6370
Vampire - Bloodlines
-
SKAfaládé #1569 Lehet, mert haverommal együtt játszunk amikor nyomjuk, akkor viszont egyben 4-5 órát, vagy elfáradtunk és azért nem találtuk, vagy tényleg kell hozzá... Mindenesetre hálás vgayok, nagyon köszi! :)
Csak még akkor annyit, hogy a Hoolywoodban hol van a tag akihez a herceg küld? (első küldi, a Nosi primogén ellopta a múzeumból a cuccot,Nines ellen megy a vérvadászat... ezt tudo meg a hercegtől és ezután küld el Hoolywoodba, hogy keress egy tagot aki talán tudja hol van a nosi primogén)
Ötlet? Térképen nem találtam, elméletileg ékszerüzletében van :\ -
kHares #1568 A riporter hagy maga után egy névjegyet, azon írja hol lakik. Ott van a földön a bejárattól jobbra lévő szobában. Persze lehet, hogy ehhez kell inspection -
#1567 SPOILER
TV riporter downtownban van a motelben, az 1. emeleten. -
Takezó #1566 SPOILERRRRRR
1. Az ékszerüzlet Halivúd egyik szélén van a 2 közül :) Oldalt egy sikátorból kell bemenni.
/SPOILERRRRR -
SKAfaládé #1565 hm... esetleg ha tudtok, nekem is segíthetnétek...
Amúgy a helyes sorrend: A főbejárattal szembe fordulsz és jobbra a piros kép az első, 2. az elsővel szemben, 3. a 2.tól balra, 4. a 3.al szemben.
Amit meg nekem kéne segíteni:
Hali!
Elakadtam, ott vagyok, hogy a múzeumba küldött a herceg, ok ott találkoztam Dekketh-el vagy kivel (ő volt aki farkas alakból változott át a Warehousos robbantás végén) hogy ellopták a cuccot. Ok, visszamentem hercegbácsihoz, jó Brujah-san előadtam a dolgokat, aztán mondta, hogy Saali-t vagy ki a fenét kutassak fel Hoolywoodban, mert ő tudja hol tartózkodik a Nosferatu ősatya. Nem is kellett több, hagytam előző küldetéseket és áttaxiztam Hoolywood-ba... de hol van a srác??? Valami ékszerüzletében, de az hol van? Igaz még csak a térképet néztem meg, de ott nem találtam.
Másik: downtown-ban mikor a bezárt kórházba megyek, ahol a noszi csaj zúz embereket, meg eszik meg ott mondja, hogy küldjem le a TV-riportert. Haverommal arra jutottunk, hogy a TV riporter valszeg az a muki, aki amikor bementem akkor sipítozott, hogy ne mennyek le meg stb stb... de mikor szólt a noszi utána felmegyek vissza és nem találom sehol... Hol keressem a riportert?
Előre is köszi a segítséget! Csáó!
-
AmadeusHU #1564 A gamecopyworld oldalt isemrem, azt néztem meg elöször, de sajna ott nincs crack, csak egy kisméretü képfájl amit a daemonba kell be illeszteni. -
#1563 mármint crack -
#1562 gamecopywolrd on tuti van -
neonx #1561 Ja de jo nekem is az kellene!!
Help segitsen valaki Crack kellene -
#1560 Énnekem nem kellett, úgyhogy nem tudom hol található de lejjebb van link, ha jól emléxem gamecopyworld-ös... -
AmadeusHU #1559 Cracket nem találtam hozzá. esetleg tudsz adni hozzá egy linket? Megköszönném -
#1558 htx -
#1557 Krekket próbáltad? -
#1556 Én is unarmeddel nyomulok-a fenevad karmait nem szerette nálam... -
#1555 SPOILER'S
1. A megfelelő sorrendben (A képen látható történések időrendjében, ha nem tudod próbálgass)
2. Majd Downtownban lesz róla több info
3.A nyakláncot vidd el de csak Therese-nek add oda Jeanette-nek ne. -
#1554 hát nemtom.. én unarmedes vagyok és hát a shotgunt nem bírom annyira mint ő az ütéseimet :D -
#1553 Csá,
van egy pár kérdésem.
Szóval,
Hogyan kell szétvágni a gallériában a festményeket?
Mit, hol, hogyan kell megtudni a sorozatgyilkosról (aki a parton gyilkolt)?
A szellemkastélyban hogy szabadítsam ki a csajszit? Vagy ott egyáltalán mit kell csinálni a nyaklánc megtalálásán kívül? -
#1552 hm,nekem forditva van. -
#1551 Basszus kulcs.Folyamatosan fagyogat a játék. Eddig nem csinálta ,de a Raktár óta ez folyamatos lett. Már a memóriára is gyanakodtam ,de csak Downtownban és a Warehouseban csinálja:(((
Ez borzasztó. -
#1550 -S P O I L E R- következik Mr No_Name kérdésére:
Ha megcsinálod az Ocean House (kísértetes) küldetést, megszerzed az Asylumos csajnak, amit kell, és visszaviszed, azt tapasztalhatod, hogy nincs ott a csaj, csak a testvére :) Neki vagy odaadod, vagy nem, a küldetés szempontjából mindegy. Ad ő is egy küldetést, hogy hasogasd össze a képeket a galériában. Ha azt is megcsináltad, akkor elárulják, hol találod a Nosferatut. Ő elvisz a warehouse-ba, amit fel kell robbantanod. Ha ez megvan, megjön a taxid.
