MotoGP 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pffff, msot olvasom, hgoy ps2-re lesz motogp 4 is.... mi pcsek meg még mindig a 2-nél tartunk... jöhetne már a 3 

Boldog Karácsonyt!
szerintem úgy az igazi,mert így ha valaki gyorsabb elmegy a másik mellett de ha lenne coll akkor rálehetne egy kicsit húzni,de így nincs értelme,és olyan mintha idöre menne az egész,csak látjuk ki hogy áll
kb 1 hónapja kezdett játszani de elég jól halad. A tv-ben nem szokta nézni a versenyt, szóval nem tudom miért szereti.
Engem nagyon idegesít a coll, úgy nem lehet jól versenyezni.
Fõleg mikor vagy 4-5 játékos megy egyszerre. Nehéz lenne mindenkire figyelni.
Engem nagyon idegesít a coll, úgy nem lehet jól versenyezni.
Fõleg mikor vagy 4-5 játékos megy egyszerre. Nehéz lenne mindenkire figyelni.
Valaki tudna nekem mondani egy site-ot ahonnan letölthetem ingyen? Elõre is köszi!
tök jól játszik a hugod,de hogyhogy szereti a motort?te szoktattad rá vagy,mi?amugy már nekem is megy,csak a coll off miatt nem tudom igazán átélni ezt
Kiru lehet ez a játék, csak nekem nem települ fel..(((
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Motocross Madness2 de ös régi.
valami jó kis motocrossos játékról nem tudtok?,mert hát az aszfalt,nem igazán a mûfajom,autós játéknál is inkább ralli,mint forma-1
*Posse*T.W.D*
Ezlenne a mocim.

A BH oldalán van get software.Onan töltsd le a GTO progit evel tudod feltenni az idökett.
*Posse*T.W.D*
Sziasztok itt jártatok?http://www.bhmotorsports.com/competitions/motogp2.php?where=bestplayers
Az nem bug hogy ugrálnak elõtted.
Vagy neked van lassú neted vagy a többieknek vagy pedig a server a szar.
Vagy neked van lassú neted vagy a többieknek vagy pedig a server a szar.
az hogy lehet hogy valakinek kifogyott a benzine a vége elött?ezt is be lehet állítani?és ha igen hol?
hát ja... az ilyeneket ki kell rúgni a szerverrõl. és képzeld el, ha még be van kapcsolva a collision is (ütközés). imádom, amikor a semmibõl belémszállnak 250-el 

Boldog Karácsonyt!
hi guys!
Nem tudjátok, lesz-e 3. része a motogp-nek pc-re????
Nem tudjátok, lesz-e 3. része a motogp-nek pc-re????
Fékezek a rendes fékkel meg hátsóval,de azzal csak ovatosan mert már tanyáltam egy párszor a túl nagy hátsó féktõl,ja és gamepaddal nyomom
bazel ennek a multija olyan bugos hogy hihhetetlen, tegnap 2x jatszottam 2 kulonbozo szerveren, az teny hogy sokan voltunk, de amit ez muvelt...ossze vissza pattogtak a motorok volt aki 50m magasan apalya felett repulve kozlekedett, volt aki keresztbe alt motorral haladt, volt aki a tribunon szaguldott vegig...borzalom 😞
Melyik billentyûvel fékezel? Ha a lefelé nyíllal akkor jó hogy nem tudod bevenni. Fékezz az 'y'- nal.

egész jól megy már a motor,50 40 40 50 nekem jobban bejön,már nyertem is egy párat,bár nem tom,ilyenek voltak:Bisso1969,Janne Desperado,mindegy,ja és nekem jobban bejön a softos gumi,mert harddal nem tudok befordulni,de softtal meg simán
?????????????????
Létszives azt linkeld már be amikor már csak rákanttintok és már tölthetem is