MotoGP 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nsr beállításokat nem tapasztaltam ki, mert rc-vel megyek, de asszem hard gumikkal megy a legjobban
Retteketet
Hello solo vagyok!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
üdv.Solo
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
üdv.Solo
az nsr jobban bejött,csak lenne még egy kérésem:letudja valaki írni a legjobb beállításokat a pályákra?külön-külön?vagy van valahol egy oldal ami leírja ezeket,mert nem nagyon értek hozzá,de jó lenne ha tudnátok segíteni
a 2 honda(a kettõ lényegesen eltér egymástól, amelyiket megtanulod kezelni, az a jobb)
Retteketet
sikerült,tudod felnyomom maxra és nem enged visszalépni,ctrl alt delete,kiléptetem a trainert,aztán elkezdtem nyomogatni és a tab gombot nyomogatva -59 vagy akárhány lement 0 ra és akkor ki tudtam lépni,nem válaszolt aztán az enter parancsra ,de a spacere meg a shiftre,nem tom,össze vissza nyomogattam de sikerült
f*szom kivan, hogy újraindul a szgépem teljesen véletlenül vmikor... most is játék közben a legjobbkor 

hát, pedig championig mindent nyertem, legendben is nyertem 4-et, aztán a holland pályán megakadtam 😊
Sorry srácok tegnap nem tudtam jönni mert este 10re értem haza. Ma este is jó nekem de holnap tutibb mert akkor hozok magammal mégegy embert. 😊
Abit IT7, Intel 1800, 512MB 333MHz, Abit Siluro 4200, 120GB Maxtor+160GB Maxtor+160GB Maxtor, Pioneer 107D
Egyébként is sokan húzott motorokkal játszanak, sima motorral nem sok esélyed van ellenük
Retteketet
Nyugi, singleben én is megnyertem a bajnokságot legendben. Aztán meg kellett formáznom a vinyóm, és nem volt kedvem megint😞
Retteketet
nana, trailerrel nyomulsz?
én a saját mocimmal megyek, 39-39-40-39-es értékei vannak, saját magam szenvedtem, hogy eljussak idáig
én a saját mocimmal megyek, 39-39-40-39-es értékei vannak, saját magam szenvedtem, hogy eljussak idáig

Retteketet
Van trainer, amivel mindent feltehetsz maxra a motorodon. A bike setupot viszont magadnak kell eltalálnod
Retteketet
szoktak lenni szerverek egyébként? + lehet letölteni motor beállítást?mert én nem nagyon foglalkozom ilyenekkel