6370
Vampire - Bloodlines
-
#5290 Lövöldözést passzolom, de a játék az elejétől fogva nvidiára volt optimalizálva. -
#5289 hát ez is csak azt bizonyítja mennyire optimizálatlan a játék...:( amugy ez a 3.5-ös patchnek köszönhető hogy lehet külső nézetből is lődözni ? mert én még anno amikor az 1.2-vel nyomtam csak fps nézetben lehetett... -
#5288 kérdés, hátha valaki okos tudja: miért van az h a gém egy GeForce 2-essel jobban fut mint egy ATI Radeon 9600-al? újra elkezdtem végignyomni pár év után, de valami nem tetszett, mint az állat ugy szaggatott, nagyjából játszhatatlan volt, stb, és emlékeztem h régebben mintha jobban ment volna. gép szétkap, Gef 2 be, driverek fel, kicsit húztam is a kártyán, és láss csodát, sokkal stabilabban ment. bár nem egetrengető fps-el, de bőven játszható, ezerszer inkább mint Radeon 9600-ossal. valaki magyarázza már el nekem hogy a fenébe lehet ez? -
ricsa008 #5287 hali nem tudjátok mi lehet a gond ? mikor China Town -ba érek lassan mozog a karakter nem akad csak mintha lassított felvétel lenne?? -
#5286 Na ez jó hír már csak a magyarítása kéne de semmi hír róla :( -
#5285 Nah nem sokára megjelenik a PCGuru mellé teljes játékként, azt a számot mindenképpen megveszem, és azután megprószálom majd végig vinni is..
-
#5284 Tedd fel a javításokat. 1.2 offical és 3.4 unoffical -
#5283 Hi!
Letöltöttem a játék HOODLUM verzióját.
Az a problémám, hogy az indításkor egy Microsoft Visual C++ Runtime Library hibával indul és visszadob az asztalra.
Tud valaki valamiféle megoldást erre? -
#5282 Én is ezen töprengtem.. a patch history lassan felér egy regénnyel. -
#5281 aha, a hangulatot :) -
#5280 Vampires The Masquerade v3.4 patch
Bazzeg végiggondolva ennyi patch után vajon csinálták valami jót is az alapgameben ? :D -
#5279 nekem tönkre ment a dvd amire kiírtam, majd ujra lekell töltenem :( -
#5278 akkor majd berakatok egyet.
amúgy most kezdtem jáccani a game-el, nagyon bejön, főleg h már nem szaggat, nem úgy, mint az fx5600-ommal :)) -
#5277 jah nalam se -
Ersiman #5276 Nem. -
#5275 nektek sem látszik a banner? -
#5274 Nvidia kártya esetén:
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
reg file-al vagy (ATI és Nvidia esetén) ReForce programmal szabályozd a kártya frissítési frekvenciáját. Pl 1024x768 ill 800x600-ban 60Hz-75Hz
(feltételezem TFT-d van.)
Nem emlékszem már ugyan rá de ilyen beállítást még találhatsz a játék ini/config filjaiban is. -
Yezum #5273 Hi
Lehet, hogy volt róla már szó, de nincs időm végigolvasi a dolgokat.
'szal: TUDJA VALAKI hogy mi a büdös menykőért nem indul a jaáték.
Elindítom, feketeség, nem egyszerű feketeség, hanem a monitor étvált készenlétibe, mintha nem kapna jelet a videokártyától, ami mégsem lehet, mert akkor kivésné, hogy no signal. Visszalépek winbe, majd újra játék, a videó már látszik, de valami nagyon fényesen. Aztán bejön a menü, azaz jönne mert előző probléma, és újra feketeség, nem segít rajta a kilépés sem.
Amit próbáltam:WinXP sp-k nélkül, az legújabb majd az ajánlott videokártyadriverek, sima sp1 és sp2 alatt is. Kompatibilitást is átállítottam, hang nélkül is próbáltam futtatni, codec pakkok nélkül is.
Ja a patch-ek meg semmit sem használtak, szal valakinek valami ötlet, felmerült már valami hasonló?
'szal kösszi ha valaki tud segíteni.
