Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CarajoEsp
jah nekem 768-al vannak kisebb belassulások ,de most már defrag után nem tölt soha 12mp-nél többet.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hmuda
Akkor swappolt volna, de ez egyérelmûen kártya vagy procihiba (SWG-zés közben volt idõm kitapasztalni, hogy mikor van swap és mikor nincs).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

jah de nem is kártyxafûggõ a lassulás eddigi tapasztaatok alapján...
nekem ugy tünt leginkább a ram a lényeg a gamenak...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hmuda
Poén, hogy nekem semmilyen disciplina nem volt bekapcsolva (alig volt vérem), zombik se voltak olyan hûdesokan (3-4 darab) és mégis anyira szaggatott, hogy azt hittem, hogy pillanatokon belül kivágom a gépet a szemétbe.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Eye-scream
Ezzel mondjuk egyetértek, baromira idegesít ahogy pl belassul amikor használom a proteant verekedés közben...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Hmuda
Hát azért Valve elég szépen lepaktált az ATI-val a kártyakupon ügyileg. :-)

CarajoEsp
Minden hibájával együtt azt mondom sose lássunk ettõl rosszabb játékot😄

Eye-scream
SPOILER

Ha az a tévériporter akit a csaj holtan akar látni akkor õ a Skyline hotelban van, az elsõ emeleten az emeleti szekrényben.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

lehet csak kaptak egy jó adag pénzt a mindenféle hardware gyártoktól, fõleg talán a ramosoktól 😊
valve elég nagy volt hogy iylet ne kelljen elfogadniuk, õk nem... 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hmuda
Engem most az optimalizáció zavar nem a graffal van a gondom. Csak tulzásnak tartom, hogy ennyire töketlenek a Troikánál programozásügyileg, hogy ez a közepes grafikájú game van úgy hogy játszhatatlanul szaggat (a ragályos házban a zombiirtás közben volt, hogy másodpercekre leállt a kép, pedig csak egy szûk folyosót láttam), míg a másik játék ugyanezzel az einginel sokkal szebb és mégis hasítva szárnyal.

pedig aszitem téged a game érdekel nem a grafika 😛
amugy melelsleg a béta/nembétára visszatérve minden hibájával együt is azt mondom soha nem lássunk ennél rosszab bétát... 😊

MrDevil
Áhh köszi szépen az lesz a ludas!!!!!!

Hmuda
Nem csak most, hogy kiderült, hogy mégse béta, és ennyi kényszerû csúsztatás után is ekkora bughalmaz valahogy lehangoló. Ráadásul azzal, hogy láttam, hogy a HL2 milliószor szebb grafikával milliószor folyamatosabban és símábban fut, baromira el tudja venni a kedvem.

CarajoEsp
Csak nem meguntad?😄

Hmuda
Én már egy ideje nem játszom, szóval a TV-riportert nemtom. Amúgy tuti kifelejtettél valamit. Felszedted a röpcédulát a csatornában amit el kell vinni Damselnek? Az alapján lehet majd belõni a végsõ helyszínt.

MrDevil
ennyit ír I've killed the second plaguebearer!!!!! ja és Migel nevü tv riportert merre lelem??

Hmuda
Akkor questlog. nekem semmi problémám nem volt azzal a küldetéssel.

MrDevil
Persze hogy probáltam de szarik rám!! csak a hülye Cammys szövegét nyomja!<#idiota>

mucius
kösz fõnök <#worship>

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Hmuda
Damsellel próbáltál már beszélni? Ennyire alapvetõ dolgokat illik nem kihagyni.

MrDevil
SPOILER
Menjél föl a kórház legfelsõ emeletére és CIS szobába írd be a gépbe a kódot paige

MrDevil
ez után mit kell csinálni??? I've killed the second plaguebearer!!!???

mucius
de hogy a rákba lehet, jelszót kér a computer (bár gondolom ti hacker skillt fejlesztettétek és így tudjátok kinyitni)
szal kód?

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Hmm, az elsõ néhány rossz benyomás után azt mondom, hogy zseniális 😊 Nagyon átjön az egész WoD... Egy megjegyzés azért: ciki, hogy ventrueként nem látszom a tükörben, nem vagyok én lasombra 😊
compúter...

ott van egy msáik szoba, abban egy számítógép, nah azon keresztül tudod kinyitni
[HUN]Crassus
Skacok vérfarkasos küldi: a nagy páncélszekrény,hogy nyílik??mert lock pickelni nem lehet kulcsot viszont nem leltem és a hûtõnek sem találtam a 4 számos kódját....valaki privátban segítsen ki pls😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Éppen ezt mondom, hogy a kisebb méret még nem biztos, hogy a grafika rosszabb voltát jelenti. Lehet kisebb méretû textúrákkal is csodát mûvelni (sõt még textúra nélkül is 😉 --> .kkrieger). De persze errõl biztosat csak akkor lehetne mondani, ha vmelyikünk ismerné a source motort 😊. Viszont a vampire-ben nagyon tetszik, hogy ennyi szöveg van és mindegyik szinkronizálva.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

CarajoEsp
Tudom rá is jöttem ,hogy ez hülyeség ,bár mégse biztos ,ha abba gondolsz bele ,hogy vajh melyikben van több textúra. Azon ,hogy nem vették meg a teljes Source enginet ,nem kell meglepõdni én akár elképzelhetõnek is tartom.

