Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én jáccotam vele..., szvsz hangulat minden hibája ellenére se rossz, nekem elgalább is bejön, történet se rossz...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

CarajoEsp
Nah.A Vpk-fájlokban vannak a szövegek.
Persze gondolom a fordítók ráugranak majd ,de addig megnézem ,ha csak simán kicserélem a szöveget ,akkor megy-e.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Bucser
Játszottál te a Vampire The Masquarade: Redemption-el???? Hasonlítható hozzá?? történetben stíluban mennyire illik a képbe???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Meg kell nézni, játszani kell vele. Én csak a véleményem írtam le és mint irtam olyan 2,5-3 órai játék után.
<#eljen>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

amugy birom amikor egy rpg-t vagy annak készült gamet olyanok itélnek meg akiknek az agyuk nem terjed tovább a doomnál, lo... 😛P

CarajoEsp
Ezen mondjuk énis kiakadtam😄
Én se fikázom a Gothic kiegjét ,mert nemtok németül és nem értem meg😄

nehogy a game hibája legyen már hogy te hülye vagy..., tanulj meg angolul azt ennyi..., mellesleg ha oylan gamet akarsz amihez nem kell angol akkor talán ne rpg-t akarjá mán jáccani...<#idiota>

Hu ennyi sokk egy altalam nagyon vart jatekrol.lehangoltal rendesen hat a videok alapjan nincs ok a grafra de biztos nem olyan ezek szerint.amugy mint szereojatek mien fejlodes varazslataok stb?

Jimi Hendrix

CarajoEsp
jajj bazzeg. Mindenki csak a grafikával ,meg a hangal tud jönni.
Én egy fillért nem adtam még ki a gaméra tehát ingyért nem is rossz.
na tegye fel a kezét ,aki megvette. Az reklamálhat ,hogymit kapott a pénzéért.
Apropó holnap valszeg veszem meg a Hl2-vel együtt.

Deusex a játékmenetre vonatkozott. A mafiát kb 1 hónapja játszottam újra. Ok. Lehet, hogy a mafia tényleg erõs. Az sokkal jobb.
"A grafika minden csak nem szar." Hát nézz meg pár HL2 képet , nem hazudik. Ez szar. aláirom hogy a mimika nagyon ottvan de a textúrázottság fos.

"vessetek a mókusok közé" :)

Gothic2-be volt mindketto...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pluhi
Valami nagyon el lehet gázolódva egyeseknél. A grafika minden csak nem szar. Deus Ex? Mafia? Rakjátok mer fel õket! Ne az emlékekre hagyatkozzatok, hogy milyen király volt akkor! 1999-es év színvonala? Csináljatok már pár screent mer ezt furcsállom. A fizika tényleg fos, harcrendszer detto (Ill. a pusztakezes okés a fegyverekkel nem boldogultam. Blokkolni sem tudok.)
Nem azt írtam ,hogy nem értem, hanem azt, hogy ha élvezni is akarod.
A két dolog különbözik egy kicsit. Ugyanis olvashatsz te Yeats-et is középfokú tudással(oklevéllel) csak kiváncsi lennék mit adnál vissza belõle.
Azért is írtam, mivel a game többi része -khmm- nem túl jó , így ha még a story sem teljesen tiszta...
Ja, jó játék. Lesz.

Videókártya beállításoknál vedd vissza a 800x600 ban a firissítést alapértelmezettrõl amenyit bíra moncsi , utána elindul.
Én is ezzel szoptam jool

Lacc
Ha közép angolod van és nem érted meg a szövegeket akkor legközelebb nem a piacon kéne venni az oklevelet <#zavart2>
Egyébként a többi dologgal én is egyetértek, viszont szerintem ez egy nagyon jó játék, fõleg a történetek és a küldetések miatt.
Barátaim !

Néhány hozzászólással lejebb olvastam, hogy ez egy "deusex" játék!
Hát emberek szerintem:
1.Grafika:
Ez valami oltári szar.(Ok,ok, rpg meg minden!)
- Ha belenézek a tükörbe akkor egy szinpalettát látok! Egy pacát!
Hát melyik évben vagyunk?
- Texturák néhol jók de általában gagyi. Szó szerint. Olyan 1999 es év színvonala.
- A karakterek kidolgozása jó de kb annyira mint a mafiában.
2. Hang: Ugyanazokat lehet elmondani mint a grafikára. Kevés, hibás, igénytelen.
3. Harcrendszer: Kb mint a pókemberben vagy miben... Szóval: jajj.
4. Ragdoll: Hol?
5. Fizika : 2 órai játék közben 2 db ajtófedéllel találkoztam.
Egyébként minden rögzített. Példa: pisztollyal belelõttem az ablakba és betöredezett. Goldoltam odabaszok neki lássuk mi történik.
Hát semmi. Égés. 1 deka üvegszilánk sem bírt kiesni.

