6370
Vampire - Bloodlines
-
#5490 abszolute nem működött, rányomtam, 1 pillre megállt és ment tovább..amúgy tényleg a magyarítás lehet a ludas, mert feltettem újra, 1.2-es patchelt verzióra, és olyan, mint régen (transz müxik, páncél nincs)..menteni nem merten a magyarítatlan verzióban, mert félek, hogy az végképp bekavarna neki..
szal most ott tartok, hogy maradok a bétafordításnál, mert még azzal müxik a legtöbb dolog (újrakezdeni meg nem akarom..)
csak most szívtam, mert az 1ik küldiben nem fogadja el a menüparancsot az 1ik számítógép..ez ügyben írtam Mike-nak, hátha tud megoldást rá, de még nem válaszolt.. -
Brother Caine #5489 A páncélhiba a bétafordításnál jelentkezett nálam(1.2 patch-el megspékelve).
Mikor levettem a magyarítást és visszatöltöttem a játékot akkor már tudtam páncélt venni,save,kilép,install magyarítás,load game,hurrá!
A transzal pedig mi a probléma pontosan?
Abszolút nem működik?
Ha valakire rányomod akkor elbódul,viszont ha hozzáérsz vagy nagyon közel mész hozzá előröl,akkor könnyen kiesik belőle.
Ajánlatos megkerülni és hátulról támadni.
Ha több ellen észrevett akkor nem mükszik a transz.
Gondolj bele,a csávóra rányomod a transzt,a haverja meg a füle mellet ordítozik,meg puffogtat rád egy mordállyal.
Talán segít valamit amit ideköhögtem. -
#5488 1re jobb...feltettem a 3.8as patchet, azóta "enni" se tud a karim..még a patkányoknál is folyton azt írja ki, hogy evéspróba sikertelen.. -
#5487 bazmeg, agyam eldobom
ilyet én még nem b@sztam...
annó fentvolt a bloodlines 1.2-es patchel..annyi gondom volt vele, hogy barátnőm a malkáv csajának nem tudott venni páncélt..
windóz újratelepítés miatt lelett gyalulva (savegamek azért ellettek mentve biztos helyre..) úrja feltettem, úrja 1.2-es patch..most lehet venni páncélt.. DE NEM MÜXIK A TRANS DISZCIPLINA !!! és a lopakodás se stimmel teljesen...ezt magyarázza meg nekem valaki...feltettem a nem-hivatalos 3.7es patchet, de úgy is sz@r... újratelepítettem a gémet..továbbra is [email protected] bármilyen ötlete, hogy most mi a f@sz van ?
-
ricsa008 #5486 nekem már nem jön be az oldal
nem soká birták -
#5485 igen egyszerűen szánalmas amit ők csináltak, ráadásul elnézve a stílusukat nem hiszem sokáig egyben marad a honlap.. részvétem -
mike369 #5484 amúgy amit ők csináltak, az meg a lopjuk el az utcán lévő autót, úgyis csak ott áll... nem hiszem, hogy ez elfogadható lenne. -
mike369 #5483 meg is mondtam. pontosan azt mondtam, hogy államvizsgáig semmi másra nem lesz időm.
az államvizsga pedig múlt hét előtti héten volt. -
#5482 de teljesen megértem, csak akkor nyíltan megkellet volna mondani hogy 'Sajnálom, elfoglalt ember vagyok, NINCS RÁ IDŐM' vagy valami ilyesmit... -
mike369 #5481 szerintem elég egyértelműen leírtam annó, hogy miért állt. aki nem tudta átérezni, annak úgyis hiába magyarázom. -
#5480 Vampires The Masquerade v3.8 patch (203mb) -
#5479 Őszínte részvétem, bár jobban együttéreznék ha a magyaritás az említett aktus elött jó ideje nem állt volna egymagában.. De sebaj így legalább nem reménykedik már senkise.. -
mike369 #5478 ui.: tehát semmi közöm azokhoz, akiknek jelenleg a neve alatt fut az oldal, nem adtam nekik át semmit, egyszerűen: LOPTAK -
#5477 -
mike369 #5476 Kedves Vampire-rajongók és Mindenki, akit érint!
Mérhetetlen szomorúsággal vettem tudomásul a minap, hogy az általam létrehozott és fejlesztett vampiregames.atw.hu portált feltörték. Hogy miért nem háborodtam fel? Aki mások több hónapos (éves) munkáját ellopja, ráadásul saját nevére veszi, az véleményem szerint sajnálaton kívül mást nem érdemel, így nekem maximum szomorúságot okoz a világunk által kitermelt ilyen emberek felbukkanása.
Való igaz, hogy az elmúlt időszakban napi 10 óra munka és államvizsgára való készülés mellett nem sok időm volt az oldallal és a fordítással foglalkozni, ígéretet tettem azonban arra, hogy a nyáron a honosítást befejezzük és ehhez tartani is szerettem volna magam… mindeddig.
Szeretem magam ahhoz az elvhez tartani, miszerint egy adott közösséget nem szabad annak legértéktelenebb tagjai alapján kezelni, most sem fogom ezt tenni. Mindemellett sem időm, sem kedvem ilyen (szenny)ár ellen evezni, tehát én itt és most magára hagyom a projektet.
Ezúton kérek ezért elnézést és kérem megértését mindazoknak, akik a magyarításban közvetve vagy közvetlenül segítségemre voltak és akik a honlapot érdeklődéssel látogatták.
A továbbiakban elhatárolom magam minden, a vampiregames.atw.hu honlapon esetlegesen a nevem alatt vagy rám hivatkozva megjelenő hírtől, cikktől, információtól, hozzászólástól.
