Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Atisz
Jaja, most hogy mondod tényleg... Fallout 1-2-ben is ott volt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Shiwo
nahja..mondjuk ez tipikusan Troika betegség...Arcanumban is elõferdült, Falloutban meg totál jelen volt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Atisz
Ott vmi gubanc lehet, azon a konfigon zúznia kell azért (nekem is hasonló van és hasít rendesen). 1-2 helyen elõfordulhat lassulás, de ha huzamosan, akkor ott valami nem stimmel.

Igen, ahogy haladsz elõre a játékban, egyre hosszabb a mentési idõ. Ez van <#nemtudom>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Shiwo
<#fejvakaras>

az érdekes, mert nekem ennél sokkal vacakabb géppel se szokott 10 secnél lasabban gyorsmenteni..

bár nem tom hol tartasz, nekem most jön a chinatownos rész..

n3whous3
Egy kérdés: hogy lehetne az elmentési idõt csökenteni? Az a buzi játék folyamatosan lementi gondolom az összes változtatást és már odáig jutottam, hogy több mint 30 másodperc egy quicksave. És még nem vagyok a játék végén...

Más: 3000+, 1 giga ram és 7600GT mellett miért megy xarul a játék? Ennyire xarul hogy lehetett optimalizálni egy játékot? Sok helyen 20 FPS alá megy, pedig csak síma 1024*768, semmi FSAA, vagy Aniso...

púúúúú

Shiwo

Vampire: The Masquarde - Bloodlines BÉTA magyarítás
Jelszó: bloodbeta

Jelen állapotában a magyarítás CSAK a hivatalos patch-el kompatibilis, a Dan Upright-félével együtt telepítve hibák fordulhatnak elõ!!!

patchet sztem találsz a Bloodlines hivatalos oldalán, törést meg a gamecopyworld.com-on

Tud valaki magyarositást töréssel ! Mert letöltöttem a blodlines_beta_ver103exe de nincs hozzá crack vagy kod !!
Küldjetek már légyszives valamit !
[email protected]
Hi!
Jogos! paraszt voltam, bocsi, csak nagyon megörültem hogy megy a cucc!
Köszi a segitséget!<#eljen>
Calver
típus! ezek a tulajdonságai amit leírtál... a típusa az a csoda ami rá volt írva a dobozára mondjuk, esetleg rajta van a monitoron is. asszem aida32-vel is megtudhatod mi a típusa és szedhetsz hozzá drivert, vagy...
powerstripet felrakod, elindítod, jobbklikk az ikonján a tálcán, options -> monitor information, ott jobb alsó sarokban options érték alatt kiválasztod h write custom driver monitor driver, és voila. csak be kell állítanod az értékeket (amit PS ált. magától megtesz), menteni a fájlt, majd a winben beállítani mint monitor driver.

ennyi az egész <#hehe> sok szerencsét, nem nagy cucc.

"The trees move. Do you not see it?"

milyen típusra gondolsz..? hol nézhetem azt meg?
32 bites belinea max felbontás: 1024x768
a powerstrippel hogy csináljak drivert hozzá?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Fido4life
nagyon szívesen -.-

Calver
hát elõször is nem árt tudni a típusát <#hehe>
amúgy próbálkozz powerstrip nevû progival, az tud drivert "kreálni".

megpróbáltam rátenni a gépemre a telepítõfájlokat, és onnan telepíteni, de ugyanaz volt a probléma... a dvd olvasó már biztos hibás, de valami más is van... honnan lehet leszedni illesztõprogit egy belinea 1024x768 as monitorhoz? hátha nekem is segítene.

Majd felrobbantam ja. Végül meglett a sátán. SVGA 1600x1200 képernyõillesztõt kellett updatelni neki, nem pedig a monitor saját illesztõprogiját. rófül
a lényeg hogy settenkedhetek már a nosfimmal...
Calver
okké, kezdem érteni miért ragasztottam a monitorom oldalára egy fecnit miszerint "ne fórumozz részegen!". tiszta Memento.

Calver
késõbb jön, a "jester prince" adja egy küldetésben, a fõszál része, be kell baszni egy ablakot, ott lesz ami neked kell.

köszi azt utána sikerült már meglelnem:) mostmár csak az a kérdésem, mert lassan véget ér a játék hogy azt a hülye múzeumot hol találom ahonnan elkéne vinni a bálványt a kórházi muffnak?
hi! hát a menü mindenképp illetve a küldetések leirása, meg a tárgyaké (naplókba a szöveg) de a párbeszédvan az nem sajna.
Vki tudja esetleg, h a Config file-ja hol van a game-nak?
merto tt manuálisan átrakhatná a csávesz a felbontást, azt jóvan...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Segítsetek mán neki, me én beszélek vele skype-on ,és MAJD FELROBBAN A SRÁC!!! <#vigyor1>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Fido4life
hátha jól emlékszek én is 98-ast tettem fel legutóbb mivel az én monitorom is eléggé õslelet és siekresen megoldotta a problémát..

csak azt ne mondd hogy nem fogom tudni megoldani mert a monitorom egy csöppet régi és Win98-as driver az uccsó support..
:((((
hat szerintem a 98as driver nagyon para az xpnek...nem merem felrakni mert meg ramrobban<#buck><#vigyor2>
vagy megsem?<#hawaii>
hey, koszi, valszeg ez lesz a gond telleg, de a monitorom HP Ego 1600 21" és az a para, hogy Windows 3.11, 95,98-as telepitot tudok letolteni LOL
nem baj kiprobalom oszt hatha...:)
-w 800

megpróbáltam a telepítõ fájlokat leszedni a dvd-rõl a gépre, és a version nevû fájlnál adathibát ír..

