6370
Vampire - Bloodlines
  • SZilaJMaGGoT
    Üdv emberek. Most kezdtem el vele igazán játszani, és elakadtam santa monica-ban. Van 3 questem amivel nem tudok mit kezdeni, abból 2 downtown-ra vonatkozik. Na most pl. dowtown-ba hogy tudnék eljutni? Egyébként attól félek én csesztem el a játékot, mert pl. még az elején kinyírtam azt a kövér fószert, meg a parton a 4 huligánt, persze aztán tudtam tovább jutni, de az is lehet, hogy ezek csak mellék küldikhez kellenek, akkor meg nem értem mért nincs tovább... 6.0 van fent, 2 tag van akikkel még tudok dumálni a játékban azt ennyi... XD Valahogy jólenne downtown-ba jutni, vagy másik helyszínre, de a csatornán keresztül csak santa monican belül tudok mozogni... :/ Ha valakinek van ötlete megköszönném...
  • sambauer
    mondjuk van egy két zavaró momentum (napfényt telibe szarják, szörnyeket eddig nem láttam, nomeg ez a romentika se kéne nagyon bele) de ajánlom (Y)
  • sambauer
    Ha hiányozna nektek a Bloodlines féle Vampire rendszer, ajánlom figyelmetekbe a Moonlight című sorozatot. Néhány dolgot szerintem egy az egyben innen vettek :)
  • balee4
    készül egyébként? mintha abbahagyták volna...
  • grebber
    Bárcsak már a magyarítás állna ilyen szinten mint a patchek :D
  • MerlinW
    5.9
  • JethroHUN
    Hello. van olyan oldal ahol modok, skinek, és esetleg az összes patch fent van? Kerestem de csak elvétve találtam egy-egy letölthető modot.
    Bocsi a dupla hsz-ért!
  • JethroHUN
    Hello, van oylan oldal ahol modok, siken esetleg az összes patch fent van?
  • balee4
    ha jól tudom 5.9 a legfrissebb
  • SZilaJMaGGoT
    www.planetvampire.com itt már valami 5.6-nál tartanak a patchekkel vagy iesmi....
  • wendi1106
    Hali!

azt szeretném megkérdezni tőletek hogy melyik patch tartalmazza a blood heal discipline-t (én úgy tom hogy a 3.7-es de azt nem tom letölteni) honnan tudnám letölteni vagy esetleg ki tudná nekem elküldeni ?

... és még 1 valami: találtam 1 olyan patch-et ami - v1.2 to v5.9 -ig javítja a gémet elvileg de hogy gyakorlatilag működik-e? volt-e már valakikinek dolga ezzel a patchel ? :S:S:S
  • balee4
    PC Guru-hoz volt :D
  • Fido4life
    az úgy igénytelen.
  • Police88
    vmelyik régebbi GameStarhoz volt teljes játék sztem meg tudod rendelni utólag.
  • [HUN]Crassus
    boltban nincs?
  • Myrddraal
    Hali! Ha esetleg van vkinek eladó eredeti Bloodlines-a, akkor vevő lennék rá :)
  • ShaiHulud
    azert van maffias resz is, mert a giovanni clan ebben a vilagban gyakorlatilag egy maffia. olasz gyokerekkel rendelkezo vampir klan, mely gyak egy nagy csalad, szigoru hierarchikus rendszerben.
  • balee4
    Kipróbálom ezzel majd én is a gamet, mert nekem el sem indult a korábbi patchel.
  • [HUN]Crassus
    áhááá találtam 5.7!!!-es peccset! ezzel minden fain:P
  • [HUN]Crassus
    én most raktam fel újra/5.3-as pecs/ gond nemvolt vele,DE nemlehet normálisan irányítani a karit:S FPS nézetben oké,de 3d-ben nem arra megy amerre irányítom:S wtf?
  • Kiesis
    Hali mindenkinek!
    Az lenne a problémám ,hogy ha el akaorm inditani a játékot a laptopomon egyzserűen kilép majd:a vampire.exe hibát észlelt stb... és ezzel nemtudok mit kezdeni.A PC-m viszont amikor be kllene jönni az activision, white wolfnak akkor újrainndul és ez engem nagyon idegesít pláne hogy kedvenc játékom volt és mér vagy 20-szor kivittem.Mivel sajna elég durva állapotba adták ki mindig is voltak veled gondjaim az előző gépeimen is voltak gondok de azokat megoldottam és azt viszon már 5 napja nem tudom megcsinálni. Már sokféle patchet leszedtem drivereket stb de nem jó . Kérlek valaki segítsen és ha tudja mit kell csinálni vagy alaptopon vagy a pc-n akkor irja le nagyon megköszönném
  • Fido4life
    Mindenkinek üzenem aki a fordítás iránt érdeklődött nálam emailben: mivel gépem egy jó ideig nem lesz tesztelni nem tudnám a lefordított dlg fájlokat így csak úgy oldható meg a fordítás ha valaki elküld nekem néhány dlg fájlt fordítani és miután én megcsináltam őket szépen vissza küldöm tesztelésre. Tudom ez így macerás de nálam ez az egyetlen lehetőség.
  • gyongyosi5
    Köszönöm
  • EnZsolt
    Majd találkozol vele a későbbiekben, aztán a kecódon is megtalálhatod majd. A többi poént nem lövöm le.
  • gyongyosi5
    Sziasztok!

