6370
Vampire - Bloodlines
-
flashX #2089 nekem jobban szaggat mint a doom 3.
nektek?
kezd elegem lenni belőle..., 1órát jáccok és csak 20 percet haladok -
haxoror #2088 Komolyan hagyom a francba ezt a topicot, semmi értelme hogy mindenki spoilerezik :(
Gondolom KIBASZOTT MEGERÖLTETŐ ELÉÍRNI HOGY SPOILER, ugye? -
#2087 Egy spoilert odaírhattál volna elé.... -
Jokk #2086 Üdv!
Lenne egy kis problémám. Amikor megölöm az ál-herceget, elveszem az astrolite-ot , nem tudom megoldani hogy egyszerre fel is robbantsam a társaságot és életbe is maradjak. Ha felküldöm a lifttel a bombát felrobbanak csak én nem tudok utána felmenni, de ha felmegyek a bombával nekem is lőttek. PLZ valaki segítsen -
kiskorúbézoltán #2085 Tud valaki megoldást arra , hogy ne váltson semmilyen fegyvernél TPS nézetre ? -
#2084 Hiszen en nem is kertem, hogy segitsel nekem.
Eppen ezert, nem ertem ezt a "martirt csinalok most sajat magambol dolgot." Raadasul egy LOL-on kivul nem igazan kaptal mast, nemhogy nyakelvagast de meg leszurast sem, szal kicsit erosen adod elo ezt az onvedelmi effektust.
-
#2083 amúgy gondolom te soha életedben nem néztél még el semmit te vagy a tökéletes ember. -
#2082 így akarjon segíteni az ember egy jakuzának, még jó hogy a torkom nem vágod el. -
SG #2081 Én gyári drivert használok, sose volt még vele gond, nemúgy mint a referenciadriverekkel bár azokkal is csak ritkán. -
#2080 Feltettem a 66.93-as drivert, de ugyanúgy csak sötétséget látok indításnál és csak hang van... -
#2079 LOL.
Megnezted kinek szolt a kerdes ?
A kerdes a magyaritasra vonatkozott es Mike369-nek szolt, mint azt jelzi a jobb also felirat is :P . "Válasz 'mike369' üzenetére (#2070)" -
#2078 nvidia.com -on fent vannak a régiek is
vagy guru3d.com -
#2077 Valami weblap amin elerthetoek a kezdeti verziok? -
kiskorúbézoltán #2076 66.93 -
kiskorúbézoltán #2075 Uccsó oficiál . -
#2074 Akinek megy a játék annak hanyas verziójú drivere van? ( nvidia ) -
#2073 Na jó jó, de a hülyeség helyett inkább azt mondanátok el mit is kellene csinálni. Előre is kösz. -
mike369 #2072 hááááát....
ez egy rpg, vagyis nem kevés szöveg van benne, szóval... -
flashX #2071 és mikor lesz kész? -
mike369 #2070
Készül... -
SKAfaládé #2069 Zsoldos:
felmész a létrán és ott van egy kapcsoló, asszem pump on/off. Azt megnyomod és spuri beúszni a propeller felé, ott pedi elágazásnál jobbra. Mert nekem csak a jobb oldali telt meg vízzel, gondolom ez lehet a gond, ha beúsztál akkor felúszol és kész. -
flashX #2068 fasza tegnap jött le
jól néz ki a játék
magyarítás van már? -
Zsoldos #2067 Le tudnad irni pontosan mit kell csinalni? Bekapcsoltam a szamitogepen a propellert, es kikapcsoltam a kapcsoloval. Valoban volt idom beuszni mielott beindult volna, viszont a vizszint marad ott ahol volt, hiaba forog az a szar.. Ilyenkor mi van? Ha kiuszok (meg ez is nehez a prop miatt kiuszni a kivezeto csobe), a muszerek szerint flooded mindket resz. -
Furko #2066 Fel kell tolteni a viztarolokat vizzel, hogy kiuszhass a plafonon.
A szamitogep helyett ha a kapcsolot hasznalod akkor meg pont lesz eleg idod atuszni mielott ujraindul a propeller. -
Zsoldos #2065 A csatornaban mit kell csinalni? Most keresem a nosferatukat. Kikapcsoltam az aramot es a propellert, ami megakadalyozta, hogy leusszak a csobe. De hiaba jutok oda be, csak 2 fele uszhatok es mindketto zsakutca (2 pici terem, az aljan egy lyuk ahol feluszok, es a plafonon is 1, amit nem erhetek el) -
Furko #2064 Jahh latom, mar #1976 is valaszolt ra.:) -
Furko #2063 Nekem is ugyanez a problem, mar kinyirtam minden mas futo programot, lejebb vettem a beallitasokat, ujraindultam es ugy is kiakad...
Patch asszem meg nincs:( -
SKAfaládé #2062 Hali!
Larven nekem nem fordult elő.
SPOILER
LOL!!! Muahhahahaha:DDD A kurva bazinagy vérfarkas beragadt a két fa közé lol mekkora király imádom a bugot a gémekben:DDD Pl. amikor a kamerát kellett elhelyezni nem vettek észre, pedig ott futkostam mellette (nem lopakodtam).
SEGÍTSÉG: a tremere régenst hol találom meg?
és hogy tudom kinyírni a végén a régens-t?
SPOILER OFF
Vélemény: Naja a vége brutál elég hentelős :\
És picit hamar vége vagy nem is tudom, kicsit gagyi a vége, azaz hatalmas pojén... legalábbis egyik befejezés, amit haverom csinált meg. Na mind1 azért hosszú idő után ez volt az első gém amit végigvittem és a Half-Life-ot meguntam :P -
#2061 Hát ez érdekes. Elsőre mindenem eltűnt, beleértve a diszciplínákat is ráadásul átváltoztam Tremerévé... Másodikra ellenben gond nélkül bejött és a cuccok is megvannak. Szal akinek elsőre eltűnik vmije az próbálja meg újra... -
ScaN #2060 A jatekmenet leginkabb a DeusEx re hasonlit, csak nem rendelkezel akkora szabadsaggal. Sok koze nincs a Redemptionhoz, leszamitva hogy ez is Vampire :) -
ShaiHulud #2059 ize...:D ennek a vilagon kivul semmi koze az "elso" reszhez... ez nem masodik resz ez egy tok kulonallo jatek:) de pasz en meg nem jatszottam vele. -
#2058 Jo tudom hulye kerdes meg minden de...
Nekem az elso resze naon teccet de ebbe nem merek belefogni. Mennyire jo ez a jatek? -
SG #2057 -
#2056 Arra azért magamtól is rájöttem ;) -
#2055 Nos mégis sikerült... Nem tudom, hogy az előbb miért nem ment, köszi mind2töknek :) -
SG #2054 Köszics -
SG #2053 módosítsd -
ShaiHulud #2052 ize ott van datum szerint legalso a legelso kotet, de a kotetekben benne van hogy melyik a kovetkezo:) ez igaz mind a jelenkori vampire regenyeklre mind a kozepkorira is..:) jelenkoriban a torreador az elso, kozepkoriban a noszfi. es igen osszefugg. es ugy a jo ha egyams utan olvasod:) -
SG #2051 Nehogy már ezért újratelepítsd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak az elérési utat nódosítsd a games könyvtáradhoz !!!! -
#2050 Hát nekem így sem megy... Lehet azért mert a Games könyvtárban van... Na majd holnap újratelepítem...