Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McHaals
Nekem nem írt ki semmi ctrl+c-t... ezért nem kell egybõl leugatni.
Ja amúgy Toreador vagyok, annak alapból nem volt computer skillje...
Amúgy azt is imádom, mikor leugatjátok azt, aki nem tud kimenni az ajtón a tutorialban. Hát persze, hogy õ a béna. Nem a játék bugos... áááá dehogy.

MadWolf#11626

Pros:

Graphics are without compare
Music, sound, and voice are incredible
7 clans are unique
Vast speech options
Interactivity is incredible
Storyline is unrivaled
Gameplay is rumored to reach 60+ hours

Cons:

Odd occasional graphic glitch
Occasional AI freeze
Unbalanced weapon / claw attacks
Occasional sound glitches

Forrás:http://www.consolegold.com/Reviews/review/293.html

War. War never changes.

hella
olyan gondom van hogy már kiirtam lemezre...mégis ezt a hibaüzenetet irja ki:
"Please insert VTM Bloodlines Disk 1, select OK and resstart application"
mi lehet a gond?
pls vki
Aki már játszott vele kicsit többet mi a tapasztalata, melyik tulajdonságokat kell tápolni a legjobban?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

MrDevil
Azt a fertözõs dolgot hol kell keresni??? Amikor csövessel kell elötte beszélni???

Lacc
Jaja, addig én is pihentetem amig ki nem derül hogy ez tényleg béta. Addig itt a HL2 😛
Hmuda
Kicsi spoiler:

Ja azon már túlvagyok. Most épp leellenõriztem a szarkofágot a hajón és leabáltam a fertõzés fõ fõ terjesztõjét (nem a csatornásat hanem a bíborost). Most inkább nem játszok a gaméval addig amíg nem tisztázódik ez a beta dolog, hogy ha igaznak bizonyul akkor ne kelljen sokat újrajátszani.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

IMYke2.0.0.0
[Hát ja, a Quake 3 /és társai/ erõsen amortizáló is tud lenni az agysejtekre <#hehe> ]

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MrDevil
Amúgy merre tartasz a játkban??? Warehouse robantás gondolom már meg volt!

Hmuda
Ja. Emlékszem volt egy gyerek annó egy eldugott KOTOR topicban (Asszem PC-Dome), aki azt kifogásolta, hogy a gép számolja ki a harcokat meg túl sok benne a szöveg. Mondom lol.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

IMYke2.0.0.0
[ Ja, így jár, aki FPS-stílusban nyom egy RPG-t, azaz nem olvas csak játszik 😊) ]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hmuda
Alul kiírja, hogy ctrl-c a hackeléshez (sõt még a tutorialban is benne volt). 😛PP

CTRL-C-vel használod a hack szkilled
McHaals
Lehet, hogy én vagyok béna, de a számítógépekkel mit kell kezdeni? hogy lehet megtudni az emilekhez a pass-t?

MadWolf#11626

Hmuda
Meg kell találni a megfelelõ sorrendet. Ha megfelelõ sorrendben szabdalod õket akkor tudsz továbbmenni.

Hmuda
Nem az égõ nap, hanem "mistycal sun". Keress egy épületet amin egy "misztikus nap" van és megtalálod. Nemhiszem, hogy a tremerék holmi falfirkákkal pepecselnének, annál õk sokkal kifinomultabbak. :-)

Hmuda
Én klántalanra tippelek. Késõbb szóbeszédek alapján azt derítettem ki róla eddig, hogy LaCroix Afrikában bukkant rá és hozta magával, de csak ennyi.

Az elsõ rész valóban istenkirálycsászár játék volt. Csak már nem tudom hova is tettem azt a két cd-t. Pedig szivesen nekikezdenék hatodszorra is. Talán az a játék volt az amelyikre mindig is szívesen gondolok vissza. További jó munkát a fordításhoz<#eljen>

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Hmuda
Mert meg kell nézni az emailedet hogy visszaigazolták a vér megérkezését. Semmi bug nincs abban a küldiben.

CarajoEsp
Jah és Pirates arany😄 Behalok😄
nah ON

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Jah most látom .De azért leszedem és ha tetzsik,akkor bizony szótár a kézbe😄

Forrest Tomee
Csak németül, egyelõre.

CarajoEsp
Hoppá. Kicsit off ,de kijött a The Fall címû játék. Rpg és Fallout szerelmeseknek(nekem?) ajánlott!!!