Nem tudjátok hogyan lehet magadnak ghoult csinálni vgayis amikor ittatsz vért a korházban a lánnyal akkor mikor fog a ghoulodá válni?

elöre is kössz.
  • Shiwo
    passz.. xp alatt nekem vígan elment az 1.2-essel, szvsz nem az lesz a baj forrása
  • balee4
    Olyan gondom van, hogy nem megy a game, se XP-n, se Vista-n. nem tudom mi lehet, Felraktam a hivatalos 1.2 -es és a nem hivatlos 5.5-ös patcheket, de ezekkel sem fut. Elindítom a gamet, lefutnak a videók és lefagy a játék, a menü be sem jön. Nem tudjátok mi lehet?
  • grebber
    Már valaki elkezdte régebben beszélj vele szerintem megosztja veled szívesen az eddigi dolgokat ha még megvan neki.Bár ez csak feltételezés.
  • Fido4life
    Nos kedves játékosok, ha még van valaki aki még mindig foglalkozik ezzel a - szerintem - zseniális játékkal, és esetleg szeretné hogy a jövőben kb 10-20 ember (vagy több bár az már túl szép lenne) is teljes egészében átélvezze, az kérem jelentkezzen a [email protected] címen ugyanis mivel ideiglenesen van gépem nekiállnék a játék teljes magyarosításának, de ez több létszámmal hamarabb elkészülne.
  • reger
    thx megnézem
  • Shiwo
    valahol ott lesz leírva a kód..tán a fiokban
  • reger
    A Skyline apartment ben lévő lakásunkban mi a gép kódja ? Kicsit nevetséges hogy saját gépem feltöréséhez 5 ös skill kéne :D
  • hammer9486
    rendben, megpróbálom
    majd kiderül
    keksz
  • wedge31
    Tedd fel az official patch-et mielött a 4.04-es felteszed.
  • hammer9486
    minden hang és kép fájlról ad hibaüzenetet
  • hammer9486
    4.04-es patch van rajta, xp
    nem tölt be semmit a Vampire könyvtárból
  • Shiwo
    patchelted ? ha igen, melyikkel ? vista vagy xp ? milyen géped van ? sok oka lehet annak, ha nem indul..esetleg milyen hibaüzenetet ír ki ?
  • hammer9486
    Ave Emberek!
    Lenne egy kérdésem, méghozzá:
    A játék bezozza a konzolt, de állandóan tele van hibaüzenetekkel és a főmenünél tovább nem is megy...
    Mit tehetnék ez ellen?
  • Alexei
    Sziasztok!
    A Bloodlineshoz véletlenül nincs valami jókis modul vagy editor? Eszméletlen jó a játék, de kellene neki folytatás... :D Ami sajna valszeg már nem lesz, mivel az oWoD-os dolgok megszűntek...
  • Fido4life
    Kár hogy nem jött ki konzolra úgy végig vinném akadás és órás töltésidők nélkül.360-ra nem tudtok ajánlani valami hangulatban hasonló játékot (ha van)? Mondjuk Oblivionnban is elvagyok Vámpír karakterrel, csak az néha elég gyerekes..