-S P O I L E R V É G E-
remélem érthető volt. -
AmadeusHU #1549 HI
Valakinek sikerült cd-ről elindítani a vampire-bloodlines-t??
Pontosan olyan írási paraméterekkel írtam ki ezt a gamet, ahogy az nfo-ban le volt írva. (safdisc2/3 és 4x-es írás)
Le ellenörzi a cd-t és amikor a játékot indítani akkor kijön egy hülye windows hiba hogy a vampire.exe hibát észlelt és leáll...
De olyan hiba üzenetet nem kapok hogy a cd corrupt vagy hasonló.
Viszont érdekes hogy képfájlból egyből elindul hibamentesen.
Ha valaki tud segíteni ebben akkor írjon -
#1548 Énnekem az sokkal könnyebben ment mint a másik 2 plauge bearer... -
#1547 én is ott járok :) amikor meg megtalálod bishopot akkor is tele lesz zombival :P ráadásul a kis köcsög shotgunnal lövöldöz, ki is nyirt rendesen :(
amugy azt a srácot hol lehet megtalálni akii a skyline apartman 2. emeletén lakik (még az első városban kaptam a küldit) az üzirögzi aszondja h a bár környékén lesz vhol egy találka, hol? -
dreamlite #1546 Köszi! :)
Odáig már fel tudtam úszni, de mi a szöszt csináljak abban a két kis vacak lukban? -
Smoke #1545 Vki tudja hogy kell lehívni a console-t?
-
Joint #1544 mikorra várható a peccs? -
#1543 hát ilyen nincs...most tartok ott, hogy fel kéne mennem a Bishop házába(downtown) és vagy 30 zombi mászkál össze vissza..ez még nem is lenne olyan rossz de annyira beakadt mint még soha...lehet vagy 5FPS vagy rosszabb...se ütni nemtudok a lag miatt se lőni..már ott tartottam, hogy beírom a god mode-t de akkor meg lefagy az egész...szal asszem én visszatöltök egy korábbi quicksavet és meghagyom ezt a questet a patchnek mert ez így lehetetlen... -
kHares #1542 Nem, nem megy. Már azt is próbáltam :) -
#1541 Egyszerübben is megkérdezem a #1488 :
Az Ocean house felső részéből a tovább jutás a világítótorony felé történik? -
#1540 #1539 Buffold fel a fizikai tulajdonságaidat és menni fog sztem...... -
kHares #1539 Igen, de erre nem reagál semmit. Használni is próbáltam, de nem megy. A lényeg már máshol is láttam ezt az ikont és akkor normálisan el is tolta az adott dolgot. Itt nem. Beszoptam? -
Gombocka #1538 Hogy érted hogy "bármit csinálok" ? A testeddel kell eltolni, odaálsz a deszkából kiálló izéhez és mész előre igy eltolod a deszkát. -
Takezó #1537 fel kell pörgetni a ventit, akkor fel tudsz úszni az 1-es, v. 2-es teremben a lyukig... -
dreamlite #1536 Sziasztok!
Van egy rész a Nosferatu küldetésben, amikor lejutok egy vezérlőterembe a csatornarendszer mélyén és hatalmas áramkisülések vannak. Bemegyek az Electric szobába és ott kikapcsolom a feszkót, majd a vezérlőpulton található gombbal leállítom a szivattyút, így már a vízvezetékben is tudok közlekedni. Igen ám, de innentől fogva elakadás, mert nem tudás, hogy merre menés tovább.
Valakinek valami tipp?
Előre is köszi! -
kHares #1535 Amúgy ez a bugos szar teljes kikészít. Bejutottam a keleti vámpírokhoz. Oké, eljutok egy ajtóig aminek keresztbe van tolva egy deszka. Nyílván el kéne oldalra tolni majd az ajtót kinyitni. Meg is jelenik az ikon min egy figura tol valamit, de bármit csinálok az a szar nem mozdul meg. A noclip parancsra meg ledermed a játék. Nem egy csöppet sem vagyok ideges. Valaki nyugtasson meg, hogy én vagyok a hülye és valamiegyszerű megoldás létezik -
kHares #1534 Síneken mozognak és a sínek végén a falon van egy rács. Illetve 3. Oda belősz és leállnak -
Takezó #1533 SPOILER
Az utcai lányokat kéne meggyőzni, de kell hozzá 4-es Persuade asszem
/SPOILER -
Smoke #1532 Megint help egy kicsit, a temetőben a fazonnak, akivel vagy zombizok, vagy lányt viszek neki, hol találok lányt? Az utcai kurvákat már próbáltam, de odaig nem jönnek el. a Vesuviusban sem jártam sikerrel, vki talált már olyan lányt aki odaig elment? -
#1531 smoke :D
neked pedig tudnod kéne angolul... :D -
Takezó #1530 Hmmm, értem... én általában lusta vagyok :)