6370
Vampire - Bloodlines
  • haxoror
    Kár, ez elég nagy visszalépés ahoz képest hogy Source motor hajtja :(
  • Jagi
    Hát ezzel se kézből lőnek.

De ettel se,

Mosmár ez téleg az uccsó, de nem hagyhattam ki a klasszikus Predator effektust.
  • Jagi
    nemtom, még nemlőttem fejbe senkit úgy igazán,de sztem, ha tökön lövöd,vagy fejbe, at tök mindegy uannyit sebez . :(
  • haxoror
    Sítalpak vannak rajta bazze :D
  • haxoror
    Na még egy utolsót, a puska ezzel kezdődik :D
  • Jagi
    Igen... ő a harmadik.
  • haxoror
    A moderátor ki fog minket herélni

A tutorialban Jack "shotgun blast to the head"-ről beszél, nekem elég béna még a lőfegyver skillem ezért nem tudom kipróbálni de a headshot nagyobbat sebez vagy tökmindegy hova lövök?
  • haxoror
  • haxoror
    Én a félautomaták híve vagyok:

De ez is király:
    http://www.magnumresearch.com/images/bfr_homepix.jpg
  • Jagi
    Pfuu, bazz... ez ott van
  • Jagi
    Igen én is olvastam.
  • Jagi
    Na ez az
  • Jagi
    Hmmm...

http://www.lojadasarmas.net/mntz/walther/nighthwak.ol.jpg

és a kedvencem:

• haxoror
    Hát ha egy ilyen akkor igen:

Állítólag lángszóró is van a geméban :)
  • haxoror
    Ez assaultrifle cucc de egy ilyen is kell nekem!
    Mercutio amikor a sniperrifleről beszélt valami 50.-est emlegetett
  • Jagi
    Azzal mindenki 1 lövés?
  • Jagi
    Na tessék. Itt kezdődik.
  • Jagi
    Az meg volt piszkálva SZTEM. Dea punisher csúzliai sem semmik annak mi a neve?
    Ésa robocop stukkere milyen gyártmány?
  • Jagi
    Styer:

nem, ilyet? 4/4 ezt is szeressük. (cs rulez)
  • haxoror
  • haxoror
    Sztem a legerősebb a Wildey Magnum ami Charles Bronsonnak volt a Bosszúvágy sorozatban
  • haxoror
    Mercutio szövegelt nekem arról hogy majd beszerez egy SWAT sniperriflet csak idő kell még neki...
    Alig várom :)
  • Jagi
    mindenidők legerősebb lőfegyvere. Eddig. 10-es kazánlemezt simán lehet vele juggatni
  • Jagi
    Szerintem a sima 45-ös...
  • Jagi
    Ja, egyetértek Magnum rulez! :)))
    Bár a közelharcot előnyben részesítem, nagyobb az élmény.
  • haxoror
    Magnumon az DesertEaglet.50 -t érted?
  • haxoror
    Lesz annyi xp hogy több fegyverfajtát is ki lehessen fejleszteni?
  • SG
    Én közelre katanát használok, illetve most vettem egy brutál vágófegyvert ami még a katana tulajdonságait is felülmúlja, ez egy hosszúnyeles sarlóvégű akármi. Távolra meg a magnumnál nincs jobb, én legalább is még nem találtam.
  • haxoror
    höhö
    Én se tudom pontosan hogyan ölök meg vele mindenkit, lenyomom a gombot aztán semmit se látok a torkolattűztől és mire kifogy a tár már a plafont bámulom a fegyver visszarúgásától de körülöttem mindenki meghalt és ez a lényeg :)
  • SG
    Köszi szépen
  • haxoror
    Eddig csak a vámpírerőket fejlesztettem és most akarom eldönteni hogy melyik harcibigyót válasszam, a távolsági fegyverek a legszimpatikusabbak csak attól félek hogy a játék vége felé használhatatlanok. Végig lehet vinni a gamét csak lőfegyverekkel?
  • SG
    Én az autoshotgunt a boltostól vettem, de eléggé kileng az is ha sorozatlövésen használom.
  • Bat
    Ja, de lehet, hogy előtte még jó ha elmész a templomtól nem messze egy égő hordónál az utcasarkon áll egy öregaszony, ő kis pénzér fog majd a másik csöveshez küldeni

• SG
    Na most arról a baszot nagy vérfarkasról van szó aki üldözi az embert a libegőnél?? Mert én csapkodtam de 0 damage röpködött belőle. Igaz szólt a csávó hogy ne álljak le harcolni hanem inkább meneküljek. Ha erről van szó engem is érdekelne hogy lehet kinyirni.
  • haxoror
    spoiler

hollywood előt elmentem Mercuriohoz (végig rendes voltam vele) és vettem tőle egy autoshotgunt. Átállítom sorozatra, lenyomom a tűzgombot és mindenki meghal :D
  • SG
    Találsz maj magnumot ne félj, és szerény "fanatikus":)) véleményem szerint, egyik leghasználhatóbb pisztoly. Nagy hatótáv jó sebzés és még pontos is.
  • Jagi
    A shotgun nem sorozatlövő oszt az is elég gáz. Nekem eddig a Brokk jött be, de találok majd magnumot, vagy meg kell vennem a csókától?
  • Jagi
    Hagyas számút, mert sokat üzentél?
  • SG
    Nekem már fullon van a lőfegyver képzettségem de a sorozatlövő fegyverek még eléggé félrehordanak, persze ez nem baj végül is a való életben is kenényen kell tartani ezeket a cuccokat. A csöves zaklatása a sikátorban az a második plaguebearer-ra vonatkozott ugye??
  • SKAfaládé
    Az én üzenetemet végig sem olvastátok vagy csak nem érdemlek választ? :( :D
    Na amúgy a nagy farkas embert hogy lehet megölni? Valaki azt mondta meglehet, mert arra azért kíváncsi lennék...