6370
Vampire - Bloodlines
-
SG #2049 Ja de van aki nem szereti a sok parancsikont az asztalon pl. én:))) -
ScaN #2048 Sry kicsit vastag lettem. A parancsikonban pont az a jo, hogy nem kell kesobb szoszmotolni Start/Run-nal, csak kattintasz es kesz :) -
ScaN #2047 [b]"C:\Program Files\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -console[b]
Nalam igy nez ki az atszerkesztett parancsikon Target mezoje. Lehet hogy csak valami plussz karakter becsuszott nalad, vagy hianyzik vmi. Lenyeg hogy a macskakorom utan szunet es : -console
-
SG #2046 Tessék ! Én ezt írom be a startmenű/futtatás-hoz
"C:\Program Files\Activision\Vampire - Bloodlines\vampire.exe" -console
Fölösleges parancsikonnal szöszmötölni -
#2045 Hát basszus... Hogy sikerült nektek ez a -console faszság? Nekem nem akarja elfogadni, azt írja, hogy a cél mezőben megadott név érvénytelen... Pls írja le vki lépésről lépésre, hogy mit hova kell írni mert én eddig akárhová írtam a -console-t nem ment... -
SG #2044 És ezek valahogy meg vannak számozva? Ugy értem beazonosítható valahogy, hogy mit érdemes olvasni először majd mászodszor stb. Vagyis ha megrendelném mondjuk mind a tizenhármat, látnám rajta az olvasási sorrendet valamiképpen? Mennyire függnek össze időrendi és történeti sorrendben? -
#2043 Köszi! -
ShaiHulud #2042 hat ilyen kis konyvecske kb 250-350 oldalasak...es mint latod a szerzok veygesen vannak, szal lesz amelyik bejon majd es van amelyik kevesbe fog tetszeni, de nagyjabol midengyik halad elore majd a fo sztoryban, ha az kozben amugy nem is latszodna:DD antologiat meg nem olvastam. -
ShaiHulud #2041 azis az a vilag ahogy igy nezem, de ugye az meg a vampira:dark ages re epul. azt eddig nem is tudtam hogy van ilyen erre is mar regeny..hmmh :D szal azis ehez a vialghoz kapcsoldoik csak kicsit regebben:D -
SG #2040 Buzi vámpír rulez:))) Jaj jaj mit is írkálok most meleget kell mondani ez a trendi:))) -
Gear #2039 buzi-e vagy ? -
#2038 "leszívtam az embert a sikátroban" -
#2037 Nagyon alap kérdés, az elején miután leszívtam az embert a sikátroban, lövések zaja hallatszik Jack azt mondja talállkozunk fent, nade nem tudok sehova menni, a use gombot nyomkodom ész nélkül nem nyílik egy ajtó sem, akkor most mi van? -
Larvin #2036 helyesbítek, akármit mondok neki crash a vége, találkozott valaki itt ezzel? -
Larvin #2035 Figyelem !!! Még1 crashet okozó bug:
a prince Nines-hoz küld tárgyalni, ha a párbeszéd alatt (Ninesnál)
azt az opciót választod, hogy we can't trust the prince, vagy ilyesmi, akkor crashel a gém.
-
#2034 na megrendeltem életem első könyvét !! (applause) :D
a Toreador t :) 990 be nem halok bele, legalább tesztelem magam h télleg képesvok elolvasni 1 könyvet :) amugy kb hány oldalasak? :DD -
SG #2033 Egész jó ez a deltavisionos webbolt van egy csomo shadowrun könyv is.
