Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grat.... 😊
SPOILER!

SPOILER!

Nem a leállt ventillátor mellett kell elúszni, hanem amikor beinditod akkor kell gyorsan beúszni mielött teljesen felpörög és visszasodor az áramlat, ekkor fel tudsz majd úszni az egyik tartájban mert tele lesz vizzel. Nekem csak az egyik lett tele vizzel a másik nem pedig elvileg mindkettõnek tele kéne lennie, lehet hogy bug.

Eye-scream
SPOILER

Beszélj a recepcióssal, és õ azt mondja, hogy ha mindenkinek hátramenne kulcsot másolni akkor már kirúgták volna... Téged nem rúgnak ki érte 😊
Többet nem segítek 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

És hol van ez az 1000 téma? Esetleg segíthetnél, ha szépen megkérlek.
Na én már tudom mi van a szarkofágban 😊
Tremere csajjal vittem végig, de asszem nekikezdek újból egy Malkavian-al 😊 Régen játszottam ilyen jót egy játékkal, nagyon eltalálták. <#taps>

hogy ez mennyire gépfüggõ dolog, azt azzal tudom illusztrálni, hogy nálam meg a HL2 szaraxik (mondjuk nem is nagyon erõltetem) a bloodlines meg fut döccmentesen (kopp-kopp)

Hááát kétlem hogy ugy hasitana a HL2. Max 640×valami LOW-on. De ennek tényleg nagy a gépigénye. Még az én gépemen is szokott képregényesdit játszani 800×600 meden: AMD 2400+, 512 MB DDR Samsung RAM, Gef 5900XT
srácok az a vicces , hogy hl2 szinte szaggatás mentesen fut 1,2 athlon 256ram ati 9200se-n míg ez a játék úgy hasít mint egy képregény , valaki segíthetne igazán! 😊

Saint of Underworld N/Me

Voltan
Igen, de ugyanazt csinálja, mint a kar. El tudok úszni a leállt ventillátor mellett, de ott nem lehet továbbjutni, túl magasan van az üreg.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SPOILER

A kártya az ajtó mellett lévõ õrnél van.
Help!
A szarkofáglopós missionben mit kell csinálni? A lézeres érzékelõ után két ajtó van. Az egyik kamunak tûnik, a másikhoz valami kártya kéne? Mindkét security irodában voltam, de csak a kamerákat és a biztonsági érzékelõket lehet kapcsolni.
Lehet, hogy az a gond, hogy kinyírtam néhány õrt?
[HUN]Crassus
SPOILER!

Nem azt a csajt kersem aki a berhazban lakik(1203-as ajto mogott)hanem aki a nagy hotelben van azt akitol ennek a paulnak a csaja is elkapta a korsagot....a portas nem akar kulcsot adni az ajtot meg nem lehet lokpikelni a 4.en ahol lakik ez a csajszi.
meg a riportert sem lelem sehol akit a husfalo csajhoz kene kuldenem,hogy tudjak specko targyakat venni...

SPOILER!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

fitutufi
szerintem a hl2 most nagyon elnyomta ezt a gamet , engem is eltérített nem igen játszok vele ! gondolom akinek megvan a hl2 , azok is így vannak ! 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

MrDevil
Erre valakinek valami tippje?? mondjuk neked Drawain!

Valaki csinált olya küldiket amit emailben kapsz és egy cd kell megszerezni egy fényképet és egy kazit!! de nem tudom mi kéne még!! ja amúgy Garynek kell!! és a postaládába kell berakosgatni!!

SPOILER
a számítógépet is cseszegeted, ami a kar mellett van jobbra?
/SPOILER
Voltan
Help me! Hollywoodban vagyok, a csatornás küldetésnél. Elértem egy terembe, ahol a palló leszakadt alattam, és elektromos kisülések cikáztak. Kikapcsoltam az áramot, és egy ventillátort is kikapcsoltam már, de nem tudok innen továbbmenni. Tudja valaki, mit kell csinálni? Segíccség!

valaki amúgy igazán leirhatná ezt a catchman progit , hogy mit hogy kell beállítani rajta, hogy mûködõképesebb legyen

Saint of Underworld N/Me

Lilith-el 😊

Saint of Underworld N/Me

SPOILER
nem kell túllihegni, késõbb majd a downtownban fogsz lelni új nyomot 😊
/SPOILER
BlackShadow
Köszönöm szépen 😊 - a gyilkosságosról tudsz vmit? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

