6370
Vampire - Bloodlines
-
mike369 #1489 Vampire 1 multiját nem próbáltad? -
#1488 Üdv!
Nagyjából átfutottam a fórumot és úgylátom másnak nem volt hasonló gondja ,de azé leírom hátha tud valaki megoldást.
Ocean Houseban lejutottam a konyhába majd fel a liftaknák keresztül az emeletre. Itt van egy ajtó(a 210-es) ami elég furcsa , ha a kilincsre vagy az ajtóra nézek akkor látszólag semmi sincs ,viszont ha pár centivel balra az ajtókeret környékére pillantok akkor bejön a kis ajtónyitó ikon alul. Ezután ha "use"olom akkor az ajtó ki is nyilik de átmenni már nem tudok met olyan mintha egy láthatatlan fal lenne előttem. Az ajtón túl valami világítótorony lehet a fényekből ítélve.
Szóval ez bug vagy micsoda ?
Köszönöm. -
#1487 Kene egy Online multis vampire game varosokkal hercegekkel,sabbatal,anarchokkal qrvafasza lenne!Eskuszom meg havonta fizetnem is a lovet. -
#1486 Basszus, a vége felé ez is ellaposodik. Csupa hent az egész egy idő után. Semmi nyomozgatós, fantáziadús küldetés, csak "Menj, fiam, aztán üssed szét az arcukat" dolog. A sztori mondjuk érdekes, de nem kellett volna "lediablósítani" a játékot... A francba. -
#1485 aZt neztem ,meg harci kepessegeimet nem is noveltem:) -
#1484 Kezdd el másik karakterrel, tudd meg a kódot és akkor legalább avégét megkapod a küldinek... -
#1483 Aaaaaaaaaa pedig ott a csaj a frigoban aaaaaaa:) -
#1482 Hát akkor nemtom, ha nem vetted fel egyáltalán a küldetést akkor szvsz erről lemaradtál... -
#1481 szal amikor a dadogost elzavartam a tobbi vampirgyerek mar nem volt a biccsen...... -
#1480 SPOILER!!!
nagyon thx,de ezt kb mikor lehet felvenni,mert en mar Hollywoodban tustenykedek es ez a franya kuldi kimaradt....bar attol tartok mar meg se lesz ,mert a dadogos vampirt mar elzavartam L.A. bol (megbeszeltem vele,hogy mi lesz vele s velem!mondtam neki ha elmegy el lesz menve! es nem lesz olyan ,hogy Te vagy En:))
Szal remelem a bufesneni odaadja a cuccot,mert szeretnek minden kuldit megcsinalni:) -
#1479 SPOILER'S
Én így csináltam meg a küldetést:
Először beszélsz a thin blooddal, tőle megtudod, hogy egy bisztróban találkozott Lilyvel
A büfésnéne odaadja neked Lily holmiját ha kéred. Ezek közt van egy kocsikulcs és egy "bail bond" amit a fejvadászokat alkalmazó ürge adott ki.
A fejvadászos ürge számítógépén lenyomozhatod a kártyán szereplő nevet. Ebből kiderül, hogy melyik kocsi volt az övé.
A kocsiban többek között megtalálod Lily naplóját, amelyből kiderül, hogy a vérbankba ment.
Ezután a vérbankban a számítógépnél ott lesz az administrator, és ki tudod szedni a gépből a raktárszoba kódjat. Innét már könnyű. -
#1478 Pls HOD!
"Előbb a kocsit kell megkeresni aminek a kulcsa nálad van és onnan megtudni, hogy a blood bankba ment..."
nincs nalam kulcs:) ez nalam kene ,hogy legyen??,de honnan??
Amugy generaciot lehet ugrani??,mert az elso reszeben ha jol emlekszem 8v9-re fellehetett tolni magamat........Az lenne az igazi itt is:),mert a nem sebzo disciplinaknak nagyon ellenallnak az idosebb vampirok megaztan tobb verbol is gazdalkodhatnak....... -
#1477 Áhhh. Fucking elkezdett fagyogatni a Warehousba. És nemtom mitől lehet. Remélem csak ezen a pályán csinálja.
