Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Igen, ahogy haladsz elõre a játékban, egyre hosszabb a mentési idõ. Ez van <#nemtudom>#nemtudom>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
az érdekes, mert nekem ennél sokkal vacakabb géppel se szokott 10 secnél lasabban gyorsmenteni..
bár nem tom hol tartasz, nekem most jön a chinatownos rész..
Más: 3000+, 1 giga ram és 7600GT mellett miért megy xarul a játék? Ennyire xarul hogy lehetett optimalizálni egy játékot? Sok helyen 20 FPS alá megy, pedig csak síma 1024*768, semmi FSAA, vagy Aniso...
púúúúú
Vampire: The Masquarde - Bloodlines BÉTA magyarítás
Jelszó: bloodbeta
Jelen állapotában a magyarítás CSAK a hivatalos patch-el kompatibilis, a Dan Upright-félével együtt telepítve hibák fordulhatnak elõ!!!
patchet sztem találsz a Bloodlines hivatalos oldalán, törést meg a gamecopyworld.com-on
Küldjetek már légyszives valamit !
[email protected]
Jogos! paraszt voltam, bocsi, csak nagyon megörültem hogy megy a cucc!
Köszi a segitséget!<#eljen>#eljen>
powerstripet felrakod, elindítod, jobbklikk az ikonján a tálcán, options -> monitor information, ott jobb alsó sarokban options érték alatt kiválasztod h write custom driver monitor driver, és voila. csak be kell állítanod az értékeket (amit PS ált. magától megtesz), menteni a fájlt, majd a winben beállítani mint monitor driver.
ennyi az egész <#hehe>#hehe> sok szerencsét, nem nagy cucc.
"The trees move. Do you not see it?"
32 bites belinea max felbontás: 1024x768
a powerstrippel hogy csináljak drivert hozzá?
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
amúgy próbálkozz powerstrip nevû progival, az tud drivert "kreálni".
a lényeg hogy settenkedhetek már a nosfimmal...
merto tt manuálisan átrakhatná a csávesz a felbontást, azt jóvan...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
hat szerintem a 98as driver nagyon para az xpnek...nem merem felrakni mert meg ramrobban<#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2>
vagy megsem?<#hawaii>#hawaii>
nem baj kiprobalom oszt hatha...:)
Kurt: szerintem nem ugyanaz a problémánk, mert én primán gond nélkül fel tudom rakni, egyszer nem volt install problémám. a szar az hogy a feltepult, peccselt, nem peccselt verzio is ugyanzt a fassagot produlkalja...
frapsal csinaltam...en nem lattam semmit csak csíkokat a fraps meg ilyet shotot csinalt, miszerint frankon fut a game...nemertem...
tehát a játék kvázi "grafikájából" nem látok semmit, c sak olyat mintha a monitorom nem birna a felbontást...az nvidia logot látom tisztan meg utana van meg vmi, de utana a jatek jon...es az a paras nekem:(
2.megoldott, köszi
2. nem kéne eltünnie semmilyen fájlnak, a hiba az ön készülékében van
lenne két kérdésem a gémmel kapcs:
1. vki tudja miért csíkos az egész képernyõ játék induláskor? Olyan mintha nem birna vmilyen felbontást vagy tudom is én (7800GT van, lehet hogy vmi baja van a nVidiával?<#szomoru1>#szomoru1>)
2. másik, hogy ha felrakom a 3.5ös patchet akkor miért tûnik el a játék "exe"-éje?<#conf>#conf>
elõre is köszi
t
viszont lenne egy kérdésem, most a society of leopoldot tolom, de már kinyirtam mindenkit a házban, de a csóka meg sehol (akit kikéne szabaditani)...az nem valószínû hogy azt is kinyirtam volna:p de mindenesetre a pincében is voltam már meg az emeleten is, de sehol senki. olyan lehet hoyg nem töltötte be a karktert?:S