6370
Vampire - Bloodlines
  • Voltan
    Hát igen. Csipkedhetnék már magukat azzal a peccsel. Lusta szarevő banda.
  • Voltan
    Az indítófile shortcutjára jobb click, properties. A target mezőbe az idézőjel után beírod: -console
    A játékban a ~ vel jön elő.
  • SKAfaládé
    huh kesh minden??? dehát a könyvek amiket itt szereztem? a kulcsok? és had ne soroljam a katonától vett + dexterity, akkor a vért adó dolgok!? amúgy MIVEL JÖN ELŐ a konzol??? légyszi már 30 perce várok mert folytatnám :)
  • Jagi
    Miii??????? vazzz, ez kemény!
  • Voltan
    Készülj fel, hogy ha beírod, eltűnik majd minden tárgyad, fegyvered, stb. (Nálam legalábbis ez volt.)
  • Jagi
    ja, meg a "gyere ide, hova szaladsz, te kezdted" dolog nagyon tetszik.
    nem egyszer volt már, hogy szaladok utána... hu hazze, kézifék, 180, oszt tünés. :D
  • Jagi
    És a zorosz csávók a parkolóban? Asse semmi
    -Hol a lé?
    -Anyád picsájában!
    és megint hent...

Jó, hogy be lehet szólogatni embereknek, nem mézes-mázos módon elverselni nekik, hogy nem fizet, nincs itt, lécci engedj be stb.

Aki Boris-t őrizte sem volt gyenge: 10 mp-et kapsz.... :DDDD
    ÓÓhóóó mondom megodom szépen a dolgot(harc nélkül)! Aha mire megbeszéltük 4 halott volt, jóbb lett volna, ha beenged a kaviárral.
  • SKAfaládé
    Muahhahhaha:DDD Jagi ezt jól elmondtad:DDD így elképzelem a szitut és röhögök :DDD Amúgy hát Mercurió... jó fazon én is megöltem, mert nagyon beképzelt volt :>

Mad Minci egy kérdés azaz kettő: A consolet hogy hozom be? És megmentem a csávót és Brujah-val vagyok. Akkor egészen pontosan mit írjak be? És kösz!
  • mad mind
    Igen az sajnos egy "showstopping" bug, idáig mindenkinél előjött majd lesz rá patch de egyelöre a következőt lehet tenni:
    - odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
    - lehozod a konzolt és beirod a következőket:
    - ha Johansen jött veled vagyis megmented őt is akkor:
    SaveJohansen()
    - ha nosferatu -val játszol akkor:
    changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
    - ha bármelyik másik klán akkor:
    changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark

igy pontosan oda jutsz ahova kéne csak nem fagy ki
  • Jagi
    kössze a carnival vót az, de már megnyugodtam.
    Már nem akarok senkit lelőni (már mind halottak, miután találkoztam Mercutio-val egyből odamentem.
    aszongya a csoka:
    -mi kéne,
    -mondom anyád! (dióhélyban)
    aztán hent...
  • cyberalbi
    Szeva mindenki.Nem tudtok valami patchet a gammához?Meg jó lenne egy magyarítás is,feltéve ha van.
  • SKAfaládé
    ----- Spoiler -----

JAGI:

Na szóval van a Carnival of Death, ezt kapod akkor amikor meglátod a zsarukat a hulla körül... ne aggódj, majd downtownbann a kórháznál lesz a folytatás, egy ideig aktí lesz még az a kveszt :), HA nem erről beszéltél, hanem a merkúriónak a cuccai visszaszerzéséről, akkor meg ott a 13. generációsoktól jobbra van egy feljáró, és ott kell hentelni egy kicsit :)

HELP ME!!!!!!!!

Nem tudom mi van, fent vagyok ott, hogy ugye megvan a szarkofág elküldtek egy arkheológushoz (vagy hogy kell leírni) ok, csinálom de mikor már kiszabadítom és beugrok a hajóba, hoppla elkezd tölteni és kilép!!! de miért? valami megoldás? Másnak is előfordult már? Légyszi segítsetek, mert várom mi lesz a folytatás, de itt vagyok meglőve egy ilyen "bug"-al?!

Larvin, akkor megpróbálok beszélni ott a zongorateremben ahol van a Csaj, de már minddel beszéltem és képtelen vagyok rávenni őket. Amúgy miben segít? Abban, hogy hol a másik cucc ami nekem hasznos? (amire a noszi hívta fel a figyelmem)

amúgy e-mailek, hát nem mindig olvasom el őket :\ :D

Na előre is kösz a helpet Bye
  • Jagi
    THX! Akkor nem vagyok hülye. Ugye? Hiába kerestem volna az utat, ha nincs?
    Ghoulos kérdésre tudsz valamit (#1886-tól lefelé)?
  • kHares
    Ott nem is lehet továbbmenni. Majd eljutsz más helyszínekre, más gyilkosságok és úgy oldódik meg a quest.
  • Zsoldos
    SPOILER!

Miert ne? :) Joguk van elni. Picit mas azert, miutan puszipajtasak lesznek.
  • Jagi
    Igen ott volt az asrtolite pár rosszfiuval egyutt de most zárva

A downtownban van a fekete csaj, hol a zongoraterem?
  • Larvin
    Spoiler on!

és akkor maradjon skizo a csaj? :D
  • Larvin
    tap hotel izét hol lehet találni???

