Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

11-14-Vampire_The_Masquerade-Bloodlines-VNGCLONE

Nekem ez a 3CD-s verzió van meg. Akkor ez most béta?

Eye-scream
Azt a gyilkosos küldit, amit az újságból kapsz meg az elején sikerült vkinek megcsinálni? Elmegyek a tettt helyszínére de csak annyit ír a logban, hogy nagyon brutális volt a gyilkosság és senkitõl az egész városban nem sikerült infot kapnom...:(

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

mucius
hali!
a korházas küldit csinálom, ahol a vérfarkastól vett vérmintát kell visszaszerezni. már minden szobában jártam, mindent kinyitottam kivéve a nagysafe-t (gondolom ebben van a vérminta), a rasztadokit megzsaroltam a házasságtörésével :D
a CIS szobában van egy PC amirõl ki lehet nyitni a safe-t, csak jelszót sehol nem lehet találni, hacker skillem meg még nincs.
vki meg tudná mondani a jelszót, vagy vmi megoldást?

elõre is kösz

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Mr_no_NaMe
No akkor húzok állítgatni,csak hát azt nem hisze mel hogy 768 DDR ne legyen elég ennek...
A kocsmárossal beszéljél, õ engedi használni a liftet.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

A vérfarkasos... de a szekrényt nem tudom az istennek se kinyitni... gondolom a számítógéppel kéne, de ahhoz meg kicsi a hekingem. Az asylumos csajokhoz meg a liften kéne lemenni, nem? Nah, azt nem tom kinyitni :|
Lényegében arról van szó, hogy nem fogsz tudni sokkal jobb fpseket kicsikarni belõle, mert kissé rosszul optimalizálták. Nekem 1284ben valóban szebben fut! A sound résznél kapcsold ki az enviroment soundot vagy mit, meg kapcsold ki a bump mappinget, az is dob kicsit a sebességen. És végül szerezz egy giga ramot, mert annyi kell a folyamatos game-hez :-/

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Mr_no_NaMe
Okok,vempályörös szép álmokat:D
olvasd el az utolsó 2-3 oldalt és mindent megtudsz, jó éjt :DDD

Mr_no_NaMe
ha a #929 re gondolsz akkor az nem jött be...
Mr_no_NaMe
kicsit...legalább azt mondjad meg hány oldalt:D
Olvass kicsit vissza a fórumban...

Mr_no_NaMe
Nah megy frankón semmi kifagyás vagy hibaüzi csak 1 bajom van...
Szaggat mint az állat a városban és bugok halmazát fdezem fel 1-2 óra gémelésen.Namost a gépem az ajánlottnál sokkal jobb,nem értem mi a francért szaggat<#confused>
Úgy olvastam, hogy csak az FL változat mûködik cdre kiírva.

TDC Geronimo
hi
leszedtem a bloodlines-t és úgy írtam ki cd-re ahogy az az nfo-ban le volt írva(alcohollal safedisc 2/3 4*esen),de amikor elindítom akkor 5 perc cd darálás után a Vampire.exe hibát észlelt :(
Mi lehet a baj?
van már crack?
help plííííz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Calling doctor grout vagy mi a küldi neve! Mi a fenét kell ottan a házban csinálni? Sikerült beállítanom a jobb oldali teremben levõ 3 fáklyát és így kinyíllott egy ajtó, de azután nem tudok továbbjutni :(. Nem tudjátok, hogy továbbra is azzal a 3 fáklyával kell e szórakozni, vagy vmi más? Már tiszta ideg vagyok :(( grrrr

CarajoEsp
Nem csak paráztam ,hogy beta és nem figyeltem oda egy csomó dolgot kihagytam. De most ultrán odafigyelek:D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

MrDevil
én már nagyon régen megtaláltam !!!! Csak a kivezetõ utat nem !! 8)))

Nah végre én is megtaláltam a Tremere mukit, bár nem túl sokat értem eddig vele :). Onnan ismerheted meg, hogy a házában "elég" sok út hozzá vezet :DDD

MrDevil
Nem az a kopasz szemüveges csákó a tremere fönõk???

nem csak megunta a felénél :DDD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

mi az már végig is vitted 1X?

War. War never changes.