Ui:A kiadó meg le se izéli, hogy mi a probleémám, a levelimre nem igazán válaszoltak még. -
#5272 Vampires The Masquerade v3.2 patch (130mb) -
Shadowmask #5271 Ez eszméletlen! A játék nálam minden második betöltésnél kilép bárminemű hibaüzenet nélkül.Totál játszhatatlan.Mi lehet a baj? -
#5270 Hát nem. Semmilyen irányba/irányból... -
#5269 De reagál az hidd el csak elszántabban kell próbálkozni. -
#5268 Nekem a végén a kínai vámpíroknál nem nyitható egy hatalmas kapu...egy retesz van rajta, amit elvileg el kéne oldalra tolni vagy mi, de semmit sem reagál. Vkinek volt hasonló problémája? -
#5267 Hát persze a bloodlines crpg a redemption meg hack and slash két más stilus amikben azért van egy pár közös vonás. -
#5266 ahh sajnálom de nekem meg baromira nem jött be a Bloodlines után. A bloodlines-nak volt egy olyan stílusa amin teljesen kész voltam + azok a zenék szinkronhangok atmoszfére stb, a Redemptiont kb 1 másfél óráig toltam de rá kellett jönnöm nem erőltettem mert nagyon nem fogott meg. lehet nem adtam neki sok esélyt mert a bLoodlines magasra tette nálam a lécet de ez van. -
#5265 A redemtion egy anarch diablerista brujah főszeplővel zajlik :)
nekem nagyon bejött -
#5264 Na végigvittem ezt a zseniális játékot egy tremere vámpírral. Bár nem volt fenékig tejfel a dolog. Azt mondom nekem a top 5-ben simán bent lenne ha úgy optimizálták volna mint a Half life 2-t de nem kicsit rontott a játékélményen, hogy sokszor bizonyos helyeken 0.5-1 FPS-el ment a játék és még sorolhatnám (A HL2 max-ra húzva fut rendesen). Igazából csak ilyen technikai bugokkal találkoztam, de ezek elegek ahhoz, hogy most elvegyék a kedvem attól, hogy újra nyomjam egy másik karakterrel. Most mindenképpen el fogom kezdeni a játék első részét a Redemptiont remélem nem fogok csalódni benne. Ha van még más hasonló kaliberű/szinvonalú vámpír game azt valaki tudassa velem. Kösz! -
SAFIII #5263 Hi!!!
nekem csak annyi a gondom,hogy elindul a játék,Activision intro meg minden,aztán a játék menüje nem jön be,azaz nem látszik csak a nagy feketeség,de ahogy mozgatom az egeret hallom,hogy most épp egy menupontra kattoltam..ennyi
legújabb driver,ja és a régi geforce 2-őn volt menü:D
valamit nem lehetne vele ba*ni? -
#5262 Hi megint.
***SPOILER LEHETSÉGES***
Lent az Downtown-i kórhát alagsorában lévő húsevé nő, Pisha 2 tárgyat kér tőlem, az egyik amit a múzeumból kellett összeszedni az megvan a másik meg egy könyv amit a Giovanni rezidenciáról kéne megszerezni, ha jól emlékszem, mert nem kaptam meg a questlogban. Az erődből már visszaszereztem a szar-kofágot de a könyvet nem igen találtam. Kérdésem, hogy ott van-e a könyv és érdemes e visszamenni?
*** -
#5261 Gyájj, te.. nem mellette kell csinálni, hanem helyette:)) -
mike369 #5260 hidd el, én is szívesebben foglalkoznék a magyarítással munka helyett... -
#5259 Bárcsak a magyarítás is ilyen lendületesen késuülne mint ahogy a patcheket adogatják ki! -
#5258 Vampires The Masquerade v3.1 patch - fileshack.com -
#5257 És meg is lett tegnap éjjel csak elfelejtettem ide írni. Beesett a cucc a falba és alig látszott, csak az a kék "füst" ami jelzi, hogy ott van, arra meg azt hittem gumibot ezért nem néztem meg jobban... -
#5256 Azon a keresztfolyoson ahol állsz kell lennie egy örnek azt kinyirod és elfogja dobni a belépökártyát. -
#5255 Here comes the n00b!!
Nemrég vettem elő ezt az istenkirály gamet! Gond nélkül haladok- haladtam eddig, tőlem szokatlan módon ellátogattam a gamefaqs.com-ra is és konstatáltam, hogy mindent jól csináltam de mégsem enged tovább az ominózus részen!!!=( A múzeumban vagyok ahova LeCroix küldött a szarkofággal kapcsolatban, a mission végén át kell haladni a egy folyosón ahol lézersugarak vannak, azokat kikapcsoltam és a riasztót is és mégsem nyílik az ajtó. Zárnyitási kísérletet sem enged.
Itt egy kép, hátra erről könnyebben eszébe jut valakinek mit kéne csinálni!
thx a helpet előre is -
xtheundeadx #5254 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Felraktam a Bloodlines-t, és az a gondom vele, hogy elindul, bejön a menü, nyomok egy New Game-t, bejön a loading screen ahol írja a sztorit, és kb 1-2 másodperc után hibaüzenet NÉLKÜL kilép.
Mi lehet a gáz? (1.2-es patch és 2.9-es unofficial patch-el is megnéztem) Előre is köszi a segítségeket (DirectX 9.0c, és friss nvidia driver van fenn ha ezzel közelebb juttok) -
#5253 kísértetház az az igazán hatásvadász -
Drizzthsz #5252 R9800-zal végre normális a sebessége/nem tölt évekig? -
Vamgris #5251 tudja valaki hogy miért nem tudom eltolni a reteszt a kínai vámpírnő megölése küldetésben, ami a végén van? a malomnál vagyok és van egy elreteszelt ajtó azt írják toljam el és úgy nyissam ki az ajtót mögötte, de sehogy nem tudom eltölni, még ha bloodstaff-t is benyomom ami maxra nyomja a str. dex. és stam.-t is