-
#1476 Nekem bejött! -
#1475 Ja, de kell hozzá 4es perude, különben azt mondja, hogy baszik mennia tamatőbe :P -
kHares #1474 SPOILER
Úgy, hogy mondod neki segítesz, ha gond van. Erre mondja ő elmegy, addig írtsd a zombikat. Erre te azt mondod ezt nem, de másban biztos tudsz segíteni. Erre mondja kéne neki egy csaj, lehetőleg bögyös :) Te mész az első dolgos lányhoz ki utadba kerül és rábeszéled, hogy menjen veled. Visszamentek, ennyi. -
#1473 Igény 2! -
Gear #1472 Igény 1! ;) -
ddd #1471 IMYke2.0.0.0 2004. nov. 15. 18:07 | Privát | Galéria | Válasz | #17805
A Vampire Bloodlines-t nem hinném, hogy azonnal elkezdenénk...
Kicsit nagy falat lenne. Bár, mint azt már korábban jeleztük, ezt is meg fogjuk csinálni, a HalfLife 2-vel egyetemben - amennyiben igény van ill. lesz rá... -
#1470 Jóvanna akkor vak vagyok:)))
Az ocean bics ház...huh hát nem semmi:)
Amikor leestem és jött ezerrel a szellemcsaj gyorsan villanyt,le hangerőt föl,nesze ott a feeling:D
Nah,megyek aludni korán keltem.
Egyébént tényleg szaggat a game a városban,sztem 5-20 fps...
Leötöltöttem azt a Chacheman-t vagy mit,de nem merek hozzányúlni míg elb*aszok vmit...
Ha valaki leírná pár lépésben hogyan érhetem el hogy kicsit több ramot juttasson el a gémhez és ezáltal kevésbe szaggatna,azt megköszönném(ne essetek neki szegény lámának:DDD) -
#1469 hát akkor jegelem addig a gémet :) -
Drawain #1468 Szinte minden sarkon van csatornalejárat... -
#1467 Gondoltam rá de úgy igazából 1 helyen nem találtam olyat,aztán már nemis néztem a többi helyen...
Akkor most alaposan megnézek minden utat -
Drawain #1466 Nincs és nem is lez mostanság -
#1465 Hogyan lehet behozni a konzolt? -
#1464 Már kérdezték, de azért figyelemfelkeltésböl: hogyan? -
#1463 hi all
Magyarositást csinál már valaki a gémhez?
-
#1462 egy kicsit gondolkozni is kéne néha...hogy juthat le szted valaki a csatornába? Tudod vannak azok a kerek kis fémlapok az utakon... -
flashX #1461 ez jó játék?, mert most töltöm -
bazsi123 #1460 nekem magyar xp home + sp2 van, megy gond nélkül, ráadásul csak 3.46os daemonom van... -
atr0p0sz #1459 Akinek cd-t kér: Érdeklődnék, hogy véletlenül nem magyar XP-tek van?
Mert 4 haverom tolja. Ebből 2-nek megy 2-nek nem + nekem megy.
Nekem meg 2 másiknak akiknek megy: angol xp + sp1
Akinek nem megy: magyar xp + sp1
Nekem pl cd-t sem kér. Totál meglepődtem, hogy cracket magyaráznak mások. -
#1458 nekem a nocdvel sem indul pedig nagyon reménykedtem:( -
atr0p0sz #1457 Óh elfelejtettem beírni, hogy minden low-ra van véve, úgy szaggat ennyire, ráadásul játék betöltésénél, csík pikk pakk felmegy, de utána egy perc míg képet látok, ha kilépek a játékból kb 1 vagy 1.5 perc míg viszont látom a windowst.... -
atr0p0sz #1456 Configom:
Intel Pentium 2.4 GHZ, ABIT SR7-8X (Alaplap, SiS Chipsetes), Abit Siluro Gef4Ti4200 64 MB 8X-AGP, 512 DDR (Brand PC2700, 333mhz)
Már akkor is beszaggat, ha megfordulok önmagam körül :D
Normális dolog ez egy ilyen géppel??! -
#1455 Fasza,asse tom hol van a csatorna... -
kHares #1454 Egészen megdöbbentű módon ha ez egy hackeres nosferatu mission akkor egy hackeres nosferatu adja :)
Tehát van 3 nosfi, nem a csaj és nem a főnök, nevére nem emlékszem.
A másik mission meg jön email-ban -
#1453 Á dehogy, egy tisztes, közmegbecsülésnek örvendő idős hölgyet... -
#1452 Ezt a küldetést hol lehet felvenni? mert én egyszer véletlenül +csináltam 1 részét de inkább nem mentettem el, hogy majd megcsinálom ha fel tudom venni... Szal ki adja? -
Gareth #1451 Én felraktam a 45.23-ast és a 40.72-est és azokkal se ment... te melyiket tettel fel? Még régebbit töltsek le? -
billgates #1450 Egy kurvát?