6370
Vampire - Bloodlines
-
mike369 #2369 FIGYELEM!!!
Ha valakinek van esetleg tudomása valahol elérhető ÚJ*, magyar Vampire szabálykönyvről, az plíz küldjön nekem egy mailt, mert ÓRIÁSI segítség lenne a fordításhoz!
*régit sikerült szereznem, de az aktuális Feat-ek,... kellenének
Ha nem lesz, az se tragédia, csak akkor a mi fantáziánkra lesznek bízva a tul. nevek...
Előre is köszi!
mail: [email protected]
Mike -
SG #2368 A jó sorrendet kell megtalálni, amíg nem a jó sorrendben vagdosol sérülni fogsz. Azát ha kész vigyázz jön egy kis meglepi, készülj fel. -
#2367 bocs cain
-
#2366 hello hogy kell szétvágni a képeket a kiálitáson ahol cai képei vanak
-
SG #2365 Na kinyírtam a vérfarkast a libegőnél, pfff nem volt semmi csak ötödszörre sikerült addig mindig szarrávert. -
SG #2364 Te zombit is kóstoltál, igazi ínyenc vagy:)) -
SG #2363 És a főellenségekkel hogy boldogultál, ha a harci képességeid alacsonan maradtak? Én jópárral megszenvedtem, mert egyre erősebbek jönnek ahogy a játék halad előre. -
#2362 A Ventrue okádása nem feltétlen következik be. A leírásában is úgy van, hogy Okádhat az "aljanép" vérétől. -
Bat #2361 Hát a zombivértől attól okádnak :-)
-
Zsoldos #2360 Csak ket felet lattam eddig a gameban , egyiktol sem hanyt a ventrue. Nekem a torreador tetszik, magas seduction, es a falon atlatas oriasi lehetosegeket rejt. -
SG #2359 Az obivanozás tényleg jó dolog sokszor alkalmaztam. -
SG #2358 Lehet hogy azért nem hánytam mert luxusribi volt és nem valami útszéli?? -
SG #2357 Nekem venture karakterem van és nem hányt a luvnya vérétől, de a csövesét nem bírja, a patkányt is megkóstoltam ott meg nem csinált semmi hányást csk a szájáhozemelte és kész. Igérem nem fanyalodok többet ezekre az alantas népekre. -
Bat #2356 Nekem az az őrült Malkáviai vagy milyen ribivel jutottam most legtovább el, és az egyetlen amit utálok, hogy a discipléket ajánlja a játék a démoni lények ellen, holott ez tökre nem müxik...Csak azoknál akiknek passive képességeik vannak, mert a támadókat úgymond resistelik többnyire, és egy kevés sebzés lesz belőle, más nem :(
A láthatatlanság a kedvencem most, humánok ellen egyszer bekapcs, és stealth killel végigmenni mindenkin, az uccsót meg kiszívni, nagyon király
-
Bat #2355 Jaaaa nem :)
Úgyértem, egy párbeszédben esetleg többféle képpen is nyomást gyakorolhatsz rá, ahogy jobban tetszik, de ha már egyféleképpen elérted a célod, akkor többet már nem...
-
#2354 Én Torreadorral játszok és nekem ez is nagyon bejön. Bár a Disciplínák nem a legjobban ,de egy felfejlesztett celerityvel istenükl el lehet futni a 3 fejű szörnyek elől:D -
haxoror #2353 Szóval le lehet tarhálni aztán el lehet venni az óráját meg ilyenek?
Cool! -
Bat #2352 Többet is lehet ha tudsz többet...
-
haxoror #2351 Nem lenne a Tremere jobb választás hiszen a domination ott is megvan de a vérmedzsiket is megkapja?
Ha egy NPC-nél több lehetőség van (pl. a game legelején a vontatóra váró fickó) akkor csak egy szkillt lehet rajta használni vagy sorban az összeset? (intimidation, persuation, seduction) -
#2350 Nem, bizonyos helyzetekben lehet csak használni, de ott igen jól jön. Plusz egy lehetőséga többi mellé.
AZ én karim egy ventrue nő, iszonyú magas intimidation, seduction és persuasion feat-ekkel és ehhez ugye dominance-vel. Rohadt művelt és tanult. Szal. el lehet képzelni, hogy a dolog megy, mint a kés vajban ! AMúgy is jól lehet kombinálni ezeket a feat-eket...
Elárulom, hogy a játék feléig 1-es unarmed és 1-es melee feat-tel jutottam el ! Sőt a kézifegyvereket is csak olykor használom, ha nincs más választás. Node egy elegáns nőhz nem is illik az agyatlan vérengzés, inkább egy kecses pisztoly, ha az "észérvek" már mit sem érnek ! -
#2349 A Vetrue-k magas társadalmi helyzetűek és magas social attribútumaik vannak, afféle domináns kékvérűek. AZ előbbi itt nem sokat számít (hülye sztori), az utóbbi viszont igen, mivel könnyen lehet magas charisma-t elérni és ezzel kapcsolatban egy művelt karakter igen meggyőző tud lenni. Ezenkívül a ventrue-k tudnak domination, fortitude és presence disciplinákat, amik mind igen-igen hasznosak, valamint a Camarilla-ba könnyeben felveszik őket és szívesebben látják őket magas körökben !
