824
A második kiegészítő a Medal of Honor Allied Assaulthoz
-
#494 köszi megpróbálom! -
#493 nem mellé hanem kicsit mögé -
#492 Nem az erkély bal oldalán lévő kis oszlop mellett álltál? -
#491 sniperrel lőttem de úgy hogy épp hogy rálássak így nem tudtak nagyon lőni rám -
#490 Én is ott akadtam el és akkor olvastam el a fórumon azt a tanácsot amit a másik fórumozónak adtad.Sajnos nekem nem jött be mert úgy lönek nekem páncélököllel meg kézifegyverekből!Hiába álltam az erkély bal oldalára!Csak azt nem tudom hogy milyen fegyverrel löttél?Én sniperrel próbáltam!Van-e más fegyver ami hasznos is lehet?Köszi
-
#489 Sikerült. -
#488 De a tankot is ki kell lőni nem? -
#487 Kösz meg probálom. -
#486 az erkély bal oldalára állj akkor alig találnak le és csak azokra a fickókra lőjj akik a bombát akarják lerakni -
#485 Ki jutott el a játék végéig? Kinek sikerült meg védenie a rádió toronyt attól, hogy a németek fel robbantsák? Hogy élte túl? -
#484 Lehet hogy mar volt rola szo akkor elore is bocsi.
Vegig vittem az elso palyat (Tunesia azt hiszem, homok vihar van elejen es egy jeepbe csucsulok). A palya vegen beulok az kocsiba megint miutan kijutottam a bunkerbol.
Eddig minden ok. Aztan kilep a fomenube. Help -
#483 nem kell az 1. kieg. lemez ha nem akarsz vele játszani, én meg crackeltem a sima mohaa-t és a mohaa:b-t is
mohaa serial: 5000-0000000-0000000-5068
mohaa:b serial: wdbt-ntlk-debt-n44r-lu8c -
#482 amugy meg kellene egy cd key is mert nincs hozzá tud valaki egyet köszönöm -
#481 demindkettö kiegészitö kell vagy csak az utolso mert aval akarok játszani és a crack az a mohanak crack je kell vagy az uj játéknak? -
#480 ez annyira idegesítő... nem baj, a Call of Duty-ba nem lesznek ilyen problémák -
#479 nekem nem volt ilyen problámám és a lőszer is csak akkor fogyott el ha mint rambó lövöldöztem összevissa.... -
#478 annyira kamu a játékban, hogy csak a semmiből jönnek az ellenfelek... én meg csodálkozom, hogy elfogy a lőszerem, az emberek meg néha jönnek a végtelenségig, nem lehet őket kiírtani -
#477 felrakod a mohaa-t, utánna 1,11 patch (ha nem jó akkor itt #40-s hozzászólás) utánna mohaa crack, aztán jöhetnek a kiegészítő lemezek.... -
#476 sziasztok egy kérdés most kapzam meg a kiegészitö cd az ujat a telepités hogy üzemel fel kell elöször telepicsema mohat és arra rá ezt vagy ez külön és ha külön akkor kell hozzá valami pach vagy csak crack ni kell? -
#475 na királyság, most jutottam el a következő részig, most vagyok Szicíliában -
#474 ígérem még ma délutánra végigviszem, tényleg, becs szóra :) -
#473 aha szóval éjjel játék helyett aludtál mi? :))
ilyen hozzáállással nem is lehet megcsinálni.... :))) -
#472 mi az hogy még mindig ott tartasz? most kezdtem el játszani a gameval :) -
#471 még mindig ott tartasz? -
#470 bazz, nincs kedvem +csinálni megint azt az elfoglalósdit... :) -
#469 nem csinálja csak azoknak akik elfelejtik becsukni az ajtót és rátolni a reteszt :))) -
#468 nem vagy rambó tehát ne pazarold a lőszert :)) -
#467 Tolts vissza egy korabbi poziciot es celozz pontosabban :) Meg tartsd nyitva a szemed, lehet talalni loszert a polcokon, ladakon. Persze nem sokat, de akad. Meg egy stukkert is talaltam, abban volt eleg tolteny.
Az en gondom az hogy Klaus kinyitotta a teton azt az ajtot, bemegyunk, lefutunk nehany lepcson es ott egy lathatatlan uvegfal nem enged tovabb! Pedig mutogat a srac hogy arra menjek, csak a progi nem enged. Nektek nem csinalta??? -
#466 huhh, még az elejénél járhatok, annál a pályánál vagyok, amikor a folyón át kell kelni, el kell foglalni az erődítményt, ez eddig ok, megcsináltam, a következő rész, a csávesszel kell rohannom a sikátorokban a tankok, meg az ellenség elől, ok megvan, észrevesznek, fel rohanok a tetőre, ott ugye zárva van az ajtó. amíg ki nem nyitja az ajtót a csávó, addig meg kellene védenem, de egy csomóan jönnek, nekem meg már elfogyott az összes lőszerem... vki tudna valami tippet hogy lehetne +csinálni? thx -
#465 Én úgy csináltam hogy háromszor hagytam magam majd bemérem az aknavetővel és utána páncélököllel.Az utóbbit sajnos spórólni kell!!Aknavetővel nem rossz csak el kell találni a tankokat csak akkor ha távol vannak.Türelem kell hozzá!Sajnos! -
#464 Zagash a magyarosítás hogy halad? -
#462 8 tank lesz összesen.... -
Einstvan #461 :)) Nincs egyik oldal, másik oldal !
Mindig azt a tankot lödd, amelyik közelebb van.
:) Itt varázsszer nincs - Érezd az erőt !! -
#460 Akkor akadok el, mikor mindkét oldalról 2-2 tank jön. Mire az egyik oldalon kilövöm őket, a másik oldalon felzárkóznak és már szét is lövik a házat. A bazooka és panzershrek meg messzire pontatlan, közel kell engedni őket ahhoz, hogy eltaláljam, viszont ekkor életbe lép az előző mondatom. -
Augustus Gigo #459 találsz ott még egy bazooka, vagy panzershreket nem tom, azzal szépen kilövöd, meg egy ks szerencse is kell, de páncélököl sokat segít -
#458 Na itt akadtam el Én is. Egyszerűen nem tudom kilőni egy idő után a tankokat, annyi jön. Nem tudom mi lehet a megoldás, de aki tudja, megoszthatná :)) -
#455 ZAGASH! Jól mondot, biztos millió oka lehet, de én még egyre se jöttem rá. Nincs egy hete hogy újra feltettem az xp-t, és a játékot is, épp emiatt. A CD nem hibás, mert akitől van annál tökéletesen megy ugyan ez, xp alatt. Tehát csak a gépembe vagy nem tom mibe lehet a hiba. -
#452 Csá! Tudnátok adni tippeket ahhoz a részhez mikor a tankok jönnek le a hegyről aztán a mortállal kell írtani őket a házból? -
#450 ne engedd hogy bejöjjenek.... ne 1 helyből harcolj hanem véltoztasd a pozíciód folyamatosan, én így csináltam meg -
#448 DC/koli hub-on fenn van.