6370
Vampire - Bloodlines
  • CarajoEsp
    Nah öröm ,hogy hirtelen ennyien lettünk. Nekem is nagyon tetszik a játék ,végre valami ami egy kicsit adja a Fallout játékmenetét. Amúgy ,ha a Fallout3-at így csinálná meg a Bethesda ,akkor semmi bajom nem lenne.
  • DonnieBrasco
    THx man

DB
  • Eye-scream
    Kérdés a hengeyokai amit a chinatownos küldetésben kell kinyírni az most
    egy rokea akar lenni vagy esetleg valami démon? És ha rokea akkor mi a franc baja van velem?(Azon túl persze, hogy vámpír vagyok)
  • Jagi
    A szellemet? Azzal ne foglalkozz, csak az ammy kell. Az csak azért van ott, hogy szivasson. (sztem)
  • nightsucker
    azt tudom de a hapit nem találom
  • Jagi
    tegnap világosítottak fel, hogy majd egyszer(nemtom mikor)
  • Jagi
    Hát nem emlékszem pontosan, de egy iszonyat kiégett emeleten van, hátul a sarokban egy asztalon. Az, hogy noncspadló ne érdekeljen, mert amint elindulsz a szoba közepe felé, villanás és az eredeti, a tűzvészelőtti szoba jelenik meg, felkapod az amulettet és spuri...
  • grayfox
    Uhm. A kikotobe (1 varos) hogyan lehet bejutni? ugyanis a beach felol megkozelithetetlen, taxi ugye csak a városok kozott csaszkal, csatornajárat meg nincs arra. Elvileg meg kene neznem ahogy meghenteltek valakit, latom is jol tele van rendorokkel a hely, de konkrét közelségbe nem tudok jutni :((
    Amugy sztem jo a game, a szaggatast meg majd csak orvosoljak valahogy, de nekem még az is belefér :P
  • Eye-scream
    Jah, csak itt a Gangrel is azt kapja meg a ködforma helyett... Bár mondjuk lehet jobb így, a ködalakot nemsokmindenre lehetne a játékban használni...
    Animalism is érdekesen van megoldva :)
  • Eye-scream
    Az a faszság, hogy már santa monicában is van meg hollywoodban is csak nem lehet felvenni... Mondjuk nekem nem is kellett volna de akkoris :)
  • Eye-scream
    A motelban van.
  • Jagi
    Az 1 ok a generációlépés. Nekem tetszett, csak nagyon hentes volt.
    A vérkrokodilra gondolsz? Az tényleg gagyi volt. :DDD
    Ja, Pink. Ő nyirta ki s Giovanni főarcot és utána találkoztál megint Wilhemmel. Nekem az nem tetszett, még benne, hogy a ranged(meg úgy általában a modern cuccoknak) szar értékeik voltak. Én a teuton bötröntől kezdve MacLeod-ot jáccotam. bőrkabát + vvérlopós kard. :DDD
  • Voltan
    Mi az az 1 ok? Amúgy a Redemption csak a sztori miatt volt jó. A tököm tele volt azzal, hogy folyton özönlenek a vámpírok, és tucatjával kellett írtani őket. Ez rohadt nagy marhaság szerintem. A Bloodlinesban legalább moderálták a vámpírok számát. (Bár Sabbatból így is túl sok van szerintem. Ja, és a csatornáról meg inkább ne beszéljünk.)
  • traXion
    motelben 1. emelet ruhásszekrény
  • Voltan
    Az a punk Brujah, akivel a bárban futsz össze. Valójában asszamita kém volt.
  • nightsucker
    és ö hol is van pontosan
  • Jagi
    Fek kell menni a kiégett padlásszintre, az időugrás után, elmarni az asztalról at amulettet és Therese-nek odaadni. !!!csak neki!!!
  • nightsucker
    hogy kell tejesiteni a ocean house feladatot
  • Jagi
    A Ssseth követőit igazán kihagyhatták volna, bár 1 ok miatt,jó, hogy benne voltak.
  • Jagi
    Ki volt az assza? Lasombra ghoulok is voltak.
    Pedig 8.generációs Las. tudná szopatni a jónépet. :)) (árnyjárás)
    A ravnossal meg ki lehet lopni a másik szemét .)) szerintem ez igen jó tulajdonság.
  • Voltan
    Szerintem az nem. Viszont a Tzimisce-nek ott van a Warform (Asszem a legerősebb fokozata az Ezertest-nek, és abban a formában tuti, hogy critical a sebzés.)
    Érdekes, hogy az Asszamitákat, meg a Ravnosokat mindkét game-ből kihagyták (jó, ezt még nem vittem teljesen végig). Bár, ha jól emlékszem, a Redemption-ben volt 1, azaz egy darab asszamita de Ravnos tutira egy sem.
  • Jagi
    Itt ott? Mindenhol!
    Igaz, most néztem meg aszabálykönyvet. Sajna kurva régen játszottam. Amúgy sajnálom, hogy nem lehet az összes klánt választani. asszamitával megahent lenne az egész! Mondjuk én Lasombra vagyok, de a jókat akkor is mindig kihagyják. A 3_BA KÉREM BERANI MINDET! :)
    Monjuk a Tzimise is tud magának karmokat csinálni, de aztr nem tudom, hogy az is Critical-e.
  • Voltan
    Az, hogy a Redemptionben volt ilyen diszciplínád, az egy dolog. Az első rész felrúgta itt-ott a szabályokat. Tehát a Bloodlines oldotta meg helyesen a dolgot.
  • Voltan
    Ebben tévedsz. A Brujah-nak nincs olyan diszciplínája. Csak a Gangrelnek van.
  • DonnieBrasco
    Kérdés:
    Downtown-ban az elhagyott kórházban találkoztam ezzel a gusztustalan ribanccal, a neve is jellemző (Pisha). Megkért, hogy csábítsam le neki a riporter gyereket, de én inkább kinyírtam a dögöt. Ez meg is jelent a failed questek között... nem is ez a lényeg, hanem hogy a riportersrác (Mullins vagy ki) eltűnt fentről! Meg lehet őt még ezek után találni?
    Kipróbáltam azt is, hogy elfogadom a szörnyella questjét, de akkor is eltűnt, tehát meg sem tudom oldani... máshol érdemes keresni a csávót netán? Köszi

