6370
Vampire - Bloodlines
-
#5530 bug.. miket tettél fel ? mellik patcheket, ill magyarosítást tettél-e fel ? -
SAFIII #5529 nem megy -
SAFIII #5528 HI!!mikor nekiállok vért szivni ujraindul bár nem mindig szerencsére..
ez mitol lehet
?????
-
#5527 hivatalos patchet mindenképp érdemes, nemtom hanyas a legutolsó...magyarítás csak részben kész, inkább csak a quest-leírás, meg a karilap..ha értesz valamennyit angolul, akkor inkább ne tedd fel, mert nekem pont a magyarítás okozott bugot... -
SAFIII #5526 Hi!!!!
na sikerult elinditani a játékot,per pill se patch se magyarositás sincs feltéve,ennek ellenére frankon fut és tölt...
szal akkor most van magyarositás vagy nincs,ha van érdemes e feltenni meg melyik patchet érdemes feltenni???nem akarok extra dolgokat csak annyit hogy ne legyenek benne bugok azaz kevesebb legyen......
Help -
#5525 valakinek volt, olvass vissza, vki írta, sőt talán megoldás is megvolt, de h mikor azt passzolom, sztem 1-2 oldalon belül megtalálod. -
SAFIII #5524 Hi!!!!
valakinek volt olyan problémája hogy a menü nem jelent meg?egyszeruen tök sötét olyankor a monitorompersze legujabb Nvidia driver stb stb -
#5523 nahja.. lényegébe a quest-leírás meg a tippek és a karilap ami magyar -
#5522 negyed kész inkább -
#5521 félkész van a magyaritasok.hu-n, de az bekavarhat a gémbe.. (nekem is bekavart...) -
#5520 Ha esetleg valakinek meg van a működő honosítás, akkor legyen oly kedves és kűldje el [email protected] címre!
Előre is koszönöm! -
#5519 Na szevasztok, sikerült megszereznem a játékot fel is tettem szépen rá az 1.2-es patchet utána következett a 4.2-es nemhivatalos, aminek a mappájában találtam egy basic nevű mappát aminek a tartalmát szépen átmásoltam a játékra, majd következett rá az alap patch. A problémám az hogy valamilyen oknál fogva az utcán a járókelők állnak egy helyben mint a befött, nem mennek sehova céltalanul ott vannak mint egy út jelző tábla. A másik problémám az irányítással lenne ugyanis héba-hóba hol az egérmozgatás hol WASD késik, írányíthatatlanná téve ezzel a játékot. Ha valaki tudna segíteni, az megköszönném. -
#5518 jaja PCGuruhoz mellékelték, de akkor még kivolt valahol írva úgyhogy nem vettem meg Viszont most nem találom, és úgy gondolom hogy ezt a játékot úgyis min. évente újraelővenném, ígyhát megérdemli hogy szép kis dobozban tündököljön a polcomon -
#5517 az így hirtelenjébe jó kérdés, de valamikor a gamestarhoz vagy vmellik másik pc-gémes újsághoz kiadták, mint teljes játék.. de sztem neten is megrendelhető -
#5516 hát passz nekem működött, lehet azóta már leszedte.. apropó ezt a játékot hol lehetne megvenni eredetiben és mennyiért ? -
#5515 Felraktam a #5494-en lévő linkről a magyarosítást, de semmi nem történt. A könyvtárat betallóztam, de semmi. Semmi patch-et nem tettem fel!
Az #5499-es linken egy kép jön be és semmi!
Tudtok segíteni? -
#5514 de készül, egyik készitö irta nemrég, jelenleg ezekkel a patchekkel probálják meg összefésülni... -
#5513 tudtommal nem készül magyarítás -
#5512 Vampire: The Masquerade - Bloodlines - v4.2 Update Patch
Hehe vajon meddig fognak még elmenni :D
Én a magyarítást várom már de nagyon-nagyon! -
#5511 lehet, szedd le PowerStrip nevű progit, azzal hotkeyyel (ezért egy magyartanár agyonverne) állíthatód a gammát.
mellesleg be kell kapcsolni a boilert/generátort, azt keresgéld. -
spartus #5510 Na jah, kissé sötét a monitor, miután lezuhanok a pincébe alig láttok vmit. Amúgy a monitoron lévő gombokon kívül a Windowsban is emlehetem a fényerőt vhol?
Mellesleg ez a pince ahova lezúgtam, nagyon komoly :D Miután leestem és ott vok a zárt ajtónál, onnan merre kell menni, hogy megtaláljam a mosógépeket? És lehet követni azt a szellemcsajt aki elhúzott előttem? :P -
#5509 lol..a gémben is maxra toltada gammát meg a monitorodon is ? -
spartus #5508 Hmm úgy tűnik kicsit elakadtam a szellemjárta hotelben, olyan kibebaszott sötét van hogy nem látok semmit, pedig a gamma maxon van :S -
spartus #5507 Oks, köszi szépen az infókat ^^ -
#5506 Heather-ből lehet ghoul, a korházban adj neki vért utána majd venture towernél fogsz vele találkozni.