Fido4life
én tudok megoldást a problémádra ! nekem is ugyanez volt a gondom a játékkal, mivel a monitorom alapértelmezettre volt állítva ! Nézd meg te is hogy a tulajdonságok/beállításoknál a Képernyõnél alapértelmezett monitor van e kiírva és ha igen a google segítségével tölts le a monitorodhoz megfelelõ illesztõprogramot, amit a speciális/monitor/tulajdonságok/illesztõprogram/frissítés fájlból-nál tudsz felrakni.. ha ezek után a gép rendesen kiírja monitorod márkáját a játék rendesen fog futni !

calver hova kelll ezt beírni? apám gépén jó a melléklet... neki ment a játék tökéletesen. valószínüleg a gépemmel van gond...

ez a dxlevel ez vmi mást állit sztem...valami olyan csiribiri nijncs hozzá amivel a felbontást be lehetne állitani inditás elõtt?
megcsinaltam ahogy mondtad de meg mindig szar...

Kurt: szerintem nem ugyanaz a problémánk, mert én primán gond nélkül fel tudom rakni, egyszer nem volt install problémám. a szar az hogy a feltepult, peccselt, nem peccselt verzio is ugyanzt a fassagot produlkalja...
Calver
nem lehet h PC guru cd a szar? amúgy próbálj még ki egy olyan dolgot (bár nemtom ez miben segíthetne, de hátha) h a parancsikonba beírod: -dxlevel 70

torrento: gyanus, hogy a te és az én hibám hasonlítanak egymásra...

azaz mindent megproblatam, 1.2es patchel, patch nelkul, unofficiallal, de semmi. jo lenne ha lehetne parameterezni azt, hogy milyen felbontasban szeretnem elinditani a jatekot - szerintem ez a problema, hogy a csikok azert vannak , mert a monitor valamiert nem tudja megjeleniteni a kepet rendesen...
ismetlem: megprobaltam, de sehogyse megy...ez nem patch problema lesz...mind1...az baj hogy akkora tré ez igy mint állat. rohadt béndzsa játék, semmi más nem csinál ilyet mér pont ez ilyen sátán. rohadt az ***** retkes *******át bele.
Calver
ha az installos gondra gondolsz, próbáld meg beolvasni cd-képbe (vagy akár csak felmásolni a vinyóra) és onnan telepíteni.

Calver
ismétlem: 1.2-es hivatalos patchet felraktad 3.5-ös rajongói patch elõtt? mert az is okozhat imho szép nagy gondokat...

nah, senkinek sincs ötlete, hogy hogyan tudnám megoldani az én problémám?

szerintem valami pofonegyszerû dolog, csak még nem találkoztam ilyennel azé' nemtom:D
igen de sehogyse meg...na erre varj gombot:

frapsal csinaltam...en nem lattam semmit csak csíkokat a fraps meg ilyet shotot csinalt, miszerint frankon fut a game...nemertem...
Calver
öööö... egy gondolat: 3.5ös unnoffical patch elõtt felraktad 1.2-es officialt?

figy, akkor sem látok semmit amikor a fõmenü bejön, érted?
tehát a játék kvázi "grafikájából" nem látok semmit, c sak olyat mintha a monitorom nem birna a felbontást...az nvidia logot látom tisztan meg utana van meg vmi, de utana a jatek jon...es az a paras nekem:(
Calver
semmi profilnév nincs, codeccel van ott vmi gáz - bár ha az a "valami" az activision logó után egy nvidia logó, akkor passzolom mikor kapsz csíkokat -, de ha utána bejön a fõmenü ne törõdj vele, a gém közben nem lesznek videóbejátszások, a logokat meg ki nem szarja le...

még annyi: indul két különbözö csíkos videjoval, majd utána amikor bejön az Activision logo + még vmi akkor ok, majd amikor profilnevet kéne beiirni (gondolom én), akkor megint csíkos:(
1.csak a legújabb dvx van fent, tegnap rittyentettem ujra a Windowst...talán valami újabb kell neki? nálad mi van fent...meghülyülök...nagy vtes kártyás vagyok, és megbolondulok hogy végre megvan és nemtom vele jatszani:(
2.megoldott, köszi
Calver
1. nVidiára van optimizálva, tehát biztos nem. az elején lejátsza a videókat? lehet vmi codec baja van.

2. nem kéne eltünnie semmilyen fájlnak, a hiba az ön készülékében van

Hi!
lenne két kérdésem a gémmel kapcs:

1. vki tudja miért csíkos az egész képernyõ játék induláskor? Olyan mintha nem birna vmilyen felbontást vagy tudom is én (7800GT van, lehet hogy vmi baja van a nVidiával?<#szomoru1>)

2. másik, hogy ha felrakom a 3.5ös patchet akkor miért tûnik el a játék "exe"-éje?<#conf>

elõre is köszi
t
Milyen a magyarítás? Csak a menü magyar, vagy a játék szövegei is?
Atisz
A borospincébõl kell továbbmenni, ott próbáld meg elmozdítani az egyik hordót.

hali! én is megvettem a pcguruval, el is szenvedtem vele egy napot mire feltudtam rakni, mert folyton hiba volt, bár nekem nem az isntall közben hanem utána irta ki folyton hoyg a vmapire.exe hibát észlelt, de aztán másik dvdolvasóról meg simán felrakta, és a 3.5ös patchel meg a magyarítással nagyon zsír.

viszont lenne egy kérdésem, most a society of leopoldot tolom, de már kinyirtam mindenkit a házban, de a csóka meg sehol (akit kikéne szabaditani)...az nem valószínû hogy azt is kinyirtam volna:p de mindenesetre a pincében is voltam már meg az emeleten is, de sehol senki. olyan lehet hoyg nem töltötte be a karktert?:S