6370
Vampire - Bloodlines
  • JethroHUN
    Hello
    Van valakinek valami ötlete mért tölt nekem nagyon lassan ez a játék?? + betöltés után szaggat, a gépen bőven sok hozzá. :S fölfögni nem tom
    Én a 1.5 ös javításra gyanakszom, mivel csak azt tettem fel hozzá.
    Vagy előbb az official 1.2 est kellet volna?
  • JethroHUN
    Már meg van, filefrontról.
  • JethroHUN
    Ezt az oldalt én is megtaláltam, csak az gond h egyáltalán nem lehet semelyiket letölreni, álandóan időtúllépés miatt megszakad a klapcsolat bla bla bla.... Nem más oldalaknál soha sincs ilyen. Nincs esetleg alternatív oldal az 5. os patch letöltéshez? köszi a segítségeket :D
  • Calver
    nem hivatalos patch persze, ha az lenne azért kicsit visszafognák magukat a verziószámmal szvsz.
  • wedge31
    138Mb de van már ujabb is #5615-ös hsz onnan mazsolázhatsz.
  • JethroHUN
    Opsz, elfelejtettem elég az 5.1 önmagában vagy sorba kell az összes javítást? Esetleg nincs egy teljes patch, mert láttam a neten 5.2,3at is.
  • JethroHUN
    5.1 ??? öt pont egy?? az durva :) gondolom a mérete is fél giga körül lesz .
  • wedge31
    Igen kell patch az eredeti 1.2-es kötelezö és a legujabb 5.1-es is erösen ajánlott.
  • JethroHUN
    Az angollal nincs gond. Gondolom patch is kell majd hozzá? ahogy hírből ismerem vannak benne hibák.
    Megvenni??? Ezt? Szerintem kizárólag multiplayeres játékot szabad meg venni. Pl nekem meg van a BF2 és BF2142. Nem mondom azt h annyira megérte de jó neten. Összesen ez a két játékom origi. :D
  • Calver
    letölteni? megéri megvenni.
  • Shiwo
    pontosítsunk..van, de nagyon nem teljes, s bugokat okoz(hat)
  • wedge31
    Nagyon jó az egyik legjobb szerintem ,de csak ha vágod az angolt mert forditás nincs hozzá.
  • JethroHUN
    Hello
    Szerintetek megéri letölteni? Mert csak ne mrég hallottam róla és nem ismerem túl jól. Milyen játék?
  • julius666
    azé az fasza hogy egy már lassan 4 éves játékról beszélgetünk, ami annó egyfajta "kudarc" volt amikor kijött (főként a rengeteg bug miatt).
    Hát nemhiába, akárki akármit mond, jó egy játék ez
  • Shiwo
    igen, az..és az árnyakkal manipulálnak..ezért is feltételezem, hogy az nem füst, hanem gomolygó árnyék
  • Shiwo
    bocsesz..általában szoktam használni..
  • julius666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, Jack szedte ki, végig ő keverte a szart. Szerintem a múmia egy sima múmia, nem ősatya, de erre nincs megbízható forrás (és a ti ősatyás verziótokra sem, úgyhogy ez csak találgatás). A figura a legeslegvégén Jack mögött pedig a Taxisofőr, akinek a kiléte teljesen ismeretlen, egy csomóan azt mondják hogy maga Káin, de szerintem nem az, mert a VTM lényege az volt, hogy mindenki az ősatyáktól meg káintól fosott, de közben sohase látta őket senki, csak mendemondák szóltak róluk. Ha felbukkannának vmilyen hivatalos kiadásban, az a sorozat végét jelentené, mert kiveszne ez a hangulat. (Bár mondjuk már véget ért az egész, mert már a Requiemet (ami egy szar) tolatja a "Fehér Farkas", szóval...

Ja és a spoilert spoilerbe kell rakni...
  • htr93
    :)

ja, nem ébredt fel.... mingyárt más...

A lasombra melyik klán is? szabbatos ugye?
  • Shiwo
    jah, azt nem tom ki a "füstölgő" személy, de szerintem valami Lasombra lehet
  • Shiwo
    hát, konkrétan nincs megmondva a játékban, a neten is csak utalásokat találok..valszeg Jack szedte ki (ő az a brujah, aki az elején okít) és tömte a helyére a dinamitot..a szarkofágban meg valami matuzsálem, vagy esetleges ősatya hevert, ki továbbra is torporban maradt és ott figyel Jack mellett a legvégén..vérszomjasnak vérszomjas, csak még nem ébredt fel :)
  • htr93
    Izé Gangrel, Anarchokkal. Segfej LaCroix!!!Bekaphatja!
  • Calver
    sima hivatalos peccs is orvosolja szvsz.
  • Shiwo
    huha..nekem ilyet nem csinált
  • wendi1106
    Hello
    Tudnanekem segíteni valaki abban hogy létezik-e olyan patch vagy valami ami orvosolja a Vampire: The Masquerade Bloodlines Society of Leopold pályarészét hogy be lehesen felyezni ezt a páyarészt mert hiába ugrok be a csónakba utána már nem lódolja be a köv mapot :S és utána kilép játékból :S
  • wedge31
    Öt befejezése van a játéknak : Anarchs ,Camarilla ,Kuei-jin ,Prince LaCroix ,No Allegiance.
    Abból amit leírtál nem derül ki a tied melyik.
    Itt az endigs menü alatt megtalálod a befejezéseket.
  • Shiwo
    kérdés melyik befejezése lett a játéknak..mert van vagy 4 féle ha jól tudom..kinek a pártjára álltál ? a kamarilla ? az anarch ? próbáltál semleges maradni ? esetleg a keleti vámpírokat segítetted ?
  • htr93
    öHM. IZÉ, ÉN MOST VÉGIGJÁTSZOTtam, jólvan , nemírom át,hoppá.naés az introt a végén nem értem.
    -hogy kerül oda a bomba?
    -AKOR ez egy baszott erős vámpír aki benne volt a szarkofágban, csak nem olyan vérszomjas?
    - az intro legvégén, van egy ember, aki a képernyőbe félig beáll, nem lehet látni ki az, de árad belőle valami fekete köd. ki ő?
  • htr93
    ja ez egy jó ötlet...
  • Shiwo
    esetleg ha leírnád,hogy hol akadtál el, tudnánk segíteni...
  • czibiklaszlo
    Valaki legyen kedves segiteni vagy mentés kellene vagy pedig abban hogy ha elakadtam legalább addig hogy lehetne valami koddal tovább jutni.Köszönöm előre is.Jó játékot mindenkinek.
  • htr93
    kössz
  • Shiwo
    magyaritasok.hu-n asszem van részleges, de bugos sajnos
  • htr93
    nemjó
  • htr93
    (ezt ki kell próbálnom
  • htr93
    Néztem angol honlapját. Bazzeg érdekes.
    Mindegy.Valaki írt hogy kőne neki magyarítás...nem tudjátok hogy hol van ha más nem akkor a réászleges....?...
  • Brother Caine
    Innét.
  • Brother Caine
    Tölthető az 5.1-es patch.
  • Shiwo
    részleges..a párbeszédek nincsenek lefordítva..ill érdekes bugokat is tartalmaz(hat) a magyarítás..
  • htr93
    Létezik magyarosítás?
  • emixa
    nagyon szívesen