Van mégegy dolog de ez egyébként nem a játék megítéléséhez tartozik.
A középfokú angol nyelvtudást felejtsd el, ha élvezni is akarod a gamét.

Összefoglalva: Gáz de nagyon... Ha ez a Hl2 motor akkor azt hiszem, hogy nem nagyon tudnak programozni, mert ez szar.

Nagyon sajnálom, késõbb patch + magyarosítás akkor újra kezdem.
Most uninstall. 😞((((((

Mr_no_NaMe
Csak érted ez általában úgy van hogy,ha alapból TPS nézet van és mellé még van FPS nézet is akkor az úgy eggyértelmûen mindkettõ szar...
Nem olyan mintha 1 nézetet dolgoztak volna...szal na világos vagyok😊))
Ilyen játékból nekem 10/4 volt olyan mi nem lett elcseszve ezzel a módszerrel.
választhatsz a 2 nézet közül...
Mr_no_NaMe
Izéna na TPS nézet de abbahagyom ezt a hülye filozofálást inkább meséljetek arról hogy mennyire nyitott a gém😊
Vedaokártya beállításnál lehet limitálni a felbontásokhoz a max hertzet

Mr_no_NaMe
Nah énis szedem,éjfélre kb lejön a harmadik cídí.

Láttam ojan képeket is ahol volt FPS nézet...
Pls vki nyugtasson meg azzal hogy ezt a jókis vámpír rpg-t nem basszák el ezzel a hülye fps nézettel...
A Vampire Redemtion nagyon király játék volt aztis kb 3 hónappal ezelött vittem végig,mikor meg vmi 3 éves gém,de tényleg kár lenne elcseszni fps nézettel...
Hát lehet hülének tartotok de nekem télleg ijen fontos hogy TPS vagy FPS...TPS a királlyyyyy [Reméli hogy az FPS nézet csak 1 egyfajta extra,és nem a TTS nézet rovására<#vigyor2><#kacsint>]
JohnnySmith
Na 1-2 órányi játék után iszonyat unalams (a töltések még unalmasabbá teszik) abszolut nem tetszik. Grafika az nem olyan vészes lehentne szebb is.. (uninstall megvolt)
Lehet csak én nem tudom elfoglalni vele magamat..😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

yellowcab
agyam eldobom
2 órát szoptam, mire sikerült felinstallni
erre...
a kúrva MONITORt bassza, mert 150 Hz-en akar indulni, és annit meg nem tud a moncsim
legalább egy kibaszott options filet találtam volna...
most úgy nagyjából szétbasz az ideg
ÖTLET?

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Nagyon jó a game. A graf sajna tényleg gyenge és nem értek egyet azokkal akik azt mondják hogy nem kell szebb graf 1 szerepjátékhoz. Nem baj az ha egy játék jó is meg szép is. Adva volt egy jó engine a fejlesztõknek erre benyomnak az arcunkba ilyen xar textúrákat és egy csomó kari anim bugot! Mint pld az intróba mikor a terembõl szószerint kicsúszik 3-4 karakter. Hát nemtudtam hogy nevessek vagy sírjak.Most hogy láttam a HL2 -t tudom mire képes a motorja a gamának és hát szégyen. Mindezek ellenére nagyon tetszik a prog és végig is óhajtom játszani mert nagy kedvelõje vagyok a Vampire the masquerade regényeknek.De a graf akkor is szégyen.

"vessetek a mókusok közé" :)

de doom3-nál nem kellet betölténi csak mindig 1-1 texturát a két négyzetméteres max terek miatt 😛PP

Így olvasgatva a kritikákat a DeusEx2 ugrik be , az elsõ nagyon ott volt a szeren a második meg ...
Remélem ennyire azért nem rötyi a helyzet ! <#eljen>

A CDgalaxis oldalán erre a hónapra van kiírva , ha valakinek még nem ment volna el a kedve , és eredeti dobozra vágyik .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Voltan
Hát ja. 512 rammal a fél játékidõ a töltögetéssel megy el.<#boxer> Pedig messze nem tud annyit ez a játék, hogy erõgép kelljen hozzá. A Doom 3 döccenés nélkül megy nálam, ez meg csak vánszorog. Hát ne szórakozzunk már!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Eye-scream
SPOILER-Zálogház

Ha ugyanarról beszélünk akkor a laksán a számítógépbõl kiderül, hogy hol bújkál és az is, hogy hogy lehet oda bejutni...

(Tattooo shop a key meg a TVn van)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
SPOILER-Lily megtalálása

Bemész a vérbankba, és az egyik raktárszobában van egy kóddal védett ajtó. A kódot kiszedheted a számítógépbõl az egyik itteni szobában...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Sikerült megoldanom a CD/DVD emuláló hibát. Itt a megoldás. Simán deamonnal (3.47) telepítettem. Majd leszedtem a clone cd-t. Majd újra feltelepítettem, és a CloneCD Trayben a HIDE CDR media-t bekapcsoltam illetve azonnal ki is kapcsoltam. Ezután simán elindult a game.
Sok sikert mindenkinek.

