6370
Vampire - Bloodlines
-
Tom911 #1649 Ok köszi, de egy fickó nem megy el (egy dagi), de megnézem megint és ha nem megy el megölöm :) -
#1648 Rohadt életbe. Nekem állandóan fagyogat. Ma 4szer tettem fel újra a windowst. Elsőre jó is volt ,lagalább is úgygondolom ,viszont mikor feltettem az Avast vírusírtót, akkor megint kilépett. Azóta hiába hagyok ki mindent és teszem fel csak a játékot , szar marad:((( És így rohadt szar vele játszani. -
#1647 Nah eddig nem vágtam mé sírt mindenki amiatt ,hogy akadozik mikor az én nyamvadt 5600XT -men is egész jól ment ,de most ,hogy feljutottam a hajóra má értem. -
#1646 Hogyan lehet behozni a konzolt?/0-ra nem jön be/ -
Drawain #1645 Nah én is megakadtam:
SPOILERVESZÉLY
Szóval ottan vagyok, hogy menekülnöm kellene a városból, de én azt mondtam, hogy maradok és tisztára mosom a nevem. Ki is dobott chinatownban, meg le is gyaktam szépen mindenkit, de van egy ajtó, amit egy óriási fa retesz véd, de azt nemtom ledobni róla. Hogyan kell bemenni oda? Vagy másfele kell menni? -
#1644 SPOILER
Bemész a peep show-ba ( a sin bin szexbolt alagsorában van) Kikapcsolod a kukkolóablakokat erre a kliensek elmennek. Lefizeted az egyik ribancot, hogy húzzon el és már találkozhatsz is magát prostinak álcázó némileg buffy-ra hajazó szőke huntercsajjal.
Egyébként meglepő és mulatságos, hogy ugyan már honnan rántja elő a méteres katanáját, lévén hogy egy tanga+egy melltartó az összes ruházata...:) -
Takezó #1643 Asylumba be, beszélj a kocsmárossal, ő meg kinyitja neked a liftet. -
#1642 Hello.
Olyan problemam van, hogy felrobbantottam a raktarat, aztan nem igazan figyeltem, hogy mit kene tovabb csinalni, ezert csinalgattam a kuldeteseket, amiket tudtam. Aztan eszrevettem, hogy a lili-s utan mar minden kuldi a downtown-ba vezet, elkezdtem keresgelni, hogy megis merre van az. Nem talaltam, go forum, latom, asylumnal van a taxi, ami odavisz. A problema ottvan, hogy az asylumnal semmifele taxi nem all, sot, sehol mashol. Valami megoldas ? HTX -
#1641 Hello.
Olyan problemam van, hogy felrobbantottam a raktarat, aztan nem igazan figyeltem, hogy mit kene tovabb csinalni, ezert csinalgattam a kuldeteseket, amiket tudtam. Aztan eszrevettem, hogy a lili-s utan mar minden kuldi a downtown-ba vezet, elkezdtem keresgelni, hogy megis merre van az. Nem talaltam, go forum, latom, asylumnal van a taxi, ami odavisz. A problema ottvan, hogy az asylumnal semmifele taxi nem all, sot, sehol mashol. Valami megoldas ? HTX -
#1640 Hová menti el a game a screenshotokat? Én nem találom őket... -
#1639 ja az úgy jobban összeillene :D -
#1638 lehet h Fosh :) -
#1637 A férjét biztos Sar-nak hívják. :D -
Takezó #1636 én vele nem találkoztam :| de cica a neve :P -
#1635 jah aranyos :) én is nemrég futottam össze szépségünkkel :D -
#1634 [center]
loál :D -
Tom911 #1633 Ez a másik baj, hogy azt írja kész és csak a fejvadászcsajszikivégző küldetés van ott amit a bárban kaptam a vámpír csajtól, mellesleg ezt sem tudom megcsinálni mert nem találom a csajt :) -
#1632 nézd meg a quest logot h mi a következő lépés, lehet h vmit még kihagytál -
Tom911 #1631 Na sikerült elakadnom, megöltem a King 60X utcai fickót mert azt mondta Isac vagy ki(ékszerbolt), hogy ha megcsinálom ad valami infót egy másik fickóról de hiába megyek hozzá nem mond semmi újat és csak azt tudom válaszolni, huogy kész vagyok az indulásra vagy mi, és nem tudok visszamenni arra a helyre ahol megöltem a fickót mert eltünt a térképről, ilyenkor mi van? -
#1630 Lesz később rosszabb is. -
#1629 Pedig itt van 4oldallal hátrébb a #1356 ban. -
billgates #1628 Ezek szerint csak nálam szar -
THUG #1627 mégis hol? nem talalom.
