6370
Vampire - Bloodlines
-
#1849 ott az a cél hogy kinyird Patty-t -
Larvin #1848 Birom a kis Damsel csajszit ő nyomatja a legtöbb motherfucker-t meg sunofabitch-et a játékban :D -
Larvin #1847 spoiler on:
Therese sztem fölényaskedik mint addíg is tette, de én Janette-t hagytam meg mégsincs semmi sex, ha elmegyek hozzá, vagy az később lesz? Nekem most csak köszön és mondja, hogy örül, hogy újra láthat, aztán kalap...
Más: Mindenkinek az a ghoul-ja akit sánta monicban a kórházban lehet találni? - mert gondoltam, lehet, ha azt nem teszzük azzá, akkor később a prostit a downtowni ...apartmants-ban szintén lehetne, de csak 1 ghoulja lehet mindenkinek, vagy mondjuk patty-t, vagy kicsodát aki az elhunyt vámpírjáért sír és el kéne intézni az egyik küldiben, 1ébként azt, hogy lehet anélkül elintézni, hogy ne halljon meg szegény?
-
#1846 ugy kell megcsinálnod h mind a 3 lámpa egyszerre világítson és kinyílik egy ajtó :) iyen asszem 2x lesz -
#1845 Just start the game with -console added to the shortcut command line. Press tilde (~) to open the console in game......ez magyarul hogy történik?? kéne vmi jó ruha. Nincs magyar oldala a játéknak? -
#1844 Hali!! Lehet most hülyét kérdezek, de nem ismerem a játékot és szertném megkérdezni hogy ez mire hasonlít legjobban? Olyan morrowind féle?? meg mi a lényege? és milyen tulajdonságok vannak a karaktereknek?? előre is köszi, császtok -
Zsoldos #1843 Hatarozottan kene vmi reszletesebb info hogy minek kellene tortennie. Mert vegigprobaltam mins a 9 fele vilagitas-kombinaciot, es a 6 fele permutaciot is az osszes sorrendre es semmi. -
Zsoldos #1842 de mi fog tortenni es hol? mondom, nem lattam a cutscene-t. -
Bat #1841 Huzigáld össze vissza, előbb utóbb jó lesz
-
Zsoldos #1840 heelp -
Dansky #1839 Jokk, én már rájöttem :)
A parancsikont kell megszerkeszteni elöszőr is: belemész a tulajdonságok-ba (miután jobb klikk a játékot indító parancsikonra, ugye), ott pedig a cél-ben megadott "blabla.exe" után írod, hogy -console
Ez után a játék már azzal indul, és a 0-ás gombbal tudod ki-be kapcsolgatni. -
Jokk #1838 Üdv mindenkinek!
Egy picit megakadtam a játékban, annál a résznél mikor Johansennel beszélnék a hajóba, de sehogysem tudom lehívni a konzolt!
A konzolt hogyan érem el? -
#1837 Nem, nem felesleges, csak vegyél mindent a minimumra, mert hiába van jó vidkártyád, a memória lesz a szűk keresztmetszet, de ezen is segít, ha a modellek részeletességét, látótávot (van ilyen?) és minden egyebet minimumra veszel. A felbontás nem lényeges-
DB -
#1836 Nekem is 256-om van meg 1 128-as, meglátjuk... -
Joint #1835 szóval azt mondod felesleges megpróbálnom? :)
-
#1834 Hát, ott lesz munkája bőven :)) de szerintem inkább vegyél még RAM-ot, annyira nem drága 256 mega.... 8 ruppóért már találni 400 Mhz-es DDR-t!
DB -
Joint #1833 és szerinted hatásos 256mega ramnál is? :) -
#1832 Valahol korábban beírt valaki egy cd-keyt, azzal regisztráltam az XP verziót, azzal pedig nyomtam egy autoconfig-ot, reboot és mehet :)
DB -
Zsoldos #1831 Mansionban a 3 faligyertyanal mit kell csinalni? A ficko huzogatta a kart es tortent valami, csak nem lattam belole semmit, mert epp az asztalrol olvastam egy cetli tartalmat, es a kepernyo 90%-a takarasban volt, mert ez a bughegy ott tartotta a papirt a kepen.. Kiprobaltam a kombinaciokat, nem tunt ugy mintha barmit is csinalna.. -
#1830 Tisztára, mint Janette. -
Joint #1829 ezt a cacheman-t én is próbáltam , de nekem nem segített elárulnád hogy mit hogyan állítottál rajta? -
#1828 Kössze, hazaviszem! -
Csak nektek -
#1826 Cacheman.... jellemző rá, hogy eleinte ezzel is picit lassú, de folyamatosan szedi ki a memóriából a nem használt cuccokat, és egyre inkább csak a frekventált dolgokat hagyja benne, tehát minél tovább játszol a játékkal, annál kevesebbet fog swappelni. 1-2 óra játék után nálam már majdnem olyan simán ment az egész, mint a HL2 - még downtownban is!
