Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a leállt ventillátor mellett kell elúszni, hanem amikor beinditod akkor kell gyorsan beúszni mielött teljesen felpörög és visszasodor az áramlat, ekkor fel tudsz majd úszni az egyik tartájban mert tele lesz vizzel. Nekem csak az egyik lett tele vizzel a másik nem pedig elvileg mindkettõnek tele kéne lennie, lehet hogy bug.
Beszélj a recepcióssal, és õ azt mondja, hogy ha mindenkinek hátramenne kulcsot másolni akkor már kirúgták volna... Téged nem rúgnak ki érte 😊
Többet nem segítek 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Tremere csajjal vittem végig, de asszem nekikezdek újból egy Malkavian-al 😊 Régen játszottam ilyen jót egy játékkal, nagyon eltalálták. <#taps>#taps>
Saint of Underworld N/Me
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A kártya az ajtó mellett lévõ õrnél van.
A szarkofáglopós missionben mit kell csinálni? A lézeres érzékelõ után két ajtó van. Az egyik kamunak tûnik, a másikhoz valami kártya kéne? Mindkét security irodában voltam, de csak a kamerákat és a biztonsági érzékelõket lehet kapcsolni.
Lehet, hogy az a gond, hogy kinyírtam néhány õrt?
Nem azt a csajt kersem aki a berhazban lakik(1203-as ajto mogott)hanem aki a nagy hotelben van azt akitol ennek a paulnak a csaja is elkapta a korsagot....a portas nem akar kulcsot adni az ajtot meg nem lehet lokpikelni a 4.en ahol lakik ez a csajszi.
meg a riportert sem lelem sehol akit a husfalo csajhoz kene kuldenem,hogy tudjak specko targyakat venni...
SPOILER!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Valaki csinált olya küldiket amit emailben kapsz és egy cd kell megszerezni egy fényképet és egy kazit!! de nem tudom mi kéne még!! ja amúgy Garynek kell!! és a postaládába kell berakosgatni!!
a számítógépet is cseszegeted, ami a kar mellett van jobbra?
/SPOILER
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
nem kell túllihegni, késõbb majd a downtownban fogsz lelni új nyomot 😊
/SPOILER
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Hmmm... 1. Káin megöli Ábelt, 2. Isten megbünteti Káint, 3. Megismerkedik a hölgyeménnyel (most nem jut eszembe a neve)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nem túl nehéz, a történet szerint sorrendben kelll vagdosni
/SPOILER
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
a sorrend nem mindegy,hogy melyiket vagod meg.....
most attól az édi miniszoknyás vámpírcsajtol (Asszem jeanette v ki😊) kaptam a küldit h mennyek be a múzeumba és vagdaljam szét a képeket, nos csinálnám de vmi energiapajzs védi és ha belevágok sebzõdök de a képnek semmi baja. vki vmi megoldás?
más. a mólón történt gyilkosságnál odamentem jött az update h voltam a helyen de nem fedeztem fel semmi extrát, most hogy vigyem tovább a questet? kösz 😄
Saint of Underworld N/Me
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A skyline hotelban ,hogy kell bemenni a csajhoz?Jezebel Lockehoz( plague bearer elsõ "láncszeméhez"??
Amúgy nálam semmi baja, csak a töltögetés sok.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Nem megy a játék? Bocsi, nem tudjuk mi a baja, vegyél új alaplapot vagy vidókátyát" Szép.