Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Na vagyok (ennyire vártatok? :-))). Eddig voltam játszani (nemtudom honan szeditek, hogy a HL2 topicban voltam mikor már vagy egy hete nem néztem be oda, na majd csekkolom).

A game egész jó, a nézet szabadon váltogatható, de azért ha melee fegyvert veszel kézbe akkor automatán TPS és ez szvsz így nagyon jó mert átláthatóbb, lõfegyverrel meg automatán FPS, de ha nincs fegyver akkor szabadon lehet váltani.

RPG-snek RPG-s, eddig jó, mert kevés XP-t lehet kapni a feladataokért ami segíti az igazi PnP rpg érzés kialakulását (a jó DM sose halomzza el XP-vel a játékosokat, hogy joban vigyázzanak a akrakterekre).

Egyetlen gyenge pont a Source optimalizálása. Sajna az én gépemen elég langyosan fut max grafikán, most is csak azért léptem ki, hogy aktiváljam a minimum beállításokat. :-)

A küldimegoldásokról még nem sokat tudok szólni, de már az elsõ küldi is sok lehetõséget ad (mészárlás, lopózás, lehet szórakozni a tereptárgyakkal, stb).

Szóval egy erõs 9/10 nekem összességében. Alapmû. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Davidus
Ó nagy Hmuda! Adj valami jelet!(meg képeket)

<#idiota>

V9ykn8_TZL0

[NST]Cifu
Sehogy ill. Simán.

Sehogy: A játék késõbb fog hivatalosan megjelenni, mint a HL2.
Simán: A Bloodlines hagyományos telepítõt és másolásvédelmet használ, a HL2 pedig a Steam-es aktivációval rendelkezik. Az elöbbit meg tudták törni, az utóbbit (még) nem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Hmm... érdekes, napok óta nem szólt hozzá a topichoz...

Az hogy lehet hogy elõbb kijöhetett egy HL2 enginet használó játék, mint a HL2?

War. War never changes.

Kandurex
Õ..

<#idiota><#levele>
deusex minden csk nem egy sima fps...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[NST]Cifu
Hmuda?! <#conf>

Kandurex
10 perce fent ólálkodott a HL2 topicban ! 😞

Dunpeal
Nforce forumon olvastam mûködik és dtools 3.47-el is!

[NST]Cifu
Hmuda lassan egy órája nem adott életjelet, szerintem ez vagy azt jelenti, hogy nem dobta meg a akaraterõ mentõjét addiktív játszás ellen, vagy azt, hogy valami miatt elszált a gépe... 😊)

Ha nem sikerült volna beüzemelnie, valószinüleg már szólt volna.

Davidus
Deus Ex szerinted egy sima FPS volt?

V9ykn8_TZL0

Srácok, most akkor megy a verzió vagy nem?
azt tom de képek alapján már enyire nem vagyok benne biztos, de reméljük a legjobbakat 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

JuanG
sztem inkább deus ex -es a stílusa, a lényeg hogy használhatsz fegyvereket, de rengeteg támadó, védõ, lopakodó varázslat is van benne...valamint a karaktergenerálás is kellõen összetett, de nem annyira, hogy egy nem RPG-s júzer megijedjen tõle 😊...ilyenekrõl hallottam...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Voltan
Igen, bár azt elb*szták a sok henteléssel. Ennek a készítõi viszont azt írták, hogy sok harci helyzet elkerülhetõ benne, illetve másként is megoldható. Ez ilyen Falloutos jellegre utal, remélem, hasonló lesz. Mondjuk végül is logikus, egy Ventrue például ritkán operál ököllel...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Methylisocloro
Remélem tévedsz...kár lenne ha csak 1 sima FPS lenne 😞

ha olyan, mint az 1. volt, akkor NAGYON rpg-s...

meg hogy menyire rpg-s, mert valamiért 8nem tom mrét) de igy a képek alapján nekem nagyon hexen után érzésem van 😄
tényleg nem tom megmondani miért 😊

meg hogy szabadon állitható e a tps/fps nézet 😊

JuanG
csak annyit írj légyszi, hogy mûxik-e rendesen és hogy kell e valamit buzerálni 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hmuda
Na felért. Megyek gémelni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Knox
Már a WoW béta is egymagában brutálisan addiktiv és zabálja az idõt (annyi volt a hétvégémnek)! Most még ez is és jon a hl2 is! <#zavart2>

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Hmuda
Lejött, most csomagolom, aztán install majd esetleg egy élménybeszámoló (kíváncsi vagyok, hogy mennyire lett optimalizálva a Source).

Davidus
ja

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ha hasonlítani kell valamihez akkor az eddig látottak alapján Deus Ex. 12 óra múlva többet tudok mondani😄

V9ykn8_TZL0

JuanG
mindannyian tévedtek 😄DD...úgy játszol ahogy akarsz, FPS vagy TPS...sztem...

Nem tevedsz valoszinu,hogy fegyvereknel fps-nezetre valt at a tobbinel pedig tps-lessz.

Jimi Hendrix

Shaman
az 1 TPS volt az tetszett,de mintha itt FPS képeket láttam vóna....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
TPS? nem FPS?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Rpg,fps-es tps nezetbol valoszinu lehet valtani,vagy a fegyvereknel fps-a jo celzas erdekeben.de ezt kotelezo mindenkinek toltenie aki szereti az rpg-ket.

Jimi Hendrix

RPG&TPS&TÕCCSED

Voltan
RPG a Vampire szerepjáték alapján, a Fallout-sorozat készítõitõl. Nem tudom, milyen nézetes, de hát kit érdekel? Erõsen javallott darab.

[NST]Cifu
KB. 20 hozzászólást visszaolvasni nem olyan megerõltetõ, nemde? <#wow3>

akkor msot nyárra elõre gondolva gamek felét tedd el addigra 😄DD

Shan
Milyen jatek ez? RPG? FPS? TPS?
Deus Ex féle? Tõccsem? Netõcccsem? (fps nemkõ)

vki tudja? (gondolom...<#vigyor5>)
[NST]Cifu
Najó... csak nyáron meg kínomban mindenféle régi játékot vettem elõ, mert olyan pangás volt... most meg választani kell, hogy melyiket rakom félre... (és én még be se fértem a WoW bétába... <#rinya>)

Hmuda
Még 18 file és leér. Sajna lement a sebességem 100-ra, pedig már lent lenne. :-(((

gpm
Jatszik mar vele vki?
? mega?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

JuanG
ja, írjatok már légyszíves, hogy mûxik-e rendesen 😊...

Zsír a banner!
WCO-n is fentvan.
Itt egy gyors banner:

Davidus
Kijött? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

V9ykn8_TZL0

Voltan
Hát, soha nagyobb gondot, gyerekek.

es bakker ilyenkor van WoW open beta is...faszkivan <#zavart2>

Shep
hát igen ilyenkor lenne jó középsulisnak lenni, de még a fõiskolával is kiegyeznék, vagy marha sok szabadnappal 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ridley
nexus,nfsu2 végig jáccva 😊

AmdPower

[NST]Cifu
Hehe, nézem mi ez a nagy pörgés, erre kiderül, hogy már kint van a CloneCD... 😊)

Éreztem, hogy nehéz lesz ez a November, Nexus, NFSU2, HL2, Bloodlines... Ki bírja ezt szabadidõvel? <#buck><#buck>