824
A második kiegészítő a Medal of Honor Allied Assaulthoz
  • lóbébi
    köszi megpróbálom!
  • Punker
    nem mellé hanem kicsit mögé
  • lóbébi
    Nem az erkély bal oldalán lévő kis oszlop mellett álltál?
  • Punker
    sniperrel lőttem de úgy hogy épp hogy rálássak így nem tudtak nagyon lőni rám
  • lóbébi
    Én is ott akadtam el és akkor olvastam el a fórumon azt a tanácsot amit a másik fórumozónak adtad.Sajnos nekem nem jött be mert úgy lönek nekem páncélököllel meg kézifegyverekből!Hiába álltam az erkély bal oldalára!Csak azt nem tudom hogy milyen fegyverrel löttél?Én sniperrel próbáltam!Van-e más fegyver ami hasznos is lehet?Köszi
  • Mauro
    Sikerült.
  • Mauro
    De a tankot is ki kell lőni nem?
  • Mauro
    Kösz meg probálom.
  • Punker
    az erkély bal oldalára állj akkor alig találnak le és csak azokra a fickókra lőjj akik a bombát akarják lerakni
  • Mauro
    Ki jutott el a játék végéig? Kinek sikerült meg védenie a rádió toronyt attól, hogy a németek fel robbantsák? Hogy élte túl?
  • Emery
    Lehet hogy mar volt rola szo akkor elore is bocsi.
    Vegig vittem az elso palyat (Tunesia azt hiszem, homok vihar van elejen es egy jeepbe csucsulok). A palya vegen beulok az kocsiba megint miutan kijutottam a bunkerbol.
    Eddig minden ok. Aztan kilep a fomenube. Help
  • Punker
    nem kell az 1. kieg. lemez ha nem akarsz vele játszani, én meg crackeltem a sima mohaa-t és a mohaa:b-t is
    mohaa serial: 5000-0000000-0000000-5068
    mohaa:b serial: wdbt-ntlk-debt-n44r-lu8c
  • teran
    amugy meg kellene egy cd key is mert nincs hozzá tud valaki egyet köszönöm
  • teran
    demindkettö kiegészitö kell vagy csak az utolso mert aval akarok játszani és a crack az a mohanak crack je kell vagy az uj játéknak?
  • zaki
    ez annyira idegesítő... nem baj, a Call of Duty-ba nem lesznek ilyen problémák
  • Punker
    nekem nem volt ilyen problámám és a lőszer is csak akkor fogyott el ha mint rambó lövöldöztem összevissa....
  • zaki
    annyira kamu a játékban, hogy csak a semmiből jönnek az ellenfelek... én meg csodálkozom, hogy elfogy a lőszerem, az emberek meg néha jönnek a végtelenségig, nem lehet őket kiírtani
  • Punker
    felrakod a mohaa-t, utánna 1,11 patch (ha nem jó akkor itt #40-s hozzászólás) utánna mohaa crack, aztán jöhetnek a kiegészítő lemezek....
  • teran
    sziasztok egy kérdés most kapzam meg a kiegészitö cd az ujat a telepités hogy üzemel fel kell elöször telepicsema mohat és arra rá ezt vagy ez külön és ha külön akkor kell hozzá valami pach vagy csak crack ni kell?
  • zaki
    na királyság, most jutottam el a következő részig, most vagyok Szicíliában
  • zaki
    ígérem még ma délutánra végigviszem, tényleg, becs szóra :)
  • Punker
    aha szóval éjjel játék helyett aludtál mi? :))
    ilyen hozzáállással nem is lehet megcsinálni.... :)))
  • zaki
    mi az hogy még mindig ott tartasz? most kezdtem el játszani a gameval :)
  • Punker
    még mindig ott tartasz?
  • zaki
    bazz, nincs kedvem +csinálni megint azt az elfoglalósdit... :)
  • Punker
    nem csinálja csak azoknak akik elfelejtik becsukni az ajtót és rátolni a reteszt :)))
  • Punker
    nem vagy rambó tehát ne pazarold a lőszert :))
  • Aborg
    Tolts vissza egy korabbi poziciot es celozz pontosabban :) Meg tartsd nyitva a szemed, lehet talalni loszert a polcokon, ladakon. Persze nem sokat, de akad. Meg egy stukkert is talaltam, abban volt eleg tolteny.

Az en gondom az hogy Klaus kinyitotta a teton azt az ajtot, bemegyunk, lefutunk nehany lepcson es ott egy lathatatlan uvegfal nem enged tovabb! Pedig mutogat a srac hogy arra menjek, csak a progi nem enged. Nektek nem csinalta???
  • zaki
    huhh, még az elejénél járhatok, annál a pályánál vagyok, amikor a folyón át kell kelni, el kell foglalni az erődítményt, ez eddig ok, megcsináltam, a következő rész, a csávesszel kell rohannom a sikátorokban a tankok, meg az ellenség elől, ok megvan, észrevesznek, fel rohanok a tetőre, ott ugye zárva van az ajtó. amíg ki nem nyitja az ajtót a csávó, addig meg kellene védenem, de egy csomóan jönnek, nekem meg már elfogyott az összes lőszerem... vki tudna valami tippet hogy lehetne +csinálni? thx
  • lóbébi
    Én úgy csináltam hogy háromszor hagytam magam majd bemérem az aknavetővel és utána páncélököllel.Az utóbbit sajnos spórólni kell!!Aknavetővel nem rossz csak el kell találni a tankokat csak akkor ha távol vannak.Türelem kell hozzá!Sajnos!
  • Punker
    Zagash a magyarosítás hogy halad?
  • Punker
    8 tank lesz összesen....
  • Einstvan
    :)) Nincs egyik oldal, másik oldal !
    Mindig azt a tankot lödd, amelyik közelebb van.
    :) Itt varázsszer nincs - Érezd az erőt !!
  • qwert
    Akkor akadok el, mikor mindkét oldalról 2-2 tank jön. Mire az egyik oldalon kilövöm őket, a másik oldalon felzárkóznak és már szét is lövik a házat. A bazooka és panzershrek meg messzire pontatlan, közel kell engedni őket ahhoz, hogy eltaláljam, viszont ekkor életbe lép az előző mondatom.
  • Augustus Gigo
    találsz ott még egy bazooka, vagy panzershreket nem tom, azzal szépen kilövöd, meg egy ks szerencse is kell, de páncélököl sokat segít
  • qwert
    Na itt akadtam el Én is. Egyszerűen nem tudom kilőni egy idő után a tankokat, annyi jön. Nem tudom mi lehet a megoldás, de aki tudja, megoszthatná :))
  • Oppika
    ZAGASH! Jól mondot, biztos millió oka lehet, de én még egyre se jöttem rá. Nincs egy hete hogy újra feltettem az xp-t, és a játékot is, épp emiatt. A CD nem hibás, mert akitől van annál tökéletesen megy ugyan ez, xp alatt. Tehát csak a gépembe vagy nem tom mibe lehet a hiba.
  • Cracker-kölyök
    Csá! Tudnátok adni tippeket ahhoz a részhez mikor a tankok jönnek le a hegyről aztán a mortállal kell írtani őket a házból?
  • Punker
    ne engedd hogy bejöjjenek.... ne 1 helyből harcolj hanem véltoztasd a pozíciód folyamatosan, én így csináltam meg
  • Punker
    DC/koli hub-on fenn van.