MOH:AA - Breakthrough

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
a két kiegészítõ csak patch után megy fel a sima mohaa-ra, de ahoz hogy a patch felmenjen a registerit ki kell javítani, milliószor le lett már írva olvass vissza valahol lent van 1 mohaa.reg fájl kék színnel kiemelve azt futtasd utánna patch utánna crack......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nem muszály a spearhead

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
olvass vissza.....
lent van hogy mit kell a registeriben átállítani

robrose
Hát most nagyot csalódtam...
Légicsapás megkérve, game vége😞((
Punker
én se 😊)

ezt nézd meg : http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1010518983

Rylander
én nem tudom hogy kell hasznélni

[email protected] itt megtaláltok..

Punker
DC-n fenn van

Rylander

huu. nekem a sima moha és a spearhead sincs meg.. ki tudná honnan vehetném le?😊

Rylander
Sziasztok! az lenne a hibám hogy ha raknam felfelea anextnéáll lefagy!! azaz az elsõ gombnyomás után lefagy a instalácio else kezdi😞

Titan
TNX! Megtettem(regedit/HKEY_LOCAL_Machine/SOFTWARE/EA GAMES/ MOHAA..)törõltem! Cd be....semmi változás! Van máshol is?
Ha belemegyek a gatyámba vagy a startmenübe, akkor ott van, de a semmire hivatkozik...😞 Nem értem...

Creator
OK köszi, de nagy láma vagyok, pedig végig néztem a control beállitást, csodálkoztam is hogy van egy pár dolog amihez nincs bill. rendelve csak hát az angol.
Nem a feladatot nehéz teljesiteni hanem rájönni hogy mi a feladat!
Dynamic
Guggolás van(crouch).
Creator
A hálókon? itt egy darab hálót nem látok. Tehát egy folyosó elõttem ajtó mögöttem fal rajta vezetékek, lámpa, piros csengõ és nem megy se jobra se balra. Esetleg le kell gugolni, vagy kuszni, de ilyen beállitást nem találtam csak a jobra és a balra hajlást.
Punker
a hálókon kell fölmászni.....

Creator
Valaki seggitsen már!
Ottvagyok az oldalára borult hajóba egy folyosón, csak elõre és hátra tudok kétlépést menni elõttem egy ajtó ami nem nyilik, jobra balra nem megy. Bug nem lehet mert már többször próbáltam felrobbantani de a robbanás után mindig itt ébredtem. Valami tipp?
Breki33
néha hasznos lenne regcleanert használni nem?
Noninnyó
Üdv Titan!
Egyszer már én is jártam pontosan így. Én azt barmoltam el, hogy felraktam a MoHAA-t, valami nem stimmelt, és nem uninstallosan, hanem véletlenül simán letöröltem a vinyóról. Bejegyzések persze fenn maradtak, és amikor fel akartam rakni újra, nem ment semmi. Aztán fogtam magam, és az összes registry-t ami a MoHAA-hoz tartozik, kitöröltem. És láss csodát, utána cd be, automatikus felismerés, install, és minden ment szépen. Járj el te is így. Sok sikert.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Titan
....hát barátom, még mindig elõrébb jársz mint én! Nekem is fent volt az általad említet két játék, de azóta már leszedtem...Mohaa:B megjelent gondoltam felrakom...
Nem nyert!! A registrybõl kihipóztam a bejegyzéseket is, de az isten szerelmére se hajlandó felrakni a mohaa-t! Nyomok neki install, felajánl 4 féle variációt!
1. Modify-egy csomó hangot belemásól a windóws könytáramba, kérdezés nélkûl, a játék indulása szempontjából persze tök hatástalan!
2. Repair-megjelenik a csík, hogy még mennyi van hátra az elkészülésig, vár egy darabig , majd mosolyogva közli, hogy elkészûlt a helyreállítás! Hazudik a szemét! Semmi!
3. Uninstall-nyekereg egy kicsit, majd az uninstallálási procedúra után kicsit szomorkásan közli, hogy elkészûlt vele! Készûlt a szart! A regisztriben ott figyel a bejegyzés! Dolog!
4. Kössem fel magam!
Mondanom sem kell, hogy a 4 pont bárminemû logikai variációja sem hozott eredményt!!
Így most itt ülök játék nélkûl és irigykedve olvasom a játékkal kapcsolatos hozzászólásokat! Közben rászoktam a drogra és az italra, hogy egyre súlyosabb depressziómat elnyomjam!

