6370
Vampire - Bloodlines
  • flashX
    nekem jobban szaggat mint a doom 3.
    nektek?
    kezd elegem lenni belőle..., 1órát jáccok és csak 20 percet haladok
  • haxoror
    Komolyan hagyom a francba ezt a topicot, semmi értelme hogy mindenki spoilerezik :(
    Gondolom KIBASZOTT MEGERÖLTETŐ ELÉÍRNI HOGY SPOILER, ugye?
  • Eye-scream
    Egy spoilert odaírhattál volna elé....
  • Jokk
    Üdv!
    Lenne egy kis problémám. Amikor megölöm az ál-herceget, elveszem az astrolite-ot , nem tudom megoldani hogy egyszerre fel is robbantsam a társaságot és életbe is maradjak. Ha felküldöm a lifttel a bombát felrobbanak csak én nem tudok utána felmenni, de ha felmegyek a bombával nekem is lőttek. PLZ valaki segítsen
  • kiskorúbézoltán #2085
    Tud valaki megoldást arra , hogy ne váltson semmilyen fegyvernél TPS nézetre ?
  • [Jakuza]
    Hiszen en nem is kertem, hogy segitsel nekem.
    Eppen ezert, nem ertem ezt a "martirt csinalok most sajat magambol dolgot." Raadasul egy LOL-on kivul nem igazan kaptal mast, nemhogy nyakelvagast de meg leszurast sem, szal kicsit erosen adod elo ezt az onvedelmi effektust.
  • Shep
    amúgy gondolom te soha életedben nem néztél még el semmit te vagy a tökéletes ember.
  • Shep
    így akarjon segíteni az ember egy jakuzának, még jó hogy a torkom nem vágod el.
  • SG
    Én gyári drivert használok, sose volt még vele gond, nemúgy mint a referenciadriverekkel bár azokkal is csak ritkán.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Feltettem a 66.93-as drivert, de ugyanúgy csak sötétséget látok indításnál és csak hang van...
  • [Jakuza]
    LOL.
    Megnezted kinek szolt a kerdes ?
    A kerdes a magyaritasra vonatkozott es Mike369-nek szolt, mint azt jelzi a jobb also felirat is :P . "Válasz 'mike369' üzenetére (#2070)"
  • Shep
    nvidia.com -on fent vannak a régiek is
    vagy guru3d.com
  • [Jakuza]
    Valami weblap amin elerthetoek a kezdeti verziok?
  • kiskorúbézoltán #2076
    66.93
  • kiskorúbézoltán #2075
    Uccsó oficiál .
  • jAsOn VoOrHeEs
    Akinek megy a játék annak hanyas verziójú drivere van? ( nvidia )
  • Shep
    Na jó jó, de a hülyeség helyett inkább azt mondanátok el mit is kellene csinálni. Előre is kösz.
  • mike369
    hááááát....
    ez egy rpg, vagyis nem kevés szöveg van benne, szóval...
  • flashX
    és mikor lesz kész?
  • mike369

Készül...
  • SKAfaládé
    Zsoldos:

felmész a létrán és ott van egy kapcsoló, asszem pump on/off. Azt megnyomod és spuri beúszni a propeller felé, ott pedi elágazásnál jobbra. Mert nekem csak a jobb oldali telt meg vízzel, gondolom ez lehet a gond, ha beúsztál akkor felúszol és kész.
  • flashX
    fasza tegnap jött le
    jól néz ki a játék
    magyarítás van már?
  • Zsoldos
    Le tudnad irni pontosan mit kell csinalni? Bekapcsoltam a szamitogepen a propellert, es kikapcsoltam a kapcsoloval. Valoban volt idom beuszni mielott beindult volna, viszont a vizszint marad ott ahol volt, hiaba forog az a szar.. Ilyenkor mi van? Ha kiuszok (meg ez is nehez a prop miatt kiuszni a kivezeto csobe), a muszerek szerint flooded mindket resz.
  • Furko
    Fel kell tolteni a viztarolokat vizzel, hogy kiuszhass a plafonon.
    A szamitogep helyett ha a kapcsolot hasznalod akkor meg pont lesz eleg idod atuszni mielott ujraindul a propeller.
  • Zsoldos
    A csatornaban mit kell csinalni? Most keresem a nosferatukat. Kikapcsoltam az aramot es a propellert, ami megakadalyozta, hogy leusszak a csobe. De hiaba jutok oda be, csak 2 fele uszhatok es mindketto zsakutca (2 pici terem, az aljan egy lyuk ahol feluszok, es a plafonon is 1, amit nem erhetek el)
  • Furko
    Jahh latom, mar #1976 is valaszolt ra.:)
  • Furko
    Nekem is ugyanez a problem, mar kinyirtam minden mas futo programot, lejebb vettem a beallitasokat, ujraindultam es ugy is kiakad...
    Patch asszem meg nincs:(
  • SKAfaládé
    Hali!

Larven nekem nem fordult elő.

SPOILER

LOL!!! Muahhahahaha:DDD A kurva bazinagy vérfarkas beragadt a két fa közé lol mekkora király imádom a bugot a gémekben:DDD Pl. amikor a kamerát kellett elhelyezni nem vettek észre, pedig ott futkostam mellette (nem lopakodtam).

SEGÍTSÉG: a tremere régenst hol találom meg?
    és hogy tudom kinyírni a végén a régens-t?

SPOILER OFF

Vélemény: Naja a vége brutál elég hentelős :\
    És picit hamar vége vagy nem is tudom, kicsit gagyi a vége, azaz hatalmas pojén... legalábbis egyik befejezés, amit haverom csinált meg. Na mind1 azért hosszú idő után ez volt az első gém amit végigvittem és a Half-Life-ot meguntam :P
  • Eye-scream
    Hát ez érdekes. Elsőre mindenem eltűnt, beleértve a diszciplínákat is ráadásul átváltoztam Tremerévé... Másodikra ellenben gond nélkül bejött és a cuccok is megvannak. Szal akinek elsőre eltűnik vmije az próbálja meg újra...
  • ScaN
    A jatekmenet leginkabb a DeusEx re hasonlit, csak nem rendelkezel akkora szabadsaggal. Sok koze nincs a Redemptionhoz, leszamitva hogy ez is Vampire :)
  • ShaiHulud
    ize...:D ennek a vilagon kivul semmi koze az "elso" reszhez... ez nem masodik resz ez egy tok kulonallo jatek:) de pasz en meg nem jatszottam vele.
  • Sephi
    Jo tudom hulye kerdes meg minden de...

Nekem az elso resze naon teccet de ebbe nem merek belefogni. Mennyire jo ez a jatek?
  • SG
  • Eye-scream
    Arra azért magamtól is rájöttem ;)
  • Eye-scream
    Nos mégis sikerült... Nem tudom, hogy az előbb miért nem ment, köszi mind2töknek :)
  • SG
    Köszics
  • SG
    módosítsd
  • ShaiHulud
    ize ott van datum szerint legalso a legelso kotet, de a kotetekben benne van hogy melyik a kovetkezo:) ez igaz mind a jelenkori vampire regenyeklre mind a kozepkorira is..:) jelenkoriban a torreador az elso, kozepkoriban a noszfi. es igen osszefugg. es ugy a jo ha egyams utan olvasod:)
  • SG
    Nehogy már ezért újratelepítsd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Csak az elérési utat nódosítsd a games könyvtáradhoz !!!!
  • Eye-scream
    Hát nekem így sem megy... Lehet azért mert a Games könyvtárban van... Na majd holnap újratelepítem...