DB -
#1825 SPOILER! :DDD -
#1824 Összesen 2 óráig birtam aztán alvás, a többi Questet kb 10-20 perc volt megcsinálni, a farkasvéres postai megoldása tetszett,Ajtón be postaládába be, ajtón ki, vissza, ott van a zseton :))) Villámgyors posta. :))) Lilinél is király volt a hackelés, jól el dugták a lyányt + a kiccsajnak azt se kellett mondani, hogy szívjon 1 kis vért, kapásból ráugrott az ápolóra. -
haxoror #1823 Kár hogy nem írtad oda hogy spoiler :( -
#1822 Szivesen segítenék, de még nem járok ott, lassan tölt és így igen lassan haladok meg napi 2-3 val nem lehet világot váltani. Most a melóhelyen vagyok és csak azért kérdezek hülyeségeket, hogy ne keljen feleslegesen töltögetni. Pl.: a piernél is 1/2 óráig le a parta, vissza citybe, körbeszagolni mindent és kezeni előről, megint le a parta... -
Zsoldos #1821 A museum merre van? A downtown-i kannibal csajnak kene beszereznem a cuccot.. Probaltam visszanezni a santa monicai kiallitoteremre, de nem arra gondolt. Downtown-ban nem latok ilyet a mapon. -
#1820 Brujah-val a karmokat mikortól tudom használni? -
#1819 Én azon mosolyogtam nagyot, mikor Janettet meg Therese-t láttam 1x-re.
Várható volt, hogy a malkavita kiscsaj skizo, zsír volt. Fel tűnt, hogy sosincsenek egyszerre 1 helyen. Na, mondom ez tuti skizo! Az is volt. :))) Komoly, azt is lehet választani, hogy a személyisége melyik részét lője le. HA, na ez ott van. Tényleg, Therese mit csinál neked, ha ő marad "életben"? -
haxoror #1818 THX :)
Akkor még néhány kérdés ha nem probléma
Új karaktert akarok indítani, szóval:
Számít hogy férfi vagy nő a karakter?
Megéri lőfegyverre gyúrni? Van annyira hatékony mint a közelharc?
Ha a speckók miatt tremerét indítok de igazából lopakodós karaktert akarok de a szadi-spellek is kellenének :) Lesz annyi xp hogy idővel mindent kimaxoljak amit csak lehet (összes képesség, feat stb.) mint Morroban? Van itt is valami módszer végtelen xp szerzésre pl. örökké újraspawnoló monsterek leverése vagy random küldetések vagy ilyesmi? -
Zsoldos #1817 Nagyjabol barmerre tuningolhatod. Persze annyira nem leszel jo lopakodomuvesz, mint egy nosferatu.. A fo kulonbseg a speckokban rejlik, es csak elvetve szamit a jatekban a klanod. (pl tremere ficko akkor igazan bizalmas veled, ha tremere vagy, stb) -
haxoror #1816 Chiasm - isolated, pont az megy most a winampomban
bejövős -
haxoror #1815 Nekem a kedvencem az Asylium pultosának a reagálása volt amikor kiöntöttem neki a lelkem :) -
Larvin #1814 Jó nőci ez a Chiasm, vagy Chaism, vagy mi, miért nem nyomatják az Mtv-n? :) Biztos underground nyomja, vagy a Asylum-os száma (isolated)az egyetlen hallgatható? -
Larvin #1813 Nekem eddig a game legnagyobb vicce a Van Helsing féle hipotézis, tudja valaki überelni? (mert én szétröhögtem magam rajta) -
haxoror #1812 Elég hülye kérdés de kb. mennyi xp pontot lehet szerezni a játék alatt? Lehet annyit hogy pl. tremerénél a lopakodásra is rá lehet gyúrni vagy szigorúan csak azokra amikben a legjobb? Egyáltalán van különbség az emberszabásu klánok között a vámpírerőkön kívül vagy a start után azzá lehet fejleszteni őket amivé csak akarom? Arra gondolok hogy tremerénél ugyan annyi pontba kerül-e a lopakodás fejlesztése mint egy nosferatunál? -
#1811 A rácsos kapu elő, vagy után? (nincs előttem a game) ahol 1 hordóban tűz ég. -
Zsoldos #1810 ja a zarojelezes nem korrekt, ugy ertettem 512 ram eseten -heapsize 256000