MOH:AA - Breakthrough

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
"The registration number was not correct"
Ezt Ljáccotta a Spear-rel is, de arról volt lementett reg-em.
Vki +tudna dobni 1 regiszállal a BT-hez?
Köszi

¥ xfire: kistekila

Zagash
Nem lehet, hogy rossz a CD? Úgy értem, talán rosszul lett kiírva?

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Zagash
DirectX reinstall, vagy/utána Detonator/Catalyst driver és elvileg mennie kell.

Zagash
hát igen. ráférne egy patch.

Zagash
szóval a tetõ szélére 😊

Zagash
Egy taktika: Mikor odaértek, állj ki a ketõ szélére, a két ládatömeg közé, hogy szemben legyen veled a Klaus. Így is lõnek rád, de a gránátok nagy részét kikerülöd, mivel ha eléggé kiállsz a szélére, simán keresztüldobják rajtad, és mögötted leesik a mélybe.

Zagash
mindkettõ

Zagash
kéne tudni, hogy mi az a progi, ami nem jól mûködött...
Amúgy bolti a Spearhead, vagy a Breakthrough? Ha nem, hány kóddal próbálkoztál eddig?

ZaJanga
Teccik a game, de nekem nincs erõmûvem és fut normálisan cel 366@413 , rad7500 290/210 256sdr! szal egyáltalán nincs gondom!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Nalam megy rendesen, Xp alatt. Szokasos ujratelepiteseken es peccseleseken tul vagyok.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Windows Millenum az oprendszer. Breakthrough-ot vagy Spearhead-t telepitenem. Setup-ot elinditom. Mielott bekerne a regiszaracios szamot, bead egy ablakot, hogy valami progi nem jol mukodott, klikkeljek az ok-ra.
Ezutan kiirja, hogy hibas a regisztracios szam, es kilep a progi vissza a rendszerbe. Oprendszert nem all modomban ujrarakni. Valaki elo tudna allni valami okossaggal?
Elore is koszonom.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Yan
Melyik 1.11-es peccs jó, a 14.4 megás, v a 16.1M?
Elöre is kösz.

¥ xfire: kistekila

én null löszerrel érkeztem a helyszínre, de ott egy láda tetején van 96 smg lõszer, azzal simán szétlõsz mindenkit!

Punker
2004 eleje

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Panther
Nos, köszi mindenkinek, megcsináltam, de ez így túl könnyû volt. Egy lövést sem kaptam és csal pár németet kellett lelõnöm, aztán már hívhattam is a légi támogatást. A baj az, hogy ha máshol álltam, akkor akár 10 percig is lõdözhettem, semmi, nem volt vége a dolognak. Kissé zele van nyomva szkriptekkel, meg triggerekkel, ami nagyban csökkenti az újrajátszás élményét. Már ha minden ugyanúgy zajlik le.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Örm
Én most vittem végig szerinten egész jó volt, csak lehetet volna hosszabb is. Nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg kb. az új teljes MOH?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Punker
ok, csak mert megfogadtam magamnak hogy csak a magyarítással nyomom végig újra és már viszket a kezem a tûzgombon 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zagash
halad 😊

Zagash
Panther: Olvass vissza: 170-176 hozzászólások

Punker
Zagash hogy halad a magyarosítás ? 😊)

Mondjuk megnézhetnéd, ez kell e neked: e2l3_pt7yov.ssv, mert erre tippelek, de nem biztos...
Én küldök neked, ha akarod, én ott kóddal, bazookaval csináltam, amikor túl közel értek. Elõtte a gránátvetõvel gyakorolni kell😊, vagy 15-ször töltöttem vissza...ja és vagy 8 tankot kell kilõni...nah, mindegy ha nem boldogulsz akkor elküldöm
Balusz
Milyen gép a minimum a game-hez?

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!

Panther
Hogyan védtétek meg a kommunikációs tornyot? Rettenetesen lõnek, meg bazookáznak mindenfelõlrõl, jön egy tank is, de amikor kilövöm sincs vége, mindig odaszalad egy német suttyó, hogy felrobbantsa. Még ammo cheattel sem sikerült. Amikor már 15 perce megy a buli és már ronggyá lõttek, valakinek mindig sikerül felrobbantani és mission failed.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

ok, megpróbálom. mindkettõtöknek kösz a segítséget!

\"Hard to see, the dark side is.\"

Zs0lt1
Hali!
Ha ott akadtál el, hogy egy ajtót akar kinyitni a fickó, de nem tudja akkor nálam az a taktika vált be, hogy az alulrol jovõkhoz odaszaladok, puskatussal leverem õket, a fökülrõl gránátokat dobáló köcsögöket meg a maradék lõszeremmel lelõttem. Amint bejutsz az ajtón fordulj meg és told rá a reteszt az ajtóra, mert különben utánad mennek.
GL!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Tehát elfogyott a lõszerem és kellene valami kód vagy valami.

Ugyanaz a gondom, mint amit Francois leírt a 279-es megjegyzésben. Tud már valaki segíteni? Francois: továbbmentél már azon a részen?

