Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spoiler on
Fõleg az idióta szektavezérük akasztott ki, mikor a tremere mágusommal semmit nem értem ellene diszcíplinákkal :) (nomeg a hent elõtt :-/)
spoiler off

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Hmuda
A küldi leírásában minden le van írva, csak a legevidensebb nyomon kell haladni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MrDevil
Nekem lefutott rendesen az intrója!!

Hmuda
Márpedig oda kell. Ezze jó a zárnyitás (meg tûrhetõ investigation skill se árt, mert van egy mellékes és könyebb út a bejutásra).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nem baj, 1-2 hónap múlva kijön egy 100-200 mb-s patch ;)

War. War never changes.

MrDevil
Merre kell keresgélni ????

Hmuda
Ja az. De nem kell feltétlen csövesekkel szórakozni, csak egyetlen egyszer szorulsz rá. Elég hosszú küldi és pofás a vége (és elég nehéz is volt).

Ebben tökéletesen igazad van. De azért reméltem, hogy a bevezetõ részt egyszer láthatom normálisan is, nem úgy, hogy az emberek ugrálnak a székekrõl fel-le meg csúsznak a földön, meg a szobába berontó vámpír úszik a levegõben. Csak azt nem tudom elhinni, hogy a bevezetõt nem tudták normálisan megcsinálni. Érdekes, egy kevés játék után már sokkal kevesebb bug meg hiba tûnt fel, holott éppen fordítva szokott lenni...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

<#nyes>ez már más kérdés...

MrDevil
örültem volna ha ez csak egy beta!! de mind1!

dehogynem...

igen!

MrDevil
Szerintem sem az! mert egy Beta nem lenne 3CD-s és védelemes??? vagy nincs igazam?

Oh... hát egyik szemem sír, a másik "nevet"

MrDevil
Ez úgyan az ami meg van mindenkinek!!

azt, hogy nem béta!

és ez mit is jelent?

MrDevil
Az összes klánt leírja!! Még a két sectet is!

Figyelem! ISONEWS:
11/14/2004 Vampire: The Masquerade - Bloodlines *FL Filler* VENGEANCE <3 CDs>

Jó, csak kár h pár hónapja nemvolt frissítve - és csak pár klánról van pár szó:(

MrDevil
Na itt nézz szét itt levannak magyarul írva a klánok!
Vampire

CarajoEsp
Nem tudja valaki ,hogy mikor van kikapcsolva az Auto pint elosztás? Mert valaki írtam ,hogycseles ,de nem akarom megszívni:D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Na, most akkor béta az, ami bittorrenten van fennt, vagy nem?

[HUN]Crassus
Srácok a Tremere régenst hol találom??Tremere vagyok,de nem találom a górémat!:))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

vampire.lap.hu-n nézz körül

Hi
Nemtudtok olyan oldalt (magyar) ahol leírják a klánok tulajdonságait? Mintha lett volna vmelyik újságban ilyen, csak nincs meg:(

Mi? Ami a bithumenen van, az béta lenne?

Hogy ez nem jutott eszembe. :)

Voltan
Ne hívd le a konzolt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Ebben nehezebb lopakodni, mint a Thief-sorozatban. Azért ez röhej. Az AI is. Voltatok már a múzeumban?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tudna valaki abban segíteni, mikor lehívom a konzolt, majd eltûntettem, akkor ott marad az egér cursorja, és nem lehet irányítani a karaktert.
Hogy lehetne megoldani, valakinek esetleg ötlet, mert nekem már nuku. :)

CarajoEsp
Kérhetnék majd ilyenek elé Spoilert??

CarajoEsp
Most of the items dropped on the ground that the player can pick up have light blue particles coming from them, making sure the player doesn’t miss them in a dark environment.
hehe:D

Melyik kórházos küldi, merthogy több is van/lesz. Ha a vérfarkas vérét akarod megszerezni, ott mindenképp lockpickelni kell sztem egy ajtót legalább (3as szinttel már lehet). Max rakjad félre a küldit. Thung meg nem a csatornában lesz, ha küldöket csinálsz az Asylumot vezetõ két testvércsajnak akkor találkozhatsz Tunggal.

talán mert BÉTA? :)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

no, van egy kis gondom... :láma: a kórházos küldetéshez nem elég magas a hackingem (2), a rejtõzködõ Thungot nem találom (a csatornában lévõ ajtóhoz nem elég magas a lockpickem (0), Bloody Buffal se elég). Van még 2 küldetésem, amikhez a Downtownba kéne menni, oda meg nem tudok, össz. 3 helyet érek el: 2nd street, main street és beach. Valaki esetleg tudna segíteni?
az mitõl van, hogy a kórház felsõ szintjén mindent meg lehet fogni, és el is dobni, máshol meg nem? ^o)
CarajoEsp
Igazából nem lehet tudni. Maga a játék eléggé kész van ,nincsenek béta küldetések. Viszont maga a grafika ésa szaggatások utalhatnak erre +a fizika(már amit én idáig találtam nem rossz ,csak kevés):D
Tehát döntsd el:D

tényleg béta? LOL
Pedig még 20 rar van mindjárt leállítom :DDDD

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

nem akarom elhinni hogy senkinek nem volt ijen gondja...:
"Please insert VTM Bloodlines Disk 1, select OK and resstart application"
segitsen vki pls
Wazz, emberek!
Akinek szarul néz ki + akadozik : próbáljátok magasabb felbontásba tenni! Nekem bejött->1024*768 ról 1280*1024-re tettem és kevesebbet akadozik és ég és föld a különbség.
Hát érdekes, de a béta mivolta megmagyarázhatja.

Lockpick és hacking képességekkel sokra mész, a manipulating cuccos egyelõre nem tûnt nekem olyan meghatározónak, mint mondjuk a papíros szerepjáték esetében :-/

bocs, hülye voltam... megoldva
CarajoEsp
Nabazz. Most vagy vak és süket írta ezt a cikket ,vagy ez télleg béta:D

Hmmm, hol van még zálogház azon kívül, ahol én lakom? Mert aszongya, hogy a csaj egy pawnshop felett lakik.. no most azokba a lakásokba nem tok bemenni :|
dan104
nincs egy kép belõle?

Lehet, hogy amiatt... amúgy én nem ugattalak le :)
McHaals

MadWolf#11626

McHaals
na mind1, nem hergelem magam

MadWolf#11626

dan104
Hello!milyen a játék?