érdekes nekem iylen nem volt, tök normális volt az egész..., a hiba az ön készülékében...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

CarajoEsp
Belekezdtem újra és sokkal nagyobb odafigyeléssel. Ez a játék ÜT!!!
Akár béta ,akár gamma.
Kurva jó. Most Torreadorral teljesen más érzés ,mint a Nosffal volt!!
Isten!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Eye-scream
Én csak akkor reménykedem benne, ha át lehet vinni a savegame-eket :D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Hi! Lenne egy olyan gondom hogy mikor elindítom a játékot frankón elindul de a monitorom kikapcsol! Mi a baj? A monitorom 17 colos. Ezután várok és az a poén hogy a program megy de a monitorom kikapcsol és nem látok semmit!LOL!!!
Hmuda
De tudom, de eddig se akartam senkinek elárulni és most se fogom. Csak annyi segítség, hogy Downtownban van és semmi köze a Mystical Sun-nak a barbár falfirkához (a Tremere ennél sokkal kifinomultabb és "misztikusabb"). Felfeé kell nézni ha már "nap"-ról van szó.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ez durva, ilyet még nem láttam hogy egy játéknál nem lehet eldönteni hogy beta-e vagy teljes...

War. War never changes.

MrDevil
Én is ebben reménykedem hogy ez csak egy BETA!!!

[HUN]Crassus
a tremere fõnök nemtudod merre leledzik?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
hmmm ennyi lenne?:)

Hmuda
Vidd el a nyakláncot a csajnak oszt kalács.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ezek abszolút nem kifogások, mivel valamilyen formában el kell juttatni a bétatesztelõknek a tesztanyagot és miért szenvednének HDD hurcolászással vagy DVD-kkel, mikor alapból Cd-n fog megjelenni, tehát vigyék CD-n. És a védelmet is tesztelni kell valahogy. Ezek abszolút nem kifogások. Alfára még jó lenne.

[HUN]Crassus
a kísértet kastéylban hogy kell segíteni a szellemnek??? a medál már megvan...de még mindíg ijeszget:)Hogy tudom szerencsétlen lelkét nyugalomra bírni??

MrDevil
hoppá az ok az lemaradt!<#idiota>

MrDevil
Sajnos nem BETA !! két miatt:
1. 3CD-s a beta nem lenne ennyi
2. Egy Beta nem lenne védelem!!!

Hmuda
Nemtom, Muddy-s küldi nekem abszolút holtponton van (és marad is egfy ideig amíg 100%-osan nem tisztázódik ez a beta helyzet).

MrDevil
Engem egyböl letámadtak!! Milyen klánnal vagy?

MrDevil
akkor nem az a sarkon lévõ csatorna kell amelyik pont útba esik a csövesnél? ja és még egy kérdés azt a Muddy-s küldit hogyan kéne megoldani!!???? mert amikor elmegyek a Skyline hotelben akkor ott persze nincs senki!!! utána meg eljutok egy elhagyott épületbe ahol egy megcsonkított tetem van, de az sem ír hozzá semmit a küldihez!

igen? :D ezt nem is tudhassam :) Azt hittem az, hogy behódoltassam a herceget <#smile>

elbújt!
ez a fõ küldetés: keresd a tremere mágust!
ha megvan, vége a játéknak... <#nyes>

jah ott a tengerpartnál, mikor a házból kell elhozni a bombát. Gondolom te legyaktál mindenkit úgy mentél akkor be :). Én megfélemlítettem a bejáratnál álldogáló mukit, erre az simán beengedett :D

Hmuda
Ezt csak magas investigation skillel tudtam elérni, mivel azzal lehet észrevenni a rejtett tárgyakat, amiket ezzel jelez ki.

Nah tényleg nem találta még meg senki a Tremere mágust?

MrDevil
a kártyás részt én nem is láttam az merre is van??? a tenger partnál?? vagy hol?

Hmuda
Szinházat hagyjad, az nem ide kell. Ha már a csatornásnál vagy akkor a csöves aki a támpontot adta, az elég szépen elmondta, hogy a saját sikátorának a végében van a megfelelõ lejárat, a többi nem jó.

Hmuda
Én csak azért szívtam de nagyon mert alig volt vérem az ütközet elõtt és a zombikban csak fertõzött matéria volt, amit rögtön kiokádtam. Kellemetlen volt de kis szerencsével megoldottam.

MrDevil
Elvileg a csatornákban kell!! De ott én nem találtam semmi nyomot!! A színházra gondoltam de ott semmit nem lehet csinálni csak egy X van a falon!!

Lefutni lefut, csak ilyen hibák vannak benne amit mondtam. Node várj csak. Neked nincsen olyan, hogy bölö a Downtownban a mukik a Confess (templom-bár) elõtt a falnak támaszkodnak de mégsem mert, van vagy 20-30 centi közöttük meg a fal között, meg az elsõ részben olyan, hogy kártyáznak az asztalnál és a kártya ott lebeg a kezük elõtt?!

Hmuda
A csatornás ajtóhoz majd a történet haladásával fogsz eljutni kulcsal.