Magyaritás nincs és szerintem elöbb tanulsz meg angolul minthogy elkészülne.
Az ami van nem teljes és nem is kompatibilis a patch-ekel. -
spartus #5505 Sziasztok! Nem rég szereztem meg a játékot, és tökre megtetszett, bár még nagyon az elején vagyok. Valahol olvastam, hogy lehet egy NPCből ghoult csinálni, ez most hogy is van? :P
Jah és van működő magyarosítás hozzá?? -
#5504 az még sokkal elöbb volt, mikor a szarkofágot kellett keresni egy múzeumban...abban van a szobor -
horthy #5503 Pisha-nak a downtowni vámpirnak a Giovanni Stronghold-ból elhoztam a könyvet ! De hol van a muzeum ahonnan a másik relikviát kell elhozni ?
Giovanni Museum ??? Vagy mi ez ?? Merre találom ? -
horthy #5502 Add meg a linket honnan lehet letölteni innen nem indult ! Örülnék egy javitott magyarositásnak ! Thanks !
[email protected] -
#5501 én is így jártam, javításról nem tudtam, viszont az 1. pont az műkszött... -
#5500 - magyaritás + javítás (este van) -
#5499 na meg is van íme
nagy köszönet Rynnek a magyarítás elkészítőjének.. -
#5498 igen igen, ismerős nekem is ugyanez a probléma volt két dolgot tehetsz:
1. a küldetés végig bemásolod az original komputer fájlokat (én ezt tettem)
2. megvárod amíg az egyik honosító haveromtól megkérdem megvan me még neki a korrekt, javított fájl (mert tuti megvolt, csak nem biztos hogy még megvan) -
horthy #5497 Modell alkat – Model Citizen missziónál tarok Holywoodban Tawni’s Apartment-nál Tawni nevezetű fotómodell lakásában elhelyeztem a kamerákat , beirtam a "Cleopatra" jelszót a laptopba , csak az a gond hogy a magyarositás verzióban hiába irom be az "érzékelés" parancsot az irja ki "rzékelés" hibés parancs ! Miért hagyja le az "é" betüt ha helyesen beirom a parancs szót ? Mi ez bug ? Mit csináljak ? Várom a válaszokat ! -
#5496 ezek szerint folytatódik a magyarítás -
mike369 #5495 sziasztok!
Shivo: emlékszem a leveledre, csak a portálos cirkusz óta nem volt sok hangulatom a témával foglalkozni.
A problémákról dióhéjban:
1. a magyarítás béta, tehát valóban lehetnek vele gubancok, pont ezért béta
2. a hivatalos patch egy csomó dolgot kijavított, de közel se mindent, így azzal is lehetnek MÉG gondok
3. namost a nemhivatalos patch-ek meg pont attól nemhivatalosak, mert nincsenek és nem is lesznek 100%-ban letesztelve a készítő által, ergo ABBAN is lehetnek gondok
Ami most történik:
Lajti halad a magyarítás és a nemhivatalos patch összefésülésével, ami hatalmas feladat - ez úton is köszönet érte. Ezzel:
1. legalább egyet kiiktatunk a fenti 3 problémás pont közül
2. ha befejeződik, elkezdjük fordítani a párbeszédeket...
... ami azért kötődik az egybefésüléshez, mert a nemhivatalos patch-ben gyakran változtatják.
Bocs, hogy ismételten késtem a válasszal, de mostanában ritkán járok az sg-n, a portál meg ugye...
Szólav nagyjából ennyi. -
#5494 tessék
ott lent katt a letöltésre...
de amúgy bugos, szval ha valamennyire tudsz is angolul, akkor inkább ne tedd fel, ugyis csak a küldik leírása meg pár dolog lesz magyar és a párbeszédek angolok... -
#5493 valaki el tudna küldeni a bloodlines beta magyaritasat? előre is köszönöm
[email protected] -
#5492 nekem a holiwoodos küldinél, mikor elkell helyezni a 3 webcamet a nosfi csaj kérésére, ott nem fogadja el az aktíválást.. a password az még nem volt gond.. -
Brother Caine #5491 Nyugodtan ments,nem kavar be.
Az említett számítógép parancshibára emlékszem én is,asszem a hajós küldetésnél volt talán,de lehet hogy máshol is.
Ha jól emlékszem úgy javítottam,hogy megekerestem a játék főkönyvtárában a fájlt amiben jelszavak voltak és megnyitottam notepadban,majd átírtam őket,hogy egyformák legyenek.Asszem valahogy így sikerült megoldani.