Olvasd el az emaljeidet a lakásodban ahol kezdtél.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Igen elképzelhetõ, hogy a motor bizonyos részeit drágább csomagban lehet csak megkapni és úgy gondoltak, ha nem szükséges akkor talán nem költünk a jobb fizikáért még párszázezer dollárt. De az, hogy a HL2 5cd és ez meg csak 3 nem látok sok összefüggést. Vannak egy-két cds játékok amibe rengeteg modellt és textúrát bele tudtak pakolni.

Eye-scream
Itt többen írtok valami vérfarkasos küldit , ezt hol lehet felvenni? mert én már betörtem ott fent a kórházba, kinyitottam a szekrényt is de semmi sem volt benne, szal gondolom kéne hozzá a küldetés, de hol kapom meg?

CarajoEsp
Hát ezzel nem teljesen értünk egyet. Abban igazat adok ,hogy a csúszó? emberek nagyon botrányosak és azok a grafikai hibák is zavarólag hatnak ,mint a kártyák illetve néhány ember kinézete.
ÁMMM!!!!!!!!!!
Amíg a HL2(legyen akármilyen hosszú is) 5CD!! ,addig ez 3 ,illetve ,míg abban a területekbe lehetett rakni töménytelen mennyiségû mozgatható tárgyat, addig ez itt zavaróan hatna.
Én elismerem ,hogy poénm lenne egy székkel betörni egy ajtót ,de ugyanakkor az mégtöbb problémát hozhatna. +én abba se vagyok biztos ,hogy minden ficsõrt kifizettek😄

MrDevil
vissza mentem a Damsnel nevü csajhoz de ott nem lehet semmit csinálni!!! 8(( CIS szoba merre van???

Egyetértek sztem a HL2 után ennek van az egyik legszebb grafikája! Azt azért megjegyezném, hogy a HL2 tavalyi botrányánál nekik már volt egy majd kész Vampire-jük, amit a HL2 botrány miatt elég sok idejük maradt optimalizálni 😉

A plaguebearer csaj után visszamész aki adta a küldit, és õ bejelenti, hogy valszeg rossz helyen kopogtattál, mert még mindig fertõzõdnek a mukik a városban. Kérdezõsködj az utcán a csövesektõl.
Csinálj addig küldikat amíg nem elég nagy a lockpicked vagy a hackinged (inkább lockpick 😉).

CarajoEsp
Hát nemtom mi bajotok vele😄
A Grafika ténaleg nem a legnagyobb ász ,de nem is volt idejük négy évig optimalizálni mint a Hl2-nek.
Megkapták és csak gyorsab beledobtak(egy amúgy isteni) szerepjátékot.
Én tolom és azt kell mondjam Fallout2 óta nem éreztem ezt. Nagyon isten!!!
Hogy a Hl2 ,hogy megy azt meg les**om ,mert abban nincs 60órás játékidõ😄

MrDevil
Valaki nem tudja hogy amikor kinyírom a plaguebearer csajt akkor utána hova kéne menni???? ja és a vérfarkas vért hogy lehet megszerezni??? mert a számítógépböl nem tudom kiszedni az ajtó kódját!! nem találja!! még egy lezárt ajtó van!! amit nem tudok ott kinyitni!!

Akkor ezekszerint mindenki feltudta telepiteni akinek innen-onnan megvan...?

Akkor én miért nem tudom felrakni...?

És miért tünik el a registration után minen...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Az mégis fura, hogy ilyen hibákat nem tapasztaltak az újságírók, sem az egyéb média. Több helyen olvastam, hogy a legnagyobb gond, hogy kicsit optmalizálatlan, de azért nem írják, hogy ilyen vészes lenne... Remélem kiadják warezban az eredeti dvd-s változatot, mert talán az jobb lesz <#confused>

Kezd olyan érzésem lenni mint a Call Of D...nevû gammánál,vagy is annak a kiegészitõjénél...!!!😞(

3. lemez telepitése után...a regnél...kilép...és se kép sem hang..!

Játék sehol..😞(

Mit lehet ilyenkor csinálni....????!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

MrDevil
Valaki nem tudja, hogy a számítógépeknél mért nem zöld a betû?

Tatyla
nem hát!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

robotnyk
😄DD
Voltan
Most akkor tuti, hogy nem béta?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Titan
Asszem Én is leszedem 1 idõre..😞
A nejem kiröhögte a nõi karakterem mozgását. Azt kérdezte, hogy miért vagyok csípõficamos és, hogy biztos van valami szer, amitõl meggyógyulok, csak meg kell találnom a pályán....hát nem tudom, hogy most sírjak vagy nevessek?!

F..m. Már uninst volt mert tegnap még úgy volt, hogy béta!
Akkor viszont patchre várás 1k-el. Nagyon zsír a gém de a körítés...

Engem nagyon zavar pl, ha kijössz az asylumból szemben a falon van fent egy-egy szobor fej (vagy mi) és azok sima bmpék.
Nagyon szar hiba. Szvsz a grafika igenis számít. Arra gondolok ,hogy egységesnek és hiba mentesnek kéne lennie. Már írtam pl az ofp-t.
Egységes olyan amilyen(k..a jó) de egységes. Itt meg... olyan mint egy béta. Hmmm.
IMYke2.0.0.0
Én sem. Tuti, hogy lesz egy fél tucat Patch hozzá, vagy egy nagyobb - de az majdnem 100 MB-nyi méretben! <#hehe>

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Davidus
Mégse báta? Akkor viszont szánalmas hogy ki merték adni ebben az állapotban😛 Az átvezetõknél röhögõgörcs kerülget annyira fos bennük a mozgás. Amíg nem jön ki a peccs én hozzá nem nyúlok.

V9ykn8_TZL0

Methylisocloro
Azért tölt többet mert ez RPG. Nem egy agyatlan FPS. <#idiota>