Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Ott is...csak persze olyankor már vmi varázslatot is érdemes használni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fido4life
6-8 géppisztolyos ellen már nem nagyon :S na de mind1 remélem még útközben találkozok még egykét kilyukkasztott szemü humannal..

Atisz
A kard a barátod...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Az obfuscate-el végig sneak-killezheted a pályát aztán az utolsó áldozatból újratöltöd magad az auspex meg emeli valamelyik szkillt ami a lövöldözéshez kell (már nem emlékszem melyiket)

A celerity remek szkill de anélkül is lehet boldogulni.

Fido4life
Damn..ez a Hallowbrook Hotel elég kemény már Vérzacskók nélkül...

Calver
kipróbáltam Gangreller, nos... Toreador/Brujahval egy súlycsoportban. õk a legkegyetlenebb mesterlövészek, Gangrel a legdurvább közelharcos... Anda Gangrel history-val túlképp minden diszciplínám majdnem maxon - proteant kivéve, warform ronda szóval az marad 4-es szinten - iszonyat gyilkolóerõ - és mindehhez mókás is! még az extra klánok közül próbálnám ki városi Gangrelt, olyannal IRL is játszottam - Szabbatból átált tag -, és az alapján h Bloodlinesban kettõt a legdurvább diszciplínák közül visznek nem lehet rossz!
de ez még a jövõ zenéje, megnézem még a különbözõ befejezéseket...

"The trees move. Do you not see it?"

Atisz
Dementation alatt nem csak 1 varázslat van...van egy olyan ami direkt sebzést (nem is gyengét) visz be és elég gyors a recharge-a is.
Szerintem a legerõsebb karakter a Ventrue illetve a Tremere...

szasztok mi lehet a gond mer amikor elõször belépek China Town -ba a karakter belassul mintha lassított felvétel lenne addig gyönyörû megy
Calver
sajnos Bloodlines - ahogy a rendes VtM-ben is - a klánok baromi kiegyensúlyozatlanok...
most ugye Malkávval játszom, ami bár roppantul poénos de baromi gyenge sajnos...
- van ugye Auspex diszciplínája, amit most bár kimaxoltam és felvettem hozzá a Doomseer hátteret is - így több mint egy percig tart -, ettõl függetlenül egy eerie presences (olcsóbb mentál statok) Toreadornál pár xpvel többért ez konstans, szóval auspex finoman szólva majdhogynem lóf*szt se ér (jól néz ki, látsz tõle sötétben amit gammanöveléssel is meg lehet oldani, meg vicces falon át látni az ellenfeleket, de ennyi).
- aztán van Dementation: remek, elkezd röhögni az ellenfél, esetleg csökkenek a statjai, húdejó - Celerityvel meg az ember ezalatt ötször darabokra lövi az illetõt... Celerity vs. Dementation - 10:0
- utána ugye Obfocusate: láthatatlan vagyok, húúú. vissza se hozza a ráköltött xp mennyiséget - meg ugye megint, amíg valaki bújkál és bemászik az ellenfél mögé, Celerityvel már a széparcú szétszóródott nagy területen... bár néhány küldinél hasznos de egyszerûbb nem is költeni rá...

filózok h a többi klán is ennyire kiegyensúlyozatlan? mert eddig nekem erõsen ugy néz ki Toreador és Brujah veri magasan az összes többit, gyakorlatilag 1 diszciplinára támaszkodva...

Fido4life
Én is újra kezdtem, bár én ugyanazzal a Venture-rel amivel még tvaly vittem el a Society Of Lepold pályáig <--- ottt sajnos anno abbahagytam.. De most a teljes végigvitel szerepel a terveim között, szal reméljük túlvéleszelek minden kellemetlen pályát, uninstall nélkül 😊