SPOILER

Hmmm... 1. Káin megöli Ábelt, 2. Isten megbünteti Káint, 3. Megismerkedik a hölgyeménnyel (most nem jut eszembe a neve)
BlackShadow
és honnan tudom meg a történetet? 😄 ez nem a legacy of kain 😛 ez csak cain 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ajajjj, olvasgass Bibliát és használj Spoilert 😊
SPOILER

nem túl nehéz, a történet szerint sorrendben kelll vagdosni

/SPOILER
BlackShadow
arra gondoltam de elfogyott a vérem és a tasakom 😊 gondolom az utolso az amikor az isten csinál vmit izékével és gondolom a csaj megölése a találkozás után van 😄 pontos sorrenddel nemtudsz szolgálni? nincs kedvem elmászkálni vérért azt vissza mert mire betölti 😄

Eye-scream
A kódot beondja ha meghalgatod Paul üzenetrögzítõjét, amúgy 1203.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

BlackShadow
ahhoz eléggé hardcore gémerhez kéne lenni h iyen gyorsan végignyomja a 100+ órás játékot 😄

Eye-scream
A gyilkosságos engem is érdekelne...

[HUN]Crassus

a sorrend nem mindegy,hogy melyiket vagod meg.....

Aki végigjátszotta: hmmm, a játék végén kiderül, hogy a karakter valami félisten? csak mert úgy eszi meg reggelire az idõsebb cimisíket meg más vámpírokat, hogy... 😊
BlackShadow
na megvan a vér meg az ázsiai vámpirka is
most attól az édi miniszoknyás vámpírcsajtol (Asszem jeanette v ki😊) kaptam a küldit h mennyek be a múzeumba és vagdaljam szét a képeket, nos csinálnám de vmi energiapajzs védi és ha belevágok sebzõdök de a képnek semmi baja. vki vmi megoldás?
más. a mólón történt gyilkosságnál odamentem jött az update h voltam a helyen de nem fedeztem fel semmi extrát, most hogy vigyem tovább a questet? kösz 😄

jah erre a cacheman-ra én is kiváncsi lennék , hogyhogyan lehet kisajtolni a gyorsaságot 😊

Saint of Underworld N/Me

MrDevil
Valaki csinált olya küldiket amit emailben kapsz és egy cd kell megszerezni egy fényképet és egy kazit!! de nem tudom mi kéne még!! ja amúgy Garynek kell!! és a postaládába kell berakosgatni!!

Hmuda
Naszóval a cacheman-t mikre állítsam a wizardokban? Ilyesmiben sose voltam otthon.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Voltan
Jó, jó, de hogyan?

[HUN]Crassus
SPOILER kérdés!!

A skyline hotelban ,hogy kell bemenni a csajhoz?Jezebel Lockehoz( plague bearer elsõ "láncszeméhez"??

Hmmm, én csak kapcsolgattam a cuccosokat, és kétségbeestem 😊 Aztán egyszercsak sikerült 😊
Voltan
Help me! Hollywoodban vagyok, a csatornás küldetésnél. Elértem egy terembe, ahol a palló leszakadt alattam, és elektromos kisülések cikáztak. Kikapcsoltam az áramot, és egy ventillátort is kikapcsoltam már, de nem tudok innen továbbmenni. Tudja valaki, mit kell csinálni? Segíccség!

Voltan
Lejjebb van a link.

0ppika
Hi!
Ezt a cachman nevû progit hol tudom megszerezni?

http://epica.nl

d3d/opengl refresh-jet fixald vmi ertelmesre. 1000 modja van, topicja is van a temanak, stb.
Srácok, mikor indítanám a gammát, a monitorom kiírja hogy 94k / 143hz - frequency is out of range. Mit csináljak, hogy ezt ne írja ki?
BlackShadow
srácok, a vérfarkas vérét hogy lehet megszerezni? mert már megvan minden lily-t is kiszabaditottam meg a morfiumot is megszerváltam csak van az a kodos szekrény ahova nemtom a kodot, a géphez amiben meg szerintem benne lenne a kod nemtom a jelszot és a hackelésem is kicsi. van egy másik széfes szoba de oda meg a lockpickingem kicsi 😊 várjak mig ezek helyrejönnek v van vmi megoldás?

Persze, ez nyílvánvaló, na de akkor is..

Amúgy nálam semmi baja, csak a töltögetés sok.
szvsz csak ugy gondolták hogy amig nincs patch..., iylenekre tuti fog kijönni valami hibajavitás...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
borzasztó,ha megvettem volna eredetiben szétvagtam volna oket.én a helyukben nem irtam volna oda azt a szemétséget.

Azért mindent félretéve, - mert azért jó ez a játék - , de ez miféle pofátlan support duma de nem?

"Nem megy a játék? Bocsi, nem tudjuk mi a baja, vegyél új alaplapot vagy vidókátyát" Szép.
zoli80
vagy van egy ati 7000 itthon,berakom,lehet hogy elindul😊

zoli80
ja azt a reszt figyelmen kuvul hagytam,megyek és veszek uj videokartyat,ennyit megér a jatek😊