6370
Vampire - Bloodlines
-
Joint #2169 azt nem irtak hogy mikor? :) -
Drawain #2168 "Német források (Gamesweb, PC Games Online) egy nem különösebben meglepő hírt tettek közzé, miszerint a kissé felemás állapotban piacra kerülő FPS-RPG-jéhez, a Vampire - Bloodlines-hoz nagyban készül a patch, mely többek között a szakajtónyi bug mellett teljesítménybeli problémákat is orvosolni fog." -
#2167 Vampire Patch
Itt egy Unofficial patch a Vampirehez ami 1-2 Scrpit hibát javít. Érdemes menteni a fájlokat elötte. nem mindenkinél müxik
-
ScaN #2166 Dogos
Milyen klanbol valo?
-
Hehe. Camera Rotation Mod. -
#2164 Hmm. Itt tévedsz. Az eddigi legnagyobb területen lévő Ai-t a morrowind számolja ki. De itt is zónák vannak, és sokkal kveesebb a mozgása egyes teremtményeknek ,mint itt. (speciel a szörnyeknek nincs is).
+Amit itt mondassz az szép és jó ,csak gondolj bele, ha Far Cry szintű lenne a grafika, akkor hány cd lenne? Hiszen ott a textúrák egy síkúak voltak és mégis egy DVD lett.
Doom3(HEHEHEHEHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-Szót se többet erről.
Stalker-Amíg nem látom kész én egy szót se hiszek el ebből a "Mindentegyszerre 1mmilló kilóméteren".
Szóval ez a játék nem lélegzetelállítóan szép ,de egy olyn grafikus motor van alatta, amire ,ah kihozzák az SDK-t tömegével jönnek majd ki a modok. -
Zsoldos #2163 Ne masik hozzaszolasbol idezgess es ugy foltozz ossze dolgokat, en felsoroltam a jatekkal kapcsolatos problemaimat, ez a kijelentes erre vonatkozott. Azt sosem fogom tagadni, hogy nem egy top szinvonal. Nem tudom milyen "ellenpeldat" varsz tolem. Tudod mit jelent a szo?
Szep, modern grafikat lathatsz a ma divatos farcry, doom3, de meg egy regebbi splinter cell-ben, vagy unreal2-ben is. Igazabol aki nyitott szemmel jatszik, es nem tul fanatikus, annak egyertelmu, hogy vannak klasszisokkal jobb grafikak, es nem csak a 3dmarkokban. Technikai reszebe a dolgoknak inkabb ne menjunk bele, mert ha ez a latvanyvilag ennyire letaglozott, azt hiszem nem vagy tul tajekozott a temaban. A hw igennyel kapcsolatban amit irtal nem igazan allja meg a helyet, ilyen keves szamu egyszeru ai-t (mert max kb 2 tucatrol beszelunk)egy 486-os is szamol, raadasul itt nem a proci, inkabb a memoriahasznalattal vannak nagyon sulyos gondok.
Amugy ai teren (es grafika teren is) majd ajanlom figyelmedbe a stalkert, ahol 30 negyzetkilometer osszes elolenye (tobbezer) fog mocorogni, ami mar fegyverteny.
Ja annyi, hogy a jatekot nem ocsarolom (ezt is bizonyitja, hogy valoszinu vegigjatszom, ami hidd el nem sok jatekkal esik meg mostanaban), csak elfogulatlanul es kritikus szemmel nezem. Ezt amugy neked sem artana, ha barmilyen programnal hanyattesel a csodalattol, teljesen ertelmet veszti az a szo, hogy jo, vagy hogy szep. -
SG #2162 kallanytúkat= kallantyúkat bocs -
SG #2161 Ez a legelső ilyen genyóval való találkozásra vonatkozik, de ha másra gondolsz ott sokat kell barangolni és kallanytúkat huzogatni meg lukakon átmászni
-
SG #2160 Át kell ugrani egy oldalfalon lévő kanális kiömlő nyíláshoz, egy keskeny párkányt keress. Vigyázz ha lezuhansz kampec. -
Getshu #2159 Üdv!
SPOILER
A nosferatuk keresése közben miután lenyomtam a vágott hasú, soklábú förmedvényt merre tovább?
Köszi
-
SG #2158 Látod te látod a lényeget a hardwer igénnyel kapcsolatban, hogy ezt mások miért nem tudják megérteni érthetetlen számomra. És nem csak a papírmasé házak a lényeg, hanem a pályák és szörnyek zónára osztása, ami itt nincs, mert itt minden pályán tartózkodó dolg mozgását folyamatosan számolja a gép, attól függetlenül hogy a képernyőn látod-e őket vagy sem. -
#2157 Ehhez annyit, hogy a Hl2 tényleg megveri ,de ott minden olan ház ,ahova nem lehet bemenni ,csak egy Papírmasé. itt minden házat legalább meg lehet kerülni!