(garynek kéne)
  • Zsoldos
    miert akarjatok barmelyiket megolni?
    ki lehet bekiteni oket es akkor mindenki happy
  • Larvin
    mandarinnákl az a lényag, hogy el kell rontani a játékait...
    jó, ha van nálad lőfegyver
  • Larvin
    erre majd idővel rájössz, nem akarok mindent lelőni...
  • Larvin
    1ébbként giovanni házat én megcsínáltam úgy, hogy egy darab giovannit nem öltem meg, na most mondja valaki, hogy csak hent az egész
  • Larvin
    nem kaptál, egy olyan email-t, hogy óvakodja fekete királynőtől? :)

na nem beszélek rébuszokban
    Spoiler on:

a feketehajú csajszi a megoldás a zongorásteremben, rá kell dumálni, hogy segítsen
  • Larvin
    mikor kiérsz a bícsre a thinbloodok mellett van jobbra 1 rácsos izé, ott bemész és a lépcsőn fel...
  • Jagi
    TENGERPART: kaptam 1 küldetést, hogy derítsek fel vmi gyilokságokat, a hely neve Santa Monica Pier (v Peir) a parkolóházból kia partra, ahogy kimegyekbalra 1 lépcsö. Fel, Ott van 1 nagy ház, valamelyik oldalán van 1 lépcső felfelé, ott van 1 játékterem, jobbra vmi híd "Pier" felirattal de rácsozva van nem tok tovább menni balra a játékteremtől szintén rács 4 zsaru + felkoncolt holttest.
    A lépcső mögött(ahol feljöttem) szintén rács, asse tudom használni. Mi van, bamba vagyok, már csak ez nem megy, a downtownban vagyok a museumos questnél és ez az 1 idegel fel, de nagyon
  • SKAfaládé
    Hát a vérfarkasos kveszt akkor lessz komplét, hogyha megnézed a mailt, nem csak a kesht veszed el :P (ha megnézted a mailt, akkor valszeg bug szerintem). Viszont a Pierre nem emléxem, fel kéne elevenítenem ha leírnád nagyjából hogy ki is apierre akkor hátha tudok segíteni.
  • SKAfaládé
    Még valami... )bocs a sok hülye kérdésért): Egy lila kazi... még SM-ban az elíziumbban találtam, valami Gone Wild felirattal, valamint a Nosis nethálózatnál Headbanger helyen a szekrényben találtam egy CD-t... ezekkel sem tudok mit kezdeni sajnos.
  • Jagi
    Még nem vagyok ott. De ha erre tudsz válaszolni, #1885 istenként tisztellek majd.
  • SKAfaládé
    Ja és ha meg Brunot kinyírom, akkor elmenekül a zongorás csaj és utána már nem találkozom vele újra... :\
  • Jagi
    Töltögetős a gém. Ezért kárpótol a hangulat.
    A harc: odamész oszt leütöd. nem FF stílus, nincs körökre osztott.
    A játék stílusa: RPG feat. FPS.
    Szerintem istenkirálymegabrutálállat, szóval fasza lett.
  • SKAfaládé
    Hali sűrgősen kéne segítség:

------------------------------ SPOILER ------------------------------

Tehát bent vagyok a Giovanni Strongholdban. A küldi, hogy szerezzem meg a szarkofágot, az meg is van, de vissza töltöttem mert a Nosi mondta, hogy van még ott valami ami hasznos, de nem tudom HOL?! Ezen kívül pedig a zongoránál beszéltem a csajjal és mondott valamit Brunoról, Adam-ről meg még valakiről... már ott is beszéltem mindenkivel, de hiába megyek vissza semmi, megpróbáltam, hogy a könyvespolc mögött lemegyek ott van egy Giovanni könyv, de azzal sem tudok mit kezdeni... a játék menne tovább semmi gond, csak szeretném megtalálni a másik bizbaszt és segíteni a csajnak. Teljesen tanácstalan vagyok tud valaki segíteni??? FONTOS lenne nagyon!...
    Előre is köszi!

Csáó
  • Chartee
    Valaki megtenné hogy válaszol a kérdésemre! pls
  • Jagi
    Sztem várjál még vele 1 kicsit, hátha 1cd lesza javítás hozzá,és akkor együtt veheted meg. Nem beszélve arról, hogy talán olcsóbb is lesz addigra. Én is meg fogom venni, csak nem most. :)))
  • Hoz_Hun
    Na az én is :))
  • Hoz_Hun
    Ezt is megveszem eredetiban...és ez meg is éri az árát!
  • Jagi
    Én is, alig várom, hogy 16:00 legyen!
  • Hoz_Hun
    Komolyan mondom nekem jobban tetszik mint a HL2. Azt megvettem eredetiben, játszottam vele 2 órát aztán visszamentem vámpírozni. (HL2 telepítés + regisztrációs macera megadta a rossz hangulatot a HL2-höz). Bloodlines rules :)
  • Hoz_Hun
    Mé szerintem nem járok ott. És még estig nem is fogok.
    Nem nem azért mer vámpír vagyok, hanem most meló helyen vagok...*sóhaj*
  • Jagi
    Télleg!!! :)))) Köszi.
    SM Pierre valami? Hogy tugok bejutni az őrzött területre, egyáltalán jól gondolkozom? Azt nem tudom, hogy honnan kell bemenni.
    Ki a partra, lépcsőn fel,ott egy nagy ház, valamelyik oldalán még egy lépcsőott felés merre?
  • Chartee
    Hello!
    Úgy általánosságban lenne kérdésem a gémről:
    -előszöris megkapsz egy nagy szabad területet mint a Morrowindben
    vagy pályákra osztott?????
    - mennyire konzolos az irányítás gondolok itt a Kotor féle: kiadod a támadást-> odafut, körbeugrálja, megcsapkodja stílura, vagy rendes tűzgombos verzió, esetleg ki van dolgozva a harc is rendesen
    - ja és sikerült megoldani a gépigénnyel kapcsoltatos dolgokat?????