Ez a középkoros vámírkönyv sorozat ez kapcsolódik a maskarásokhoz, vagy tök más világ?? -
ShaiHulud #2032 pasz, regjartam arra:) -
SG #2031 Nem tudod a Silverland-ban is lehet még a sorozatból kapni? -
SG #2030 De jót röhögtem, az internet kávézóban az egyik gép fölé a falra felvésték a "noob camper" szöveget. Legszebb SOF2-s élményeim jutottak eszembe:))) Az se gyenge hogy snuff film után kell kutatni, bár az rendkívűl nevetséges hogy egy vámpírokról szóló játékban, beszarnak egy snuff múvitól. Ja ha valki nem tudná a snuff videóban nincs speciális efekt, hanem ténylegesen megölik a szereplőt és azt veszik fel filmre. Bár a szakértők a mai napig vitatkoznak, hogy tényleg készült e ilyen film valaha. -
ShaiHulud #2029 a vampire the masquerade klankonyvekre gondolsz gondolom:) 13 kotetes sorozat. camelotban meg talankapni oket.
kuk -
#2028 Sracok, olvastam h vannak erről a játékról könyvek, mármint a könyvekről ez a játék :D pontosan mik ezek? cím beszerezhetőség stb :) az iyesmit szeressük (bár az olvasást annyira nem;)) -
Zsoldos #2027 Kosz, hogy betetted ide az 5 eves hattered, foleg a modemesek orulnek neked most :) -
ScaN #2026 Pinceben az egyik hordo mogott van egy lejarat. Use bill. -
#2025 Lehet van benne egy kis SPOILER
Biztos én vagyok béna de hol a francban van Johanson a Leopold society erődjében? Bementem, legyaktam mindenkit, megszereztem a pince kulcsát az emeletről de innen nincs tovább... A pincében is megöltem mindenkit de semmi érdemlegeset nem találtam. Merre kéne továbbmenni? -
#2024 Szóval, sorry k*rva nagy. -
#2023 Nem megy, így csináltam, bocs,ha nagy!
-
#2022 Natessék eza hátterem!!!!! -
hammett #2021 Hello.
Lehet hogy mar volt es valaszoltatok is.De most nem nezem at az osszes oldalt.A Society of Leopold palya vegen,amikor a motorcsonakkal kene elmenekulni,amikor beugrok a csonakba akkor elkezd tolteni de aztan kilep a windowsba.Valakivel volt hasonlo vagy ez csak az en egyeni szoc problemam? -
#2020 Vid kártya driver? egymásik, v kodek -
#2019 Hi!
Nem tudja valaki, hogy az miért van, hogy amikor felteszem és elindítom a játékot akkor nem látok semmit csak sötétség van ...
Nem látok semmit csak sötétséget :DD Jah és csak hang van :( -
SKAfaládé #2018 hóka!
---- SPOILER ----
Basszus basszus basszus... Nem tudom megsebezni a seriff gargoyle-t már gargoyle alakban. Tudom hogy ez az uccsó mozzanat, mert haveromnak sikerült, de hiába száll le értem a gargoyle egyszer már meg is lőttem lángszóróval, de semmi... valami ötletet tudtok adni? Előre is köszi csáó!
---- SPOILER OFF ----
Tényleg hent a vége, de hát ha tisztára kell mosni a nevünk, akkor tisztára kell mosni...:DD -
#2017 Lemész, kimész, bemész, felmész és ott lesz. :) -
#2016 Therese-nek kell odaadni az Asylum emeletén van, de először Janettel kell beszélni,de csak Theresenek add oda akárhogy erősködik. -
Zsoldos #2015 Patch van mar? Par napja ugy volt hogy kijon. -
Zsoldos #2014 a neve fole viszed az egeret a karlapon -
#2013 nem a szellemet hanem azt a hapit akinek amulet kell -
Lyan Kyj #2012 Hi! Megkérdezném, hogy hol tudom megnézni, hogy a "varázslataim" leírását hol tudom megnézni? Thx -
haxoror #2011 Bazze én meg vagy 5x nyírtam ki a vietkongot mert azt hittem hogy valami bug miatt nem ejti el... -
#2010 Itt nem tudod kirabolni az egész várost :DDDD