-
#2156 Mindenki azzal játszik amivel akar.
Spec én nekem a Fallout hangulatát ez adja vissza a legjobban(és itt kifejezetten érezni az azonos készítőket).
Mivel a Deus Exxel nem nyomtam az nemtom milyen lehet ,de nekem ez a játék nagyon bejön. Szóval akinek nem tetszik ,az tényleg játszon mással ,mert ez csak fel fogja idegesíteni:DD(Huhh mekkora igazságort mondtam:D)
Nah Peace ALL!!
Vampire Forever!! -
SG #2155 "Zoldseg? A graf messze atlagon alulinak minosul iden. Kb ennyi."
Ez nem agrafikára vonatkozik ??
"Dehogy ronda, par evvel ezelott meg siman jo lett volna :)"
És ez sem arra vonatkozik még a vak is látja.
Az a gáz hogy folyamatosan ócsárolod a játékot, de ellenpéldát még egyszer sem említettél. Ha ez a "bőven középszint alatti minőség" ahogy azt írtad, mondj kérlek a mai cuccok közül egy etalont, hogy legyen mihez viszonyítanom. Képet is szúrjál be légyszives hogy vizuálisan is legyen elképzelésem mi ma a numero uno grafika. Amit pedig alább írtam az nem saját vagy más győzködése arról hogy jó e a cucc vagy sem, csak idegesít ha valaki ideböfög valamit megfelelő indoklás nélkül, amivel alátámasztaná a saját igazát. Az óriási hardverigényre már megadtam a válasz 5 vagy 6 oldallal hátrább, keresd elő, de szerintem te is tudod mi lehet az oka csak logikusan gondold végig. -
Zsoldos #2154 Hat az a par palya amit kiemeltem, azok nagyon durvan azok. Ezt nagy hiba volt beletenni, nem is illenek a jatekba. Szerintem. -
Jumpy #2153 Hm, ha megtalálnám én beilleszteném az általam eleddig legkirályabbnak tartott játékból a screenshotot :-)
Ez pedig a Realm of Arcania 2..Startrail volt.Na annak aztán ott volt mindene ami egy rpghez kellett."szerintem" :-)
Emlékszik még valaki rá?
Ott sem a grafika fogta meg az embert.. -
psyCoded Riot #2152 ugy van!!!
én sem fogalmazhattam volna meg jobban! -
Larvin #2151 Mindenki saját maga dönti el hogyan vélekedik a játékról, ime az én véleményem:
Az tény, hogy sok mindenben alkottak nagyot az alkotók, az rpg legújabb képviselői körében egy ígéretes játék, de még nagyon az elején van és sok hiba is van amit, ha egy esetleges 3. részben nem javítanak ki, akkor hamar eltűnik a süllyesztőben a game, minden jó tulajdonsága ellenére.
Azt felháborítónak találom, hogy ilyen gépigényre készítették és ugyanakkor pedíg a technika elavultnak mondható és régebbi játékok is már messze túlhaladták ezt a szintet, a játékmenet lebilincselő, de csak helyenként, néha tele van klisékkel és szegényes, a bugok mellett tetemes a küldetések megoldására vonatkozó infók kihagyása, a jellemfejlődés nem nyomonkövethető, az npc-k nagyon jól meg vannak csinálva, de az nem igaz, hogy élik a saját életüket amint bevégezték a küldetéssel kapcsolatos szerepük csak álnak bambán és az utolsó mondataikat ismételgetik mint egy gép.A beherangozókban éppen ezt írták, hogy abban lesz erős az új vampire, hogy az npc-k a játék menetétől függetlenül is tevékenyek és a történet több szálon fut, a játékos döntéseivel befolyásolhatja a későbbi történéseket, és a sztori többféleképpen végződhet.
Ez mind hazugság és ez rettentő bosszantó.A történet egy szálom fut, olyannyira nem szólahatunk bele a tzörténésekbe, hogy a fontosabb részek videón pörögnek és még egy sérthetetlen farkasembert is beleraktak ami lol, a párbeszédeket akárhogy alakítod a reakció mindíg csak egy kicsit másmilyen, és semmin se változtat.
