6370
Vampire - Bloodlines
-
rhymesrip #1769 bocs az off-ert,
toltenem le gamat, de eltunt a wco, tudja vki mi a helyzet?
thx -
#1768 #1763 épp ez az nemtudok feluszni mert a vízszint nem ér el addig...... -
#1767 köszi
-
#1766 Alcohol 1.9.2.1705 -
#1765 hi
a 2. és 3. cd .cue formátumú az első pedig .mdf és ezt nem ismeri fel a nero mint image filet... ezt mivel lehet kiírni?
köszi -
#1764 j-ly
hmm nem tudok írni -
#1763 Be kell úszni a tartájba, ott felúszni a csőhöz, és voila, továbbjutottál. -
#1762 * * * Vampire Crash Data Log, Generated From Exe Built On: Oct 6 2004 * * *
vampire caused an Access Violation (0xc0000005)
in module vampire.dll at 001b:1045cf30.
Read from location 25a1a000 caused an access violation.
Context:
EDI: 0x25a1949e ESI: 0x25a194aa EAX: 0x7efcfef0
EBX: 0x0011e268 ECX: 0x25a1a000 EDX: 0xa4a52c97
EIP: 0x1045cf30 EBP: 0x1063a9d6 SegCs: 0x0000001b
EFlags: 0x00210246 ESP: 0x0011e1b4 SegSs: 0x00000023
Bytes at CS:EIP:
8b 01 ba ff fe fe 7e 03 d0 83 f0 ff 33 c2 83 c1
-----[ SysInfo ]-----
Error occurred at 11/19/2004 18:21:36.
1 processor(s), type 586.
92% memory in use.
768 MBytes physical memory.
59 MBytes physical memory free.
1494 MBytes paging file.
317 MBytes paging file free.
2048 MBytes user address space.
905 MBytes user address space free.
-----[ StackTrace ]-----
0x00006625 : <unknown symbol> in <unknown module>
-----[ ScopeTrace ]-----
SCOPE_TRACE data, stack depth = 3
02. RunListenServer ()
01. CEngineAPI::Run ()
00. LauncherMain ()
Ezzel a hibával akad, ki ,ha nem egyszerűen megfagy. Valakinek van valami ötlete? -
#1761 a memória pöckölőnek mi a neve amit használtok? -
Bat #1760 SPOILER
Vki akkor mongya már meg, hogy Chinetown-ba, amikor bemegyek a muki laborjába, és teszteket végez rajtam, hogy lehet amásodik termen továbbjutni, ahol ventilátorokkal akar húscafatokat ledarálni rólam?
SPOILER
-
#1759 Én dettó nosfi kereseése közben akadtam el....van egy rész ahol 2 nagy víztartály(reservoir1 és 2)nál kellene sztem felúszni..de nem tudok,mert túl messze vannak.Itt hogyan tovább??A leszakadt átjárónál nemtudok visszamenni szal biztos itt kéne ügyeskednem valamit,de passz. -
#1758 Hopsz. Megvan. -
#1757 aha kössz -
SG #1756 Az ázsiai vámpír valami foxy akármi helyen lapul, de kell egy keycard hogy hozzá bemehess, azt meg keresd meg nem nehéz, csak hogy játszál egy kicst:)))
-
#1755 Pusszantás! Bizti írva vagyon rá megoldás, de hátha valaki "gray matter"-ből nyomja:
*Spoiler veszély*
Elakadtam Hoolywoodban, mikor a King's Hill-en legyaktam a csúnya tüskés bácsit, azután csatornába be, másik helyszínre át - újabb csatorna. Volt egy híd után egy 4 lábú "nőci" - felvágott hassal. Szétkaptam. Na ezután merre tovább? Mert kimenni kitudok a városba, de az nem jó. Kapcsolót nem igazán találtam... (Jut eszembe: Nosferatokat keresem épp.)
Any help? -
#1754 Hol a TV riporter? :D
Meg az ázsiai vámpírt milyen rendelőben és hol kell keresni? -
#1753 Picit zaklatott volt a hangulat odabenn mert nem bírtam kivárni a soromat... sztem várhatom kb 400 évig is. -
#1752 egyetértek, orvosság a fagyira, stb... -
#1751 szar is az, marad a futás 2fps-sel... :DDD
várjuk meg a patch-et aszondom. -
#1750 Igen ez nálam gond szokott lenni, csak abbn bízok, hogy gyorsabban iszkolok ahogy azok lőnek.
