Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A celerity remek szkill de anélkül is lehet boldogulni.
de ez még a jövõ zenéje, megnézem még a különbözõ befejezéseket...
"The trees move. Do you not see it?"
Szerintem a legerõsebb karakter a Ventrue illetve a Tremere...
most ugye Malkávval játszom, ami bár roppantul poénos de baromi gyenge sajnos...
- van ugye Auspex diszciplínája, amit most bár kimaxoltam és felvettem hozzá a Doomseer hátteret is - így több mint egy percig tart -, ettõl függetlenül egy eerie presences (olcsóbb mentál statok) Toreadornál pár xpvel többért ez konstans, szóval auspex finoman szólva majdhogynem lóf*szt se ér (jól néz ki, látsz tõle sötétben amit gammanöveléssel is meg lehet oldani, meg vicces falon át látni az ellenfeleket, de ennyi).
- aztán van Dementation: remek, elkezd röhögni az ellenfél, esetleg csökkenek a statjai, húdejó - Celerityvel meg az ember ezalatt ötször darabokra lövi az illetõt... Celerity vs. Dementation - 10:0
- utána ugye Obfocusate: láthatatlan vagyok, húúú. vissza se hozza a ráköltött xp mennyiséget - meg ugye megint, amíg valaki bújkál és bemászik az ellenfél mögé, Celerityvel már a széparcú szétszóródott nagy területen... bár néhány küldinél hasznos de egyszerûbb nem is költeni rá...
filózok h a többi klán is ennyire kiegyensúlyozatlan? mert eddig nekem erõsen ugy néz ki Toreador és Brujah veri magasan az összes többit, gyakorlatilag 1 diszciplinára támaszkodva...
btw újra nekieste Bloodlinesnak - harmadszorra is - most egy Malkávval, érdekes és kifejezetten új játék így <#nyes>#nyes> TV bemondó meg kegyetlen, ugyanis a Malkáv azt hiszi mindig h hozzá beszél konkrétan...
"Police don't have any suspects at this time, but they're pretty sure that it was you." <#vigyor1>#vigyor1>
...de mi nem azt toljuk, hanem azt asztali szerepjátékot kockával ceruzával meg karilappal 😊
mondtam neki, hogy én sem vagyok nyelvészprofesszor és végignyomtam + a dolgokat is össze tudtam rakni, de hajthatatlan 😊
--------<:Akinek megvan a Bloodlines Magyarítása az Privizzrn rám lécci:>-------
parancsikonba: -dxlevel 81
amúgy azt elhiszem h nvidiára van optimizálva... de *ennyire*? mind1, végignyomom aztán repül vissza Radeon 9600, sajnos addig kénytelen vagyok elviselni azt az elmosodott ócska képminõséget amit Gef 2 biztosít...
Letöltöttem a játék HOODLUM verzióját.
Az a problémám, hogy az indításkor egy Microsoft Visual C++ Runtime Library hibával indul és visszadob az asztalra.
Tud valaki valamiféle megoldást erre?
Bazzeg végiggondolva ennyi patch után vajon csinálták valami jót is az alapgameben ? 😄
Next PC upgrade: 2022
amúgy most kezdtem jáccani a game-el, nagyon bejön, fõleg h már nem szaggat, nem úgy, mint az fx5600-ommal 😊)
REGEDIT4
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
reg file-al vagy (ATI és Nvidia esetén) ReForce programmal szabályozd a kártya frissítési frekvenciáját. Pl 1024x768 ill 800x600-ban 60Hz-75Hz
(feltételezem TFT-d van.)
Nem emlékszem már ugyan rá de ilyen beállítást még találhatsz a játék ini/config filjaiban is.
[merlinw.org]
Lehet, hogy volt róla már szó, de nincs idõm végigolvasi a dolgokat.
'szal: TUDJA VALAKI hogy mi a büdös menykõért nem indul a jaáték.
Elindítom, feketeség, nem egyszerû feketeség, hanem a monitor étvált készenlétibe, mintha nem kapna jelet a videokártyától, ami mégsem lehet, mert akkor kivésné, hogy no signal. Visszalépek winbe, majd újra játék, a videó már látszik, de valami nagyon fényesen. Aztán bejön a menü, azaz jönne mert elõzõ probléma, és újra feketeség, nem segít rajta a kilépés sem.
Amit próbáltam:WinXP sp-k nélkül, az legújabb majd az ajánlott videokártyadriverek, sima sp1 és sp2 alatt is. Kompatibilitást is átállítottam, hang nélkül is próbáltam futtatni, codec pakkok nélkül is.
Ja a patch-ek meg semmit sem használtak, szal valakinek valami ötlet, felmerült már valami hasonló?
'szal kösszi ha valaki tud segíteni.
Ui:A kiadó meg le se izéli, hogy mi a probleémám, a levelimre nem igazán válaszoltak még.
Next PC upgrade: 2022