-
Drawain #1626 Olvass vissza korábban ott van a megoldás! -
THUG #1625 Van, aki tovabb jutott a kuldin, amikor bach-ot, a huntert kell megolni? Amikor ki kell szabaditani az archeologust. Egyszeruen crash-sel, amikor a csonakba ugrok toltes utan. vampire caused an Access Violation (0xc0000005)
in module vampire.dll at 001b:04fd58a4.
Read from location 000000c4 caused an access violation.
-
#1624 Hód!Thx:) -
#1623 Ne vállald el, hanem mond azt, hogy segítessz máshogyan inkább, és akkor kereshetsz neki csajt nem kell zombizni... -
#1622 Nekem megadta a küldetését... -
HUN Thomas #1621 Köszi közben sikerült, egyébként elég ha beírom amit akarok és ha kész beírom, hogy escape és szépen kilép ahogy és ahova kell. -
Drawain #1620 Az nekem sem ment eddig, majd a játék vége előtt kicsivel visszanézek :) -
Drawain #1619 A Daemon Tools-nak ne a *.cue hanem a bin fájlt adjad meg, akkor ki tudod kerülni ha a cue hibás -
#1618 Skacok! A Zombis küldire van valami trükk??mert egyszerűen képtelen vagyok nem kiengedni őket....annyi jön ,hogy az egyik kapunk mindíg kimennek és bukom a küldit. -
Drawain #1617 Természetesen arra gondoltam, hogy kiszívtam a vérét és úgy halt meg... -
#1616 Tölts vissza egy régebbi állást.
Ha ez nem lehetséges akkor:
Elindítod a játékot a "-console 1" paraméterrel. Amikor a menu és a konzol bejön akkor bezárod a console -t és beloadolod a játékodat. Ha betöltődött a játék akkor lehívod a konzolt(0-val) és beírod a neked tetsző parancsokat. Ezután beírod a konzolba "save akarmi" majd azt ,hogy "quit". Betöltöd újra a játékot(paraméterek nélkül) és beloadolod az akarmi -t. -
Fatalterror #1615 Szevasztok.
a probléma lehet hogy nem ehhez a témához kötődik de ennél a játéknál lépett fel. naszóval letöltöttem a bloodlinest. cd1-mdf, cd2-3-cue. namost gépről feltelepítette mindent faszán, ámde mondom kírom én ezt DVD-re image filebe meg mellé írok még valamit. Tesztelem, mondom sikerült -e: cd1 ok, ámde cd2-3nál kiírja "unable to mount image. Cue sheet: line 1-file not accessable". Visszamásolom gépre ott is ez. Havernak kiírtam DVD-RW-re dettó. Mi miatt van ez? ha valaki tud segítsen. -
#1614 Szijasztok :)
na szoal en is letoltam ezt a jatekot es az 1cd az mds es amikor ugy teszem fel a jatekot hogy nem irom ki aszondja hogy emulacios gond van kapcsoljam le a gost cd-ket pl deamon meg ijenek...meg tettem ujra fel is tettem akkor meg csak kint marad a kezdo kep es nem megy tovabb....aztan kiirtam ahogy az nfo-fileba levolt irva 4x-en meg valami safe2/3 ba es alcohollal megcsinaltam es amikor elinditanam csak porgeti a cd-t es folyamatosan eg ennyi de semmi nem tortenik..naon kene a help mert irtora szeretnek mar ezzel jatszani.akinek esetleg van valami okos otelete az ide irjon pls [email protected] thx bye -
HUN Thomas #1613 Elő lehet hozni úgy a konzolt, hogy ne fagyjon le a játék, mert rossz helyen mentettem és mindíg kinyírnak, nem akarom az elejétől kezdeni? -
billgates #1612 Ha eljutsz a három nosferatuhoz, írd be légy szíves, hogy tudtál-e beszélni a nosferatu csajjal, vagy elküldött a fenébe (egy meg nem kapott missiont failedként jelez utána) -
#1611 Kezdem rohadtul unni ezt a csatornát, főleg ezekkel a háromtestű miafaszokkal... Mintha elfogyott volna kissé az alkotók fantáziája... -
Takezó #1610 SPOILER
Ott tartok, ahol meg kell ölni a Kuejin nőcit, aki átalakul Cthulhuvá :) Nos... lehet, hogy én vagyok béna, de 1/3 élete alá még nem sikerült sebeznem :| Valami ügyes kis taktikja van valakinek? :)