Kijövök a Clinic-ból 2 autó vagy 5 rendőr nem kérdeznek semmit csak ólom mindenütt... Hmmm mondom mi van itt? BULI, ENEM MEG NEM HÍVTAK.. -
SG #1749 Alább már leírtam de leírom újra, az esdekelve várt patch után sem fog iszonyatos sebességgel szálguldani a játék, mert folyamatosan és egyszerre számol minden adatot a nagy pályákon. Tehát hiába van csak a látómezőben 2-3 ember, attól még az egész területen mozgó emberek és egyebeket is folyamatosan mozgatja a cselekvésért felelő rutin. Ez Santa monicában legalább 25-30 ember és az égen repkedő madár ill. a csatornában mászkáló patkány egyszerre való mozgatását jelenti. Ezért rogyasztja meg a gép erőforrását ennyire. A doomban meg csak az adott kis pályaszakaszon lévő pár szörny mozgatásával kellett a gépnek törődni, ráadásul még a pályák is zónákra osztódnak benne, így könnyítve a számolási teljesítményt. Persze gyorsítani fog a patch valamit, de főleg bugmentesítés lesz az inkább szerintem. -
#1748 Hmm. Nem lehet tudni ,hogy milyen fatális hibát javít? Mert én már 5.szörre:D teszem fel a windowst és amikor azt akarom ,hogy crash legyen ,akkor lefagy és fordítva:D Szóval kezd elegem lenni ,de abbahagyni nem akarom ,mert a játék kurvára tetszik. -
Bat #1747 De engem zavar, ha kiállok az utcára, 3 rendőr lő rám, én meg 2 másodpercenként 1 framet látok
-
#1746 : DDD Nemtom, de a többieknek biztos van valamijük rá. Nekem az a módszerem hogy: nem érdekel. -
Bat #1745 Vki tudja hogy lehet kicsit a röhejes FPS-n növelni?
Már unom, hogy jobban szaggat mint a Doom3
-
#1744 Főoldal-->játékhírek -
#1743 Szóval ez volt pénteken, de legalább nem fél évet kell rá várni. Remélem. -
#1742 És tessék :DDDD SG főoldal:
"A Vampire patch késik - habár a játékosoknak már nem kell sokáig várniuk rá. A javítás - mely megszünteti az ismert hibákat, és új jellemzőket is ad a játékhoz - kiadását holnapra tervezik. Mivel egy fatális hiba van a kódban a patch-nek további programozáson kell átesnie. de Rob Huebner vezető programozó elmondása alapján a patchet kiadták az Activisionnak. Amint hallunk valamit a kiadótól a patch állapotára és közelgő megjelenésére vonatkozólag, jelezni fogjuk."
Bazze... médium vagyok. -
SG #1741 Ja bárcsak az szólna belőled, de sajnos valószínűleg csak hamis próféta leszel:)) -
#1740 Bár írtam már máshol ilyet és másnapra kinn volt a játék(NFSU2).
A próféta szóljon belőlem. :))) -
#1739 Szerintem hónapos bontásban gondolkodj. Sok javítanivaló van. -
Joint #1738 az mit jelent? több mint két óra? megkattanok. :) -
#1737 Sokára... :( -
#1736 Agresszió rulez, 10 éves kissrác a Ocean Hotelban, képzeld csak el, vagy a haverunkkal a trailerből, sztem nem nagyon aludna... :))) -
Joint #1735 peccsek mikorra várhatók? -
#1734 Hát igen, attól nem lesz valami +-os hogy pirossal össze van maszatolva a "jáccótér". :))) Bár a srácok elég nagyot repülnek, ha beléjül rúgok. : DDDD -
SG #1733 Ja ez is egy lehetőség:)) Bár egy 18+ jelölésű játékban már illene mutatni is valami keményet. -
#1732 Szerintem meg a fantáziádra bízták. :DDD -
SG #1731 Inkább az álszent amerikai felfogás miatt lehet, vagyis játék közben kibelezhetsz,szétloccsanthatod az agyát akárkinek stb. de ha ez video bejátszás akkor az már censored verboten stb. -
#1730 ok, akkor tehát ez így sikerült a készítőknek, vagy lehet, hogy az ORTT kivágatta a részt. :)