1793
  • Kaszi46
    fel kell töltened valahova a aképet amit be akarsz linkelni.
  • Spy Hun
    Nem látszanak a képek?
  • Spy Hun
    Akkor hogy? Bocs nem vagyok nagy fórumos. :(
  • EOX
    ne a vinyódról linkelj:)
  • Spy Hun
    Én és LOTTO (hugom).
  • Spy Hun
  • Hentes Bill #1467
    azt nem vágom, én a pc-s változatról beszélek
  • Joker Hun
    Ezlenne a mocim.
  • Spy Hun
    Letöltöttem de nem működik. :(
    Nem küldi el az időket.
  • Joker Hun
    A BH oldalán van get software.Onan töltsd le a GTO progit evel tudod feltenni az idökett.
  • gercse
    dehát ps2-ön már régóta van nem?
  • Spy Hun
    Én jártam de nem tudok időt feltölteni.
  • Kaszi46
    és itt?:)
  • Joker Hun
    Sziasztok itt jártatok?http://www.bhmotorsports.com/competitions/motogp2.php?where=bestplayers
  • Spy Hun
    Az nem bug hogy ugrálnak előtted.Vagy neked van lassú neted vagy a többieknek vagy pedig a server a szar.
  • gercse
    az hogy lehet hogy valakinek kifogyott a benzine a vége elött?ezt is be lehet állítani?és ha igen hol?
  • Hentes Bill #1457
    lesz, jövő év elején asszem
  • Hentes Bill #1456
    hát ja... az ilyeneket ki kell rúgni a szerverről. és képzeld el, ha még be van kapcsolva a collision is (ütközés). imádom, amikor a semmiből belémszállnak 250-el
  • balint08
    hi guys!
    Nem tudjátok, lesz-e 3. része a motogp-nek pc-re????
  • gercse
    Fékezek a rendes fékkel meg hátsóval,de azzal csak ovatosan mert már tanyáltam egy párszor a túl nagy hátsó féktől,ja és gamepaddal nyomom
  • hiba
    bazel ennek a multija olyan bugos hogy hihhetetlen, tegnap 2x jatszottam 2 kulonbozo szerveren, az teny hogy sokan voltunk, de amit ez muvelt...ossze vissza pattogtak a motorok volt aki 50m magasan apalya felett repulve kozlekedett, volt aki keresztbe alt motorral haladt, volt aki a tribunon szaguldott vegig...borzalom :(
  • Spy Hun
    Melyik billentyűvel fékezel? Ha a lefelé nyíllal akkor jó hogy nem tudod bevenni. Fékezz az 'y'- nal.
  • gercse
    egész jól megy már a motor,50 40 40 50 nekem jobban bejön,már nyertem is egy párat,bár nem tom,ilyenek voltak:Bisso1969,Janne Desperado,mindegy,ja és nekem jobban bejön a softos gumi,mert harddal nem tudok befordulni,de softtal meg simán
  • Spy Hun
    Valamelyik mirror biztos működik. Próbáld ki.
  • EOX
    Uramisten
  • Kaszi46
  • hiba
    ezjo
  • Bad Boys
    ?????????????????
  • Bad Boys
    Létszives azt linkeld már be amikor már csak rákanttintok és már tölthetem is
  • Spy Hun
    http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?drz-mgp2!rar
  • Bad Boys
    És honnan lehet letölteni a cracke-et?
  • gercse
    jah és gondolom tudjátok ez azért van hogy ne legyenek külföldiek,és egy kérdés,mikor legyen szerver?én délután érek rá jobban,este max 10ig
  • gercse
    Na a köv helyzet van,ha valaki az All seeing eye-en látja hogy gercse's game és jelszavas akkor az lépjen be a gercse jelszóval,ok?probálok minden nap szervert csinállni
  • gercse
    egyet nem értek,ha a motorokat ugyis fel lehet bikázni akkor nem mindegy hogy melyik?Ha maxon van akkor is rosszabb a másik maxosnál?vagy alapból rosszabb mondjuk a Kawa a hondánál?mindegy nem érdekel én Kawával megyek az tetszik,és legalább lesz mire fogni hogy rossz vagyok
  • gercse
    yamaha vagy suzuki sem jó?unom a hondát
  • EOX
    Illetve van egy no-cd crack, de azt külön kell letölteni hozzá.
  • gercse
    nincs crack
  • Bad Boys
    Melyik fájlt kell áthelyezni a főkönyvtárba?
    Melyik fájl a crack?
  • Spy Hun
    NSR-rel gyorsabban tudsz menni mint rc-vel.Szerintem kezdjél el NSR-rel menni.Minden jó játékos nsr-rel megy.Ha töltöttél videket láthatod hogy lehet menni vele.
  • gercse
    és az rc beállításai? ezeket a beállításokat nem lehet megnézni még valahol?