Calver
meg azért néha annyira nem vicces mint amilyennek a Bloodlines tünik, fõleg amikor a csapat drog-díler, heroinista Toreadorának - nem a rohadt kis Malkávnak, pont nekem - kell kikérdezni valamirõl egy kattant 15 éves Malkávot, aki azt hiszi magáról, hogy az Enterpriseon van. szegény karakterem akármennyire nyugodt ember volt a végén már az géppisztolya végét rágcsálta... mondjuk ez így még poénosan is hangozhat, de próbálja meg valaki kitalálni hogy kell megtudakolni startrekül hogy miért ült fel és szólalt meg a multkor egy ismerõs hullája a boncasztalon, ami a jelenlévõ 2 beszari vámpírt arra késztette hogy spontán elhagyják a termet - egy üvegajtón *keresztül* - és hogy ki szórakozik épp velünk. <#nyes>

btw újra nekieste Bloodlinesnak - harmadszorra is - most egy Malkávval, érdekes és kifejezetten új játék így <#nyes> TV bemondó meg kegyetlen, ugyanis a Malkáv azt hiszi mindig h hozzá beszél konkrétan...
"Police don't have any suspects at this time, but they're pretty sure that it was you." <#vigyor1>

Fido4life
jah én is arra gondoltam, elég jó lehet, csakhát kell hozzá társaság is 😊

Jagi
Az Egri Camelotban láttam, biztos van másik Camelotban is.
...de mi nem azt toljuk, hanem azt asztali szerepjátékot kockával ceruzával meg karilappal 😊

Fido4life
legegyszerûbb mód 😊 Kártyákat hol lehet venni ?

Jagi
végül is mindegy, tanuljon angolul 😛
xDDDDDDDDDDDD

Jagi
neki meg pont az nem kell 😊
játszottunk/játszunk asztalit is a diszciplinák lejönnének neki 😊

Fido4life
abban csak a menü meg a képességek lefordítása található, a szövegeket szerintem 10 év múlva se fogjuk honoisítva látni...

Jagi
az 1.3 beta használható? A cimborám csak magyarul akarja tolni,
mondtam neki, hogy én sem vagyok nyelvészprofesszor és végignyomtam + a dolgokat is össze tudtam rakni, de hajthatatlan 😊

grebber
Sajnos magyarításról semmi hír már nagyon régóta 😞

Next PC upgrade: 2022

Jagi
Oh, igen és a leguccsó verzsön érdekelne...

köszi

Jagi
Halihó, jó régen voltam itt, most kéne egy kis technikai help:

--------<:Akinek megvan a Bloodlines Magyarítása az Privizzrn rám lécci:>-------

Calver
kössz a segítséget, remekül müködik <#worship> végülis kiüt az h a gém nvidiára van optimizálva, így se kapok sokkal magasabb fps-t, de legalább miközben írom ezt nem rohad ki a szemem az olvashatatlanül homályos betûktõl <#nyes>

Fido4life
oks kösz a segítséget majd megprószálom..

Calver
dobj fel egy Powerstripet (3.61 mondjuk) és húzz egy kicsit a kártyán. amúgy utcán nekem is nevetséges, ellenben Radeonnal módszeresen "beakadt", szóval még mindig sokkal játszhatóbb.

Calver
no látod ilyenrõl még sehol nem is olvastam <#nyes> kössz, majd kipróbálom, most inkább hunyok barkácsolás helyett. amúgy ezért lehetett h Radeon 9600-nál pl a meglehetõsen sajátos - és btw baromi szép - skint használó karim nadrágja "csillogott", vmint szintugy az autók?

hardveres támogatás is kell hozzá 😊

Fido4life
nálam ha ezt beleírom else indul

Úgy lehet, hogy gf2-n dx7 módban fut, 9600-on meg dx9-ben, próbáld dx8-as módban azzal a kártyával, biztos gyorsabb lesz.
parancsikonba: -dxlevel 81

Fido4life
Nekem GeForce 4 MX 440-en jobb esetben fut 10 fpssel a játék.. Szal odavág 😄

Calver
passz, ennyire már nem emlékszem. azelõtt is lõfegyvereket favorizáltam, és ez a jó szokásom maradt is, semmi nem üti egy Colt Anaconda feelingjét, fõleg "fan" üzemmódban <#nyes>

amúgy azt elhiszem h nvidiára van optimizálva... de *ennyire*? mind1, végignyomom aztán repül vissza Radeon 9600, sajnos addig kénytelen vagyok elviselni azt az elmosodott ócska képminõséget amit Gef 2 biztosít...

MerlinW
Lövöldözést passzolom, de a játék az elejétõl fogva nvidiára volt optimalizálva.

