6370
Vampire - Bloodlines
-
Takezó #1529 Wandoo -
Smoke #1528 http://show.hwsms.net/show.html -
Smoke #1527 Köszi szépen, nem vagyok se lusta se hülye, csak nem túl sokat tudok angolul, rengeteget szótárazok a játék közben :D
Szóval az a lényeg hogy én azt értettem hogy vmi középiskolai jóga hülyesége votl, szvsz akkor rosszul fordítottam, na köszi mégegyszer. -
#1526 tudna valaki egy jó smswarezt ahonnan lehúzható a gém? -
Takezó #1525 --- SPOILER ---
Na, ő már elmondja, hogy egy halivúdi sztár vót egykoron :) A kis hölgyet amúgy a temetőben, a halivúd mauzóleumban keresd...
--- /SPOILER ---
Most komolyan: lusta vagy, vagy hülye? :P -
Drawain #1524 Ha megcsinálod a többi küldit downtownban, találkozni fogsz a mukival még egyszer. -
Smoke #1523 Vki tudna nekem segíteni, elakadtam Hollywoodban, vmi Ginger Swan-t kell megtalálni vagy legalábbis infot gyűjteni róla, már az egész várost végig jártam (nemcsak hollywood) és sehol semmi, ha vki tudja a megoldást pls jelezze. Ja még vmi eddig egyedül a peep showban volt hajlandó feltenni a kérdést a boltosnak. -
Smoke #1522 Nem tudom, nekem nem jelez ki verziószámot (fura pedig kéne) arról a CD-ről kaptam fel amit a kártyához kaptam, próbáld meg azzal, ha nincs meg akkor írj mailt ide [email protected], és megpróbálom neked mailba elküldeni az enyémet.
-
Takezó #1521 Hmmm, lehet, hogy másik warehouseról beszélünk, ezért is mondtam, hogy ez a santa monicai :) -
#1520 Köszike,de most télleg ennyire nem lennék benne a játékban?:)
No mek robbantani! -
Takezó #1519 Santa Monica... 2nd Street... pontosan szemben az Asylummal. Ennyi :) Ott lakik a Nosi, ő fog elkísérni. -
#1518 Hát nemtom vagy én vagyok ennyire hüyle vagy nemtudom...
Magánnyomozó?Kúp alakú épület?
Asszem amnéziám van -
Takezó #1517 beszélned kell egy nosferatuval, aki a magánnyomozótól nem messze, a saroknál, egy kúp alakú épületben lakik, ő fog odavezetni -
#1516 Msot komojan hol van a warehause?? -
deicide #1515 nem értek valamit:((
telepitéskor...a vége felé amikor registrálna...akkor fogja magát és kilép..!
eltünik minden amit feltelepitett..((
mi ennek az oka...???! -
#1514 Sztem igen:D
De hol van a warehause?:)) -
SKAfaládé #1513 Lehet én vagyok a hülye, de nem a warehouse-ban kell robbanatanod? -
#1512 Hehe,a robbantós küldi már megvan 1 ideje csak azt nem tudom hol van a warehause,azt irja a night club közelében de nem találtam meg... -
SKAfaládé #1511 Amúgy én a Mudd Huntot és a Carnival of Death küldetést (Santa Monica) még nem csináltam meg, mégis átengedett. Asszem valaki sólt még SM-ben, hogy mennyek át a robbantás után és jelentkezzek be a hercegnél. A taxi amúgy a Warehouse-i robbantásod után lesz elérhető (ha jól emléxem). Amúgy 12 órányi játék után azt mondom, hogy frankó lett a gém, a küldetések elvannak találva, viszont a harcrendszer szerintem gagyi, illetve a szaggatás tényleg kellemetlen, és sajnos a passzív diszciplínák itt vér által aktivizálódik... (őserő, gyorsaság, szívósság). De összességében jól meglettek oldva a dolgok, szóval frankó és izgalmas. Az Ocean's Hotel küldetés meg nagyoon ott van!! :) -
SKAfaládé #1510 Hali!
Elakadtam, ott vagyok, hogy a múzeumba küldött a herceg, ok ott találkoztam Dekketh-el vagy kivel (ő volt aki farkas alakból változott át a Warehousos robbantás végén) hogy ellopták a cuccot. Ok, visszamentem hercegbácsihoz, jó Brujah-san előadtam a dolgokat, aztán mondta, hogy Saali-t vagy ki a fenét kutassak fel Hoolywoodban, mert ő tudja hol tartózkodik a Nosferatu ősatya. Nem is kellett több, hagytam előző küldetéseket és áttaxiztam Hoolywood-ba... de hol van a srác??? Valami ékszerüzletében, de az hol van? Igaz még csak a térképet néztem meg, de ott nem találtam.