Zs0lt1
Szasztok!

Küldene valaki nekem egy mentést ahhoz a részhez, mikor olyan felfelé lövõ kiságyúval kell tankokat kilõni. Asszem Tank Assault a küldetés neve. Egész egyszerûen képtelen vagyok megcsinálni. Két tankot már kilõttem, de 3 másodperc és kiírja, hogy failed mittudomen...
Köszi elõre is.
[email protected]

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zagash
Most vittem végig újra a Spearhead-et és szerintem egyáltalán nem rövidebb a singleplayer. Hanem hosszabb, méghozzá nem is kevéssel (igaz nem is sokkal 😛) kb ugyanannyi pálya van benne, mint a Spearhead-ben volt, de a MOHB pályái sokkal hosszabbak, így a játékidõ is lényegesen nagyobb volt, mint anno a spearhead-nél.

Zagash
hogy miért jó az ASE?

Látod te a beépített keresõn a magyar szervereket különszedve egy csokorba? Egyáltalán látsz a beépített szerverkeresõn magyar szervereket? Lefogadom, hogy nem. Pedig jelen pillanatban is van, méghozzá 27 db melyeken összesen 85 játékos nyomja az alapjátékot, még így éjfél felé is. Õk is mind az ASE-t használják:

1024x768

Szóval erre jó az ASE, hogy tudjál a játékaiddal magyar szervereken magyar arcokkal is játszani. Nem csak a MOHAA-hoz, minden más játékhoz is jó.

A Breakthrough frontján viszont már nem ilyen rózsás a helyzet, összesen egy darab magyar szerver van, amit lentebb írtam, az is üres éppen.

Zagash
Hamarosan remélem.. pár hét.

Hja, az ASE linkje az elõzõ kommenthez:
www.udpsoft.com/eye

fm
miért nem jó a beépített? az ASE mér jó?

és a lényeg,vannak már serverek,tömve játékosokkal BT-ban?

Zagash
Magyar demó szervert nem látok, csak full-t, de azt is csak egyet:

RiweR's Realistic BT Server|238ms|213.163.40.164:12203

Szerverkeresésre használjátok az ASE-t (The All Seeing Eye). Mérföldekkel jobb, mint a beépített, vagy külsõ LameSpy.. khm.. GameSpy.

Zagash
Látom valami nem stimmel errefele.

Szal elõször is nem kell semmiféle regisztrációs bejegyzést törölni a reisztribõl, ez nem tom ki találta ki, de baromság. Az ég világon senkit nem zavarnak a bennmaradt mohaa bejegyzések sem.

Szóval akinek gondja van a mohaa/brékszrú telepítéssel, az:

1., uninstall MOHAA
2., install MOHAA
4., install 1.11-es patch
5., install Breakthrough

-- ENNYI --

A fentieket mind az alap mohaa-nál, mind a BT-nál a Deviance változatra értelmeztem. Akinek valami nem mûkszik a fenti todo-kból, annak a Fairlight korai béta verziója van meg, amibõl a krekker urak kifelejtettek egy fontos regisztrációs bejegyzést. Ebben az esetben a sorrend:

1., uninstall MOHAA
2., install MOHAA
3., install REG FILE -(#40. hozzászólás, 1. lap)
4., install 1.11-es patch
5., install Breakthrough

Akinek még így sem mûködik, annak szerintem ráférne már egy alapos letisztítás a rendszerére, vagy csak egyszerûen hibás valamelyik CD.

Örm
Mivel tudok leugrani?

Felraktam a Bill féle bloodpatch-t, ami elég jó bár vérfürdõt csinál de korántsem annyira mint a Mr Jingles féle, azt nem ajánlom mert teljesen irreális hogy egy lövéstõl 80 liter vér szétfröcsögjön egyszerre.
Punker
neki kell menni hogy felrobbanjon...

Örm
Annál a résznél ahol egy sín autóval megyek a végén állandóan nekimegyek egy K ágyúnak. Itt mit kell csinálni, fékezni nem tudok.

Bocs a láma kérdésért...Az elsõ pályán a a bunkerben a kar lehúzása után nem tudok továbbmenni valami enemy artillery t ir ki feladatként...Köszi
Ez nem vicc,hanem egy rajzfilmfigura aki éppen fejbelövi magát, te suttyó!

Keress egy fegyverboltot!

Ha nem akkor mikor lesz?

Van már magyarosítás a játékhoz???

Antromorph
Hello

valaki mondhatna pár magyar Mohaa BT demo servert, ha egyáltalán van ilyen.

Thx

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

FRenkie
én seggnyalást akarok!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
helló!
milyen sorrendben rakjam fel a cuccokat,ha csak a mohát és a brékszrút akarom nyomni?(no sh)

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Punker
a use gombbal, külön van a detonator és a töltet....

Örm
Annál a feladatnál amikor a lõszer szállító konvojt kell megállítani mit kell csinálni? A robbanószert mivel tudom lerakni?

Punker
bazzzz te még nálam is lustább vagy.....
#40-s hozzászólásban van.