A végtelenített enemyk a dungeonokben hervasztóak mert valaki aki mondjuk úgy ül le a játék elé, hogy nem rendelkezik túl nagy inteligenciával és sokáig agyal egy-egy küldetésen az rettentően megszenved egy ilyen végtelenített dungeonben, például Ming Xiaonál áll néhány őr akit megölsz és mire újra odafordítod a fejed már megint ott áll, ami megintcsak lol
Összességében azt mondom néhány screenshot meg videó kivétele után uninstall kategória, mert ezeken a hibákon semmilyen patch nem segít, talán majd egy vampire 3... -
kiskorúbézoltán #2150 A DeusEx/SystemShock2 játékmenetét ugyaan valóban nem éri el , de szerintem a Bloodlines sem lineárisabb mint az előbb említett kettő . Persze ez csak az én véleményem ... -
Zsoldos #2149 Amiben nagyon jo a jatek, az a dialogusok es a befojasolo tenyezoik. A troikasok nagyon figyelnek erre. Fallout1-2 mai napig ut mindent (tobbek kozott) emiatt. -
Zsoldos #2148 Szerintem meg az a gaz, mikor valaki szukseget erzi annak, hogy gyozkodje magat es masokat arrol, hogy egy boven kozep szint alatti minoseg a legjobbak kozott van. Hw-igenyben mindent ver az tuti. Engem foleg ez utobbi zavar nagyon.
A masik pedig ezek az undorito hent-centrikus abszolut-linearis kuldik (a "nagy" missionok, pl a nosferatuk keresese, a malkavian fonok kastelya stb, kesz kinszenvedes)
A harmadik pedig, a deus jatekmenet eleg ugyetlen lemasolasa. (ami nagyon gyakran annyiban merul ki, hogy egymas mellett(!) ott van egy computer es egy lockpickelheto ajto, aztan valassz, csokolom).
Ha figyelmesen elolvasod amit irtam, lathatod, hogy a 3 fo problemam kozul egyik sem a grafika volt. Max annyi koze van a grafhoz, hogy miert akad 768ram+9800pro mellett egy olyan grafika, amit mar egy "osregi" gf3 is siman uberelt. -
#2147 szerintem egy jó játéknak mindegy hogy milyen a grafikája!
nekem mind a mai napig legkedvesebb játék a Final Fantasy VII.! -
SG #2146 Ja eszembe jutott mire gondolhatott az illető ami ver mindent grafikailag. Ez nem lefet más mint a legutolsó 3dmark verzió megspékelve jó kis dx9 effektekkel. Jó játékot hozzá:))) Én maradok a csúnya 1999-es grafikai szinvonalú vampire-nél. -
SG #2145 Tehát nem csak szarozni kell ám, hanem ellenpéldát is felmutatni indoklással együtt. -
SG #2144 Akkor szúrjon már be valami képet arról az etalon játékról az az illető, aki szerint ennek a cuccnak fos a grafikája. És legyen kedves megindokolni, hogy abban amit majd berak, mik a fantasztikus újjítások amire különképpen figyelni kell. Kiváncsian várom, mert ez a " két éve még jó lett volna" szöveg ez így önmagában nagyon gáz. -
mike369 #2143 neeekem teccik! -
#2142 én is ilyen kasztot választottam!
neked bejött?
még nagyon az elején vagyok, közbejött a HL2! -
mike369 #2141 köszi, meglátjuk!
egyelőre még "csak" a menüket és a karakterlapos dolgokat csinálom a magyar szabálykönyv(ek) alapján.
a nagyobb melóval (párbeszédek) mindenképp érdemes megvárni a patch-et, mert akkor kiderül, hogy mibe kavar bele.
akkor viszont lehet, hogy jól fog jönni a segítség... -
#2140 Azt hogy csináltad?
Én ha beírom, hogy noclip akkor megfagy a game... -
#2139 Márpedig hidd el ,hogy nem érdekes a grafika. Tudod a Falloutokkal sem azért játszottam ,mert hú ,de szép ,sőt még a Gothiccal se(bár ez gondolom nem meglepő). Az valóban jó lenne ,ha minden játékban jó legyen a graf és a történet is ,de ilyen ritkán van. -
Gear #2138 Már a hl2 eljövetele előtt is fikáztuk (teljesen jogosan)a grafikát.Sosem bírom megérteni hogy egy játék miért ne legyen szép is meg jó is.Jöttök a dumával hogy ha egy rpg jó akkor nemszámít a grafika...duma , már hogyne számítana. A ruhád szabása tetszik akkor az anyaga már nem is számít? Nem azt mondom hogy én nem játszanék egy világszám szuper gamával csak azért mert gyenge a grafja, de valjuk be hogy szívesebben néz az ember szebb grafot(főleg ha a gépben ott csücsül egy 50-120ezres VGA). -
Zsoldos #2137 kell segitseg a forditashoz amugy? -
Zsoldos #2136 orulok :) -
#2135 Rula! Várok akkor... -
Zsoldos #2134 De, miert? -
#2133 Ezen mekkorát nevettem:D -
mike369 #2132 HL2-vel nem játszottál véletlenül mostanában? -
mike369 #2131 c...c...c... -
Zsoldos #2130 Zoldseg? A graf messze atlagon alulinak minosul iden. Kb ennyi.