[merlinw.org]

Fido4life
hát ez is csak azt bizonyítja mennyire optimizálatlan a játék...😞 amugy ez a 3.5-ös patchnek köszönhetõ hogy lehet külsõ nézetbõl is lõdözni ? mert én még anno amikor az 1.2-vel nyomtam csak fps nézetben lehetett...

Calver
kérdés, hátha valaki okos tudja: miért van az h a gém egy GeForce 2-essel jobban fut mint egy ATI Radeon 9600-al? újra elkezdtem végignyomni pár év után, de valami nem tetszett, mint az állat ugy szaggatott, nagyjából játszhatatlan volt, stb, és emlékeztem h régebben mintha jobban ment volna. gép szétkap, Gef 2 be, driverek fel, kicsit húztam is a kártyán, és láss csodát, sokkal stabilabban ment. bár nem egetrengetõ fps-el, de bõven játszható, ezerszer inkább mint Radeon 9600-ossal. valaki magyarázza már el nekem hogy a fenébe lehet ez? <#nyes>

hali nem tudjátok mi lehet a gond ? mikor China Town -ba érek lassan mozog a karakter nem akad csak mintha lassított felvétel lenne??
grebber
Na ez jó hír már csak a magyarítása kéne de semmi hír róla 😞

Fido4life
Nah nem sokára megjelenik a PCGuru mellé teljes játékként, azt a számot mindenképpen megveszem, és azután megprószálom majd végig vinni is..

MerlinW
Tedd fel a javításokat. 1.2 offical és 3.4 unoffical

[merlinw.org]

Dani182
Hi!

Letöltöttem a játék HOODLUM verzióját.
Az a problémám, hogy az indításkor egy Microsoft Visual C++ Runtime Library hibával indul és visszadob az asztalra.
Tud valaki valamiféle megoldást erre?

MerlinW
Én is ezen töprengtem.. a patch history lassan felér egy regénnyel.

[merlinw.org]

Fido4life
aha, a hangulatot 😊

grebber
Vampires The Masquerade v3.4 patch

Bazzeg végiggondolva ennyi patch után vajon csinálták valami jót is az alapgameben ? 😄

Fido4life
nekem tönkre ment a dvd amire kiírtam, majd ujra lekell töltenem 😞

Rage47
akkor majd berakatok egyet.

amúgy most kezdtem jáccani a game-el, nagyon bejön, fõleg h már nem szaggat, nem úgy, mint az fx5600-ommal 😊)
Fido4life
jah nalam se

Nem.
Rage47
nektek sem látszik a banner?
MerlinW
Nvidia kártya esetén:

REGEDIT4

"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000

reg file-al vagy (ATI és Nvidia esetén) ReForce programmal szabályozd a kártya frissítési frekvenciáját. Pl 1024x768 ill 800x600-ban 60Hz-75Hz
(feltételezem TFT-d van.)

Nem emlékszem már ugyan rá de ilyen beállítást még találhatsz a játék ini/config filjaiban is.

[merlinw.org]

Hi

Lehet, hogy volt róla már szó, de nincs idõm végigolvasi a dolgokat.
'szal: TUDJA VALAKI hogy mi a büdös menykõért nem indul a jaáték.
Elindítom, feketeség, nem egyszerû feketeség, hanem a monitor étvált készenlétibe, mintha nem kapna jelet a videokártyától, ami mégsem lehet, mert akkor kivésné, hogy no signal. Visszalépek winbe, majd újra játék, a videó már látszik, de valami nagyon fényesen. Aztán bejön a menü, azaz jönne mert elõzõ probléma, és újra feketeség, nem segít rajta a kilépés sem.
Amit próbáltam:WinXP sp-k nélkül, az legújabb majd az ajánlott videokártyadriverek, sima sp1 és sp2 alatt is. Kompatibilitást is átállítottam, hang nélkül is próbáltam futtatni, codec pakkok nélkül is.
Ja a patch-ek meg semmit sem használtak, szal valakinek valami ötlet, felmerült már valami hasonló?

'szal kösszi ha valaki tud segíteni.

Ui:A kiadó meg le se izéli, hogy mi a probleémám, a levelimre nem igazán válaszoltak még.
grebber
Ez eszméletlen! A játék nálam minden második betöltésnél kilép bárminemû hibaüzenet nélkül.Totál játszhatatlan.Mi lehet a baj?