Üdvözlettel:
Mike (alias mike369) -
#5475 feltetted előtte a hivatalos patchet is? -
#5474 én passzolom..nekem nem az a verzió van meg és nem is volt vele gondom.. légy türelemmel, néha csak pár nap múlva jön használható válasz...esetleg nézz vissza pár oldalt, már nem először panaszkodnak hibára.. -
Ticsy #5473 -
Ticsy #5472 Hali!
Pc guru teljes játékkal lenne próblémám!
Telepítés után feltettem a3.5 pathet és inditom a gamet, azt írja ki a gép hogy a vampire.exe hibát észlel ezért leáll.
Segítsen vki!
Előre is kösz
Ticsy
[email protected] -
#5471 Hahó! Nem indul el a gépemen. Kiírja hogy kéri az egyes CD- t de bent van... de közbe már fut a játék. Először a menüt sem láttam, csak fekete volt a képernyő. Na most már van menü is, de mikor új játékot kezdek megint kiírja hogy CD1 kell, aztán kilép, és a program szabálytalan műveletet hajtott végre... Segítsen valaki!!!! -
#5470 Vampire: Bloodlines v3.7 Unofficial Patch Released. -
#5469 Jaja, most hogy mondod tényleg... Fallout 1-2-ben is ott volt. -
#5468 nahja..mondjuk ez tipikusan Troika betegség...Arcanumban is előferdült, Falloutban meg totál jelen volt.. -
#5467 Ott vmi gubanc lehet, azon a konfigon zúznia kell azért (nekem is hasonló van és hasít rendesen). 1-2 helyen előfordulhat lassulás, de ha huzamosan, akkor ott valami nem stimmel.
Igen, ahogy haladsz előre a játékban, egyre hosszabb a mentési idő. Ez van -
az érdekes, mert nekem ennél sokkal vacakabb géppel se szokott 10 secnél lasabban gyorsmenteni..
bár nem tom hol tartasz, nekem most jön a chinatownos rész.. -
n3whous3 #5465 Egy kérdés: hogy lehetne az elmentési időt csökenteni? Az a buzi játék folyamatosan lementi gondolom az összes változtatást és már odáig jutottam, hogy több mint 30 másodperc egy quicksave. És még nem vagyok a játék végén...
Más: 3000+, 1 giga ram és 7600GT mellett miért megy xarul a játék? Ennyire xarul hogy lehetett optimalizálni egy játékot? Sok helyen 20 FPS alá megy, pedig csak síma 1024*768, semmi FSAA, vagy Aniso... -
Vampire: The Masquarde - Bloodlines BÉTA magyarítás
Jelszó: bloodbeta
Jelen állapotában a magyarítás CSAK a hivatalos patch-el kompatibilis, a Dan Upright-félével együtt telepítve hibák fordulhatnak elő!!!
patchet sztem találsz a Bloodlines hivatalos oldalán, törést meg a gamecopyworld.com-on -
horthy #5463 Tud valaki magyarositást töréssel ! Mert letöltöttem a blodlines_beta_ver103exe de nincs hozzá crack vagy kod !!
Küldjetek már légyszives valamit !
[email protected] -
torrento #5462 Hi!
Jogos! paraszt voltam, bocsi, csak nagyon megörültem hogy megy a cucc!
Köszi a segitséget! -
#5461 típus! ezek a tulajdonságai amit leírtál... a típusa az a csoda ami rá volt írva a dobozára mondjuk, esetleg rajta van a monitoron is. asszem aida32-vel is megtudhatod mi a típusa és szedhetsz hozzá drivert, vagy...
powerstripet felrakod, elindítod, jobbklikk az ikonján a tálcán, options -> monitor information, ott jobb alsó sarokban options érték alatt kiválasztod h write custom driver monitor driver, és voila. csak be kell állítanod az értékeket (amit PS ált. magától megtesz), menteni a fájlt, majd a winben beállítani mint monitor driver.
ennyi az egész sok szerencsét, nem nagy cucc. -
Kurt97 #5460 milyen típusra gondolsz..? hol nézhetem azt meg?
32 bites belinea max felbontás: 1024x768
a powerstrippel hogy csináljak drivert hozzá? -
#5459 nagyon szívesen -.- -
#5458 hát először is nem árt tudni a típusát
amúgy próbálkozz powerstrip nevű progival, az tud drivert "kreálni". -
Kurt97 #5457 megpróbáltam rátenni a gépemre a telepítőfájlokat, és onnan telepíteni, de ugyanaz volt a probléma... a dvd olvasó már biztos hibás, de valami más is van... honnan lehet leszedni illesztőprogit egy belinea 1024x768 as monitorhoz? hátha nekem is segítene. -
torrento #5456 Majd felrobbantam ja. Végül meglett a sátán. SVGA 1600x1200 képernyőillesztőt kellett updatelni neki, nem pedig a monitor saját illesztőprogiját. rófül
a lényeg hogy settenkedhetek már a nosfimmal... -
#5455 okké, kezdem érteni miért ragasztottam a monitorom oldalára egy fecnit miszerint "ne fórumozz részegen!". tiszta Memento. -
#5454 később jön, a "jester prince" adja egy küldetésben, a főszál része, be kell baszni egy ablakot, ott lesz ami neked kell. -
cornellred #5453 köszi azt utána sikerült már meglelnem:) mostmár csak az a kérdésem, mert lassan véget ér a játék hogy azt a hülye múzeumot hol találom ahonnan elkéne vinni a bálványt a kórházi muffnak? -
cornellred #5452 hi! hát a menü mindenképp illetve a küldetések leirása, meg a tárgyaké (naplókba a szöveg) de a párbeszédvan az nem sajna. -
GazCamp3r #5451 Vki tudja esetleg, h a Config file-ja hol van a game-nak?
merto tt manuálisan átrakhatná a csávesz a felbontást, azt jóvan...