1793
  • Spy Hun
    hehe dzsuvát . egyre kevesebb magyar van. miért???
  • gercse
    nem,már megvan,(a ház)tudod a telkünk,de jövöhéttől már vagyok,mert csak csempézni kellett,és pakoltunk,meg hordtuk a dzsuvát ...
  • Spy Hun
    Új ház?
  • gercse
    ez van,épitkezünk
  • Spy Hun
    Nem a beállításon múlik. Jó beállítással könnyebben tudsz fordulni mint az alappal. Szerintem csak elszoktál tőle. Régen láttalak játszani.
  • gercse
    hard high 1400 9 10 50 35 40 50 mi van még?
  • Spy Hun
    milyen beállításokkal mész?
  • gercse
    az mitöl van ha nehezen fordul át a motor jobbról balra vagy vissza?,tehát nehezen fordul át, a beállítás rossz,vagy én lettem lassú és el szoktam tőle?
  • Spy Hun
    hehe bocs
  • gercse
    szerinted én melyik pakkból linkeltem azt a képet?:))
    az saját,tehát ezek megvannak
  • Spy Hun
    Ezeket tartalmazza.
  • Spy Hun
    Ha még érdekel gercse itt 1 cím mgp2 bike+rider pack:
    http://racing.edgegaming.com/files/pafiledb.php?action=file&id=179
  • gercse
    nem találtatok még olyan oldalt ahol ezek a dolgok le vannak magyarul írva?,gondolom nem mert akkor mondanátok,de hátha valaki betéved és pont tud egy oldalt
  • gercse

Pedig ez nekem tetszik csakhát az értékek=Capirossi
  • gercse
    áá.és azt se tudja senki hogy azokat a motorokat amik benne vannak a játékban(pl.:Capirossi)nem lehet tuningolni?(csak annyira mint a sajátot)
  • Kaszi46
    sajna uganittakadtam el én is:)
  • Spy Hun
    Nem tudom hogy kell :(
    Nincs akkora angol tudásom hogy pontosan megértsem mi van leírva :(
    Addig eljutottam hogy meg tudtam nyitni egyik motor texturáját, de tovább nem tudtam hogy kell.
  • gercse
    motorfestést le lehet szedni az alap motorokról és rá lehet rakni a sajátra?és ha igen hogy? ezt jó lenne tudni, magyar oldalakon nincs szó ilyenröl?
  • gercse
    melyik az ark.txt fájl?spy?
  • gercse
    motorfestést le lehet szedni az alap motorokról és rá lehet rakni a sajátra?és ha igen hogy?
  • gercse
    honnan lehet 2003 vagy 2004 motorokat letölteni hozzá?
  • Hentes Bill #1492
    pffff, msot olvasom, hgoy ps2-re lesz motogp 4 is.... mi pcsek meg még mindig a 2-nél tartunk... jöhetne már a 3
  • gercse
    szerintem úgy az igazi,mert így ha valaki gyorsabb elmegy a másik mellett de ha lenne coll akkor rálehetne egy kicsit húzni,de így nincs értelme,és olyan mintha idöre menne az egész,csak látjuk ki hogy áll
  • Spy Hun
    kb 1 hónapja kezdett játszani de elég jól halad. A tv-ben nem szokta nézni a versenyt, szóval nem tudom miért szereti.
    Engem nagyon idegesít a coll, úgy nem lehet jól versenyezni.
    Főleg mikor vagy 4-5 játékos megy egyszerre. Nehéz lenne mindenkire figyelni.
  • karikusz
    DC
  • Mat
    Valaki tudna nekem mondani egy site-ot ahonnan letölthetem ingyen? Előre is köszi!
  • gercse
    tök jól játszik a hugod,de hogyhogy szereti a motort?te szoktattad rá vagy,mi?amugy már nekem is megy,csak a coll off miatt nem tudom igazán átélni ezt
  • karikusz
    Kiru lehet ez a játék, csak nekem nem települ fel..(((
  • Joker Hun
    Motocross Madness2 de ös régi.
  • gercse
    semmmi?
  • gercse
    valami jó kis motocrossos játékról nem tudtok?,mert hát az aszfalt,nem igazán a műfajom,autós játéknál is inkább ralli,mint forma-1
  • gercse
    de a lényeg látszik
  • gercse
    nem nagy
  • gercse
    Meine:
  • Spy Hun
    Köszi a címet, remélem most már jó lett.
  • Spy Hun
  • Kaszi46
    pl ide :)

itt menj az uplod-ra, tallózd be a fil-t, maj az ubb-s cimet másol ide a a fórumba.
  • Spy Hun
    pl hova töltsem fel?
  • Kaszi46
    NYET!!!
    MIVEL A ASAJÁT VINYODROL LINKELTED BE!:dd
  • Spy Hun
    NEM LÁTSZANAK A KÉPEK???