6370
Vampire - Bloodlines
  • SG
    Nem csak hogy roncsol de ha jól emlékszem azt a kő szörnyet csak blunt weaponnal lehet leverni. Legalább is nekem a régens ezt mondta és adott egy fasza amulettet, amit használva gyerekjáték volt elintézni a monsztát.
  • Jagi
    Roncsol, mint disznó, mi?
  • Jagi
    A gargolye verő? Hol lehet vele találkozni és mikor menjek az ammy-jért?
    Malkávéknál találtam vmi talizmánt, az befojásolhatja a használatát, vagy eszerre több is lehet nálad(ez a logikusabb)?
  • SG
    Azt őrizd meg a gargoyle-t azzal a legjobb agyonverni. De előbb menj el a régenshez ad egy amulettet ami csökkenti a rusnya féreg sebzését.
  • Jagi
    Van kétkezes kőműves kalapács. nagyon komoly!
  • Jagi
    És még rá se lehet törni az ajtót. :(
  • Jagi
    Nemtom, de úgy szivesen kinyírnám!
  • Jagi
    Nemtom, én a hajával kezdenék valamit. kezdetnek megskalpolnám, aztán odafonnám a töke köré nőtt szőrhöz,(csaj karakterrel vagyok) vonóhorog, oszt aggyad neki!

a vérmegvonással kapcsolatban: elitéztem egy 100-assal
  • SG
    "legszívesebben kitépném az állkapcsát és beletolnám a szemgödrébe"

Ajjaj látom te is kezdesz vámpírrá válni:)))
  • haxoror
    Sztem biztos hogy faszi. Te adnál Vandal nevet egy lánygyereknek? Igaz én fiúnak se adnék de akkor is faszi bár most nem ugrik be a hangja de asszem az :D
    Egyszer kimászik a bódéjából hogy vérmegvonással fenyegetőzzön, deréktől fölfelé látszik normálisan és vagy férfi vagy a világ leglaposabb mellű nője.
    Utálom ahogy guvasztja az idióta szemeit, a legszívesebben kitépném az állkapcsát és beletolnám a szemgödrébe :P
  • Jagi
    #2306 erre értettem. + #2314. :)
  • Jagi
    1. Sztem az utcák közvilágitása van,ott van árnyék.
    2. A napfény bántja őket a legjobban mérsékelt természetes fény max. bántja a szemüket szerintem.
    3. ha sötét van akkor jó nekik, de talán magából is képes csápok megidézésére amivel különbféle bolgokat művel.

A kedvencem. Nagyon szeretek lasombrával játszani, a Sabbat, meg a Camarilla közötti feszültséget, úgy oldottam meg, hogy próbaidős vagyok. Ha megtudják nagy bajban leszek... :DDD
  • haxoror
    Hmm?
  • SG
    De ugye a vámpírok este mozognak mert árt nekik a fény, és ha este van és nincs se lámpa se holdfény akkor nincs árnyék se hogy elrejtőzzön ugyebár. Vagy a szimpla sötétség is megteszi árnyék gyanánt?
  • SG
    Van nálam egy rózsaszines cimkéjű videokazetta, a kínai színházban találtam,miután kinyírtam a gargoyle-t. Azt Majd kérni fogja valaki??
  • Jagi
    Én is szeretném kinyírni, de figyi az nem nő? :DDD
  • Jagi
    persze el is higgyem...
  • Jagi
    Lasombra árnyjárás disciple. ha egy fűszál árnyékot vet, ölni tud vele, keresztfóbiás vámpír árnyékát keresztté formáni, a legnagyobb kib*szás :))) (egy haver már csinálta) tehát ahol árnyék van ott rejtőzik, és öl. Olyan meg nincs,hogy nincs árnyék.
  • SG
    Undorítónak undorító, de mekkorát sebez:))))))
  • haxoror
    Remélem ez is olyan könnyen modolható lesz a Source motor miatt és lesznek új klánok mert nekem a vámpír láthatatlanság nagyon bejön de az csak a nosferatunak (fúj) és a malkaviannak van (az meg dilis)
  • Jagi
    A játék amúgy korántsem részletes annyira, hogy mindenre az összes vonatkozó adatot szabályt tartalmazza. Annyi van benne amennyi feltétlemül szükséges. Ez is azt mutatja hogy az apróságokra nem figyelnek oda, ezért, meg a hangyányi félrinformáltságért nem tehetünk szemrehányást senkinek.
    kb 6 DVD-n jelenne meg a játék ha mindent tartalmazna

