell megmenteni a vámpírvadász főnök barlangjából, és mondták hogy vagy írjam a console-ba az egyik taxis kódot, amivel rögtön a taxihoz ugrik, vagy a patch-t rakjam fel, de annál nem nem tudom mit hova kell. simán beillesztve meg nem jó, mármint a vampire mappáűba a vampire-ön belül. előre is kösz ha segítetek, de szerintem arra lusta mindenki. de ha mégis (meglepődnék) akkor kösz
  • Ron Ragm
    Nehogy, még a végén jót játszanál vele.
  • Fido4life
    Feltegyem ?
  • xmacx
    Hali!

Az egyik a játékkal frissen játszó ismerősömnek bug jellegű problémája támadt.
    Az a gáz, hogy a karaktere a helyes kulcs ellnében sem tudja kinyitni az adott zárat! sőt ha ledobja majd felvesz egy kulcsot akkor azzal a bizonyos tárgyat jelölö kék fénybugyborékolás a karakterére mászik rá! A kulcsok pedig nem egy kulccsomón, hanem külön helyezkednek el az inventoryában. Az 1.2 és a 2.8 patch fölment (és persze a crack is)
    PLEASE HELP!

köszi,
    üdv:
    Mac
  • MerlinW
    Egyébként pár hete kint van a v2.9 UOPatch
  • Dynamic
    Felesleges volt válaszolnod, igazából nem érdekli, csak spamel a kisfiú.
  • grebber
    Biztos nehéz de már jóideje semmi hír felőle :(
  • Boconadi
    ezt magyarosítják? Nem nehéz egy kicsit?
  • grebber
    Magyarítást csinálja még valaki??Ha igen hogy áll?
  • Vamgris
    Sziasztok!

valaki tudna segíteni? patch-t hova tegyem, legalábbis a materials, models, resource, scripts és a vdata könyvtárakat.

és még egy, hogy tudom megnyitni a console-t?
  • xmacx
    a nemhivatalos nem írja felül.
    amúgy közben rájöttem! felül kell írni a vampire.dll fájlt is ami a crack könyvtáramban van..
    köszi azért
  • haxoror
    Ha krekk után patchelsz akkor könnyen lehet hogy a patch felülírja a krekk fájljait és ezért kéri a cd-t.

Ne krekket használj hanem mini imaget gamecopyworldről le tudod szedni.
  • xmacx
    Hali!

Technikai problémáim vannak a telepítésnél ill. a játék első indításakor.
    Felrakom 3.47-es Daemon Toolsal a gammát. Majd 1.2 patch, 1.2 nocd crack és végül a 2.8 unoffi patch.
    A jéték menüje be is jön, majd a new game-re kattintva kidob az asztalra, hogy kéri a CD1-et!!
    Please help!

Köszi
  • Fido4life
    Megvan ám, csak a cdket kéne megtalálnom ,-)
  • MerlinW
    Tessék.
  • Fido4life
    Jó ez a játék, felraknám, ha megtalálnám...
  • xmacx
    up
  • xmacx
    up
  • xmacx
    up
  • xmacx
    ok a felpatchelés megvan.
    A skineket hogyan kell felrakni?
    Vegyük pl. a Tremere male skin-t:
    A readme-be azt írja, hogy csak másoljuk be a fájlokat (ami gondolom felülírja az eredetit)
    A baj az, hogy nem ír fölül semmit (ellenőriztem, hogy biztos jó helyre megy, szóval az ok) sőt nincs is meg a normál játékban az a mappa amit fölül kéne írnia.. help!

A második a Latex skins:
    A helyzet kisit bonyolódik mert át kell írni valami config fájlt, de ez még ok, mivel elég értelemesen le van írva a helpje. A gond csak az, hogy az átírásban *.mdl kiterjesztésű fájlokra hivatkozik, az új skinek is ilyen kiterjesztésűek a readme-ban. A baj az hogy az egész Latex skin nem tartalmaz egyetlen *.mdl fájlt!!!

Akkor most mi van?
    Rakott már föl valaki új skint?
    Légyszi ossza meg a titkot!

köszi,
    üdv:
    Mac
  • xmacx
    akkor a nemhivatalos patchet gyökérkönyvtárban lévő vampire mappába(nem arra helyre ahova a játékott telepítettem) kell bemásolni?

köszi,
    üdv:
    Mac
  • Fido4life
    Nosferatuval patch nélkül játszhatatlan a játék szinte...
  • Salem23
    :))))
    Sejtettem hogy a csatornában de nem jöttem rá..
    Köszönöm a tippet:)
  • MerlinW
    Lehet világgá menekülne a taxis, mikor meglát a visszapillantóban:)
  • xmacx
    Nosferatuval nem lehettaxizni!
    helyette: menj le a csatornákba ott találsz nagytérképet, ott jelöld meg Downtown-t és már tölt is!
    csáó
  • Salem23
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy ha Nosferatu karakterrel vagyok, akkor Santa Monicában ha teljesítek minden küldetést, és beszélek mindenkivel, miért nem jelenik meg a taxi, amivel Downtownba mehetnék?
  • MerlinW
    kis google és találsz párat...

mint például ezt is: http://bloodlines.uw.hu/belep.html
  • Crazy Mate
    Nem hivatalosra,hanem pl. plusz klánok,új skinek stb.
  • MerlinW
    Mintpédául? Ha hivatalos küldetéslemezre gondolsz nincs és nem is lesz.
  • Crazy Mate
    Van a játékhoz valami jó kiegészítő?