Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Megint szenvedek,mert Lilly-t nemtudom megtalálni a hûtõben(auspexel látom:) a kódot nem kapom meg aztmondja az adminal beszéljek.....az admin gépén viszont semmi infó.....biztos kihagyok valamit,de mi a fene a hûtõnyító kód?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A szarkofáglopós missionben mit kell csinálni? A lézeres érzékelõ után két ajtó van. Az egyik kamunak tûnik, a másikhoz valami kártya kéne? Mindkét security irodában voltam, de csak a kamerákat és a biztonsági érzékelõket lehet kapcsolni.
Lehet, hogy az a gond, hogy kinyírtam néhány õrt?
Válaszoljon, aki már megcsinálta. Thanx
szal csendeseben...
A csajjal történni fog valami ezért tûnik el, de nem akarom elárulni a történetet.
Na mindegy, itt legalább fõleg embereket irtok, nem úgy, mint a Redemption-ben, ahol tucatjával özönlöttek a vámpírok.
- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
- lehozod a konzolt és beirod a következõket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented õt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
igy pontosan oda jutsz ahova kéne csak nem fagy ki
Tudod mikor a Falllout 2-vel játszottam és a kukorica földön kellett mászkálni ,nah akkor voltam utoljára olyan parás egy játéktól ,mint itt a kisértet háznál. Szóval HANGULAT az ami kell.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
lehet fikázni
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Gareth neked is ezt tudom tanácsolni, ha nincs meg a cd-d akkor a gyártó oldalán keress szoftvert, talán bejön, na mentem játszani mindenkinek jóéccakát.
fitutufi: már elégszer hallottuk, hogy te inkább HL2õzöl, tisztában vagyunk vele. De nekem pölö megvan HL2 és ez mégis jobban leköt a szabadság és a WoD miatt, HL2 meg így is túlscriptelt ami megõrjit.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
nekem ez az év csalodása!!!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Alcohol 120% v1.9.2.1705
Mert ugyan a progi valamivel gyrsabb lett ,de háthavan még ettõl is jobb beállítási lehetõség.
Feltelepítem CD-rõl. Próbálom elindítani. Indítás után egy téglalapban megjeleni a játék neve, a gép dolgozik kicsit(azaz elég hosszan), majd abbamarad és hibaüzenet nélkül kilép :(((. Ha nincs benn az 1-es CD akkor kéri. Az is mindegy, hogy a CD betételével, vagy a desktop-ról indítom. DirectX 9.0c fenn van, a legújabb NVidia driverrel.
Gép: 2,8P4; GFFX5900XT; 512MB RAM
Van megoldás?????
mert ez annó a maffiánál pl. codecprobléma volt...