A ventrue ebben a gammában igen jó "nem harcos" karakter, lehet vele jól intrikálni és a ventrue-nak tényleg a legjobb barátja a rend és a törvény ! :DD -
Joint #2348 peccsrol meg semmi hir sracok? -
haxoror #2347 WOW a domination kiváltja MINDEGYIKET!?
persuasion-t, seduction-t, vagy az initimdation-t ? -
#2346 Pölö az orosz maffiának simán be lehet adni, hogy Venus már kifizette a pénzt nekik, á la Obi Van Kenobi ! :DDD -
#2345 A dominationt beszélgetések közben is lehet használni, pont mint a persuasion-t, seduction-t, vagy az initimdation-t CSAK ez blood pointba kerül. AZ elején term. nem lehet kiimádkozni a Vandal gyereket, de egy mellékküldi kapcsán igen, aztán jól beszól és nem akar többet vért eladni neked, de egy jó kis dominálás megteszi a maga hatását ! :DDD -
#2344 Nekem speciel hány a prostiktól is, kipróbáltam mentés után, hogy vannak-e kedvesek betartani a szabályokat a készítők és hát IGEN ! :DDD A legjobbak a magas néposztálybeli kékvérűek, esetleg az egészségesebb "barátnők", akiket fel lehet szedni a szórakozóhelyeken. -
haxoror #2343 Ez a spell (és úgy általábvan az összes) hat a páncélüvegen keresztül? -
haxoror #2342 Miért, amúgy milyen előnyt jelent Ventruenak lenni? -
Zsoldos #2341 De ha nagyon muszaly azokbol is lehet, kihanyja a vert, de megis bennemarad :) Csak amig jon a roka nem lehet mocorogni.
Ezek persze lehet, hogy bugok, de igy nem sok hatranyt jelent a ventrue, ha megszorulsz es nincs jobb ver. -
Zsoldos #2340 Az apolt prostikbol lehet inni ventrue-val, nem hany, csak a csoviktol. -
#2339 Domination és a földön csúszik ! -
#2338 Nos, ha te Ventrue-val hajléktalanokból és prostituáltakból iszol, magadra vess ! SOHA, SEMMILYEN körülmények között nem vagyok hajlandó még csak megérinteni sem ezeket a tisztátalan lényeket a Ventrue karakteremmel ! A patkányokról nem is szólva, piha ! :DDD Nem ártana kicsit beleélni abba ki is valójában a karaktered és a szerint viselkedni, a Ventrue pl. egy elég nehezen kijátszható klán, főleg vérpistikéknek. -
Gombocka #2337 Pár visszatöltés biztos lesz. De ha nagy szerencséd van akkor talán sikerül elsőre. -
#2336 zsír!!!!! -
SG #2335 Na ez jó megoldás köszi, és sokszor agyonver mire sikerül mindent megfelelően kapcsolni? Elsőre meg lehet csinálni ezt a mókát?? Vagy készüljek fel néhány visszatöltésre mire sikerül. -
SG #2334 Vért hányni én is szoktam, ha a hajléktalanokból szivornyázom a vért, nem elég előkelőek ugyanis a kényesbelű venture karakteremnek:)))
A szörnyre nem tudom hogy fog hatni az a spell, nekem nincs efféle,de lehet hogy immunis lesz lévén kőből vagy talán agyagból van. -
Gombocka #2333 SPOILER!
A farkasembert az obszervatóriumban lehet elintézni.
Ahogy menekülsz előle át lehet menni a keritésen gugolva egy lyukon.
Onnan nem messze van egy kapcsoló azt be kell kapcsolni különben nem lehet majd nyitni meg csukni az ajtót. Aztán futás tovább be az obszervatóriumba és ott a nagy távcsőhöz kell futni. Ott van egy kapcsoló az emelvényen azt kapcsolva először kinyilik az obszervatórium nagy kupolájának a vaskapuja ezen majd megpróbál bejönni az idióta farkasember. Amikor próbál bejönni akkor szépen egy ujabb kapcsolással rácsukjuk a kaput az meg szétpréseli. -
haxoror #2332 Tremeréknek van az a vérhánytatós spellje (vomit talán)
Kíváncsi vagyok hogy egy gargojl milyen színűt rókázik :D -
#2331 Ott még nem vagyok,de sztem este elmegyek. Viszont ahogya trailerről emlékszem elég durva a hangja... -
SG #2330 A gargoyle verő küldetést a báró adja akinek a snuff filmet kell vinni.