1793
-
fel kell töltened valahova a aképet amit be akarsz linkelni. -
Nem látszanak a képek? -
Akkor hogy? Bocs nem vagyok nagy fórumos. :( -
ne a vinyódról linkelj:) -
Én és LOTTO (hugom).
-
-
azt nem vágom, én a pc-s változatról beszélek -
Joker Hun #1466 Ezlenne a mocim.
-
Letöltöttem de nem működik. :(
Nem küldi el az időket. -
Joker Hun #1464 A BH oldalán van get software.Onan töltsd le a GTO progit evel tudod feltenni az idökett. -
dehát ps2-ön már régóta van nem? -
Én jártam de nem tudok időt feltölteni. -
és itt?:) -
Joker Hun #1460 Sziasztok itt jártatok?http://www.bhmotorsports.com/competitions/motogp2.php?where=bestplayers -
Az nem bug hogy ugrálnak előtted.
Vagy neked van lassú neted vagy a többieknek vagy pedig a server a szar.
-
az hogy lehet hogy valakinek kifogyott a benzine a vége elött?ezt is be lehet állítani?és ha igen hol? -
lesz, jövő év elején asszem -
hát ja... az ilyeneket ki kell rúgni a szerverről. és képzeld el, ha még be van kapcsolva a collision is (ütközés). imádom, amikor a semmiből belémszállnak 250-el
-
balint08 #1455 hi guys!
Nem tudjátok, lesz-e 3. része a motogp-nek pc-re????
-
Fékezek a rendes fékkel meg hátsóval,de azzal csak ovatosan mert már tanyáltam egy párszor a túl nagy hátsó féktől,ja és gamepaddal nyomom -
bazel ennek a multija olyan bugos hogy hihhetetlen, tegnap 2x jatszottam 2 kulonbozo szerveren, az teny hogy sokan voltunk, de amit ez muvelt...ossze vissza pattogtak a motorok volt aki 50m magasan apalya felett repulve kozlekedett, volt aki keresztbe alt motorral haladt, volt aki a tribunon szaguldott vegig...borzalom :( -
Melyik billentyűvel fékezel? Ha a lefelé nyíllal akkor jó hogy nem tudod bevenni. Fékezz az 'y'- nal.
-
egész jól megy már a motor,50 40 40 50 nekem jobban bejön,már nyertem is egy párat,bár nem tom,ilyenek voltak:Bisso1969,Janne Desperado,mindegy,ja és nekem jobban bejön a softos gumi,mert harddal nem tudok befordulni,de softtal meg simán -
Valamelyik mirror biztos működik. Próbáld ki. -
Uramisten 
-

-
ezjo
-
Bad Boys #1446 ????????????????? -
Bad Boys #1445 Létszives azt linkeld már be amikor már csak rákanttintok és már tölthetem is -
http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?drz-mgp2!rar -
Bad Boys #1443 És honnan lehet letölteni a cracke-et?
-
jah és gondolom tudjátok ez azért van hogy ne legyenek külföldiek,és egy kérdés,mikor legyen szerver?én délután érek rá jobban,este max 10ig -
Na a köv helyzet van,ha valaki az All seeing eye-en látja hogy gercse's game és jelszavas akkor az lépjen be a gercse jelszóval,ok?probálok minden nap szervert csinállni -
egyet nem értek,ha a motorokat ugyis fel lehet bikázni akkor nem mindegy hogy melyik?Ha maxon van akkor is rosszabb a másik maxosnál?vagy alapból rosszabb mondjuk a Kawa a hondánál?mindegy nem érdekel én Kawával megyek az tetszik,és legalább lesz mire fogni hogy rossz vagyok
-
yamaha vagy suzuki sem jó?unom a hondát -
Illetve van egy no-cd crack, de azt külön kell letölteni hozzá. -
nincs crack -
Bad Boys #1436 Melyik fájlt kell áthelyezni a főkönyvtárba?
Melyik fájl a crack? -
NSR-rel gyorsabban tudsz menni mint rc-vel.Szerintem kezdjél el NSR-rel menni.Minden jó játékos nsr-rel megy.Ha töltöttél videket láthatod hogy lehet menni vele. -
és az rc beállításai? ezeket a beállításokat nem lehet megnézni még valahol?