Másik: downtown-ban mikor a bezárt kórházba megyek, ahol a noszi csaj zúz embereket, meg eszik meg ott mondja, hogy küldjem le a TV-riportert. Haverommal arra jutottunk, hogy a TV riporter valszeg az a muki, aki amikor bementem akkor sipítozott, hogy ne mennyek le meg stb stb... de mikor szólt a noszi utána felmegyek vissza és nem találom sehol... Hol keressem a riportert?
Előre is köszi a segítséget! Hali! -
Bat #1509 Oké, Fu laborjában elakattam.
Épp vmi forgó ventilátorokkal akar aprítani. Bármit tegyek is, nem nyílik az ajtó.
-
Sanca #1508 Asszem nem. Ha jol emlexem LaCorix-hoz(prince) vagy hogyirjak kell ellatogatnod, miutan felrobbantottad a warehouse-t. -
deicide #1507 nem értek valamit:((
telepitéskor...a vége felé amikor registrálna...akkor fogja magát és kilép..!
eltünik minden amit feltelepitett..((
mi ennek az oka...???! -
Sanca #1506 Ne a dramaqueennek add oda hanem akitol a kuldit kaptad(tesojanak). Parbeszedbe mondani kell hatarozottan h nem adod oda neki hiaba dramazik. (bar lehet hogy nem ez a problema, de en igy csinaltam es sikerult a kuldi) -
#1505 Passz, elvileg ha SM-böl akarsz DT-ba átmenni, akkor ott van az Asylum előtt a taxi. -
#1504 De ugye a mudd hunt küldibe kell átmenni?Mert taxit nem igazán láttam... -
#1503 Taxi, de szólnak is hogy vár a taxi. -
#1502 Hogyan kell átmenni downtwonba?? -
dreamlite #1501 Sziasztok!
Van egy rész a Nosferatu küldetésben, amikor lejutok egy vezérlőterembe a csatornarendszer mélyén és hatalmas áramkisülések vannak. Bemegyek az Electric szobába és ott kikapcsolom a feszkót, majd a vezérlőpulton található gombbal leállítom a szivattyút, így már a vízvezetékben is tudok közlekedni. Igen ám, de innentől fogva elakadás, mert nem tudás, hogy merre menés tovább.
Valakinek valami tipp?
Előre is köszi! -
#1500 A gond az hogy mikor odaadom misson fail és ennyi.. -
#1499 Segítség kéne, most töltöttem le a Vampiret és nem volt benn egyik cd-be se a crack, milyen nevezetű crack kell hozzá? Esetleg honnan tudnám letölteni? Visszaolvasni nem fogok, mert lusta vagyok, gyors válasz plííz -
#1498 Nah itt jogos a kérdés mert nem létezik ember aki erre segítség nélkül jött volna rá: Képzeld annak kell odaadni aki elküldött a medálért! Húú erre magadtól nemjöttélvolna rá ugye?:P -
#1497 Kérdés..
A kisértett házban kinek kell odaadni a nyakláncot? Help... -
#1496 már rég downtownban járok, csak eszembe jutott, hogy nem találtam meg a csajt a vérbankban. Pedig kerestem... -
#1495 Amúgy köszi a választ. -
#1494 szétnéztem, mielőtt ide beírtam... kint pl esik a hó
Miez, hogy megszabod, mikor írok ide? -
#1493 Ugyanazon a szinten ahol a kódot is megkaptad...kicsit nézz körül mielőtt beírsz ide pls.... -
#1492 1 kérdés: a Lily-s küldetésben megvan a kód, de hol van a raktárszoba? -
#1491 Szerintem ez nem akkora probléma ez volt mindét Falloutba ,de érthető ,mert miknél közelebb kerülsz a fő célhoz ,annál nagyobb a kihívás. Persze én még Downtown elött tartok:D -
#1490 Nah most vagyok a Mudd Hunt küldetésnél...El kéne ugrani dowtonwba,megkeresni 1 csákót csakhogy azt nem tudom hogyan jussak el downtownba,tán busstopal?:)))