Vazze... a hercegnek nem tetszik ahogy beszélsz vele az első felszólítás útán a Seriff eltakarít, vagy még előtte. Sok a szabály, így viszont nem lenne a játék játék, hisz minden második lépésben meghalnék valami miatt.
  • haxoror
    Nosferatu sneak kill hátulról!?
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Undorító :DDD
  • SG
    Ja elég unszimpi ez a vandál nevű csávó.
  • haxoror
    Bár ha jobban belegondolok Vandal a vérbankból mintha azt mondta volna hogy egyszer lefeküdt egy vámpírcsajjal de az a gyerek amúgy is lökött...
    Azt a köcsögöt hogyan lehet kinyírni? Nem fér be a shotgun csöve a beszélőnyíláson
  • Jagi
    másnak a cigi, a pia, vagy a narkó, nekik a vér. Senki se tökéletes.
  • SG
    Ja és a szerszámuk +2 fegyvernek számít:))
  • Jagi
    :DDDD ja.
  • Kandurex
  • Jagi
    szerintem nem volt undorító. Annyira... de, az volt!
    ha többször találkoznék vele asszem eltűnne az összes humanity-m
    meg rászoknék a vega kajára. :)))
  • haxoror
    Nem ismerem a rulebookot de a töltéseknél amikor az infoképernyőket adja az egyik azt írja hogy a vámpírokat nem érdekli a kaja a levegő meg a szerelem (vagy szex?), csak a vér az egyetlen szenvedélyük azért gondoltam hogy így van. Egy vámpír különben is "szobahőmérsékletű" mert halott, nemigaz? Ki akar egy mirelitt-csirkében kolbászolni?
    (Kezd egyre furább lenni ez a topic :D)
  • SG
    Sőt a vámpíroknak külön szexuális sebzésük is van:
    vaginal damage: d1-4-ig
    Oral damage: d2-5-ig
    anal damage: d1-12-ig
  • Jagi
    lehet vérponttal a szerszámot manipulálni, nem egyszer csináltam.(közben meg kiszívtam a kiscsajt.) :)))
  • Jagi
    Nem hiszem, hogy én voltam, emlékeznék rá az biztos!

Ja, bocs mindenkitől, azt hittem mindenki érdektelennek tartotta, közbe meg nem is.
  • SG
    Tudtommal a rulebook-ban nincs benne az hogy vámpírok nem kefélhetnek, de ha rosszúl tudom nyugodtan szóljon valaki.
  • haxoror
    Inkább nem képzelem el mert túl vizuális vagyok , miután Pisha-val beszéltem egy napig nem tudtam húsra nézni
  • SG
    Dehogynem pár oldallal hátrébb még képet is rakott be valaki róla. Vagy az pont te voltál? Akkor bocsi.
  • Jagi
    A bicskáscsajra gondolsz? Szép.
    Amúgy egyben van a kiccsaj, csak kicsit távolságtartó. Janette meg, Janette. "...a vámpírokat elvileg csak a vér érdekli" ne felejtsd el, ő malkavita, nem tudhatod mi érdekli, az más kérdés, hogy te miért mész bele, de letámad :) mindenesetre izgalmas lehet... képzeld el hogy puszta "szeretetből" egymás vértartalékát szivogatják. Jó lehet.
  • haxoror
    Most pont nála tartok, most kaptam meg a Buffy-killer küldetést :D
    Jeanette a legjobb, imádnivalóan őrült :) Le is lehet vele feküdni bár ez sztem hülyeség a játékban mert a vámpírokat elvileg csak a vér érdekli
  • Jagi
    igen, sztem is. mér nem figyelnek oda 1 kicsit, remélem a patch karácsonyra kijön. Jó kis ajándék lenne a jézuskától.

Tudod mit hiányolok, hogy eddig senki sem írta Ms. Velvet nevét, pedig igazán szemrevaló vérszopó :DDDD
  • Jagi
    ettel- ezzel