DB
  • Zsoldos
    Semmiseg :) Torreador-ral vagyok es persuade-seduction -re nyomtam egy kicsit. Bar a bekito szovegek nem voltak szinezettek, de ugy vettem eszre ott is rengeteget szamitanak ezek a skillek.. Ebben az esetben inkabb a persuade. Bar "kicsit" hulyen nezki, hogy csak ez egyik oldalon van copf-ja, es inkabb jeanette ruhajat kellett volna meghagyni nem theresaert. Szemelyisegre megvan benne mind a ketto, beszelgetnek is, mint gollam. :)
  • Jagi
    pedig az alapból járna.
  • Jagi
    Hülye kérdes:
    Brujah vagyok, a karmaimat mikor tudom használni, vagy haszmálom, csak nem olyan látványos, mint az 1-ben? (mert Claws diszciplinám nincs)
  • Hoz_Hun
    Nekem sem sikerült kibékítenem őket :..(
    Jeanettenek kandesz-batyú. Kiváncsi vagyok Theresa, mit fog alakítani.
    Mindegy legalább nem megy csődbe az a jó kis diszkó egy eszetlen kiscsaj miatt (bár jó kis csaj ehehehe).
  • KeZso
    Sziasztok!
    Valaki tudna egy működő crack-el szolgálni???

(sürgős lenne....játszani akarok!!!! :))
  • mike369
    MOST CSINÁLJUK!
    tehát lesz, de még nincs...
  • kHares
    Például a klánregényekben van pár /az első sorozatban mert a dark agest nem olvastam még/, van egy hunter sorozat Beckett abban volt valami wraith-el talán ill. Jack nincs magyarra fordítottban, de mintha láttam volna valamiben őt is.
  • dismarc
    visszaolvastam egy pár hozzászolást de akkor ezek szerint semmi magyarositás nincs a játékhoz, vagy valami ami megkönnyitené a dolgokat ???
  • Takezó
    Először is konzollal kell indítani a játékot, tehát át kell írnod a parancsikont. A végére: -console. Aztán elindítod a gémet, betöltöd és ha megmented a kiscsávót akkor konzolba: SaveJohansen()
    Utána, hogy visszamenj a városba: changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
  • Jumpy
    SEGÉLYT KÉREK !
    Nem találom visszább, igy hajnalban hogy mi van a régész kimentésekor.Mármint nekem a csónakba ülés után szépen kilép, ment, betölt, kiirja atippeket,infokat.Aztán mikor végére ér a piros csik, visszalép windowsba.Valaki-valahol mintha irt volna erre megoldást?
    Szegény Ash, én otthagytam mondván majd visszajövök érte...nem tehetek róla hogy az a fanatikus szent felrobbantotta a kócerájt :-)
  • Larvin
    Végeztem egy kis kutatást, direkt hagyták ki végül mert bugos, van olyan combó, hogy crashel tőle a játék és csítveszélyes a dolog, mert bármikor változtathatod és így übertápost is csinálhatsz már az elején is.

A tap hotel pedíg állítólag a kínai színházban van valahol...
    (asszem a HOLLYWOODIBAN)
  • Larvin
    Mondassz ilyen regényeket?
  • kHares
    Amúgy föltűntek a könyvekből a híresebb karakterek? Smiling Jack, Beckett, Caine. A többi nem ugrik most be. Ezekkel a szereplőkkel vajon hogy sikerült ilyen sablonos történetet összehozni? Még a leggyöngébb klánregényben is több izgalom van. A befejezésekből 3-at néztem, a tremere szokásos semmi, az anarchos megnézem/nem nézem viszont kicsit gagyi lett. Caine-t szerepeltetése abszolúte nem illik bele, ráadásul így tönkretenni egy misztikumot. Könyörgöm, ez már iszonyat. Meg mér a legvégén lehet eldönteni kivel vagyok?

Próbáljátok ki a conzolos parancsokat. Van egy character history command, ezt 1-re átírod és lehet generálásnál a karinak adni hátteret. Marha poén enyhén fallout beütés. Még nem teszteletem , hogy működik-e fagyás nélkül, de nagyon fura hogy ezt is kihagyták :)
  • kHares
    Azt akár 5-ös meg 4-es meleevel is lehetne használni, csak nem sebzel vele annyit meg nem olyan halálos.
    A firearmokat is lehet alacsonyabb értékkel csak nem tudsz normálisan célozni meg sebezni
  • [HUN]Crassus
    Katana RULLZ!:)
    Amúgy nem is tudnám használni,mert 7-es melee kell hozzá nekem meg csak 6-os van,de lehet a Scholarship beleszámít mint AD&D-ben az UMD(use magic device)Szal ez a kard Isten:)
    SPOILER TIPP:nehogy vegyetek boltban,mert fél óra chinatownozás után az egyik küldiben lehet szerezni.