Az érdekelne, ki merjem írni az elsõ cd-t simán neroval, mûködni fog úgy?
IMYke2.0.0.0
Bizony.
Amondó vagyok, az elsõ részével sokkal jobban jártok.
Az igazi klasszikus és a maga nemében idõtállóan szép is.
A magyarítását anno egyedül kezdtem, de mostanában társultak hozzám RaveAir, ibrik, Mike és így már túl is vagyunk a dialógusok garmadáján.

<#szomoru2>

Nekem se irta ki amikor probáltam. Nembaj majd késöbb...
CarajoEsp
Dettóó!!!!!!

IMYke2.0.0.0
Inkább játszd végig - ne várj a magyarításra!
Ha azt teszed, akkor majd csak fél év múlva ûlhetsz a - az addig pár peccsel megtámogatott játék - magyar verzió elé...

Van egy ajtó azon be kell átmenni. Odamész ikon jelez use és hopp már benn is vagy. Egyébként nekem is csak másodikra sikerült mert az elsõ próbálkozásnál nem jött elõ az ikon. Be kellett tölteni megen elõröl a pályát. Atom bug, amúgy teccik és az a lényeg. Csak a magyarosítást várom mert nem nagyon vágom így angolul a story-t.

Eye-scream
Na, mentem festményt szabdalni, csak még nemtom hogyan 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Az ajtónál próbáld... lent megjelenik egy kis ajtó ikon is, hogy mikor kell nyomni, a gyengébbek kedvéért...😛

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Hát ok, de azért... És mivel lehet bemenni a házba?😄 E-t hiába nyomkodom...😄
CarajoEsp
Ne szidd a Broken Sword 1-et. Attól jobb játék nem sok van!!!!

Eye-scream
Ha jól emléxem be kell menni a házba, de szvsz aki már a tutorialban elakad az ne játszon ezzel a játékkal...

HELP, SOS, HELP, SOS, HELP!<#worship>
Eye-scream
Az az égõ nap a logója vmi olajüzletnek vagy minek, csak eddig sehogy sem tudtam oda bejutni szal én is szívesen vennék vmi ötletet...

A #759-esben segíthetne valaki okos, aki már megcsinálta...:\

Mit kell csinálni miután kiszittam az elejln a csákó vérit félig majd jön a durrogááás?
na, ez viszont nem a játék hibája, hanem a safedisk miatt van.
most dumáltam errõl kül. fórumokon egy kicsit és a végeredmény az, hogy van, akinél megy tökéletesen másoknál meg tiszta bug...

Ugyebar leht hogy beta,nekem meg nincs meg de szerintem nem az,mar csak abbol kovetkeztetek hogy 16.-ara hoztak a megjelenest amerikaba mar akkor elobb is kijott a full(persze attol lehhet az is beta verzioszamu)es ha beta lenne szerintem mar reg megszereztuk volna a netrol.na mindenesetre,a grafra es a hangokra 10-bol 9.5-adtak az azert eleg jo ahoz kepest ahogy leirtatok,ha tenyleg nem olyan akkor remelem hogy beta es mar jon a full is.

Jimi Hendrix

Hella. Nahh kipróbáltam. Elsõ benyomásom: nagyon szép grafika, második: ez egy bughalmaz, harmadik: hogy lehet továbbjutni az elején mituán kiszivtam a vérét a csákónak, utána lövöldözés hallatszik. És utánna hova mennyek?
Brujah-ra tippelek

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Mr_no_NaMe
Nomeg az intróban az a nagybarab alabárdos csávó amiejik lenykaz 1 vempályört az mejik klán?😊))))))))
Mr_no_NaMe
nah végig nyomtam az installt,eggy csomó mp3 hangot kihagytam...most generálom a karim,egyébként megmondanátok mejik az a skillek között hogy akrobatika és falmászás?😊
Ezt azért írtam, hátha vki tud segíteni benne, szal köfi 😊.
Az, hogy bugos, az egyszer biztos, de, hogy a küldetések azok, azt mint írtam, az nforce-on olvastam <#wave>

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Miért lenne bugos? Fogadjunk nem olvastad el az e-mailt amit a herceg visszaírt. akkor adja az xp-t

Én nemigazán így gondoltam.
Mountold be a cd-ket az alcoholba majd a cd-ék tartalmát másold egy könyvtárba.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

1 giga rammal azért jelentem semmi ilyen gond nincs, minden helyszínre olyan 10-15mp-et tölt 😊

Mr_no_NaMe
Hát eggy könyvtárban van a három bin meg cue file...
De azt írja hogy a CD!!-n nem találja😞(
Akkor azlesz hogy kihagyom az egészet...
De azé vki segítsen ha tud mert ez tuti nem normális!
1-2 napon belül úgyis fény derül a titokra, mert kijön a boltokba... is...