6370
Vampire - Bloodlines
-
haxoror #2289 Kár, ez elég nagy visszalépés ahoz képest hogy Source motor hajtja :( -
#2288 Hát ezzel se kézből lőnek.
De ettel se,
Mosmár ez téleg az uccsó, de nem hagyhattam ki a klasszikus Predator effektust. -
#2287 nemtom, még nemlőttem fejbe senkit úgy igazán,de sztem, ha tökön lövöd,vagy fejbe, at tök mindegy uannyit sebez . :( -
haxoror #2286 Sítalpak vannak rajta bazze :D -
haxoror #2285 Na még egy utolsót, a puska ezzel kezdődik :D
-
#2284 Igen... ő a harmadik. -
haxoror #2283 A moderátor ki fog minket herélni
A tutorialban Jack "shotgun blast to the head"-ről beszél, nekem elég béna még a lőfegyver skillem ezért nem tudom kipróbálni de a headshot nagyobbat sebez vagy tökmindegy hova lövök? -
haxoror #2282 -
haxoror #2281 Én a félautomaták híve vagyok:
De ez is király:
http://www.magnumresearch.com/images/bfr_homepix.jpg -
#2280 Pfuu, bazz... ez ott van -
#2279 Igen én is olvastam. -
#2278 Na ez az
-
#2277 Hmmm...
http://www.lojadasarmas.net/mntz/walther/nighthwak.ol.jpg
és a kedvencem:
-
haxoror #2276 Hát ha egy ilyen akkor igen:
Állítólag lángszóró is van a geméban :) -
haxoror #2275 Ez assaultrifle cucc de egy ilyen is kell nekem!
Mercutio amikor a sniperrifleről beszélt valami 50.-est emlegetett -
#2274 Azzal mindenki 1 lövés? -
#2273 Na tessék. Itt kezdődik. -
#2272 Az meg volt piszkálva SZTEM. Dea punisher csúzliai sem semmik annak mi a neve?
Ésa robocop stukkere milyen gyártmány? -
#2271 Styer:
nem, ilyet? 4/4 ezt is szeressük. (cs rulez) -
haxoror #2270 -
haxoror #2269 Sztem a legerősebb a Wildey Magnum ami Charles Bronsonnak volt a Bosszúvágy sorozatban -
haxoror #2268 Mercutio szövegelt nekem arról hogy majd beszerez egy SWAT sniperriflet csak idő kell még neki...
Alig várom :) -
#2267 mindenidők legerősebb lőfegyvere. Eddig. 10-es kazánlemezt simán lehet vele juggatni -
#2266 Szerintem a sima 45-ös... -
#2265 Ja, egyetértek Magnum rulez! :)))
Bár a közelharcot előnyben részesítem, nagyobb az élmény. -
haxoror #2264 Magnumon az DesertEaglet.50 -t érted? -
haxoror #2263 Lesz annyi xp hogy több fegyverfajtát is ki lehessen fejleszteni? -
SG #2262 Én közelre katanát használok, illetve most vettem egy brutál vágófegyvert ami még a katana tulajdonságait is felülmúlja, ez egy hosszúnyeles sarlóvégű akármi. Távolra meg a magnumnál nincs jobb, én legalább is még nem találtam. -
haxoror #2261 höhö
Én se tudom pontosan hogyan ölök meg vele mindenkit, lenyomom a gombot aztán semmit se látok a torkolattűztől és mire kifogy a tár már a plafont bámulom a fegyver visszarúgásától de körülöttem mindenki meghalt és ez a lényeg :) -
SG #2260 Köszi szépen -
haxoror #2259 Eddig csak a vámpírerőket fejlesztettem és most akarom eldönteni hogy melyik harcibigyót válasszam, a távolsági fegyverek a legszimpatikusabbak csak attól félek hogy a játék vége felé használhatatlanok. Végig lehet vinni a gamét csak lőfegyverekkel? -
SG #2258 Én az autoshotgunt a boltostól vettem, de eléggé kileng az is ha sorozatlövésen használom. -
Bat #2257 Ja, de lehet, hogy előtte még jó ha elmész a templomtól nem messze egy égő hordónál az utcasarkon áll egy öregaszony, ő kis pénzér fog majd a másik csöveshez küldeni
-
SG #2256 Na most arról a baszot nagy vérfarkasról van szó aki üldözi az embert a libegőnél?? Mert én csapkodtam de 0 damage röpködött belőle. Igaz szólt a csávó hogy ne álljak le harcolni hanem inkább meneküljek. Ha erről van szó engem is érdekelne hogy lehet kinyirni. -
haxoror #2255 spoiler
hollywood előt elmentem Mercuriohoz (végig rendes voltam vele) és vettem tőle egy autoshotgunt. Átállítom sorozatra, lenyomom a tűzgombot és mindenki meghal :D -
SG #2254 Találsz maj magnumot ne félj, és szerény "fanatikus":)) véleményem szerint, egyik leghasználhatóbb pisztoly. Nagy hatótáv jó sebzés és még pontos is. -
#2253 A shotgun nem sorozatlövő oszt az is elég gáz. Nekem eddig a Brokk jött be, de találok majd magnumot, vagy meg kell vennem a csókától? -
#2252 Hagyas számút, mert sokat üzentél? -
SG #2251 Nekem már fullon van a lőfegyver képzettségem de a sorozatlövő fegyverek még eléggé félrehordanak, persze ez nem baj végül is a való életben is kenényen kell tartani ezeket a cuccokat. A csöves zaklatása a sikátorban az a második plaguebearer-ra vonatkozott ugye?? -
SKAfaládé #2250 Az én üzenetemet végig sem olvastátok vagy csak nem érdemlek választ? :( :D
Na amúgy a nagy farkas embert hogy lehet megölni? Valaki azt mondta meglehet, mert arra azért kíváncsi lennék...