MotoGP 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És honnan lehet letölteni a cracke-et?
jah és gondolom tudjátok ez azért van hogy ne legyenek külföldiek,és egy kérdés,mikor legyen szerver?én délután érek rá jobban,este max 10ig
Na a köv helyzet van,ha valaki az All seeing eye-en látja hogy gercse's game és jelszavas akkor az lépjen be a gercse jelszóval,ok?probálok minden nap szervert csinállni
egyet nem értek,ha a motorokat ugyis fel lehet bikázni akkor nem mindegy hogy melyik?Ha maxon van akkor is rosszabb a másik maxosnál?vagy alapból rosszabb mondjuk a Kawa a hondánál?mindegy nem érdekel én Kawával megyek az tetszik,és legalább lesz mire fogni hogy rossz vagyok

Melyik fájlt kell áthelyezni a fõkönyvtárba?
Melyik fájl a crack?
Melyik fájl a crack?
NSR-rel gyorsabban tudsz menni mint rc-vel.Szerintem kezdjél el NSR-rel menni.Minden jó játékos nsr-rel megy.Ha töltöttél videket láthatod hogy lehet menni vele.
nem tom átküldeni szar a freemail,mond már el mit csináltál vagy msnen jelentkezz be és ott átküldöm
pc data,save, soundtracks, binkw32.dll,launcher,motogp.cfg,motogp szöv.dokum.,5db readme,unins000,unins000.dat, ezek vannak a fõkönyvtárban,ha erre voltál kiváncsi
Arra nem tudod mi az orvoslás ha kilép a játékból miután elinditod a játékot dupla kattak?
És melyik fájlt kell áthelyezni a fõkönytárába?
És melyik fájlt kell áthelyezni a fõkönytárába?
HI ALL!!!
Az nsr beállítások a következõk:
distribute credits:50-35-40-50(brno,mugello,PI:50-25-50-50)
gumi:hard
váltó:high(jerez,donington,estoril,motegi,valencia:normal)
front susp.:9 v.10
rear susp.:10
wheelbase:1400
EZEK CSAK NSR-REL JÓK!!!
Remélem tudtam segíteni! 😉 JÓ VERSENYZÉST! Találkozunk a pályán!
(mellesleg az onlinerankings.net-en találtok videket is a fórumban 😉, biztos, hogy segíteni fognak. És tölthettek fel idõket is.)
Az nsr beállítások a következõk:
distribute credits:50-35-40-50(brno,mugello,PI:50-25-50-50)
gumi:hard
váltó:high(jerez,donington,estoril,motegi,valencia:normal)
front susp.:9 v.10
rear susp.:10
wheelbase:1400
EZEK CSAK NSR-REL JÓK!!!
Remélem tudtam segíteni! 😉 JÓ VERSENYZÉST! Találkozunk a pályán!
(mellesleg az onlinerankings.net-en találtok videket is a fórumban 😉, biztos, hogy segíteni fognak. És tölthettek fel idõket is.)
aha,na Zaki mondd el légyszi a trainert hogy csináltad meg mert ujra kellett installálnom és nem akar sikerülni
Tudtátok, hogy a programba vannak beépítve easter egg játékok?Indítsátok el a creditset, és mikor odaér a stáblista, hogy silly mini games, üssetek egy entert. Asszem az egyik betû helyett meg is jelenik egy enter gomb. Alapból 3 játék van, de lehet még +3-at unlockolni. Nagyon lol!
Retteketet
az sajnos gyenge😞
www.gamespy.com, de asszem telepítéskor a játék is felajánlja az installját
www.gamespy.com, de asszem telepítéskor a játék is felajánlja az installját
Retteketet
most vettem észre hogy van turbo ,hát még jó hogy ilyen jó mindenki,te Zaki! ugye te nem használod?
a játékot kell crack-elni?
És ha nem kell hogyan kell elinditani a másolás után?
És ha nem kell hogyan kell elinditani a másolás után?
Zaki írdd már le hogy milyen beállításokat használsz,vagy elküldhetnéd mailben,vagy van olyan oldal ami leír ilyeneket?

.
jól nyomja 
. Na erre varjatok gombot