Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Persze gondolom a fordítók ráugranak majd ,de addig megnézem ,ha csak simán kicserélem a szöveget ,akkor megy-e.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Én se fikázom a Gothic kiegjét ,mert nemtok németül és nem értem meg😄
Jimi Hendrix
Én egy fillért nem adtam még ki a gaméra tehát ingyért nem is rossz.
na tegye fel a kezét ,aki megvette. Az reklamálhat ,hogymit kapott a pénzéért.
Apropó holnap valszeg veszem meg a Hl2-vel együtt.
"vessetek a mókusok közé" :)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A két dolog különbözik egy kicsit. Ugyanis olvashatsz te Yeats-et is középfokú tudással(oklevéllel) csak kiváncsi lennék mit adnál vissza belõle.
Azért is írtam, mivel a game többi része -khmm- nem túl jó , így ha még a story sem teljesen tiszta...
Ja, jó játék. Lesz.
Én is ezzel szoptam jool
Egyébként a többi dologgal én is egyetértek, viszont szerintem ez egy nagyon jó játék, fõleg a történetek és a küldetések miatt.
Néhány hozzászólással lejebb olvastam, hogy ez egy "deusex" játék!
Hát emberek szerintem:
1.Grafika:
Ez valami oltári szar.(Ok,ok, rpg meg minden!)
- Ha belenézek a tükörbe akkor egy szinpalettát látok! Egy pacát!
Hát melyik évben vagyunk?
- Texturák néhol jók de általában gagyi. Szó szerint. Olyan 1999 es év színvonala.
- A karakterek kidolgozása jó de kb annyira mint a mafiában.
2. Hang: Ugyanazokat lehet elmondani mint a grafikára. Kevés, hibás, igénytelen.
3. Harcrendszer: Kb mint a pókemberben vagy miben... Szóval: jajj.
4. Ragdoll: Hol?
5. Fizika : 2 órai játék közben 2 db ajtófedéllel találkoztam.
Egyébként minden rögzített. Példa: pisztollyal belelõttem az ablakba és betöredezett. Goldoltam odabaszok neki lássuk mi történik.
Hát semmi. Égés. 1 deka üvegszilánk sem bírt kiesni.
Van mégegy dolog de ez egyébként nem a játék megítéléséhez tartozik.
A középfokú angol nyelvtudást felejtsd el, ha élvezni is akarod a gamét.
Összefoglalva: Gáz de nagyon... Ha ez a Hl2 motor akkor azt hiszem, hogy nem nagyon tudnak programozni, mert ez szar.
Nagyon sajnálom, késõbb patch + magyarosítás akkor újra kezdem.
Most uninstall. 😞((((((
Nem olyan mintha 1 nézetet dolgoztak volna...szal na világos vagyok😊))
Ilyen játékból nekem 10/4 volt olyan mi nem lett elcseszve ezzel a módszerrel.
Láttam ojan képeket is ahol volt FPS nézet...
Pls vki nyugtasson meg azzal hogy ezt a jókis vámpír rpg-t nem basszák el ezzel a hülye fps nézettel...
A Vampire Redemtion nagyon király játék volt aztis kb 3 hónappal ezelött vittem végig,mikor meg vmi 3 éves gém,de tényleg kár lenne elcseszni fps nézettel...
Hát lehet hülének tartotok de nekem télleg ijen fontos hogy TPS vagy FPS...TPS a királlyyyyy [Reméli hogy az FPS nézet csak 1 egyfajta extra,és nem a TTS nézet rovására<#vigyor2>#vigyor2><#kacsint>#kacsint>]
Lehet csak én nem tudom elfoglalni vele magamat..😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
2 órát szoptam, mire sikerült felinstallni
erre...
a kúrva MONITORt bassza, mert 150 Hz-en akar indulni, és annit meg nem tud a moncsim
legalább egy kibaszott options filet találtam volna...
most úgy nagyjából szétbasz az ideg
ÖTLET?
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
"vessetek a mókusok közé" :)
Remélem ennyire azért nem rötyi a helyzet ! <#eljen>#eljen>
A CDgalaxis oldalán erre a hónapra van kiírva , ha valakinek még nem ment volna el a kedve , és eredeti dobozra vágyik .
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha ugyanarról beszélünk akkor a laksán a számítógépbõl kiderül, hogy hol bújkál és az is, hogy hogy lehet oda bejutni...
(Tattooo shop a key meg a TVn van)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Bemész a vérbankba, és az egyik raktárszobában van egy kóddal védett ajtó. A kódot kiszedheted a számítógépbõl az egyik itteni szobában...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Sikerült megoldanom a CD/DVD emuláló hibát. Itt a megoldás. Simán deamonnal (3.47) telepítettem. Majd leszedtem a clone cd-t. Majd újra feltelepítettem, és a CloneCD Trayben a HIDE CDR media-t bekapcsoltam illetve azonnal ki is kapcsoltam. Ezután simán elindult a game.
Sok sikert mindenkinek.
Thx a helpet
Alapból 800*600 ban indult el a karim 150 hz akar menni a moncsi meg csak 120-t bírt .
Kitalálhattam volna magam is , de thx még 1x
Viszont remélem nemsokára belevethetem magam(A Mai napon mindeképp)
Amúgy remélhetõleg 50+óra felett van a játék😄
a vsync-et bekapcsolva is ugyanaz a hibajelenség , uj drivert raktam fel , akkor sem történt semmi , felülbíráltam , de akkor sem nagyon.
Nincs több ötletem , nem hiszem , hogy ez a játék védelme lenne.
Viszont:
Merre van Lily? Azt írta a naplóban, hogy be akar törni a vérbankba, de se ott, se a környéken nincs sehol.
Mi van a zálogház tulajának a küldijével? Lenyomoztam, hogy a fickó elment Downtown-ba a Skyline apts-ba felmentem a lakásra, lehalgattam az üzenetrögzítõt, de semmi támpont.
Illetve van még egy küldi de nem jut eszembe.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Most már csak azt remélem, hogy valakinek eszébe jut, hogy csináljon egy hasonlót werewolfosban 😄
De lehet, hogy siman arra a frekire akarja allitani az aktualis felbontasban a jatekot, amit meg a videokartyad elbir, es a monitor nem.
allitsd be fixen mennyire valthatja max a frekit es nem lesz ilyen gond.
szerintem