Ezt a kidobálást nem csinálja senkinek? Új ATI driver is van fent,de semmi.

Na visszavonom
Thx a helpet
Alapból 800*600 ban indult el a karim 150 hz akar menni a moncsi meg csak 120-t bírt .
Kitalálhattam volna magam is , de thx még 1x

CarajoEsp
Nah. Én valszeg egy Nosferatuval ,vagy Brujahhal kezdek. A napló nekem elég gázos ,nem nagyon értem😄
Viszont remélem nemsokára belevethetem magam(A Mai napon mindeképp)
Amúgy remélhetõleg 50+óra felett van a játék😄

Thx , de sajna igy sem
a vsync-et bekapcsolva is ugyanaz a hibajelenség , uj drivert raktam fel , akkor sem történt semmi , felülbíráltam , de akkor sem nagyon.
Nincs több ötletem , nem hiszem , hogy ez a játék védelme lenne.

Hmuda
Viszont egyvalamit nem értek. Már hónapok óta készen van a játék, csak a HL2 megjelenésére vártak és ezidõ alatt semmi idejük nem volt foltozásra és bugmentesítésre (neadj Isten, optimalizációra)? Elég gázos. De legalább az ûberbrutál hangulat meg a küldetések kárpótolnak. 😄

Viszont:

Merre van Lily? Azt írta a naplóban, hogy be akar törni a vérbankba, de se ott, se a környéken nincs sehol.

Mi van a zálogház tulajának a küldijével? Lenyomoztam, hogy a fickó elment Downtown-ba a Skyline apts-ba felmentem a lakásra, lehalgattam az üzenetrögzítõt, de semmi támpont.

Illetve van még egy küldi de nem jut eszembe.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valaki segítsen! Loadolni nem sikerül és csak gyártogatja a crash logokat a progi. Valami memóriát zeng,dehát 512nek elégek kell lennie. Nem dzsuvás a rendszer,mert csak ez a game van fennt.

Hmuda
Brujah aki erõs közelharcos. Szépeket tudok odasózni a delikvenseknek. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CarajoEsp
Hmuda milyen karival vagy?

Hmuda
Találd meg a sorrendet.

Nincs valami crackelt peccs még? (Tudom korai)

Nos. Én most próbáltam nemrég. A hangulata nagyon yo, viszont iszonyat bugok vannak benne😞 Lebegõ patkány,beragad a karakter stb. stb. Most meg nem akarja visszatölteni a save-eket... Istenem! Pedig király lett volna ha nem is bugmentes,de legalább játszható. Nem mondom h ultrayo gépem van, de a CSS reccenés nélkül ment, ez is megyeget,de néha swappel és azért nem kell annyi dolgot, pláne a tutorial elején kezelni h ez kelljen... Plusz a Subtitle-k néha eltûnnek a semmibe, mint egy igazi vámpír. Mindenesetre még gyûröm,mert yo a feelingje. Most még. HL2-ben bízok már csak. De rossz omen ez.

Meg azt hallottam itt is vannak klánok? Azok hogy állnak föl?
Nahh valamit mondanátok a játékról?😄
CarajoEsp
Nah ez az😄
5-10 sec. Ezzel van nekem egyedül gondom😄

Eye-scream
Szvsz iszonyat jó lett a játék! A grafika tényleg nem valami hûha és a hangeffektek sem, de ezért bõven kárpótol a hangulata, ami szerintem baromi jó és hozza a WoD feelinget... A küldetések ötletesek, és a több megoldás nagyon tetszetõs, mint ahogy az is, hogy nincs benne amolyan "vidd el a nagyinak a mézesbödönt a polcról, kapsz nyóccáz ikszpét, csá" típusú dolog az elején. Egyetlen komoly probléma az, hogy néha rendesen beszaggat, amit azért nem kéne neki... 9800 PRO meg 1024 RAM, bár csak 333-as egy 2200+ on...
Most már csak azt remélem, hogy valakinek eszébe jut, hogy csináljon egy hasonlót werewolfosban 😄

CarajoEsp
Hát nemtom ezek egyike se volt a Falloutba és nekem mégsi egyik kedvenc játékom. Hogy azóta volt teknikai fejlõdés? Kit érdekel ,ha a játék isten😄

alma2
van ami nem szereti, ha nincs vsync bekapcsolva.
De lehet, hogy siman arra a frekire akarja allitani az aktualis felbontasban a jatekot, amit meg a videokartyad elbir, es a monitor nem.
allitsd be fixen mennyire valthatja max a frekit es nem lesz ilyen gond.

szerintem

pluhi
Vicces vagy, 1 giga rammal nem tölt sokat. Még szép.