Breki33
lehet le kéne szedni a deviance-t P
zoli80
én azt a részt 64skúloval csináltam meg,kb tiz load után.volt 12 löszer a pisztolyhoz,52 smg.fejlövésekkel probálkozz😊)

I.C.ram
Valaki észrevette rajtam kívül a Frigyládás ládát? 😊 Indiana Jonesból.
ATS: Peelova
haider!!! csak nekem okoz gondot segfej klaus bácsi amig pöcsöl a zárral? van vagy 200 lõszeremmeg gránátom de sosem elég. meg mindig jön egy grinéd is...😞 sz opóóóóóó
zoli80
köszi,el volt rakva,papir kézben,probálkozom.

Punker
fegyvert ragd el (alapban a "q") és a papírt mutasd fel...

Panther
Volt valakinek olyan problémája, hogy az elsõ mission után nem tölti be a következõt a játék? Betöltöttem a konzolt és mindenféle hibára, meg hiányzó 0.tga fájlra hivatkozik. Ez azt jelenti, hogy az elsõ mission itán nem tudok továbblépni. Ötlet?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

zoli80
légyszi segitsetek már!

Yan
Köszi. Kipróbálom.

¥ xfire: kistekila

zoli80
hello!miért lönek rám amikor olasz egyenruhában nyomulok a teherautó felé?mi ott a zeendõ?

TORO
Sziasztok!
A medálok érdekelnének, ha lehet nem csak a breakthrough-ban, hanem a spearhead-ben és az elsõ részben. Milyen feladatoknak, kritériumoknak kell teljesülni, hogy megszerezhessem õket? Ha valaki tudja, légyszi írja meg!
Köszönöm!
[email protected]

TORO

Valószinû, hogy tört játékkal csak tört szerveren lehet játszani.
I.C.ram
Tyll hülyeségeket vbeszél 😊 Mert van egy-két szerver, ahova akármikor felenged, és van olyan ahova soha, mégha üres is.
Zagash
egyelõre én sem tudom mi ez. a modokhoz nincs köze, az biztos. Tyll azt mondta, hogy akkor nem enged be, ha valaki már van fent azzal a CD-key-jel, amivel te akarsz menni. Aztán egy másik szerverre meg gond nélkül fel tudtunk csatlakozni mind a ketten... fene se érti...

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Punker
nem tom csak próbálgattam és beengedett valahova.....

I.C.ram
Hogy????? Nekem állandóan invalid cdkey szöveget dobál kifelé.
Punker
már megoldottam

Zagash
Ugye nem azt akarod mondani, hogy a szkin miatt?
lol

Punker
már megvan reggel leszedtem 😊)
viszont minden szerver kidob rossz cd-key miatt. 😞

Zagash

Ha szeretnétek igényesen kidolgozott magyar történelmi szkinekkel nyomulni a szervereken, mindenkinek ajánlom becses figyelmébe ezt a vadonatúj szkincsomagot, melyet letölthettek tõlünk, a MOHAA.hu-ról.

Zagash
😊

Yan
Nekem .200 a vége, mégis kidob a telepítõ. 😞
Esetleg más 5let. Köszi

¥ xfire: kistekila

I.C.ram
ezt most miért nekem írod?
Hali! Kellene egy kis segítség! Nemtudom feltelepítani a kiegészítõt, mert valami baja van az alap Moha-val! Valami verzió problémája van ,nem talaálja az US vagy UK verziót.
Kérlek SEGÍTSETEK!
I.C.ram
Szerintem a Liberation mód nagyon jó, viszont a pályák túlságosan Quakesek, tehát akárhonnan jöhet ellenség, így csak rushról szól a dolog.
zoli80
egész jó a multi,pl a palermo nevü pálya nagyon király.játszhatnánk vmikor

Megoldódott.

Punker
2004 eleje

Szervusztok! Remélem nem tûnök kicsit mohónak (így a Breakthrough mellett), de nem tudjátok, hogy mikor jelenik meg a Pacific Assault?
Hali! MoHAA Breakthrough dev_mohb.r04 CRC hibás! Nem tudna vki megszánni egy hibátlan file-val? Elõre is köszi!

Breki33
nekem is ez a bajom volt, de senki sem válaszolt itt.

illetve nem regisztrációs számnál hanem utánna a patch felrakásnál

mindig visszaküldött a regisztrációs számhoz

teendõ nfelrakna a moha.hu-n is megtalálható 1.1-es patch-et

felrakni ujra a kiegészítõt (megpróbálni)

én mondjuk leszedtem egy másik példányt abból is
Punker
a DC 1 fájl cserélõ rendszer

itt nézzd meg: http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1010518983